Anladım rabbim herkesin gönlünce nasip etsin dilerim mevlamdan bebeğiniz size sıkı sıkıya tutunur inşaALLAH.Ben tüp bebek tedavisi görüyorum embriyo transferinden sonraki 11. günden bahsediyorum canım
Aninn canım medicalpark 100 tl canım biraz pahalı sen nerde çalısıyosun ismi ne calıstığın yerinGeçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınıza alacağınız bebek haberinizi alırsınız. Ben de çarşı da bir yerde çalışıyorum kaymakamlığa yakınım daha yeni yeni oraları öğreniyorum .merkez hastanesindeki Cihangir beye de iyi diyorlar.medikalpark muayene ücretleri ne kadar Can'ım?orda Ahmet beyi yada merkez hastanesi Cihangir beyi düşünüyorum sanırım
İnş canımYarin bebeğim benimle mi öğrenecem kan ile. Ama çift yumurta vardı gebelik öncesi belki 1 derken 2 gelir
Hayırlısı tabi .. seninde gönlündeki en yakin zamanda nasibin olsun insAnladım rabbim herkesin gönlünce nasip etsin dilerim mevlamdan bebeğiniz size sıkı sıkıya tutunur inşaALLAH.
Aminnn hepimize inşallah. Benim bu deneme boşuna gitti inşallah diğerinde olur Allah hepimize annelik dıygusunu yaşatırAnladım rabbim herkesin gönlünce nasip etsin dilerim mevlamdan bebeğiniz size sıkı sıkıya tutunur inşaALLAH.
Amin mevlamdan ümit kesilmezmişAminnn hepimize inşallah. Benim bu deneme boşuna gitti inşallah diğerinde olur Allah hepimize annelik dıygusunu yaşatır
Benim adetim gecikeli 10 gun oluyo acaba betaya bagli degilmi bu sat tarihine goremi gorunuyo acaba beta az olunca keseyi nasil olusturuyo bu hormon acaba acaba acaba :)
Canm bugün kan testm 98.70cıktı bekleyicekmişiz kese yok geç döllenme dedi hayırlısı inş.Değerin 19,1ken adet sokturucu mu? Benim deger 12 çıkmıştı, 2 gun sonra arttı , bu sekilde çıkıp gebeliği devam eden bi suru kişi var, tabi ki doktorun daha iyi bilir ama once kan testi tekrarla artış anlamlı değilse adet söktürücü kullan bana kalırsa, kafanı karıştırmak istemem ama bunun bi sürü örneği var, hakkında hayırlısı olsun
Çok sevindim adınaCanm bugün kan testm 98.70cıktı bekleyicekmişiz kese yok geç döllenme dedi hayırlısı inş.
Saol Cnm bi umut verdi bakalm beklicem inş.hayırlı haber alırızÇok sevindim adına, tabi hayırlısı olsun hakkında, inşallah herşey yolunda gider
Amin inşallah, bizle birlikte tüm isteyenlere Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinSaol Cnm bi umut verdi bakalm beklicem inş.hayırlı haber alırız
Amin cnmAmin inşallah, bizle birlikte tüm isteyenlere Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sen en son ne zmn yaptrdm cnm testi kaç ciktiAmin inşallah, bizle birlikte tüm isteyenlere Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
yok canım kanama falan. beta hcg artmaya devam ediyo ama yavaştan. bugün gittim doktora dış gebelik olmadığına eminmiş belki geç döllenme olabilir diyo yarın son şans. tekrar test yapılacak ve karar verilecek artık.canım senin son durum ne? kanama başladı mı?
Amin inşallahdün yaptırdığım testte bhcg 958 çıkmıştı bugün doktora gittim geç döllenme olmuş büyük ihtimal bebek 4 - 4bucuk haftalık dedi keseyi gördük inşallah bebeğimi de görür kalp atışlarını duyarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?