Bisey olucak diye. Cuma gunu dr. Ultrasonda bakicak acaba gozukurmu kineden?
Degerin guzel artarsa gorunur canim. Eger karindan bakip goremesse vajinal bakmasini isteyebilirsinBisey olucak diye. Cuma gunu dr. Ultrasonda bakicak acaba gozukurmu ki
Merhaba kızlar moralim çok bozuk lütfen yardım edin benim adetim iki gün geçti kan verdim 295 çıktı sonuç doktor iki günde bir tekrar dedi iki gün sonra tekrar yaptırdım 773 çıktı iki gün sonra 1660 çıktı ve doktor gel keseye bakalım dedi ama kese yok göremedi ve keseyi göremediği gün hemen kan verdim tekrar 4000 çıktı sonuç dündü yani pazartesi oldu muaynem bu cuma tekrar gel bakalım dedi aslında degerlerin normal yükseliyo iyi dedi ama dış gebelikten bahsetti çok moralim bozuldu keseye tekrar bakıcak cuma günü böyle olan varmı yada bir fikri olan ?
Vajinal ultrasonlami bakti?Merhaba kızlar moralim çok bozuk lütfen yardım edin benim adetim iki gün geçti kan verdim 295 çıktı sonuç doktor iki günde bir tekrar dedi iki gün sonra tekrar yaptırdım 773 çıktı iki gün sonra 1660 çıktı ve doktor gel keseye bakalım dedi ama kese yok göremedi ve keseyi göremediği gün hemen kan verdim tekrar 4000 çıktı sonuç dündü yani pazartesi oldu muaynem bu cuma tekrar gel bakalım dedi aslında degerlerin normal yükseliyo iyi dedi ama dış gebelikten bahsetti çok moralim bozuldu keseye tekrar bakıcak cuma günü böyle olan varmı yada bir fikri olan ?
Vajinal baktıöncelikle dış gebelik geçirmiş biri olarak şunu sorucam doktorun keseyi görmek için vajinal yoldan mı baktı karnından mı
.Vajinal ultrasonlami bakti?
Ultrason cihazi eski tipse gormeyebiliyolar ben bi doktora daha gorun derim tabi doktoruna guveniyosan bilemicem
Evet canım vajinal baktı
Doktoruma güveniyorum aslında ama bilemiyorumda tabi herşey olabilir çünkü bu zamana kadar hangi doktora güvendiysem sonu hüsran oldu çok üzüldüm zamanda geçmek bilmiyor bana ani bayılman oldumu dedi ağrın varmı dediUltrason cihazi eski tipse gormeyebiliyolar ben bi doktora daha gorun derim tabi doktoruna guveniyosan bilemicem
Dis gebelik belirtisi varmi diye sormus lekelenmen falan varmi pekiDoktoruma güveniyorum aslında ama bilemiyorumda tabi herşey olabilir çünkü bu zamana kadar hangi doktora güvendiysem sonu hüsran oldu çok üzüldüm zamanda geçmek bilmiyor bana ani bayılman oldumu dedi ağrın varmı dedi
Yok hiç lekelenmem yokDis gebelik belirtisi varmi diye sormus lekelenmen falan varmi peki
Bana da dis gebelik dendigi icin cok arastirdim doktor doktor gezdim sonunda guvenebilecegim biri cikti karsima. Keseyi gordum cok sukur o yuzden bi doktora bagli kalip moralini bozma canim nasil bi duygu oldugnu biliyorum. Her seye hazirlikli ol ama umudunu hic yitirmeYok hiç lekelenmem yok
Diyorum ki olmayacağı varsa olmaz Allah bilir ama dış gebelik sıkıntılı bir durum birde dış gebelik olsa kan değerlerinden farkedilmez mi?Bana da dis gebelik dendigi icin cok arastirdim doktor doktor gezdim sonunda guvenebilecegim biri cikti karsima. Keseyi gordum cok sukur o yuzden bi doktora bagli kalip moralini bozma canim nasil bi duygu oldugnu biliyorum. Her seye hazirlikli ol ama umudunu hic yitirme
merhaba kızlar. ben direk konuya gireyim ben ayın ikisinde kan değerim 1740 çıktı 2 gün sonra doktora gittim bana 5+2 haftalık gebe olduğumu söyledi ve üstten muayene yaptı kese görünmedi ve moralim çok bozuldu çünkü bana dış gebelik olabilir dedi 10 gün sonra bakalım dedi. aynı gün kan verdim değerim 3470 çıktı birde dün yani pazartesi verdim değerim 20400 çıktı 5 günde bukadar yükselmesi normalmi birde benim karnım çok ağrıyor bunlar dış gebeliğin belirtisi değildir demi
2 günde 2 ye katlıyor ana normal geldi benim de ağrıyordu hatta çok fazla kahverengi lekem geliyordu hatta benim değerlerim çok düşüktü (hala düşük) doktor bana dış gebelik yok suan bebeğim görünmemesi normal dedi progestan verdi geçti bi çok sıkıntım istersen git doktoruna benim karnım ağrıyor de herşey yolunda mı bi bakalım de değerim de yükseldi siz dış gebelik diyince ben de korktum bi daha bakabilirmiyiz diye söyle Can'ım ya kendi kendini yeme işte o daha kötü .merhaba kızlar. ben direk konuya gireyim ben ayın ikisinde kan değerim 1740 çıktı 2 gün sonra doktora gittim bana 5+2 haftalık gebe olduğumu söyledi ve üstten muayene yaptı kese görünmedi ve moralim çok bozuldu çünkü bana dış gebelik olabilir dedi 10 gün sonra bakalım dedi. aynı gün kan verdim değerim 3470 çıktı birde dün yani pazartesi verdim değerim 20400 çıktı 5 günde bukadar yükselmesi normalmi birde benim karnım çok ağrıyor bunlar dış gebeliğin belirtisi değildir demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?