- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
hayırlısı olsun canım. dış gebelik olmayışı iyi bir şey tabi.yok canım kanama falan. beta hcg artmaya devam ediyo ama yavaştan. bugün gittim doktora dış gebelik olmadığına eminmiş belki geç döllenme olabilir diyo yarın son şans. tekrar test yapılacak ve karar verilecek artık.
Bugun yaptırdım 265,8 çıktı cuma tekrar kontrole gitcektim ama bi gun içinde bi dişetim acayip şişti ve şu an ağrıdan duramıyorum galiba erken gitcem[/QUOTE]OTE="1607, post: 43361723, member: 678243"]Sen en son ne zmn yaptrdm cnm testi kaç cikti
günaydın kızlar, 12 kasımda kontrole gidicem en son gittiğimde doktorum keseyi göremedi. benim merak ettiğim kontrole gittiğinizde keseyi doktor mu görüyor sadece yoksa size de gösteriyor mu bir de kalp atışını size de dinletiyor mu? heyecanla bekliyorum :)
günaydın kızlar, 12 kasımda kontrole gidicem en son gittiğimde doktorum keseyi göremedi. benim merak ettiğim kontrole gittiğinizde keseyi doktor mu görüyor sadece yoksa size de gösteriyor mu bir de kalp atışını size de dinletiyor mu? heyecanla bekliyorum :)[/Q
bende dün doktora gittim kese için henüz erken dedi göremedi pazartesi tekrar gidicem sat 4 ekimdi sizin ki ne zaman yani kaç haftalık oluyo buarada dün tekrar kan tahlili istedi 850 çıktı
akşam duruma göre haber veririm canımhayırlısı olsun canım. dış gebelik olmayışı iyi bir şey tabi.
Anladm cnm geçmiş olsun ilaç falan kullanma da bebise zarar vermesin[/QUOTE]1607 .!.:Bugun yaptırdım 265,8 çıktı cuma tekrar kontrole gitcektim ama bi gun içinde bi dişetim acayip şişti ve şu an ağrıdan duramıyorum galiba erken gitcem
Bu şekilde olup gebeligi sağlıkla devam eden pek çk kişi var, 5ustu pozitif kabul ediliyo, önemli olan ikiye katlanması, güzel haberlerini alırız umarımseninbenpost: 43366276 .!.:Arkadaşlsr merhaba, aşılamanın 16. Günü kan testim 12,67 çıktı. Acaba hamile miyim? Benim gibi olan var mı? Perşembe yine tahlil vericem
Ben de kullanmak istemiyorum ama iltihabın daha çok zarar verebileceği söyleniyor, napsam bilemedim, bi diş hekimine sordum dedi kadın dogum uzmanın bilir dedi bi de bitkisel ürünler kullanabilirsin dedi, kadın dogum uzmanım rovamycın verdi kullanmak istemiyorum ama ilerlemesinden korkuyorum, napsam sizce[/QUOTE]Anladm cnm geçmiş olsun ilaç falan kullanma da bebise zarar vermesin
gösteriyor tabi canım :) inşallah keseyi de bebeğini de görüp kalp atışını duyarsın :)
'Bende 6 gun kala gittim gebelik yok dedi ins gebe olurum adet günümü bekliyorminsallllahhh canimmm haber vermeyi unutma bizedee! Benim arkadasim kan testini adet gününden 6 gün önce yapmisti negatif cikmisti. ama adet olmadi! idrar testi yapti adet gününde pozitif cikti.
RABBIM insallah her isteyene anne olmayi nasip eder! :CüvCüv:
:Saruboceq:
Merhaba canım nerelerdesin son durumun ne merak ettim umarım her şey yolundadırCnm bnm adet günüm normalde yarındı bugün test yaptıracaktım ki akşam kahverengi 1 damla ile karşılaştım, durdu sonra peceteye ya kahverengi yada pembe bi akıntı ne tam regli oldum nede tam kesildi bu akıntılarbugün saglık ocağına kan testi verdim merakla bekliyorum göğüslerim çok hassas şiş ve kasıklarımda ağrı var.... Bunlar regli belirtisimi gebelik mi anlamadım
Değerinin yükselmesi güzel birşey canım doktor ne dedi?Evet 2 kasım hcg 5 .53 tu bugün 51.19 .. doktordayız simdi bakalım ne diyecek
Cnm niye bu kadar kan tahlili yaptiyorsunki hem kendi piskoljini bozuyosun yapma boyle bak simdi kese 1500 fln gozukuyor benim 980 di altanfan gozukmedi kese falan bende cok korktum doktor korkamam gerektigini soyledi herkesin bunyesi bir degil dedi 1500 fln oldu anca oyle gorundu kese kalp atisi bile duyulmadi ben suanda 6 haftadayim 8 haftada kalp atisinduyuluyor ayruca senin ztn beta hcg ikiye katlamis dis gebelikte ikiye katlamiyorMerhaba ,son günlerde öyle koşturmaca yasadım ki hastaneler arası tahliller Arası gider gelirken düşürücem neredeyse bebeğimi. Son durum şöyle kadın doğuma gittim salı günü doktor 3 gün önceki hcg 69'91 ken ultrasonda. bakmaya kalkmıltı bişey görünmüyor dedi afallamıştım.şikayetlerim üzerine dış gebeliksen şüphelendi yine kan tahlili istedi. Yine tahlil verdi ertesi günü (dün)gittiğimde şükür ki oo doktor yoktu hiç sevmedim kendisini hiç bir açıklama yapmamıştı bana ,yeni doktor bu değerlerle zaten gözükmez doktor neye baktı onu anlamadım dedi tahlil sonuçlarım
Adetim 1 hafta geçtiğinde 29 ekim = 36,57
31 ekim =69,91
2kasım= 140,37
3kasım = 174 (ilk kadın doğumlumun yaptırdığı tahlil tarihi karıştırdı )
Yeni doktor bunları görüp dış gebelik gözükmüyor ama ultrasonla bakmayacağım çünkü bu daha gözükmez dedi.tahlil sonucunu al yatın ben başka hastanedeyim Oray'a gel yada buraya ben varken gel ben takip edeyim dedi. Yine bi tahlil daha yapalım hem benprogesteron hormonuna bakmak istiyorum dedi 15 civarı çıkarsa iyi ama 5 gibi çıkarsa kötü dedi,progestan 100 mg günde 3 tane verdi lekelerim için.ve
4 kasım beta hcg =289.1 çıktı
Progestoron hormonun = 9.92 çıktı doktor 15 civarı çıkarsa iyi demişti progestan bu değeri yükseltir mi acaba? Bugün öğleden sonra gidicem yine ama ultrason için yükselmeyi bekleyelim dedi dış gebelik şüphesi gitti çok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?