Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba benimde adetime 2 var HCG 6 çıktı sizce gebelik varmı sonrasında yükselen oldumu.
Tüp bebek tedavisi görüyorum. Transferin 11. gününde tahlilim 7,38 çıktı. Doktorum değer çok düşük kimyasal olabilir büyük ihtimalle dedi. Yarın için tekrar test yapalım dedi canım. İnternetten baktım biraz genelde kimyasalla sonuçlanmış çoğunun... Çok az da mucizeler var. Umarım bizde onlardan oluruz.

Uzulme cnm benim 7 cikmisti adet gunumde 3 ay once kimyasalla sonuclandi ama bi arkdasim 7 di betasi snr yukseldi oyle hamile kaldi

Uzulme cnm benim 7 cikmisti adet gunumde 3 ay once kimyasalla sonuclandi ama bi arkdasim 7 di betasi snr yukseldi oyle hamile kaldi
Sağol canım, inşallah hayırlısıyla güzel haberi alırım gerçi şuan bel ağrım arttı yarın ya da yarından sonra adet günüm olması lazım Önceden kötü birşey yaşamışsın ama şuan hamilesin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Amin cnm uzulme kimyasal gebelikten snr daha rahat hamile kaliniyormus rahim kendini gebelige hazirlamis oluyormus doktorum oyle demksti

Amin cnm uzulme kimyasal gebelikten snr daha rahat hamile kaliniyormus rahim kendini gebelige hazirlamis oluyormus doktorum oyle demksti
Evet öyle demişti doktorum ama bu ikinci kimyasalım olacak malesef ilkinde direkt 0,100 negatif çıkmıştı değerim. Sonra 20 güne yakın parçalı aşırı kanamam olunca tekrar iki günde bir test istemişti doktorum... Sonrada korunmasız ya da tüp bebeksiz ilişki yaşayamadığım için bilemiyorum. Hayırlısı artık

tup bebek neden ? Bi sikinti mi var ilk kimyasal normal yolla mi ?

tup bebek neden ? Bi sikinti mi var
Sıkıntı bende... Çikolata kistim vardı. Büyüdüğü zaman illet bişey. Ameliyat oldum. Rezervimde ve kalitesinde sıkıntı yarattı. Doğal yolla denedik olmadı. Çatlatma iğnesi vs ile denedik kimyasal oldu. Şimdi de tüp bebek durum bahsettiğim gibi.Rezervleri böyle etkilerken kistin tekrarlamaması lazım o yüzden tüp bebeğe yönlendirdi doktor.

Anladim cnm uzulme rabbim verir hayirlisi neyse o olsun

Canım gebzede mi oturuyosun sen bende gebzedeyim

Minemacar bende bata 6 gün kala idrar testi yaptım çok ama çok silik çıkti herhalde gözüm öyle görmek istediği için diye düşündüm neyse içim rahat etmedi kan verdim sonuç 1.25 yanı negatif yorumun beni biraz umitlendirfi insalh benimde adetim gelmez

Uzulmeyin lutfen bende adete 5 gun kala kan testi yaptirmistim 1.25 cikti snr adet gunu yaptirdim 39 cikmisti adetiniz gecsin test yapin

benim mide bulantım kendiliğinden geçti şuan hiç hamile değilmiş gibiyim :) umarım böyle devam eder..

İn
İnşallah cnmm bnde beklemedeyim haber verelim sonuçları.

Kızlar bnm yarın regli günüm, dün akşam kahverengi 1 damla geldi sonrasında kesildi, sabah 1 damla pembe akıntı gelmişti kokusuz WC'de sadece peceteye pembe, kahverengi akıntılar geliyor.. Bugün kan tahlili yaptırdım sonuç bekliyorum... Regli mı olacam bilmiyorum başına böle bi olay gelen bu şekilde hamile kalan oldumu acaba? Çok merak ediyorum sonucu

Canım dua edicem sana değerlerin yükselir inşallah
Çok teşekkür ederim belirsizlik daha kötü 36,57 neden gebelik var gibi dediler onu bi türlü aklım ermiyor 5ten sonrası gebelikken neden bana gebelik var gibi dediler ya bugün sağlık ocağında tahlil verdim yarın inşallah hayırlısıyla belli olacak .

Benim de kahverengi geliyor peçeteye çamaşırıma gelmiyor ,sildiğimde peçeteye geliyor ve dikkat ettim ayakta kaldığımda iş yaptığımda geliyor yayıp dinlenebilirsem yok gelmiyor.ama benimki şüpheli gebelik suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…