Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Aninn canım medicalpark 100 tl canım biraz pahalı sen nerde çalısıyosun ismi ne calıstığın yerin

Anladım rabbim herkesin gönlünce nasip etsin dilerim mevlamdan bebeğiniz size sıkı sıkıya tutunur inşaALLAH.
Aminnn hepimize inşallah. Benim bu deneme boşuna gitti inşallah diğerinde olur Allah hepimize annelik dıygusunu yaşatır

bugün verdiğim tahlilin sonucunda beta hcg <2.0 olarak gösteriyor erken olduğunu biliyorum test için ama yinede hayırlısı..

Bugün muane oldum 98.70 kan değerim doktorun bi umut var dedi ama kese yok beklicez dedi geç döllenme olmuş dedi bakalm beklicez hayırlısı inşallah

Canm bugün kan testm 98.70cıktı bekleyicekmişiz kese yok geç döllenme dedi hayırlısı inş.

canım senin son durum ne? kanama başladı mı?
yok canım kanama falan. beta hcg artmaya devam ediyo ama yavaştan. bugün gittim doktora dış gebelik olmadığına eminmiş belki geç döllenme olabilir diyo yarın son şans. tekrar test yapılacak ve karar verilecek artık.

Merhaba kızlar,ben de aranıza yeni katıldım.6aydır bebek istiyoruz ancak nasip olmadı.adetime 6gün var,her seferinde artık ümitlenmeyeceğim diyorum ama yine iple çekiyorum o günü.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitte sağlıklı bebişler versin :)

OTE="1607, post: 43361723, member: 678243"]Sen en son ne zmn yaptrdm cnm testi kaç cikti[/QUOTE]
Bugun yaptırdım 265,8 çıktı cuma tekrar kontrole gitcektim ama bi gun içinde bi dişetim acayip şişti ve şu an ağrıdan duramıyorum galiba erken gitcem

dün yaptırdığım testte bhcg 958 çıkmıştı bugün doktora gittim geç döllenme olmuş büyük ihtimal bebek 4 - 4bucuk haftalık dedi keseyi gördük inşallah bebeğimi de görür kalp atışlarını duyarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…