Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

5 kasımda 4.89 7 kasımda 29 çıktı.bende kimyasal ya da dış gebelikten korkuyorum

merhaba canım değerin normal mi değil mi bilmiyorum ama Alahım inşallah gönlüne göre verir. bol bol dua et olur mu
Allah ol derse olur tüplerini kafana takıp olumsuz düşünme iyiye yor. dualarım seninle..

Canim düsük degerle baslayanlardan biriyim yarin testi tekrarla ve 2 gunde bir yaptr mutlaka. Benimde korkulu ruyamdi dıs gebelik cok sukur oyle degilmis. Sen takibini yap ve kendine guvenebilecegin bi doktor bul. Psikolojini anlayabiliyorum inan her sey Allahtan dualarini eksit etme.

Iste bu yuzden idrar testini tekrarlamistim ben bazen hatali sonuc verebiliyomus testler. Belki hic hamile degildin belki de degerin yukselip kimyasql gebelige döndü kimbilir. Ama testi tekrarlamanda fayda var bol bol dua et hayirlisini iste Allahtan kendini yipratma bende bu surecte inan cok yordum kendimi ama kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz

Merhaba kizlar benim adetime 4 gun varken ben erken gebelik testi yaptim 4 tane hepsi pozitif cikti kan verdim aksam saat 11 30 da kanda hcg 1.4 cikti sabah gittim 11.30 da yine kan verdim ve 1.7 cikti bugun normal gebelik testi aldim negatif kandada negatif tabi merak ettigim neden kanda farkli cikti normalde hamissen degerler 48 saate bir artiyor boyle olan varmi bana cvp yazin lutfen

Benim bi tanidigimada soyle olmus adetine henuz varken ayni ben gibi sonra gebelik testi almis pozitif cikmis kan testi yaptrmis 1.3 sonra 1.5 cikmis negatif xemisler adeti beklemis sonra baktrdgnda kanda 144 gibi bisi cukmis yani hamileymis ama o hcg yapmis idrarda ben lh yaptim hep pozitif ikincu cizgi biraz daha hafif cikio kanda negatif ben bu kan degerlerinin boyle olmasina saskinim basina boyle bisey gelen varmi litfen yazsin

Canim test bozuktur buyuk ihtimal normalde idararda iki cizgi cikmasi icin beta hcg 80 100 fln olmasi lazim benim beta hcg 39 du idarda negatiti yani daha idrara gecmemisti imkansiz kanda 0 cikiosa 0 dir idrar testi bozuktur buyuk ihtimal

Ayrica kesin bi sonuc istiyorsan adetin gecsin oyle testi tekararla benim 5 gun once kan testim 1.25 di adet gunu 39 oldu erken yapilan testler herkeste ayni olmuyo kimisinin adetine 4 gun varken 1000 oluyor :) herkesin farkli cnm

Ayrica kesin bi sonuc istiyorsan adetin gecsin oyle testi tekararla benim 5 gun once kan testim 1.25 di adet gunu 39 oldu erken yapilan testler herkeste ayni olmuyo kimisinin adetine 4 gun varken 1000 oluyor :) herkesin farkli cnm
Evet cnm aynen bekliyorum ama sabirsizim iste tahmin edersin ki insallah bakalim ama icimden bir ses adet olacaksin diyor insallah olmam sagol

Canim test bozuktur buyuk ihtimal normalde idararda iki cizgi cikmasi icin beta hcg 80 100 fln olmasi lazim benim beta hcg 39 du idarda negatiti yani daha idrara gecmemisti imkansiz kanda 0 cikiosa 0 dir idrar testi bozuktur buyuk ihtimal
Peki bisey daha sormak istiyorum yumurtlama zamani kan degerleri fark edermi yani farkli cikarmi

Evet cnm aynen bekliyorum ama sabirsizim iste tahmin edersin ki insallah bakalim ama icimden bir ses adet olacaksin diyor insallah olmam sagol
Cnm seni inan cok iyi anliyorum gercekten bak 4 aydir bende senin gibiydim ayni kendi kendimin piskoljisini bozudugumu dusunmeye baslamistim artik ve esiminde piskoljisi bozulmaya baslamisti ben oyle yaptikca insanin icinde bi umut oluyor ama simdiki aklim oolsa aynisi yapmam adetim gecsin oyle test yaparim neden biliyomusun ozaman deger yuksek cikiyor ozaman tamam diyosun ama boyle devamli yaptikca hep negatif negatif dusun iste adete 5 gun varken 1.25 cikti ben umutlarimi kestim dedim tamam yaptirmiycam bidaha yeterse yeter hep para veriyorum deli gobi testlere hem uzuluyorum sonra adet gunum geldi normalde 2 gun once gelirdi bu sefer gelmedi ama ben belki gec gelir dedim bekledim snr disciye gitcektim son kez icimde kalmasin dedim negatif ama gidip bi yaptirayim dedim oanda icimden geldi yine dayanamadim yani :) bu sefer poztif ben hala gebe olduguma inanmiyorumki kalp atislarini 8 hafta duyucaz artik ozaman gebe olduguma inanicam :)

Peki bisey daha sormak istiyorum yumurtlama zamani kan degerleri fark edermi yani farkli cikarmi
Ben hic yumurtlama gunu kan testi yaptirmadim adete 7 5 gunler varken yaptiriyodum hep ama sana bisey onerebilirim doktorun sana yumurta takibi yapsin ben yumurta takibiyle hamile kaldim benim yumurta gec catliyomus ben hep 12 13 14 giriyordum ama 16 17 catlamis benimki

90.70olan değerim 4gün sonra 120.84 çıktı değerim düştü adet söktürücü ile mi gebelik sonlanicak yoksa kürtajmi

Yanı adetin geçince test yaptm 4.13 sonra 19 sonra 90 4gün bekledim yükseliş 300küsür olmalıydı sanırım benm 120düşük yanı henüz gebelik oluşmadan biticek sanırım bu durumda adet söktürücü mü kullanicam yoksa kürtajmi olucam korkuyorum ocak ayında yne kürtaj olmuştum

Aaa hemen oyle kurtaj fln dusunme bekle burda bi arkdas vardi onunda boyleydi snr kesesi bile gorundu hatta forumda yaziyo burda arkdas ona sorabilirsin ynvyn adi

Burda bi arkadaş vardı aynen senin gibi ama gebeligi devam ediyo dur bakalım, tabi ki yine de iyi ve guzel şeyler dileyelim biz, neyin iyilik getireceğini bilemiyoruz

Merhaba cnm bnmde değerim düşüşte 90dan 4gun sonra 120 oldu bebek oluşmadan gitti sanırım snn nasildi değerlerin başlarda bnm geç döllenme hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…