Diğer gebeligim 7haftalikken kese şekiksizleşti ve kürtaj oldum bni çok yıprattı olumlu şeyler düşünemiyorumBurda bi arkadaş vardı aynen senin gibi ama gebeligi devam ediyo dur bakalım, tabi ki yine de iyi ve guzel şeyler dileyelim biz, neyin iyilik getireceğini bilemiyoruz
Benim de bi onceki 8 haftalıkken kalbi durdu,iyi şeyler düşünmemiz gerekiyor en azından bunun icin caba harcamamız, unutma belki şimdi olmicak ama biz de birilerine1607t: 43428295 .!.:Diğer gebeligim 7haftalikken kese şekiksizleşti ve kürtaj oldum bni çok yıprattı olumlu şeyler düşünemiyorum
Canim benim hic ikiye katlamadi en az %60 artmasi gerekiyomus o bile artmamisti. Dis gebelik dendi kimyasal gebelige doncek dendi ama 15 gun sonunda ilk defa ikiye katladi ve kese gorundu htta bebegin gelcegnin habercisi yolk sac bile gorundu. Bi doktor kurtaj dedi yaptirmadm bekledim. Degerim en son zorla 1000leri gecmisti. Persembe gunu kontrole cagirdi. Sekil duzensiz ama %70 devam edecek gebelik dedi. Simdi gunun gelmesini bekliyorum kanaman yoksa korkma benim mucizem gerceklesiyo uzme kendini seninde hayirlisiyla devam edecek. Dua etMerhaba cnm bnmde değerim düşüşte 90dan 4gun sonra 120 oldu bebek oluşmadan gitti sanırım snn nasildi değerlerin başlarda bnm geç döllenme hemde
ALLAH RAZI OLSUN canım benim içimi ferahlattin vallahi inşallah iyidir diyelim kanamam az arttı ama sancim azaldıBenim adetten 4gun once 12, 2 gun once 59 çıktı, en son 265,8 e yükseldi, haftaya Salı kontrole çağırdı dr um...Salı bu şekilde çıkıp sağlıkla dogum yapanlar var, moralini yuksek tutmaya çalış, guzel haberlerini alırız umarım
Gecmis olsun cnnm sevindim senin adina :)slm kizlar acilden geldim kahverengi lekelenmem oldu ama çok sukur bebisim ıyimis kalbi atıyo pit pit normalmis bu zamanlarda
Allah korusun tüm bebişlerislm kizlar acilden geldim kahverengi lekelenmem oldu ama çok sukur bebisim ıyimis kalbi atıyo pit pit normalmis bu zamanlarda
Bu şekilde çıkıp gebeliği devam eden ve dogum yapan bir sürü insan varKizlar Merhaba
Ben reglime 5 gün kala idrar testiyle 2. Çizgiyi gördüm. Ve 4 gün kala kan testi yaptım 29 cikti hcg.
Düşük cıkıp yükselen var mı,??
Allah razı olsun icimi ferahlattn biraz dün sonucu aldığından beri kötüyüm ama dediğin gibi belki de yükselmeye devam eder hayırlısı olur inş benimde senn gibi düzelir inş.Canim benim hic ikiye katlamadi en az %60 artmasi gerekiyomus o bile artmamisti. Dis gebelik dendi kimyasal gebelige doncek dendi ama 15 gun sonunda ilk defa ikiye katladi ve kese gorundu htta bebegin gelcegnin habercisi yolk sac bile gorundu. Bi doktor kurtaj dedi yaptirmadm bekledim. Degerim en son zorla 1000leri gecmisti. Persembe gunu kontrole cagirdi. Sekil duzensiz ama %70 devam edecek gebelik dedi. Simdi gunun gelmesini bekliyorum kanaman yoksa korkma benim mucizem gerceklesiyo uzme kendini seninde hayirlisiyla devam edecek. Dua et
İnşallah her şey yolundadır ve çok güzel haberlerle gelirsin Allah yardımcın olsunArkadaşlar dua edin yarın kontrolüm var, inşallah güzel haberlerle dönerim, şimdiden hepinize teşekkürler
Cnm degerin ikiye katlamamiski yuzde /20 artmis sanirim kimyasalKizlarrrrrrr acil yardım bugün kanamam çoöok arttı gittim kan değeri 2 gün önce 20.75 idi bugün 35 küsür fena değil artış dedi düşük tehlikesidir dış değilse dedi düşük nasıl olur kızlar cook mu artar bacaklardan falan mı akar kan şimdi adet gibi gibi artış iyi demi ÷70 var hesapladim normal gebelik demi ya bu kanama ne üstüne görüyor olabilirmiyim geçen ay 10 una oldum yarın 31. Gün adetin
40 gibi birsey bekleniyor du dedi 35 fena deGil dedi 20 nin %70 i 14 yapar 15 70 mis artmış kız korkutma beniCnm degerin ikiye katlamamiski yuzde /20 artmis sanirim kimyasal
Dusuk yapiosun genelde kahverengi oluyor rengi ilk baslarda
Cnm sagliksiz bi gebelik durmaz duser benim bi tanidigim vardi onunda beta hcg 36 di sonraBide bu proluton ignesi verdi vurun durdurabilir dedi yaşadığına ihtimal vermese bunu vermedi demi ya çok kötüyüm sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
cnm kanaman var 35 iyi mi sence ? Senin doktorun bence sorun var git baska doktora bi sor bakalim 20 di 2 gun snr 35 oldu de sana ne kadar artirgiji soylesinYo canım 40
40 gibi birsey bekleniyor du dedi 35 fena deGil dedi 20 nin %70 i 14 yapar 15 70 mis artmış kız korkutma beni
valla cnm hayirlisi neyse o olsun senin icin guzel seyler soylemek isterdim ama malesef yani ben ilk defa senden duyuyorum yuzde yetmis artmis diye bu yuzde yetmis artmis olmuyor ki bide kanaman var mis sen baska bi doktra giy veya acile gitBide kesinlikle kimyasal değil dedi sordum valla bacim kimyasal adet gününden sonra artma hemen düşüşe geçer dedi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?