- 9 Aralık 2013
- 132
- 132
- 303
- 35
Canım dusmesi değil bebeğin dış gebelik olmasından bahsediyor 20 2 gün sonra 40 olacağına kanamayla beraber 35 bize yerinde ama düşen bi bebek haberi verir dedi olmadı yarın bi gideyim doktoruma bu acildi haklısın aslında ne bileyim 20 nin %70 ini hesapladim ekledim 35 çıktı valla kafayı yiycem dediğin gibi iyisimi gideyim ben dua edin bari dış olmasınCnm sagliksiz bi gebelik durmaz duser benim bi tanidigim vardi onunda beta hcg 36 di sonra
cnm kanaman var 35 iyi mi sence ? Senin doktorun bence sorun var git baska doktora bi sor bakalim 20 di 2 gun snr 35 oldu de sana ne kadar artirgiji soylesin
Kaç olması gerekti canım bugün bide böyle olup kanama bitince artan falan oldu mu hiç umut bitmiyor ya hep bi bekleyişvalla cnm hayirlisi neyse o olsun senin icin guzel seyler soylemek isterdim ama malesef yani ben ilk defa senden duyuyorum yuzde yetmis artmis diye bu yuzde yetmis artmis olmuyor ki bide kanaman var mis sen baska bi doktra giy veya acile git
Korkma canim korkma sakin ol sen yarin bi doktara git acildeki insanlar anlamiyor hic birseyden allah yardimcin olsun dis gebelik degildir merak etmeCanım dusmesi değil bebeğin dış gebelik olmasından bahsediyor 20 2 gün sonra 40 olacağına kanamayla beraber 35 bize yerinde ama düşen bi bebek haberi verir dedi olmadı yarın bi gideyim doktoruma bu acildi haklısın aslında ne bileyim 20 nin %70 ini hesapladim ekledim 35 çıktı valla kafayı yiycem dediğin gibi iyisimi gideyim ben dua edin bari dış olmasın
Cnm en kotu beta hcg 50 olsun diyelim buna bile dusuk diyor doktorlar bizim bi tanidigimiz vardi betasi 36 sanirim sonra 60 oldu ama doktor hic aratmamis dedi dusuk yaparsin bi kac gune dedi soyledigi gibide oldu ztnKaç olması gerek
Kaç olması gerekti canım bugün bide böyle olup kanama bitince artan falan oldu mu hiç umut bitmiyor ya hep bi bekleyiş
Anladım canim ne diyelim kısmet yeterki dış olmasın tüpümü alırlar diye korkuyorum valla düşük kader diyelim kısmeti yok ama o benide cikmazasokar tek tüp sağlam zatenCnm en kotu beta hcg 50 olsun diyelim buna bile dusuk diyor doktorlar bizim bi tanidigimiz vardi betasi 36 sanirim sonra 60 oldu ama doktor hic aratmamis dedi dusuk yaparsin bi kac gune dedi soyledigi gibide oldu ztn
Yasadigin yerde sadece kadin dogum hastanesi yokmu ?geceleri bile nobetci doktor olur bi arastirAnladım canim ne diyelim kısmet yeterki dış olmasın tüpümü alırlar diye korkuyorum valla düşük kader diyelim kısmeti yok ama o benide cikmazasokar tek tüp sağlam zaten
