- 28 Ekim 2015
- 193
- 79
- 13
- 35
Amiiiiiinmerhabalar herkese.İnşallah bu hafta herkes çoook çok güzel haberler ile gelir.Benim en son b-hcg 29 çıkmıştı.Bugün yıne test verdim sonucun çıkmasını bekliyorum inşallah hayırlı haberler ile gelirim buraya
Doktor kontrolün ne zamandı, korkuyor olman çok doğal, kanama olmaması da iyi ama kanE="1607, post: 43452517, member: 678243"]Kızlar merhaba benim en son degerimdeki artış az olmuştu kanamam olmadı lekelenme falan da yk bebek gelişmeye devam edyor mudur ya korkuyorum kan testi yapmaya
Benm olduğum yerde doktor yok istanbula bilet aldm çarş.uçagm inş.bisi olmamıştır bide bn değerler yükselmeye başladığında folik asit ve decavit kullandım internette baktmda decavit 3aydan önce kullanıldığında zarar veriyor falan yazyr doktora da sormustm kullanabilirsin zarar olmaz demiştir fff[/QUOTE]Doktor kontrolün ne zamandı, korkuyor olman çok doğal, kanama olmaması da iyi ama kan
tahlilini tekrarlaman en iyisi gibi görünüyor, güzel bi durum söz konusu degilse erkenden öğrenmiş oluruz, durum zaten iyiyse de için
ferahlar
Amiin canım inşallahmerhabalar herkese.İnşallah bu hafta herkes çoook çok güzel haberler ile gelir.Benim en son b-hcg 29 çıkmıştı.Bugün yıne test verdim sonucun çıkmasını bekliyorum inşallah hayırlı haberler ile gelirim buraya
Vurdurdum canım malesef ise yaramadı gittim düşüyor müdahele ye gerek yok dedi serum bağladı yatış yaptı 2 saat kalıp çıktım imza atarak orası dağa çok gerdi herkes sorup çık çık çık yazık olmuş deyip dli ettiler mecbur çıktım evdeim şimdi kanamanin bitmesini bekliyoruz hcg ye bakılacak test yap siliklesir dedi eğer siliklesmezse gel dedi hormonun düşmesi lazımmış vücut için kader diyelim ne yapalımGeçmiş olsun vardır bında da bir hayır inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın ve alırız burdan haberlerini acile git ihmal etme sakın akşam iğneyi vurdurmamışmıydın sen
Tekrar geçmiş olsun sıkma canını bozma moralini sağlıksız Bebek düşermiş üzme kendini inşallah sağlıklı Bebek haberiyle gelirsin en kısa zamandaVurdurdum canım malesef ise yaramadı gittim düşüyor müdahele ye gerek yok dedi serum bağladı yatış yaptı 2 saat kalıp çıktım imza atarak orası dağa çok gerdi herkes sorup çık çık çık yazık olmuş deyip dli ettiler mecbur çıktım evdeim şimdi kanamanin bitmesini bekliyoruz hcg ye bakılacak test yap siliklesir dedi eğer siliklesmezse gel dedi hormonun düşmesi lazımmış vücut için kader diyelim ne yapalım
Düşük dediğin kaçtı? Bana doktor folic asiyi kullanıyorsan başka vitamin vermeme gerek yok şuan demişti, doktor 10 gün sınra gel demişti cuma günü ya da pazartesi günü gidicem ama dayanamıyorum yatın kan tahlili yaptırcam ben merak ediyorum yükseldi mi ne durumda ve normal yükseliyor mu diye bakıcam[/QUOTE]Benm olduğum yerde doktor yok istanbula bilet aldm çarş.uçagm inş.bisi olmamıştır bide bn değerler yükselmeye başladığında folik asit ve decavit kullandım internette baktmda decavit 3aydan önce kullanıldığında zarar veriyor falan yazyr doktora da sormustm kullanabilirsin zarar olmaz demiştir fff
Herşey olacağına varır, yaşayacağı varsa hiçbişey zarar veremez, benim bi arkadaşımın ailesi arkadaşımın doğmasını istememiş, 11 kez düşüğe sebep olan ilaç kullanmış, dile kolay tam 11 kez ama şu an gayet sağlıklı fıstık gibi hatun... diyeceğim o ki sen içini ferah tutmaya çaiış, herşey iyi güzel ve gönlünce olsunBenm olduğum yerde doktor yok istanbula bilet aldm çarş.uçagm inş.bisi olmamıştır bide bn değerler yükselmeye başladığında folik asit ve decavit kullandım internette baktmda decavit 3aydan önce kullanıldığında zarar veriyor falan yazyr doktora da sormustm kullanabilirsin zarar olmaz demiştir fff
Canim benim cok sevindim Allah devamini getirsin insallah. Kac cikti kesenin boyutu?4 gun kala b hcg 12 çıkmıştı, Bugün yani 5+1de kesemiz göründü, Allah korusun tüm bebişleri
ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin, Rabbim her isteyene kolaylıkla iyilik ve güzellikle nasip etsin
Gecmis olsun cnm uzulme dun soylemistim sanaMaşallah canım çok sevindim senin adına benim kanama full düştü bebek biliyorum çok sancim var belimde hakkımızda hayırlısı olsun bir haftada olsa hamileydim buda güzel birsey doktora gidecem belki kürtaj gerek olur diycek birsey bulamıyorum mucizemdi yikilisim oldu hakkımızda hayırlısı
Evet hamilesin ama biraz dusuk deger adetin gectimi yoksa var mi ?Slm kan testi yaptırdım sonuç bu şekilde cevap atabilirmisiniz hamile miyim
Evet hamilesin ama biraz dusuk deger adetin gectimi yoksa var mi ?
Nasil yani hastamisin kanaman az mi geliyor adeti gunundemisin anlamadim ?Evet son 3 gündür adet var ama olmuyor gibi bişeyim akmıyor cok az
yuksekti ozaman beta hcg dustu buyuk ihtimal yarin bidaha yaptirAdet zamanım doğru 3gündür azgeliyor kan testini bugün yaptırdım çok karışık kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?