Bence çok erken 8 gun once cıkanlar olmus ama bi de adet gunu kanda negatifçıkıp bi hafta sonra hamile oldugunu öğrenenler vararkadaşlar merhaba aranızda yeniyim ve bebek istiyoruz pek bir bilgi sahibi değilim maalesef benim adetim düzensiz en son 6 ekimde adet gördüm 12sinde bitti 12side dahil olmak üzere ara ara denemelerimiz oldu.Bugün beta tahlili verdim çok merak ettiğim için sizce çok mu erken tahlil vermişim ? Tahminime göre Kasım 12 adet olucağım tarih.Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Benim adetten 4gun once 12 cıkmıştı, dr 2gun sonra bakalım artmış mı dedi 59 cıktı, sonra 4gun sonra yani bugün tekrar baktırdım 264 çıktı, Cuma ultrasound ile kontrole gitcemBenimde artış var ama gebelik var yada yok diyemem dedi testi yaptığım yer bugün bakicam artış varmı bnde geç döllenme de olabilir 24ünde adetimden bi ay geçmiş oluyor ama düzensiz olduğundan 45i bulabiliyor bakalm bekliyrm hayırlısı senn 12cikinca ne dedi doktorun
Benim yaşadığım yer cok güzel carsıya falan yakın yok ahmet yavuz değil başka bişey adını hatırlamıyorum şimdi ben adetime 15 gün vardı pembe pembe lekelenmem oldu 10 kadar bekledim ara ara hep oldu lekelenme sonra adetime 6 gün vardı bhcg 513 cktı adet biter bitmez hamile kalmısım pikniğe gitmiştik biz ben ozaman hamileymişim bilmiyodm yollar berbattı zaten ondan 1 gün snra lekelerim gelmeye basladı kısmet böyleymiş inşallah Allah ım sağlıklısını verir hepimizeGebZeyi hiç sevemedim.hiç istemediğim bir yer sen yine merkezdesin ben Adem Yavuzdayım. Ahmet Rıza esner mi ismini duydum ben Ahmet beyin medikal park nerde onu bile bilmiyorum şimdilik rastgele bi doktora gidicem yarın .sonra ben de araştıracak doktor.geçmiş olsun peki kimyasal gebelikte değerleriniz kaç kaç oldu? İnşallah en kısa sürede bebiş haberinizi alırız .
Benim alttan gorunmedi kese o beta duzeyindeydi aradan 5 gun snr ulutorsonda gorundu belki gorunur seninkikızlar benim bhcg 958 çıktı bugün kontrole gideceğim sizce kese fln görünür mü ne kadarlıktır acaba tahminen
Ayrica adet tarihin nesamandi en son ona gore hesaplaniyorkızlar benim bhcg 958 çıktı bugün kontrole gideceğim sizce kese fln görünür mü ne kadarlıktır acaba tahminen
Gecmiş olsun,Allahetsin hayırlı ve sağlıklı vebebekler nasip etsin...[/QUOTE]Teşekkür ederim. Canımm hepimize inşallahE="Lavinya_1014, post: 43354040, member: 669716"]Benim yaşadığım yer cok güzel carsıya falan yakın yok ahmet yavuz değil başka bişey adını hatırlamıyorum şimdi ben adetime 15 gün vardı pembe pembe lekelenmem oldu 10 kadar bekledim ara ara hep oldu lekelenme sonra adetime 6 gün vardı bhcg 513 cktı adet biter bitmez hamile kalmısım pikniğe gitmiştik biz ben ozaman hamileymişim bilmiyodm yollar berbattı zaten ondan 1 gün snra lekelerim gelmeye basladı kısmet böyleymiş inşallah Allah ım sağlıklısını verir hepimize
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınıza alacağınız bebek haberinizi alırsınız. Ben de çarşı da bir yerde çalışıyorum kaymakamlığa yakınım daha yeni yeni oraları öğreniyorum .merkez hastanesindeki Cihangir beye de iyi diyorlar.medikalpark muayene ücretleri ne kadar Can'ım?orda Ahmet beyi yada merkez hastanesi Cihangir beyi düşünüyorum sanırımBenim yaşadığım yer cok güzel carsıya falan yakın yok ahmet yavuz değil başka bişey adını hatırlamıyorum şimdi ben adetime 15 gün vardı pembe pembe lekelenmem oldu 10 kadar bekledim ara ara hep oldu lekelenme sonra adetime 6 gün vardı bhcg 513 cktı adet biter bitmez hamile kalmısım pikniğe gitmiştik biz ben ozaman hamileymişim bilmiyodm yollar berbattı zaten ondan 1 gün snra lekelerim gelmeye basladı kısmet böyleymiş inşallah Allah ım sağlıklısını verir hepimize
Canım bende yeni anne adayıyım tam emin değilim kendimden... ama hcg değeri 1000 1500 olmadan bebek gözükmüyor. Benimde hcg 5.53 çıktı çok erken baktım ama simdi idrar da teki silikKızlar benim kafam iyice karıştı dün verdiğim kan sonucu sistemdeki sorun yüzünden gözükmüyor kadın doğuma gittim doktor ultrason a baktı gözükmüyor dedi bi daha tahlil verdi ,yine kan verdim.o da yarın öğleden sonra çıkacakmış.adam bişey görmedi kese falan of moralim bozuk ne yapmalıyım.idrar testi iyice koyulaştı artık tam çift çizgi ama ortada bişey yok yükselişin normal dış gebelik olsa böyle olmazdı sabret dedi akıl verin bana özele gitsem ordaki cihaz farklı mıdır ?
Merhaba canım kan testi kaçıncı günündü? Benim 11. günde 7,38 çıkmıştı sonra 3 e düşmüş kimyasal dedi doktorumBayanlar merhaba dünkü kan testinde 5.53 çıkmıştı idrar testim bugün silik çıktı yarin tekrar kan verecem inş bebeğim veya bebeklerimi kucaklarım iki yumurtam vardı cunku
11.günden kastınız nedirMerhaba canım kan testi kaçıncı günündü? Benim 11. günde 7,38 çıkmıştı sonra 3 e düşmüş kimyasal dedi doktorumeğer iki gün sonra düzgün bir artış sağlanırsa bebeğin tutundu demektir tabii doktorun daha iyi bilgi verecektir. İnşallah tutar
Ben tüp bebek tedavisi görüyorum embriyo transferinden sonraki 11. günden bahsediyorum canım11.günden kastınız nedirbirliktelik sonrası 11. günmü ? Yoksa gününüzün geçmesinden sonra 11. gün mü
Adetim geceli 2 gündü ilişkinin 9. Günüydü.. inşallah canımMerhaba canım kan testi kaçıncı günündü? Benim 11. günde 7,38 çıkmıştı sonra 3 e düşmüş kimyasal dedi doktorumeğer iki gün sonra düzgün bir artış sağlanırsa bebeğin tutundu demektir tabii doktorun daha iyi bilgi verecektir. İnşallah tutar
Ben benimki gibi tüp bebek sandım canım.O zaman farklı olabilirAdetim geceli 2 gündü ilişkinin 9. Günüydü.. inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?