Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ayrica ben hala kalp atisini duymadigim icin sevinemiyorum haftya bugun gidicem doktora insallah duyariz cok fazla umut etmek bana gore degil yani bi kere dusuk yasadigim icin bazi seyler icin umut beklemiyorum doktorum bana saglikli bebek durur dedi kanamam vardi sana ilac fln yazmiyorum dedi sagliksiz gebelik duser ztn dedi bosu bosuna icindeki sagliksiz olan ve gelismemis bisey icin ilac vermiyorum dedi bende dusununce mantikli geldi 3 ay once yasadiklarim bunlar kimyasal gebelik yasadim oyuzden

Sorma kuzum ya napıcaz bilmiyorum sırt Ağrı'n bel fıtığın falan mı bar ondan mı?
Yok cnm normalmis rahim kaslari gelisiyormus 9 ay boyunca boyle devam edermis kimi insanin midesi bulanir kimi insanin beli kasiklari agirirmis benim hic midem bulanmiyor kokulara bile karsi bisey hissetmiyorum tek sikinti belim agriyor buda normalmis doktorum oyle dedi hayirlisi kuzum ya bazi seyleri cok dusundukce olumsuz oluyor yuce allahim ne biliyorsa o olur herseyde vardir bi hayir allahtan umut kesilmez bende sigara olarak kent gri iciyorum 01 nikotinli sigaa sigaradir ama oyle kendi vicdanimi dinlentirmeye calisirum

Bana da doktor düşeceği varsa biz bişey yapamayız sağlıksızsa düşer dedi o yüzden hep sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız inşallah diye dua ediyorum benim ilk bu o yüzden bilemiyorum en iyisini Allah bilir ,kent gri slim ondan hiç bişey anlamıyorum benim sigara sert biraz bırakırız inşallah ne diyeyim bu arada benim de sağ tarafım böyle karaciğerimin arkası sırtım ağrıyor sürekli acaba bunla ilgisi var mı benim bel fıtığım var ama bu fıtık ya da tutulma Ağrı'sı değil bi değişik sırtımı direk bi yere yaslayıp bastırmak istiyorum ben . Sen kalbini ferah tut inşallah sağlıklı bi bebeğin olacak duamdasın.

:) sen keseyi gördün en azından bak sat tarihlerimiz aynı benim daha kesesi oluşamadı :) senin en azından zamanlı ilerliyor :) ben ne yapayım beni düşün inşallah tek sağlıklı olsunlar da Zaman'ı önemli değil tek isteğim dileğim bütün bebeklerin sağlıklı olması

Olabilir cnm simdi adet olmuyoruz ya hormonlar iyce bozulmaya basliyor rahim fln genisliyor ya oyuZdebdir bnde senin icin dua ediyorum takma kafana mutly huZurlu olmaya calis

Cnm seninki gec dollenme olmus buyuk ihtimal bekle bak sende goruceksin keseni umudunu hic kaybetme hic yoktan artiyor gebeligin yavasta olsa dedim ya sana burdaki arkadasninda senin gbiydi oda kesesini gordu simfi seni nezaman cagirdi doktor

Cnm seninki gec dollenme olmus buyuk ihtimal bekle bak sende goruceksin keseni umudunu hic kaybetme hic yoktan artiyor gebeligin yavasta olsa dedim ya sana burdaki arkadasninda senin gbiydi oda kesesini gordu simfi seni nezaman cagirdi doktor
5 kasımda gittim 10 gün sonra gel dedi 15 İ haftasonu oluyor o doktor yeni gelmiş telefondan randevu alamadım ismi çıkmıyor 15 den sonra randevusuz hangi gün ulaşabilirsem gidicem artık.
Ama öncesinde dayanamayıp salı günü kan testi yaptırcam ben:) bağımlılık yaptı sanırım . Normal mi yükseliyorum ona bakmak istiyorum geçen gün peçeteye gelen şey beni endişelendiriyor çünkü .ve hesaplamamalarjma göre salı günü yani 10 kasımda değerim 2.320 falan olması gerek ikiye katlanmaları hesaplandığımda acaba o rakamlarda kese görünür mü özele gitsem ?

