Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlsr merhaba, aşılamanın 16. Günü kan testim 12,67 çıktı. Acaba hamile miyim? Benim gibi olan var mı? Perşembe yine tahlil vericem

hayırlısı olsun canım. dış gebelik olmayışı iyi bir şey tabi.

OTE="1607, post: 43361723, member: 678243"]Sen en son ne zmn yaptrdm cnm testi kaç cikti
Bugun yaptırdım 265,8 çıktı cuma tekrar kontrole gitcektim ama bi gun içinde bi dişetim acayip şişti ve şu an ağrıdan duramıyorum galiba erken gitcem[/QUOTE]
Anladm cnm geçmiş olsun ilaç falan kullanma da bebise zarar vermesin

günaydın kızlar, 12 kasımda kontrole gidicem en son gittiğimde doktorum keseyi göremedi. benim merak ettiğim kontrole gittiğinizde keseyi doktor mu görüyor sadece yoksa size de gösteriyor mu bir de kalp atışını size de dinletiyor mu? heyecanla bekliyorum :)

gösteriyor tabi canım :) inşallah keseyi de bebeğini de görüp kalp atışını duyarsın :)

1607 .!.:
Bugun yaptırdım 265,8 çıktı cuma tekrar kontrole gitcektim ama bi gun içinde bi dişetim acayip şişti ve şu an ağrıdan duramıyorum galiba erken gitcem
Anladm cnm geçmiş olsun ilaç falan kullanma da bebise zarar vermesin[/QUOTE]
Ben de kullanmak istemiyorum ama iltihabın daha çok zarar verebileceği söyleniyor, napsam bilemedim, bi diş hekimine sordum dedi kadın dogum uzmanın bilir dedi bi de bitkisel ürünler kullanabilirsin dedi, kadın dogum uzmanım rovamycın verdi kullanmak istemiyorum ama ilerlemesinden korkuyorum, napsam sizce

seninbenpost: 43366276 .!.:
Arkadaşlsr merhaba, aşılamanın 16. Günü kan testim 12,67 çıktı. Acaba hamile miyim? Benim gibi olan var mı? Perşembe yine tahlil vericem
Bu şekilde olup gebeligi sağlıkla devam eden pek çk kişi var, 5ustu pozitif kabul ediliyo, önemli olan ikiye katlanması, güzel haberlerini alırız umarım

[QU"ecemnazzzz, post: 43372527, member: 713218"]Anladm cnm geçmiş olsun ilaç falan kullanma da bebise zarar vermesin[/QUOTE]
Ben de kullanmak istemiyorum ama iltihabın daha çok zarar verebileceği söyleniyor, napsam bilemedim, bi diş hekimine sordum dedi kadın dogum uzmanın bilir dedi bi de bitkisel ürünler kullanabilirsin dedi, kadın dogum uzmanım rovamycın verdi kullanmak
istemiyorum ama ilerlemesinden
korkuyorum, napsam sizce[/QUOTE]
Bi suru dedi yazmışım Al dedi git dedi bana dedi kaynanam dedi...

Anladm cnm geçmiş olsun ilaç falan kullanma da bebise zarar vermesin
Ben de kullanmak istemiyorum ama iltihabın daha çok zarar verebileceği söyleniyor, napsam bilemedim, bi diş hekimine sordum dedi kadın dogum uzmanın bilir dedi bi de bitkisel ürünler kullanabilirsin dedi, kadın dogum uzmanım rovamycın verdi kullanmak istemiyorum ama ilerlemesinden korkuyorum, napsam sizce[/QUOTE]
Hiç dayanamayacak gibiysen kullann ama bana kalırsa bekle derim Allah korun snra bisi olsa kendini suçlama ynede sn bilirsn

'Bende 6 gun kala gittim gebelik yok dedi ins gebe olurum adet günümü bekliyorm

İyi günler hanimlar Ben de gebe kalmak çok istiyorum inşallah olur bu ay benim beta hcg iki gün önce 0.333 adet bir gün geçti

Merhaba canım nerelerdesin son durumun ne merak ettim umarım her şey yolundadır

Merhaba ,son günlerde öyle koşturmaca yasadım ki hastaneler arası tahliller Arası gider gelirken düşürücem neredeyse bebeğimi. Son durum şöyle kadın doğuma gittim salı günü doktor 3 gün önceki hcg 69'91 ken ultrasonda. bakmaya kalkmıltı bişey görünmüyor dedi afallamıştım.şikayetlerim üzerine dış gebeliksen şüphelendi yine kan tahlili istedi. Yine tahlil verdi ertesi günü (dün)gittiğimde şükür ki oo doktor yoktu hiç sevmedim kendisini hiç bir açıklama yapmamıştı bana ,yeni doktor bu değerlerle zaten gözükmez doktor neye baktı onu anlamadım dedi tahlil sonuçlarım
Adetim 1 hafta geçtiğinde 29 ekim = 36,57
31 ekim =69,91
2kasım= 140,37
3kasım = 174 (ilk kadın doğumlumun yaptırdığı tahlil tarihi karıştırdı )
Yeni doktor bunları görüp dış gebelik gözükmüyor ama ultrasonla bakmayacağım çünkü bu daha gözükmez dedi.tahlil sonucunu al yatın ben başka hastanedeyim Oray'a gel yada buraya ben varken gel ben takip edeyim dedi. Yine bi tahlil daha yapalım hem benprogesteron hormonuna bakmak istiyorum dedi 15 civarı çıkarsa iyi ama 5 gibi çıkarsa kötü dedi,progestan 100 mg günde 3 tane verdi lekelerim için.ve
4 kasım beta hcg =289.1 çıktı
Progestoron hormonun = 9.92 çıktı doktor 15 civarı çıkarsa iyi demişti progestan bu değeri yükseltir mi acaba? Bugün öğleden sonra gidicem yine ama ultrason için yükselmeyi bekleyelim dedi dış gebelik şüphesi gitti çok şükür .

Kızlar ya bence bu kadar erken doktora gitmeyin derim yine siz bilirsiniz tabide süreç zorlu geçiyo sonra

Cnm niye bu kadar kan tahlili yaptiyorsunki hem kendi piskoljini bozuyosun yapma boyle bak simdi kese 1500 fln gozukuyor benim 980 di altanfan gozukmedi kese falan bende cok korktum doktor korkamam gerektigini soyledi herkesin bunyesi bir degil dedi 1500 fln oldu anca oyle gorundu kese kalp atisi bile duyulmadi ben suanda 6 haftadayim 8 haftada kalp atisinduyuluyor ayruca senin ztn beta hcg ikiye katlamis dis gebelikte ikiye katlamiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…