Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Burda bi arkadaş vardı aynen senin gibi ama gebeligi devam ediyo dur bakalım, tabi ki yine de iyi ve guzel şeyler dileyelim biz, neyin iyilik getireceğini bilemiyoruz
Diğer gebeligim 7haftalikken kese şekiksizleşti ve kürtaj oldum bni çok yıprattı olumlu şeyler düşünemiyorum

1607t: 43428295 .!.:
Diğer gebeligim 7haftalikken kese şekiksizleşti ve kürtaj oldum bni çok yıprattı olumlu şeyler düşünemiyorum
Benim de bi onceki 8 haftalıkken kalbi durdu,iyi şeyler düşünmemiz gerekiyor en azından bunun icin caba harcamamız, unutma belki şimdi olmicak ama biz de birilerine
lazımız, bedenen ve ruhen sağlığımıza dikkat
etmemiz lazım, eşlerimiz ve çocuklarımız
erkenden yıpranmış bi insanla
yaşamak zorunda kalmasın

Merhaba cnm bnmde değerim düşüşte 90dan 4gun sonra 120 oldu bebek oluşmadan gitti sanırım snn nasildi değerlerin başlarda bnm geç döllenme hemde
Canim benim hic ikiye katlamadi en az %60 artmasi gerekiyomus o bile artmamisti. Dis gebelik dendi kimyasal gebelige doncek dendi ama 15 gun sonunda ilk defa ikiye katladi ve kese gorundu htta bebegin gelcegnin habercisi yolk sac bile gorundu. Bi doktor kurtaj dedi yaptirmadm bekledim. Degerim en son zorla 1000leri gecmisti. Persembe gunu kontrole cagirdi. Sekil duzensiz ama %70 devam edecek gebelik dedi. Simdi gunun gelmesini bekliyorum kanaman yoksa korkma benim mucizem gerceklesiyo uzme kendini seninde hayirlisiyla devam edecek. Dua et

ALLAH RAZI OLSUN canım benim içimi ferahlattin vallahi inşallah iyidir diyelim kanamam az arttı ama sancim azaldı

slm kizlar acilden geldim kahverengi lekelenmem oldu ama çok sukur bebisim ıyimis kalbi atıyo pit pit normalmis bu zamanlarda

Kizlar Merhaba
Ben reglime 5 gün kala idrar testiyle 2. Çizgiyi gördüm. Ve 4 gün kala kan testi yaptım 29 cikti hcg.
Düşük cıkıp yükselen var mı,??

Kizlar Merhaba
Ben reglime 5 gün kala idrar testiyle 2. Çizgiyi gördüm. Ve 4 gün kala kan testi yaptım 29 cikti hcg.
Düşük cıkıp yükselen var mı,??
Bu şekilde çıkıp gebeliği devam eden ve dogum yapan bir sürü insan var önemli olan
değerin ikiye katlanması ya da
yukselmesi, Allah sağlıcakla kucağına
almayı da nasip etsin

Allah razı olsun icimi ferahlattn biraz dün sonucu aldığından beri kötüyüm ama dediğin gibi belki de yükselmeye devam eder hayırlısı olur inş benimde senn gibi düzelir inş.

Kizlarrrrrrr acil yardım bugün kanamam çoöok arttı gittim kan değeri 2 gün önce 20.75 idi bugün 35 küsür fena değil artış dedi düşük tehlikesidir dış değilse dedi düşük nasıl olur kızlar cook mu artar bacaklardan falan mı akar kan şimdi adet gibi gibi artış iyi demi ÷70 var hesapladim normal gebelik demi ya bu kanama ne üstüne görüyor olabilirmiyim geçen ay 10 una oldum yarın 31. Gün adetin

Cnm degerin ikiye katlamamiski yuzde /20 artmis sanirim kimyasal
Dusuk yapiosun genelde kahverengi oluyor rengi ilk baslarda

Bide bu proluton ignesi verdi vurun durdurabilir dedi yaşadığına ihtimal vermese bunu vermedi demi ya çok kötüyüm sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

Bide kesinlikle kimyasal değil dedi sordum valla bacim kimyasal adet gününden sonra artma hemen düşüşe geçer dedi kız

Bide bu proluton ignesi verdi vurun durdurabilir dedi yaşadığına ihtimal vermese bunu vermedi demi ya çok kötüyüm sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Cnm sagliksiz bi gebelik durmaz duser benim bi tanidigim vardi onunda beta hcg 36 di sonra
Yo canım 40

40 gibi birsey bekleniyor du dedi 35 fena deGil dedi 20 nin %70 i 14 yapar 15 70 mis artmış kız korkutma beni
cnm kanaman var 35 iyi mi sence ? Senin doktorun bence sorun var git baska doktora bi sor bakalim 20 di 2 gun snr 35 oldu de sana ne kadar artirgiji soylesin

Bide kesinlikle kimyasal değil dedi sordum valla bacim kimyasal adet gününden sonra artma hemen düşüşe geçer dedi kız
valla cnm hayirlisi neyse o olsun senin icin guzel seyler soylemek isterdim ama malesef yani ben ilk defa senden duyuyorum yuzde yetmis artmis diye bu yuzde yetmis artmis olmuyor ki bide kanaman var mis sen baska bi doktra giy veya acile git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…