Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ya benim 980 di altan bakti gorunmedi doktor 1500 gorunur dedi
daha çok minik çünkü görünmez tabiki benim 7.haftam daha hic doktora gitmedim sağlık ocağında 3 kez farklı araliklarla kan değerlerine baktirdim nasipse yarın kalp atışını duyabilmek umuduyla gidicem .bende çok erken öğrendim 49 du hcg ogrendigimde sağlık ocağında takip ettim gorunmuyo çünkü bu sefer çok stres yapıyoruz

Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayi nasip etsin bebislerimizi biz ne kadar stres yapar üzülursek bu bebisimize zarar unutmayalım

Merhaba canım nerelerdesin son durumun ne merak ettim umarım her şey yolundadır
Slm Cnm, ilgin için saol ama Bnm umutlarım bu aya kaldı ne yazıkki sonuç negatif ztn regli oldum aynı gün
Bnm için dua et olur mu sen maşallah sorunlarını atlatmışsın gebesin, Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. İyi bak kendine

bencede kızlar bukadar çok kan aldırmayın bnimde ilk tecrübem malesef kötü oldu 2günde bir dr a gittim 2katı olduğunu gördükten sonra bence 7.haftaya kadar beklemek en iyisi

3.kan tahlilim sistemdeki sorun yüzünden çıkmadı o gün Doktor ultrasonla bakıp görünmeyince kasık Ağrı'larım ve kahverengi lekemden dolayı tekrar kan verdi dış gebelik olabilir diye dün elimde 4 tahlille gittim başka doktor vardı o gözükmemesi normal desi bana çok güzel açıkladı ama 1 kere daha tahlil yapalım 2 günlük tahlillerle ilerleyelim dedi ve progestoron hormonuna da bakıcam dedi onun sonucuna göre gidicem bugün o hormonumu değerlendirecek inşallah düşük değildir hormonun dedi öğleden sonra çok sıra olmaz diye bekliyorum gitmek için işten izin alıp gidiyorum ama kahverengi leke iyice arttı her an adetim başlayacakmış gibi hissediyorum bu arada bütün belirtilerim bitti benim midem bulantım baş dönme tiksinme hepsi yok oldu Noldu anlamadım sadece iştahım açık suan

Can'ım benim geçmiş olsun daha benim de kesin bişey yok çok yavaş ilerliyor ve lekelerim git gide artıyor.ama inşallah en kısa sürede daha güzel ve gerçekten yerinde olan bir heyecanla burda olursun .rabbim büyük yardımcımız olsun inşallah. Millet ilk birliktelikten Nasıl gebe kalıyor onu anlamıyorum ya

Öncelikle hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum benim de bat iki gün oldu gelmedi pazartesi günu de hcg testi yaptımdi düşükdu şimdi hamile olan arkadaslar hcgleri kac değerinde başladi tabi düşük olup yükseleb var mi

Bende ne mide bulantisi var ne kokulara karsi hasasiyet nede bas donmesi birtek karnim kaziniyor baska hic bi belirti yok bendede lekenmen tuaf geldi haklisin o bakimdan cnm

Aynen Cnm ya millet ilk gece hamile kalıyor biz 1 yıldır nerdeyse korunmuyoruz hala bi sonuç alamadık... Rabbim nzmn verecek çok merak ediyorum... İnşallah gzl hbrler ile gelirsin Cnm stres yapma hiç, herşey olacağına varıyor nede olsa

Düşük dediğin beta hcg kaçtı ?
Benim ki çok düşüktü adetim 1 hafta geçtiğinde ölçtürdüğüöüzde 36,57 çıkmıştı yavaş yavaş artıyor suan 2 günde 2 ye katlaması lazım

Kızlar adet ime 9 gün var dunden beri bacaklarimda sanci gogus buyume ve hassasiyet ki adetimden 3 gun once olurdu sadece ve gaz sancim var bugunde kafami koysam direk uyurum oyle uykum geliyo ki ben gunduz hayatta uyumam ve adet zamanı olduğu gibi belirtiler agriyo bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi ve 5 aydır bebek için deniyoruz.

Kizlar bi ara yine yazmistim kan degerim 0.135 ckti diye iki defa ayni sonucu aldim 3ekim son adet tarihim duzensiz oldgum icin normaldede bekliuorm hala olmadim mide bulantisi var dunden bugune ama pskolojiktir diye dusunuyorm umutlanmak istemiyorm dua edin lutfen hayirlisi ile rabbim saglikli bi evlat nasip etsin ...

Benim de daha yeni tespit edildi ilk once 12 meraçıktı6 gun sonra 265cıktı inşallah da
sağlıkla bebislerimizi kucağınıza alırız, burdan okuduğum kadarıyla önemli olan değerin düzenli yükselmesi, değeri 5,5 çıkıp sağlıkla gebelik tamamlayanlar da var yuksek çıkıp sonradan sıkıntı yasayanlar da, bu işler nasip sanırım, iyilik ve güzellikler diliyorum

hayırlısı olsun canım. dış gebelik olmayışı iyi bir şey tabi.
Canim şimdi geldm doktordan. Kesemiz göründü yolk sac göründü. Ama kese biraz asagida ve sekli duzensizmis dusuk tehlikesi var yani progestana basladik. Dedigne gore %70 saglikli devam edebilir. Haftaya kalp atislari icin cagirdi bana yine beklemek düstü. Ama mucizeler oluyo degerler boyle ilerlerken birden duzene girmesi falan

Hiç dayanamayacak gibiysen kullann ama bana kalırsa bekle derim Allah korun snra bisi olsa kendini suçlama ynede sn bilirsn[/QUOT]
Diş ağrım geçti hamd olsun antibiyotik de kullanmadım sağol

çok sevindim canım :) benim kese yukardaydı ve şekli düzgündü de ne oldu. Rabbim bilir kuzum. inşallah güzel haberlerini birer birer alırım. demek ki mucizelere inanmak gerekiyormuş :) sen kendini germe sakın, olumlu düşün ve dua et. üzme bebişi.

Allah büyük bu aşamaya gelmek bile imkansızdı bizim için. hep hayırlısını diledim. Allah gönlümüze göre versin hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…