Yerlesme kanamasi olmustur blki cnm iyi haberlerini bekliyirum

Yerlesme kanamasi olmustur blki cnm iyi haberlerini bekliyirum
Kanama olmadı kahve leke geliyordu çok az akşamına peçeteye su damlası gibi bişey ama pembemsi bi zar gibi dışı bişey geldi ondan sonra karnımda o gece garip bi ağrı oldu ama daha sonda ne leke ne kanama bişey olmadı hiç bişey anlamadım bundan hayırlısı bakalım,haftaya bugünler inşallah Mutlu günlerimiz olsun

Hanımlarrr nolurrrr yardımcı olun Yaa 12 gündür günüm geçiyo betahcg 31,80 çıktı hamilemiyim

Hanımlarrr nolurrrr yardımcı olun Yaa 12 gündür günüm geçiyo betahcg 31,80 çıktı hamilemiyim
Öyle gözüküyor senin de benim gibi betahcg düşük çıkmış ama 2 günde 2 ye katlıyor 2 ye katlayarak giderse normal gebelik oluyor inşallah hayırlısı olur

Kizlar Merhaba
Ben reglime 5 gün kala idrar testiyle 2. Çizgiyi gördüm. Ve 4 gün kala kan testi yaptım 29 cikti hcg.
Düşük cıkıp yükselen var mı,??
4 gun kala b hcg 12 çıkmıştı, Bugün yani 5+1de kesemiz göründü, Allah korusun tüm bebişleri
ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin, Rabbim her isteyene kolaylıkla iyilik ve güzellikle nasip etsin

Maşallah canım çok sevindim senin adına benim kanama full düştü bebek biliyorum çok sancim var belimde hakkımızda hayırlısı olsun bir haftada olsa hamileydim buda güzel birsey doktora gidecem belki kürtaj gerek olur diycek birsey bulamıyorum mucizemdi yikilisim oldu hakkımızda hayırlısı

Geçmiş olsun vardır bında da bir hayır inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın ve alırız burdan haberlerini acile git ihmal etme sakın akşam iğneyi vurdurmamışmıydın sen

Lip O yıkılışın nasıl bişey oldugunu biliyorum, belki cinsiyetini
ogrenecekken kalbi durmuştu benim
de, Allah tekrarından korusun
hepimizi, hiç sıkma canını, iyi ve
guzel olanı iste, inşallah da hep iyilik
ve güzelliklerle karşılaşırız, en az
moral bozukluğu ile hayatına devam
etmeye çalış, ile ben canımı sıktım da noldu, yaptığımız hep kendimize emin ol, hatta her ne kadar eşime yansıtmamaya çalışsam da biliyorum ki çğu zaman onun da canını sıktım, unutma bir sürü guzel örnek de var etrafımızda, kendine yapacağın rn büyük iyiylik guzel düşünmek olabilir

Kızlar merhaba benim en son degerimdeki artış az olmuştu kanamam olmadı lekelenme falan da yk bebek gelişmeye devam edyor mudur ya korkuyorum kan testi yapmaya

E="1607, post: 43452517, member: 678243"]Kızlar merhaba benim en son degerimdeki artış az olmuştu kanamam olmadı lekelenme falan da yk bebek gelişmeye devam edyor mudur ya korkuyorum kan testi yapmaya[/QUOTE]
Doktor kontrolün ne zamandı, korkuyor olman çok doğal, kanama olmaması da iyi ama kan
tahlilini tekrarlaman en iyisi gibi görünüyor, güzel bi durum söz konusu degilse erkenden öğrenmiş oluruz, durum zaten iyiyse de için
ferahlar

merhabalar herkese.İnşallah bu hafta herkes çoook çok güzel haberler ile gelir.Benim en son b-hcg 29 çıkmıştı.Bugün yıne test verdim sonucun çıkmasını bekliyorum inşallah hayırlı haberler ile gelirim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…