Tüp bebek tedavisi görüyorum. Transferin 11. gününde tahlilim 7,38 çıktı. Doktorum değer çok düşük kimyasal olabilir büyük ihtimalle dedi. Yarın için tekrar test yapalım dedi canım. İnternetten baktım biraz genelde kimyasalla sonuçlanmış çoğunun...Merhaba benimde adetime 2 var HCG 6 çıktı sizce gebelik varmı sonrasında yükselen oldumu.
Uzulme cnm benim 7 cikmisti adet gunumde 3 ay once kimyasalla sonuclandi ama bi arkdasim 7 di betasi snr yukseldi oyle hamile kaldiTüp bebek tedavisi görüyorum. Transferin 11. gününde tahlilim 7,38 çıktı. Doktorum değer çok düşük kimyasal olabilir büyük ihtimalle dedi. Yarın için tekrar test yapalım dedi canım. İnternetten baktım biraz genelde kimyasalla sonuçlanmış çoğunun...Çok az da mucizeler var. Umarım bizde onlardan oluruz.
Sağol canım, inşallah hayırlısıyla güzel haberi alırım gerçi şuan bel ağrım arttı yarın ya da yarından sonra adet günüm olması lazımUzulme cnm benim 7 cikmisti adet gunumde 3 ay once kimyasalla sonuclandi ama bi arkdasim 7 di betasi snr yukseldi oyle hamile kaldi
Amin cnm uzulme kimyasal gebelikten snr daha rahat hamile kaliniyormus rahim kendini gebelige hazirlamis oluyormus doktorum oyle demkstiSağol canım, inşallah hayırlısıyla güzel haberi alırım gerçi şuan bel ağrım arttı yarın ya da yarından sonra adet günüm olması lazımÖnceden kötü birşey yaşamışsın ama şuan hamilesin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet öyle demişti doktorum ama bu ikinci kimyasalım olacak malesefAmin cnm uzulme kimyasal gebelikten snr daha rahat hamile kaliniyormus rahim kendini gebelige hazirlamis oluyormus doktorum oyle demksti
tup bebek neden ? Bi sikinti mi var ilk kimyasal normal yolla mi ?Evet öyle demişti doktorum ama bu ikinci kimyasalım olacak malesefilkinde direkt 0,100 negatif çıkmıştı değerim. Sonra 20 güne yakın parçalı aşırı kanamam olunca tekrar iki günde bir test istemişti doktorum... Sonrada korunmasız ya da tüp bebeksiz ilişki yaşayamadığım için bilemiyorum. Hayırlısı artık
Sıkıntı bende... Çikolata kistim vardı. Büyüdüğü zaman illet bişey. Ameliyat oldum. Rezervimde ve kalitesinde sıkıntı yarattı. Doğal yolla denedik olmadı. Çatlatma iğnesi vs ile denedik kimyasal oldu. Şimdi de tüp bebek durum bahsettiğim gibi.Rezervleri böyle etkilerken kistin tekrarlamaması lazım o yüzden tüp bebeğe yönlendirdi doktor.tup bebek neden ? Bi sikinti mi var
Anladim cnm uzulme rabbim verir hayirlisi neyse o olsunSıkıntı bende... Çikolata kistim vardı. Büyüdüğü zaman illet bişey. Ameliyat oldum. Rezervimde ve kalitesinde sıkıntı yarattı. Doğal yolla denedik olmadı. Çatlatma iğnesi vs ile denedik kimyasal oldu. Şimdi de tüp bebek durum bahsettiğim gibi.Rezervleri böyle etkilerken kistin tekrarlamaması lazım o yüzden tüp bebeğe yönlendirdi doktor.
Amin canım isteyen herkese aratmadan nasip etsin AllahAnladim cnm uzulme rabbim verir hayirlisi neyse o olsun
Amin, hepimize inşallah, Allah yardımcımız olsunsunnycat .!.:Amin canım isteyen herkese aratmadan nasip etsin Allah
Canım gebzede mi oturuyosun sen bende gebzedeyimÇok teşekkür ederim .inşallah geç döllenmedir son adetim 22 eylüldü ona göre düşük değerim sadece o korkutuyor beni yarın sağlık ocağında kan vericem sonuca göre bir doktora gitmeyi düşünüyorum Gerze'de oturuyorum ve burda hangi doktora hangi hastaneye gitmeliyim bilmiyorum hayırlısı inşallah.
Uzulmeyin lutfen bende adete 5 gun kala kan testi yaptirmistim 1.25 cikti snr adet gunu yaptirdim 39 cikmisti adetiniz gecsin test yapinMinemacar bende bata 6 gün kala idrar testi yaptım çok ama çok silik çıkti herhalde gözüm öyle görmek istediği için diye düşündüm neyse içim rahat etmedi kan verdim sonuç 1.25 yanı negatif yorumun beni biraz umitlendirfi insalh benimde adetim gelmez
Bende bi grm bile yok mide bulanti birtek cok aciyorum sabah saat 5 te acliktan uyaniyorum simdi sut ictim kiraker yiyourim siandaKızlar mide bulantım çooook arttıkaç hafta böyle devam eder acaba
İnşallah cnmm bnde beklemedeyim haber verelim sonuçları.Tüp bebek tedavisi görüyorum. Transferin 11. gününde tahlilim 7,38 çıktı. Doktorum değer çok düşük kimyasal olabilir büyük ihtimalle dedi. Yarın için tekrar test yapalım dedi canım. İnternetten baktım biraz genelde kimyasalla sonuçlanmış çoğunun...Çok az da mucizeler var. Umarım bizde onlardan oluruz.
Çok teşekkür ederim belirsizlik daha kötü 36,57 neden gebelik var gibi dediler onu bi türlü aklım ermiyor 5ten sonrası gebelikken neden bana gebelik var gibi dediler yaCanım dua edicem sana değerlerin yükselir inşallah
Benim de kahverengi geliyor peçeteye çamaşırıma gelmiyor ,sildiğimde peçeteye geliyor ve dikkat ettim ayakta kaldığımda iş yaptığımda geliyor yayıp dinlenebilirsem yok gelmiyor.ama benimki şüpheli gebelik suanKızlar bnm yarın regli günüm, dün akşam kahverengi 1 damla geldi sonrasında kesildi, sabah 1 damla pembe akıntı gelmişti kokusuz WC'de sadece peceteye pembe, kahverengi akıntılar geliyor.. Bugün kan tahlili yaptırdım sonuç bekliyorum... Regli mı olacam bilmiyorumbaşına böle bi olay gelen bu şekilde hamile kalan oldumu acaba? Çok merak ediyorum sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?