Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Belki senin hizli ilerliyodur cnm korkma vardir doktorun bildgi demeki

Merhaba kızlar yaa yarın muane olucam bakalm benim doktor ne diyecek bana adet söktürücü verdi kan değeri 4.13 iken cuma 19.10du bakalm değer ne oldu hala adet olmadm herkesin hakkında hayırlısı olsun bebis var mi yokmu bilmiyorum hiç belirsizlikten sikildim çok belki böle olan vardır diye yazdm

Gidelim haftaya inşallah kalp atışlarını duyarız minnakımızınoff çok stres yapoyorum herşeyibu çok yanlış
Aman niye yapiosun takma kafana hic biseyi ya ben dusunmuyorum hic bisey hamile oldugumu bile bazen dusunmuyorum dusunursem haftalar gecmez diye dusunuyorum oyuzden cok takmamya calisiuorum hayirlisi allahtan cnm stres yapcak bisey yok

Aman niye yapiosun takma kafana hic biseyi ya ben dusunmuyorum hic bisey hamile oldugumu bile bazen dusunmuyorum dusunursem haftalar gecmez diye dusunuyorum oyuzden cok takmamya calisiuorum hayirlisi allahtan cnm stres yapcak bisey yok
Aynen öyle çok fazla stres yapmamak gerekiyo bu bebeğe de zararlı.Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

GebZeyi hiç sevemedim. hiç istemediğim bir yer sen yine merkezdesin ben Adem Yavuzdayım. Ahmet Rıza esner mi ismini duydum ben Ahmet beyin medikal park nerde onu bile bilmiyorum şimdilik rastgele bi doktora gidicem yarın .sonra ben de araştıracak doktor.geçmiş olsun peki kimyasal gebelikte değerleriniz kaç kaç oldu? İnşallah en kısa sürede bebiş haberinizi alırız .

Meraba kizlar uzun zmandir bu siteyi takip ediyorm aslinda uye olmak aklima gelmemisti bugun dedim ki neden olmuyorm ki ? :) bende bebis isteyen biriyim 13 ekimde evlendik :) ve evlendigimzden beri de korunmuyoruz adet tarihim gecen ay yani ekimin 3 uydu henuz adet olmadim ama yaptgim butun testler negatf cikti kan testinde aldgim sonuc 0.135 ti iki kez yaptm ayni sonucu aldm idrarda da hic ckmadi

Gecen ay mi evlendiniz ?

Arkadaşlar aranızda yeniyim regl günüm yarın belirtiler üzerine beta hcg testi yaptım 0.333 çikti sizce durum ne yükselir mi

="Sezen91, post: 43336032, member: 699674"]Arkadaşlarrrr 320 çıktı bhcg :)))) bugün beklenen adet günüm :)[/QUOTE]
Tebrik ederim,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Değerin 19,1ken adet sokturucu mu? Benim deger 12 çıkmıştı, 2 gun sonra arttı , bu sekilde çıkıp gebeliği devam eden bi suru kişi var, tabi ki doktorun daha iyi bilir ama once kan testi tekrarla artış anlamlı değilse adet söktürücü kullan bana kalırsa, kafanı karıştırmak istemem ama bunun bi sürü örneği var, hakkında hayırlısı olsun

Bence de şimdilik çok erken, bikaç gun sonra tekrrla, Allah gönlüne göre versin

Minemacar çok sevindim adına, Allah bize de nasip etsin kalp atışlarını duymayı ve sağlıkla kucağımıza almayı

Benimde artış var ama gebelik var yada yok diyemem dedi testi yaptığım yer bugün bakicam artış varmı bnde geç döllenme de olabilir 24ünde adetimden bi ay geçmiş oluyor ama düzensiz olduğundan 45i bulabiliyor bakalm bekliyrm hayırlısı senn 12cikinca ne dedi doktorun

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim ve bebek istiyoruz pek bir bilgi sahibi değilim maalesef benim adetim düzensiz en son 6 ekimde adet gördüm 12sinde bitti 12side dahil olmak üzere ara ara denemelerimiz oldu.Bugün beta tahlili verdim çok merak ettiğim için sizce çok mu erken tahlil vermişim ? Tahminime göre Kasım 12 adet olucağım tarih.Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Daha cok var ya hemen yapmasaydin kan tahlinini cnk enelde cikmiyor moralin bozulur yani

eğer bu tahlilde belli olmazsa bir sonraki tahlili ne zaman yaptırmalıyım ? Bu arada cevabınız için çok teşekkür ederim.
Adet gununuz gecerse yaptirin veya adet gunu yaptirin ben adete 5 gun kala yaptirdim negatif adete 2 gun kala yine negatifti adet gunu pozitif oldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…