Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

E="1607, post: 43452517, member: 678243"]Kızlar merhaba benim en son degerimdeki artış az olmuştu kanamam olmadı lekelenme falan da yk bebek gelişmeye devam edyor mudur ya korkuyorum kan testi yapmaya
Doktor kontrolün ne zamandı, korkuyor olman çok doğal, kanama olmaması da iyi ama kan
tahlilini tekrarlaman en iyisi gibi görünüyor, güzel bi durum söz konusu degilse erkenden öğrenmiş oluruz, durum zaten iyiyse de için
ferahlar[/QUOTE]
Benm olduğum yerde doktor yok istanbula bilet aldm çarş.uçagm inş.bisi olmamıştır bide bn değerler yükselmeye başladığında folik asit ve decavit kullandım internette baktmda decavit 3aydan önce kullanıldığında zarar veriyor falan yazyr doktora da sormustm kullanabilirsin zarar olmaz demiştir fff

Benm olduğum yerde doktor yok istanbula bilet aldm çarş.uçagm inş.bisi olmamıştır bide bn değerler yükselmeye başladığında folik asit ve decavit kullandım internette baktmda decavit 3aydan önce kullanıldığında zarar veriyor falan yazyr doktora da sormustm kullanabilirsin zarar olmaz demiştir fff[/QUOTE]
Düşük dediğin kaçtı? Bana doktor folic asiyi kullanıyorsan başka vitamin vermeme gerek yok şuan demişti, doktor 10 gün sınra gel demişti cuma günü ya da pazartesi günü gidicem ama dayanamıyorum yatın kan tahlili yaptırcam ben merak ediyorum yükseldi mi ne durumda ve normal yükseliyor mu diye bakıcam

Amiin canım inşallah
Sonucu internetten görebilirdi. Ben merak edip bakıyordum hep bu arada sen adet gününde mi tahlil yaptırdın ne zaman yaptırdım 29 çıktı ?

Benm olduğum yerde doktor yok istanbula bilet aldm çarş.uçagm inş.bisi olmamıştır bide bn değerler yükselmeye başladığında folik asit ve decavit kullandım internette baktmda decavit 3aydan önce kullanıldığında zarar veriyor falan yazyr doktora da sormustm kullanabilirsin zarar olmaz demiştir fff[/QUOTE]
Herşey olacağına varır, yaşayacağı varsa hiçbişey zarar veremez, benim bi arkadaşımın ailesi arkadaşımın doğmasını istememiş, 11 kez düşüğe sebep olan ilaç kullanmış, dile kolay tam 11 kez ama şu an gayet sağlıklı fıstık gibi hatun... diyeceğim o ki sen içini ferah tutmaya çaiış, herşey iyi güzel ve gönlünce olsun

Geçmiş olsun vardır bında da bir hayır inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın ve alırız burdan haberlerini acile git ihmal etme sakın akşam iğneyi vurdurmamışmıydın sen
Vurdurdum canım malesef ise yaramadı gittim düşüyor müdahele ye gerek yok dedi serum bağladı yatış yaptı 2 saat kalıp çıktım imza atarak orası dağa çok gerdi herkes sorup çık çık çık yazık olmuş deyip dli ettiler mecbur çıktım evdeim şimdi kanamanin bitmesini bekliyoruz hcg ye bakılacak test yap siliklesir dedi eğer siliklesmezse gel dedi hormonun düşmesi lazımmış vücut için kader diyelim ne yapalım

Tekrar geçmiş olsun sıkma canını bozma moralini sağlıksız Bebek düşermiş üzme kendini inşallah sağlıklı Bebek haberiyle gelirsin en kısa zamanda

Düşük dediğin kaçtı? Bana doktor folic asiyi kullanıyorsan başka vitamin vermeme gerek yok şuan demişti, doktor 10 gün sınra gel demişti cuma günü ya da pazartesi günü gidicem ama dayanamıyorum yatın kan tahlili yaptırcam ben merak ediyorum yükseldi mi ne durumda ve normal yükseliyor mu diye bakıcam[/QUOTE]
Benim 4.13 sonra 19.70 sonra 90 çıktı bunlar gün aşırı yaptm snra doktor bi hafta sonra tekrar yap dedi bnde beklemeden 4gun snra yaptm 120 çıktı hiç yukselmemois bnde o vitamindenmk dye düşündüm grnce

Herşey olacağına varır, yaşayacağı varsa hiçbişey zarar veremez, benim bi arkadaşımın ailesi arkadaşımın doğmasını istememiş, 11 kez düşüğe sebep olan ilaç kullanmış, dile kolay tam 11 kez ama şu an gayet sağlıklı fıstık gibi hatun... diyeceğim o ki sen içini ferah tutmaya çaiış, herşey iyi güzel ve gönlünce olsun [/QUOTE]
İnş.cnm çok saol dua edin kızlar lütfen

Canim benim cok sevindim Allah devamini getirsin insallah. Kac cikti kesenin boyutu?

Gecmis olsun cnm uzulme dun soylemistim sana hic uzulme sagliksiz bebek durmaz zaten merak etme kurtaja gerek bile yoktur emin olabilirsin uzme canini

Bende 16 kasima randevu aldim kalp atisimizi duycaz Bakalim sanki haftlar gecmiyo hic gbi geliyorr

Slm kan testi yaptırdım sonuç bu şekilde cevap atabilirmisiniz hamile miyim

Eklentiler

• DSC_2574.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…