Gözümüz aydın Canım darısı bizlerin başına inşallah.senin değerlerin kaç kaçtı ve adetin kaçıncı gününde test yaptın sat tarihin neydi?Canim şimdi geldm doktordan. Kesemiz göründü yolk sac göründü. Ama kese biraz asagida ve sekli duzensizmis dusuk tehlikesi var yani progestana basladik. Dedigne gore %70 saglikli devam edebilir. Haftaya kalp atislari icin cagirdi bana yine beklemek düstü. Ama mucizeler oluyo degerler boyle ilerlerken birden duzene girmesi falan
sağol canım benim. sat:22eylül adetten 4 gün önce öğrendim 36 dı değerim. o günden sonra sık sık beta hcg baktık hiç 2 katına çıkmadı hatta %60 bile artmadı. ama dün bakılan tam 2 katı olmuş 2 günde. ve bugün kese+yolk sac göründü. dün değerim 1122 di. doktorlar hep düşecek diye konuştu ama artık umudumuz arttı çok şükür :)Gözümüz aydın Canım darısı bizlerin başına inşallah.senin değerlerin kaç kaçtı ve adetin kaçıncı gününde test yaptın sat tarihin neydi?
Hayirli olsun canim :) yaptirdinmi kan testiniKizlarrrr idrar testi yaptm evde ftosunu cektm varmi ?? Kan testi yaptrcam hastaneye gidip
Yaptrmadm yarn yaptrcam insallah ama varmi yokmu anlamadim kiHayirli olsun canim :) yaptirdinmi kan testini
Bence var :) yarin haberlerini bekliyorumYaptrmadm yarn yaptrcam insallah ama varmi yokmu anlamadim ki
Tmm cnm yazarim zaten buraya cizgi silikte olsa pozitif oluyormus zaten heralde oyle diyorlarBence var :) yarin haberlerini bekliyorum
evet Canım ben ilk öğrendiğimde seninkinden daha silikti ama ben testi tekrarladım emin olamadım. onda da silik çıkınca kan testi yaptırdım.Tmm cnm yazarim zaten buraya cizgi silikte olsa pozitif oluyormus zaten heralde oyle diyorlar
Sat benim de 22 eylül ve ben adetin geçtikten 1 hafta sonra 29 ekimde kan testi yaptırdım benim daha o Zaman 36 çıkmıştı düşün senin adetinden 4 gün önce 36 çıkmış :) ben sanırım bu çocuğu eğer ki doğurabilirsem 1 senelik doğuran heralde benim daha 4 kasımda 289 oldu beta hcg :))) ne kadar ilginç ya herkesin ki farklı valla Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah .kese+yolk saç demişsin yolk saç ne ilk defa duydum onu :))sağol canım benim. sat:22eylül adetten 4 gün önce öğrendim 36 dı değerim. o günden sonra sık sık beta hcg baktık hiç 2 katına çıkmadı hatta %60 bile artmadı. ama dün bakılan tam 2 katı olmuş 2 günde. ve bugün kese+yolk sac göründü. dün değerim 1122 di. doktorlar hep düşecek diye konuştu ama artık umudumuz arttı çok şükür :)
Canim şimdi geldm doktordan. Kesemiz göründü yolk sac göründü. Ama kese biraz asagida ve sekli duzensizmis dusuk tehlikesi var yani progestana basladik. Dedigne gore %70 saglikli devam edebilir. Haftaya kalp atislari icin cagirdi bana yine beklemek düstü. Ama mucizeler oluyo degerler boyle ilerlerken birden duzene girmesi falan
Tesekkur ederim canım. Cok haklisin dikkat ediyorum umarim her sey guzel olur hepimiz icin.merhaba, geçmiş olsun canım aman her şeyine çok dikkat et unutma şuan bebişinden daha önemli bir şey yok! kendini hiç yorma ve hiçbirşey için koşuşturma.
Yolk sac plasenta gelişmeden önce anneyle bebek arasindaki madde degisimini saglayan keseymis. Doktorun dedigi once kese olusur sonra icinde bi halka(yolk sac) ucunda da bi nokta(embriyo) yuzuge benzetiyolar ayni. Yani bebegin geleceginin habercisiymis. Bu beta hcg ye cok takilmamak lazim bence erken veya gec yukseliyosa sorun yok :)Sat benim de 22 eylül ve ben adetin geçtikten 1 hafta sonra 29 ekimde kan testi yaptırdım benim daha o Zaman 36 çıkmıştı düşün senin adetinden 4 gün önce 36 çıkmış :) ben sanırım bu çocuğu eğer ki doğurabilirsem 1 senelik doğuran heralde benim daha 4 kasımda 289 oldu beta hcg :))) ne kadar ilginç ya herkesin ki farklı valla Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah .kese+yolk saç demişsin yolk saç ne ilk defa duydum onu :))
Merhaba , benim adetim 1hafta geçtiğinde beta hcg 36 çıkmışti ,seninki bana göre çok çok iyi ama tüplerin tıkalı ise bu gerçekten soru. Gibi gözüküyor dış gebelikten ben de korktuğum için 2 günde 1 kan tahlili yaptım düzenli olarak 2 ye katlaması lazım Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah ,ama tüpler tıkalkyken dış gebelik ihtimalin çok yüksek (umarım tıkanıklık açılmıştır Msj da yazmayı unutmuşsundur) yani demek istediğim normalde bu değerin yükseleceği için hamilesin ama tüpler tıkalı ise dış gebelik ihtimalin çok yüksek bence doktoruna git o takip etsin değerlerini.Kızlar kimse yokmu benim tüpler tikali çıktı ama şimdi günüm geçti yani tam gecmedide 10 ekim son adet ben bugun olmayınca kan verdim 20.75 çıktı varmıdır kızlar sizce ve dış gebelik nasıl olur benim ağrım çok hafif hafif pembe lekelenmem var çok kötü durumdayım mucizem mi geldi yoksa dış gebelik oldu kabus mu başladı bilmiyorum HAKTAN HAYIRLISI ama olmaması bi nevi de böylesi daha kötü be tüpüm alınırsa bidaha imkan kalmaz kızlar varmı aranızda böyle az değer adetin 28. Gününde bu hcg normal mi? Nolur yardım edin uzun oldu Özür dilerim
Benim adetten 4gun once 12, 2 gun once 59 çıktı, en son 265,8 e yükseldi, haftaya Salı kontrole çağırdı dr um...Salı bu şekilde çıkıp sağlıkla dogum yapanlar var, moralini yuksek tutmaya çalış, guzel haberlerini alırız umarımKızlar kimse yokmu benim tüpler tikali çıktı ama şimdi günüm geçti yani tam gecmedide 10 ekim son adet ben bugun olmayınca kan verdim 20.75 çıktı varmıdır kızlar sizce ve dış gebelik nasıl olur benim ağrım çok hafif hafif pembe lekelenmem var çok kötü durumdayım mucizem mi geldi yoksa dış gebelik oldu kabus mu başladı bilmiyorum HAKTAN HAYIRLISI ama olmaması bi nevi de böylesi daha kötü be tüpüm alınırsa bidaha imkan kalmaz kızlar varmı aranızda böyle az değer adetin 28. Gününde bu hcg normal mi? Nolur yardım edin uzun oldu Özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?