Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar adetim 2 gun gecikti kan testi yaptirdik bhcg 695 çıktı yani sizce iyi mi

Kizlaaaar adetiiim 2 gun gecikktii ve kan degeriiim bhch 695 ciktii sizce nasil iyi mi

Yarın mı yaptırayım yoksa birkaç gün bekleyeyim mi hamileyim değil mi
Valla seninkide karisik bi durum ams tahminen dusuk yapiyo olabilirsin yine doktor bilir ama kanaman varsa ve adet gunundeysen beya hcg degerinde dusuk ztn yarin sen bi test yaptir yine

ypost: 43457884 .!.:
Canim benim cok sevindim Allah devamini getirsin insallah. Kac cikti kesenin boyutu?
Boyutunu bilmiyorum ki küçücük bi kese ,yeni oluşmaya başlamış dedi dr, 2hafta sonra kontrole çağırdı, inşallah sağ salim ilerler

TE="Xruya, post: 43461615, member: 704132"]Kizlaaaar adetiiim 2 gun gecikktii ve kan degeriiim bhch 695 ciktii sizce nasil iyi mi[/QUOTE]
Super, nerdeyse gebelik kesesi görülecek deger ulaşacak, maşallah

Slm kan testi yaptırdım sonuç bu şekilde cevap atabilirmisiniz hamile miyim
Yanlış bilmiyorsam adet gununde bazı bebeklerin yerleşme kanaması görülebiliyor, bu kanama bazılarında bir iki damla olurken bazıları az az bi kaç gun boyunca görebiliyor ama değerin ikiye katlanması önemli, kanama olurken kan testini yaptırmışsın zaten, tekrar baktır bence değerine

Maşallah, gebelik kesesini gordukten kaç gün sonra olmuş oluyo randevun
Yani iki hafta sonra olusuyor 8 haftada ben 6 haftanin basinda doktora gitmistim ulutrosnla keseyi gorduk iki hafta snr gel dedi yani 8 hafta oluyor 8 haftada kalp atisini duyabiliriz dedi bi kac test istedi kan testleri toksaplazma testi tsh testi falan

Çok teşekkür ediyorum

merhaba arkadaşlar
Dun tekrar b-hcg yaptırdım sırası ile tahlil sonuçlarımı yazayım
5 kasım: 4.89
7 kasım: 29
9 kasım:82

doktor ptesi günü için keseyi görmeye çağırdı vajinalde görülür bir daha teste gerek yok artış gayet ıyı dedi.ama benım içime sinmiyor ben dayanamam ptesiye kadar dayanamam ki meraktan çatlarım yükseldi mi diye

Maşallah, benim de dr gerek gormemimeşti ama ben de arada bi kez baktırmıştım bi
de artık baktırmak yok demiştim Rahat
olmaya çalış, baktın çok merak ediyosun
kendi kendini yiyip bitiriyosun o zaman yaptırırsın ama dr dedigi gibi artış iyi

Çok güzel bir gelişme inşallah böyle güzel devam etsin canım. 5kasımda kaçıncı günündü kan testini yaptırdığında?

gün olarak tm bişey diyemiyorum çünkü son zamanlarda adetim çok düzensizdi.doktorun tek söylediği ya geç döllenme olmuş ya da biz erken farketmişiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…