Zaten yeni acilden geldim canım acilde böyle dedi kadın dogumcu igne ve proluton ve progestan verdiYasadigin yerde sadece kadin dogum hastanesi yokmu ?geceleri bile nobetci doktor olur bi arastir
İyi seylrr dusunelim belki dusuk degildir ustune gorme yasiyosunudur uzulme lutfen rabbim hayirlisi neyse onu yasiycazAnladım canim ne diyelim kısmet yeterki dış olmasın tüpümü alırlar diye korkuyorum valla düşük kader diyelim kısmeti yok ama o benide cikmazasokar tek tüp sağlam zaten
Ozaman onun dedigini uygula canimZaten yeni acilden geldim canım acilde böyle dedi kadın dogumcu igne ve proluton ve progestan verdi
İnan güvenecek doktor kalmadı ya Sağol yinede Allah razı olsun senden canım ne yapacağımı sastim hoş gör beniOzaman onun dedigini uygula canim
Geçmiş olsun umarım bir sorub yoktur .ama kanaman normal değil,benim de sorunlu hatta belki adet günü ölçtürseydim çok çok düşük çıkardı benim adettim geçtikten 1 hafta sonra 36,57 diCanım dusmesi değil bebeğin dış gebelik olmasından bahsediyor 20 2 gün sonra 40 olacağına kanamayla beraber 35 bize yerinde ama düşen bi bebek haberi verir dedi olmadı yarın bi gideyim doktoruma bu acildi haklısın aslında ne bileyim 20 nin %70 ini hesapladim ekledim 35 çıktı valla kafayı yiycem dediğin gibi iyisimi gideyim ben dua edin bari dış olmasın
canım benim çok sağol demekki olabilir demi belkide mucizem benledir umudum bitmiyor çünkü Allahım var asla ümit kesme diyen ona dayadım sırtımı belkide benim annem gibi oldum kadın 3 ay bende bilmemis adet olmuş aynı belki kizdir bebeğim inşallah birsey olmuyordun ona Rab ol derse hicbirsey engel değil bak senin ki de sonradan artmis niye bilmem ümit bitmiyor vardır bi hayir bundada hakkimiza hayırlısı çocuğun olmaz diyen 6 doktor varken 1 ay sonra bunu nasip ettiyse gösteriyordur yuceligini inşallah sende bebeğin de sağlıkla kalın canım umut oldun teşekkür ederimGeçmiş olsun umarım bir sorub yoktur .ama kanaman normal değil,benim de sorunlu hatta belki adet günü ölçtürseydim çok çok düşük çıkardı benim adettim geçtikten 1 hafta sonra 36,57 di
2 gün sonra 69,91 di 74 falan olması gerekiyordu bazen tam tamına 2 katı olmuyor hele ilk başlarda tam olmuyor sıkma canını ama kanaman olduğu için çok acil bi doktora gitmeye bak,çoğu doktor bilgi vermiyor ya da saçma konuşabiliyor umarım soru. Yoktur herşey yolundadır.(bu arada benim kahverengi akıntım vardı sürekli ama peçeteye geliyordu doktor dış gebelikten şüphelendi sürekli 2 günde bir takip ettik hcg yi 2 ye katladığınxan emin olduktan sonra bıraktık şimdi iyice yükselmesini bekliyoruz artık) rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi bize sağlıklı bir şekilde bağışlasın inşallah.
