Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar merhaba. Benim son adet tarihim 20 ekim beta hgcyi 10 gun gecikmeden sonra yaptirdim 1560.1 cikti sizce normal mi

Bence çok erken 8 gun once cıkanlar olmus ama bi de adet gunu kanda negatifçıkıp bi hafta sonra hamile oldugunu öğrenenler var

Benim adetten 4gun once 12 cıkmıştı, dr 2gun sonra bakalım artmış mı dedi 59 cıktı, sonra 4gun sonra yani bugün tekrar baktırdım 264 çıktı, Cuma ultrasound ile kontrole gitcem

Benim yaşadığım yer cok güzel carsıya falan yakın yok ahmet yavuz değil başka bişey adını hatırlamıyorum şimdi ben adetime 15 gün vardı pembe pembe lekelenmem oldu 10 kadar bekledim ara ara hep oldu lekelenme sonra adetime 6 gün vardı bhcg 513 cktı adet biter bitmez hamile kalmısım pikniğe gitmiştik biz ben ozaman hamileymişim bilmiyodm yollar berbattı zaten ondan 1 gün snra lekelerim gelmeye basladı kısmet böyleymiş inşallah Allah ım sağlıklısını verir hepimize

Bayanlar merhaba dünkü kan testinde 5.53 çıkmıştı idrar testim bugün silik çıktı yarin tekrar kan verecem inş bebeğim veya bebeklerimi kucaklarım iki yumurtam vardı cunku

kızlar benim bhcg 958 çıktı bugün kontrole gideceğim sizce kese fln görünür mü ne kadarlıktır acaba tahminen

19 ekimde adet olmam gerekiyordu ama benim adetlerim düzensizdir yani yumurtlama ne zaman olmuştur bilmiyorum

E="Lavinya_1014, post: 43354040, member: 669716"]Benim yaşadığım yer cok güzel carsıya falan yakın yok ahmet yavuz değil başka bişey adını hatırlamıyorum şimdi ben adetime 15 gün vardı pembe pembe lekelenmem oldu 10 kadar bekledim ara ara hep oldu lekelenme sonra adetime 6 gün vardı bhcg 513 cktı adet biter bitmez hamile kalmısım pikniğe gitmiştik biz ben ozaman hamileymişim bilmiyodm yollar berbattı zaten ondan 1 gün snra lekelerim gelmeye basladı kısmet böyleymiş inşallah Allah ım sağlıklısını verir hepimize[/QUOTE]
Gecmiş olsun,Allahetsin hayırlı ve sağlıklı vebebekler nasip etsin...

T
Gecmiş olsun,Allahetsin hayırlı ve sağlıklı vebebekler nasip etsin...[/QUOTE]Teşekkür ederim. Canımm hepimize inşallah

Kızlar benim kafam iyice karıştı dün verdiğim kan sonucu sistemdeki sorun yüzünden gözükmüyor kadın doğuma gittim doktor ultrason a baktı gözükmüyor dedi bi daha tahlil verdi ,yine kan verdim.o da yarın öğleden sonra çıkacakmış.adam bişey görmedi kese falan of moralim bozuk ne yapmalıyım.idrar testi iyice koyulaştı artık tam çift çizgi ama ortada bişey yok yükselişin normal dış gebelik olsa böyle olmazdı sabret dedi akıl verin bana özele gitsem ordaki cihaz farklı mıdır ?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınıza alacağınız bebek haberinizi alırsınız. Ben de çarşı da bir yerde çalışıyorum kaymakamlığa yakınım daha yeni yeni oraları öğreniyorum .merkez hastanesindeki Cihangir beye de iyi diyorlar.medikalpark muayene ücretleri ne kadar Can'ım?orda Ahmet beyi yada merkez hastanesi Cihangir beyi düşünüyorum sanırım

Canım bende yeni anne adayıyım tam emin değilim kendimden... ama hcg değeri 1000 1500 olmadan bebek gözükmüyor. Benimde hcg 5.53 çıktı çok erken baktım ama simdi idrar da teki silik

benimde adetim düzensiz olduğu için ne yapıcağımı bilemedim Ekim 6 en son adet tarihim işte.Normal şartlarda Cuma günü olmam gerekiyor ve şuanda adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım başladı

Bayanlar merhaba dünkü kan testinde 5.53 çıkmıştı idrar testim bugün silik çıktı yarin tekrar kan verecem inş bebeğim veya bebeklerimi kucaklarım iki yumurtam vardı cunku
Merhaba canım kan testi kaçıncı günündü? Benim 11. günde 7,38 çıkmıştı sonra 3 e düşmüş kimyasal dedi doktorum eğer iki gün sonra düzgün bir artış sağlanırsa bebeğin tutundu demektir tabii doktorun daha iyi bilgi verecektir. İnşallah tutar

11.günden kastınız nedir birliktelik sonrası 11. günmü ? Yoksa gününüzün geçmesinden sonra 11. gün mü

Adetim geceli 2 gündü ilişkinin 9. Günüydü.. inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…