Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Cnm bnm inşallah annelerine tutunur bebişlerimiz girmezler bir yere... Çok endişeli, mutsuzum şuanda Rabbim hayırlı ise bize o mutluluğu yaşatır inşallah.. Dua edelim birbirimize...

Cnm bnm inşallah annelerine tutunur bebişlerimiz girmezler bir yere... Çok endişeli, mutsuzum şuanda Rabbim hayırlı ise bize o mutluluğu yaşatır inşallah.. Dua edelim birbirimize...
İnşallah hayırlıyla sağlıklıysa bizi bırakmasınlar hepimiz için geçerli Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah.senin adetin ne kadar geçti ve beta hcg değerlerin kaç çıktı peki?

İnşallah hayırlıyla sağlıklıysa bizi bırakmasınlar hepimiz için geçerli Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah.senin adetin ne kadar geçti ve beta hcg değerlerin kaç çıktı peki?
Cnm bnm adet günüm normalde yarındı bugün test yaptıracaktım ki akşam kahverengi 1 damla ile karşılaştım, durdu sonra peceteye ya kahverengi yada pembe bi akıntı ne tam regli oldum nede tam kesildi bu akıntılar bugün saglık ocağına kan testi verdim merakla bekliyorum göğüslerim çok hassas şiş ve kasıklarımda ağrı var.... Bunlar regli belirtisimi gebelik mi anlamadım

Seninki gec dolenme herhalde benimkide 22 eyluldu son adetim adet gunu beta 39 du 6 gun snr 1160 oldu simdi kac bilmiyorum doktora gidicem benimde yumurtam gec catldi bu ay

İdrar testi yaptın mı peki ? Ben ilk yaptığımda silik çıkmıştı ama ben adetim geçtikten sonra yaptım .adet sancısıyla bu kasıklarımdaki ağrı çok farklı gerçekten anlayabiliyorsun onu, gündüz uyku bastırıyor mu bende bu çok etkin olmuştu .inşallah bebiş vardır .

Seninki gec dolenme herhalde benimkide 22 eyluldu son adetim adet gunu beta 39 du 6 gun snr 1160 oldu simdi kac bilmiyorum doktora gidicem benimde yumurtam gec catldi bu ay
İnşallah geç döllenmedir benim adetim 1 hafta geçtikten sonra 36,57 di 2 gün sonda 69,91 oldu bugün kaç çıkacak yarın Alıcam sonucu ve artık herhangi bir doktora gidicem göstericem.dış gebelik falan olmasın da geç döllensin varsın.benim yumurtalıklarındaki çok tembeldi senelerce ilaç kullandım adet olabilmek için polikistik over kistlerim vardı .biz beklemiyorduk hiç eşimle inşallah sevincimiz boşa çıkmaz bütün büyükler heveslendi bi kere .üzülmeyiz inşallah sonjnda

Uzulme ya ins iki katina cikmistir cok fazla takma bu beta olaylarina herkesin bunyesi bir degil kiminin adeti bigun gecer betasi 1000 olur kimin bi gun gecer 39 olur bu dolenmeyle ve vucudunun buna yerlesmesiyle olusuyor oyuzden hic canini sikma yarin guzel sonuclar alirsin insallah

Amin canım inşallah normalde seninle birlikte aynı olacaktı bebeklerimiz.ben bi de bu kan pıhtılaşmasından korkuyorum o düşüşe sebep oluyor ben kilolu biriyim ayaklarım hiç ısınmıyor sürekli buz gibi.of araştırdıkça bi sürü şey çıkıyor eski insanlar ne sağlammış ya .bizim kökümüzü kurutmuşlar sanki çoğaltmıyoruz yeni nesil olarak

Aman ne takiyosun buna sen ya bosversene benimde ayaklarim buz gibi valla en cok ayaklarim usuyor benimde bide bende miyom var dusun bole seyleeri dusunme kafandan at bunlari rabbim istedigi hersey olur hic bunlari kafana takma yengem var benim suanda 41 yasinda 4 aylik hamile hamile
Oldugunu 4 aya kadar anlamamis soyle
Menopoza girdim sanmis rahminin ic kismnida miyomu var trafik kazasi gecirdi o bebek ona oyle bi tutunmuski 4 aydir hamile oldugundan haberi bile yoktu hic bole sehlere takma kafana rabbim onu verirse ztn olur ama rabbim
İstemezse bundada vardir bi hayir diye dusun canim

Çok teşekkür ederim gerçekten çok moral verdin bana Rabbim hep yüzünü güldürsün inşallah .

Arkadaşlar merhaba 24 ekimde doktorum gebeliğe müsait 2 yumurtan var dedi büyüklükte oldukça iyidi.24 26 28 30 da denedim bugün beta hcg de 5.53 çıktı .. ne çıkarmam gerek bundan . Erken mi baktirdim. Olursa ikiz bile olur dediler . Siz ne dersiniz

Canım bugün kontrolün vardı ne yaptın sonuçların nasıl

Canım bugün kontrolün vardı ne yaptın sonuçların nasıl
Cnm gorduk ama kalp atislarini 2 hafta snr duyariz dedi cok normal gidiyo hersey dedi boyutu fln normal dedi 5+6 gunluk icin boyut tam dedi tahlil istedi aclik sekerine fln filen tirot fln bakcaz artik gebelik takibine basladik dedi oyle cnm birde bu siralar mide bulantilarin baslayabilir dedi :)))

Hadi gözün Aydın canım bende gittim bugün Dr a 5+3deyim kalp atışını duyamayız ama yine de bakalım dedi baktık herşey normal gayet iyi kalp atışı için bir hafta sonra gel dedi.erken değil mi acaba?herkese 2 hafta sonraya randevu vermiş Dr ları

Evet Gebze'deyim martta taşındık bi yer bilmiyorum tanıdık yok kime gidicem hangi doktora gitmeliym hiç bir şey bilmiyorum sen neresindesin Gebze'nin ?
Ben bursalıyım ama buraya evlemdim 1.5 sene oldu osmanyılmazdayım ben medicakparkta burcu hanım var mükemmel bi dr ben kimyasal gebelik yasadm temmuzda ona gittm komşum tavsiye etti cok memnun kaldm bide erkek dr varms orda onuda cok iyi diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…