Ban da bu hormonlarla bu kiloyla bu kadar uzun sene doğum kontrol hapı kullanmayla olmaz demişti yine doğum kontrol hapı yazmak zorundayım demişti.ben gecen ay kurban Bayram'ından 2 gün önce 3 tane gözleri yeni açılmış yavru kedi buldum onları tek tek elimle biberon ve hazır kedi mama sütüyle besledim ve nedense hep ona bağlıyorum allahım bana da yardım etti diyorum benimki daha hala kritik inşallah bi sorun olmaz sağlıklı bir bebeğim olur inşallah,inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli olur önemli olan sağlıklı olması Allah büyük .bana progestan verdi 4gün falan oldu içiyorum benim suan lekem gelmiyor durdu ama geçen gün peçeteye çok değişik bişey geldi ondan sonra durdu ben de ondan şüpheleniyorum korkuyorum ve ben en son 4 kasımda tahlil yaptırdım .suan yaptırmaya korkuyorum beta hcg bugün 1,160 olması gerekiyor en az düşük çıkacak diye yaptıramadımAmiiinnnn
canım benim çok sağol demekki olabilir demi belkide mucizem benledir umudum bitmiyor çünkü Allahım var asla ümit kesme diyen ona dayadım sırtımı belkide benim annem gibi oldum kadın 3 ay bende bilmemis adet olmuş aynı belki kizdir bebeğim inşallah birsey olmuyordun ona Rab ol derse hicbirsey engel değil bak senin ki de sonradan artmis niye bilmem ümit bitmiyor vardır bi hayir bundada hakkimiza hayırlısı çocuğun olmaz diyen 6 doktor varken 1 ay sonra bunu nasip ettiyse gösteriyordur yuceligini inşallah sende bebeğin de sağlıkla kalın canım umut oldun teşekkür ederim
korkma canım evvel Allah ben inanıyorum sende bende bunu atlaticaz niye bilmem bu bebeğe birsey olmucakmis gibime geliyor sen korkma artık annesi iyi ol iyi büyüsün sigara bendede var bugün 2 tane içtim kırdım ve yarım söndürdüm sende öyle yap tatmin ediyor kalp atışını duyduktan sonra o hevesle bırakırız merak etme yeterki rabbim o günü bize carcabuk hayırlısı ile versin ferah ol bak benim halen umudum bitmiyor korkmuyorum biliyorum iyi olacak sende iyi olacaksın inanıyorum beraber doğum yaparız kız inşallah diğer kişiler gibi konuşuruz senle söyle böyle diye senin il neresi benimki gazianetpBan da bu hormonlarla bu kiloyla bu kadar uzun sene doğum kontrol hapı kullanmayla olmaz demişti yine doğum kontrol hapı yazmak zorundayım demişti.ben gecen ay kurban Bayram'ından 2 gün önce 3 tane gözleri yeni açılmış yavru kedi buldum onları tek tek elimle biberon ve hazır kedi mama sütüyle besledim ve nedense hep ona bağlıyorum allahım bana da yardım etti diyorum benimki daha hala kritik inşallah bi sorun olmaz sağlıklı bir bebeğim olur inşallah,inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli olur önemli olan sağlıklı olması Allah büyük .bana progestan verdi 4gün falan oldu içiyorum benim suan lekem gelmiyor durdu ama geçen gün peçeteye çok değişik bişey geldi ondan sonra durdu ben de ondan şüpheleniyorum korkuyorum ve ben en son 4 kasımda tahlil yaptırdım .suan yaptırmaya korkuyorum beta hcg bugün 1,160 olması gerekiyor en az düşük çıkacak diye yaptıramadıminşallah sorun yoktur ben sigara içen biriyim tamamen bırakamadım ama çok azalttım belki de değerim o yüzden yavaş artıyor bilmiyorum .hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah
