Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Gözümüz aydın Canım darısı bizlerin başına inşallah.senin değerlerin kaç kaçtı ve adetin kaçıncı gününde test yaptın sat tarihin neydi?

Gözümüz aydın Canım darısı bizlerin başına inşallah.senin değerlerin kaç kaçtı ve adetin kaçıncı gününde test yaptın sat tarihin neydi?
sağol canım benim. sat:22eylül adetten 4 gün önce öğrendim 36 dı değerim. o günden sonra sık sık beta hcg baktık hiç 2 katına çıkmadı hatta %60 bile artmadı. ama dün bakılan tam 2 katı olmuş 2 günde. ve bugün kese+yolk sac göründü. dün değerim 1122 di. doktorlar hep düşecek diye konuştu ama artık umudumuz arttı çok şükür :)

Kizlarrrr idrar testi yaptm evde ftosunu cektm varmi ?? Kan testi yaptrcam hastaneye gidip

Eklentiler

• IMG_20151105_162151.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 234
slm ben29 ekimde betahcg değerim 293 cıktı gun aşırı baktırdım sırayla 450 sonra 1169 ve en son 3292 çıktı drumla konuştuğumda progesteron 3*1 ve clexane 0.4 *1 ve folik asit önerdi bundan 5 ay önce bi düşük yaptım yine korkuyorum düşük olacak die bana bi akıl verirseniz sevinirim iii aksamlar

Sat benim de 22 eylül ve ben adetin geçtikten 1 hafta sonra 29 ekimde kan testi yaptırdım benim daha o Zaman 36 çıkmıştı düşün senin adetinden 4 gün önce 36 çıkmış :) ben sanırım bu çocuğu eğer ki doğurabilirsem 1 senelik doğuran heralde benim daha 4 kasımda 289 oldu beta hcg :))) ne kadar ilginç ya herkesin ki farklı valla Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah .kese+yolk saç demişsin yolk saç ne ilk defa duydum onu :))

merhaba, geçmiş olsun canım aman her şeyine çok dikkat et unutma şuan bebişinden daha önemli bir şey yok! kendini hiç yorma ve hiçbirşey için koşuşturma.

Yolk sac plasenta gelişmeden önce anneyle bebek arasindaki madde degisimini saglayan keseymis. Doktorun dedigi once kese olusur sonra icinde bi halka(yolk sac) ucunda da bi nokta(embriyo) yuzuge benzetiyolar ayni. Yani bebegin geleceginin habercisiymis. Bu beta hcg ye cok takilmamak lazim bence erken veya gec yukseliyosa sorun yok :)

Ben de adetime 4 gün kala test yaptırdım hcg 27 çıktı, pzt tekrar kan vereceğim. Ama az önce bi lekeleme fark ettim umarım değerler yükselir.

İdrar testinde pozitif cikan gebelik kan testinde 0.111 cikti supheli deger oldugu icin bisey diyemedi doktor ve kadin doguma yonlendirdi bugun kahverengi akinti ardindan kanamam oldu hala da ara ara geliyo noldugunu anlamadim dusuk olabilir mi uzerine mi goruyorm yada anlayamiyorum pskolojik olarak cok etkiledi beni bu durum

Kızlar kimse yokmu benim tüpler tikali çıktı ama şimdi günüm geçti yani tam gecmedide 10 ekim son adet ben bugun olmayınca kan verdim 20.75 çıktı varmıdır kızlar sizce ve dış gebelik nasıl olur benim ağrım çok hafif hafif pembe lekelenmem var çok kötü durumdayım mucizem mi geldi yoksa dış gebelik oldu kabus mu başladı bilmiyorum HAKTAN HAYIRLISI ama olmaması bi nevi de böylesi daha kötü be tüpüm alınırsa bidaha imkan kalmaz kızlar varmı aranızda böyle az değer adetin 28. Gününde bu hcg normal mi? Nolur yardım edin uzun oldu Özür dilerim

Merhaba , benim adetim 1hafta geçtiğinde beta hcg 36 çıkmışti ,seninki bana göre çok çok iyi ama tüplerin tıkalı ise bu gerçekten soru. Gibi gözüküyor dış gebelikten ben de korktuğum için 2 günde 1 kan tahlili yaptım düzenli olarak 2 ye katlaması lazım Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah ,ama tüpler tıkalkyken dış gebelik ihtimalin çok yüksek (umarım tıkanıklık açılmıştır Msj da yazmayı unutmuşsundur) yani demek istediğim normalde bu değerin yükseleceği için hamilesin ama tüpler tıkalı ise dış gebelik ihtimalin çok yüksek bence doktoruna git o takip etsin değerlerini.

Benim adetten 4gun once 12, 2 gun once 59 çıktı, en son 265,8 e yükseldi, haftaya Salı kontrole çağırdı dr um...Salı bu şekilde çıkıp sağlıkla dogum yapanlar var, moralini yuksek tutmaya çalış, guzel haberlerini alırız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…