Ben Kocaeli Gebze deyim bence değerlerimizin diğerleri gibi olmamasının sebebi sigara ben 7 tane galan içiyorum ilk başta mide bulantım çoktu içemiyordum ama artık mide bulantım falan kalmadı o yüzden içiyorum ama eskiden günde 1 paket içerdim(hep hamile olursam belki tiksinir bırakırım diye ümit ederdim )şimdi tek umudum keseyi görebilmek sonrasında bebeğin kalp atışını duyabilmek kalp atışını duyduğumda inşallah sigarayı bırakabilirim tamamenkorkma canım evvel Allah ben inanıyorum sende bende bunu atlaticaz niye bilmem bu bebeğe birsey olmucakmis gibime geliyor sen korkma artık annesi iyi ol iyi büyüsün sigara bendede var bugün 2 tane içtim kırdım ve yarım söndürdüm sende öyle yap tatmin ediyor kalp atışını duyduktan sonra o hevesle bırakırız merak etme yeterki rabbim o günü bize carcabuk hayırlısı ile versin ferah ol bak benim halen umudum bitmiyor korkmuyorum biliyorum iyi olacak sende iyi olacaksın inanıyorum beraber doğum yaparız kız inşallah diğer kişiler gibi konuşuruz senle söyle böyle diye senin il neresi benimki gazianetp
Kiz merak etme mucizelerimiz gelecek olsa sigara aklımıza gelmez ona zarar vermek aklımizin ucundan geçmez merak etme şimdi kaygılarimiz var o yüzden can istiyor mutlu olunca olmaz istek patik oreriz kız benim son adet 10 ekim senin ki ne zman doğum da olursa eğer 16 temmuz diyor benimkineBen Kocaeli Gebze deyim bence değerlerimizin diğerleri gibi olmamasının sebebi sigara ben 7 tane galan içiyorum ilk başta mide bulantım çoktu içemiyordum ama artık mide bulantım falan kalmadı o yüzden içiyorum ama eskiden günde 1 paket içerdim(hep hamile olursam belki tiksinir bırakırım diye ümit ederdim )şimdi tek umudum keseyi görebilmek sonrasında bebeğin kalp atışını duyabilmek kalp atışını duyduğumda inşallah sigarayı bırakabilirim tamamen
Canım merhaba nasılsın Nasıl gidiyor hamişlik? Herşey yolundadır umarım .sen bana çok moral verdin :).Cnm en kotu beta hcg 50 olsun diyelim buna bile dusuk diyor doktorlar bizim bi tanidigimiz vardi betasi 36 sanirim sonra 60 oldu ama doktor hic aratmamis dedi dusuk yaparsin bi kac gune dedi soyledigi gibide oldu ztn
İyim canim napim sirt agrisindan oluyorum ya yaptigim bisey yok bende sigarayi birakmak icin ugrasiyorum icimde canli var diyorum ama malesef birakamadim hala iciyorum keske icmesem ama belki kalp atisini duyunca birakirim diyorum hayirlisi ama bu sigaradan lanet ettim cok zor birakicamCanım merhaba nasılsın Nasıl gidiyor hamişlik? Herşey yolundadır umarım .sen bana çok moral verdin :).
Bu kokosh arkadaşın artışı %100 olmamış evet ama çok düşük değil sanırım o da ben gibi sigara içtiği için. 20 2 günde 40 olması gerekiyordu evet ama ilk başlarda öyle tam 2 ye katlamıyor benim öyle olmuştu 74 olması gerekirken 69,91 çıkmıştı .onun da aynı çıkmış tek aklımı kurcalayan koyu renk adet olması inşallah hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olur ,bir şey sormak istiyorum sen sigara içiyor muydun ? Şimdi içiyor musun? Ben bırakamadım da malesef
Benim ki 22 eylül ama döllenmede sorun yaşıyorum doktor öyle dedi, bu gidişle ben 12 ayda doğurucam şimdiden hesaplama bence döllenme olsun hele bi bu değerlerimiz çok düşük .ilaçlarını düzgün kullan,iğneni yaptırmışsındır umarım o çok önemli (bana vermedi doktor,bana gebesin bile demediler gebelik var gibi bekleyin yükselirse gebelik olur dediler ) ya Bebek olsun patik örecek çok kişi var benim beceremediğim konular onlar :)Bırakırız
Kiz merak etme mucizelerimiz gelecek olsa sigara aklımıza gelmez ona zarar vermek aklımizin ucundan geçmez merak etme şimdi kaygılarimiz var o yüzden can istiyor mutlu olunca olmaz istek patik oreriz kız benim son adet 10 ekim senin ki ne zman doğum da olursa eğer 16 temmuz diyor benimkine
Sorma kuzum ya napıcaz bilmiyorum sırt Ağrı'n bel fıtığın falan mı bar ondan mı?İyim canim napim sirt agrisindan oluyorum ya yaptigim bisey yok bende sigarayi birakmak icin ugrasiyorum icimde canli var diyorum ama malesef birakamadim hala iciyorum keske icmesem ama belki kalp atisini duyunca birakirim diyorum hayirlisi ama bu sigaradan lanet ettim cok zor birakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?