sadece kan verdim muayene olmadım
Cnm karin agrisi normal bel karin kasik agrisi normal dedi bana doktorum leke gelmedikce kanama olmadikca hersey normal dedi cok fazla takma bi muane olinşallah canım inşallah. bende leke falan görünmüyor ama karın ağrısı normal değil gibi yarına randevu aldım inşallah güzel haberler alırım dua edin kızlar
Nasıl yani b-hcg 1500 ve üzerinde karından gözükmez ? Kaç olunca karından kaç olunca vajinal gözükür ?b-hcg 1500 ve üzerinde olduğunda karından gözükmemesi çok normal o değerlerde vajinal gözüküyor.neden hemen dış gebelik diyorlar ki anlamadım.peki pazartesi sadece kan mı verdin muayane oldun mu?
Benin degerlerim hic ikiye katlamadi o yuzden daha cok suphelenildi. Ama bildigim kadariyla bazen degerler normal yukselebiliyo dis gebelikte de.Diyorum ki olmayacağı varsa olmaz Allah bilir ama dış gebelik sıkıntılı bir durum birde dış gebelik olsa kan değerlerinden farkedilmez mi?
Canım sen ne durumdasın şimdi ?Benin degerlerim hic ikiye katlamadi o yuzden daha cok suphelenildi. Ama bildigim kadariyla bazen degerler normal yukselebiliyo dis gebelikte de.
Yarin kontrolum var canim bu kadar ilerledik ama bi yerde tikancak gbi hissediyorum artik :)Canım sen ne durumdasın şimdi ?
Nasıl yani b-hcg 1500 ve üzerinde karından gözükmez ? Kaç olunca karından kaç olunca vajinal gözükür ?
benim doktorum b-hcg 1500 ün üzerinde olduğunda vajinalden görünebilir demişti.karından görünmesi için daha yüksek bir hcg değeri gerekiyormuş
Aynen ya ben de korkuyorum şimdi keseyi görsem bebek beklicen içinde onu görsek kalp atışı beklicez kalp atışları devam edecek mi sonuna kadar heyecan ya bu kadar neden meraklıyım ki sabredemiyorum üstelik. Yarın güzel haberlerini bekliyorumYarin kontrolum var canim bu kadar ilerledik ama bi yerde tikancak gbi hissediyorum artik :)
bu geç döllenme beni yaşlandırdı sorma canım, normalde seninle olması gerekiyordu bebeğin ama hala kesesini bile oluşturamadım ben :)) bugün dayanamayıp kan verdim ve sonucun 2300 lerde çıkması gerekiyor normalde .bakalım hayırlısı inşallah eğer 2300 şerde çıkarsa ben de pazartesi gidicem doktora senle aynı gün gideyim :) hepimizin Hakkı'nda hayırlısı inşallah (bu arada sigara hala devam stresten bırakamıyorum ama sabahtan beri 2 tane içtim daha 3. İçin zor tutuyorum kendimi )Bu kese olayi herkeste farkli yani herkesin dolenmesi baska oluyor kiminin kesesi 1000 gorunur kimin kesesi 1500 gorunur altan muanelerde genelde 1000 1500 kesin gorunuyor gec dolenme olanlarin biraz gozukmuyor 2500 ultorsonla gorunuyor herkesin dolenmesi farkli
Tamam canım Ben yazdığını 1500 ve üzeri olunca gözükmüyor yazmışsın ya düşüğü gözükür dedin gibi algıladım ona şaşırdım ben de senin dediğin gibi biliyorum da teşekkür ederimbenim doktorum b-hcg 1500 ün üzerinde olduğunda vajinalden görünebilir demişti.karından görünmesi için daha yüksek bir hcg değeri gerekiyormuş
Eger devam etmesse gebelik aldigim kilolar yanima kar kalacak :) istahim oyle acikki sonumuz hayrola :)) sigara olayi bende de var doktor kesinlikle yok diyo ama cildirmak uzereyimAynen ya ben de korkuyorum şimdi keseyi görsem bebek beklicen içinde onu görsek kalp atışı beklicez kalp atışları devam edecek mi sonuna kadar heyecan ya bu kadar neden meraklıyım ki sabredemiyorum üstelik. Yarın güzel haberlerini bekliyorum
bu geç döllenme beni yaşlandırdı sorma canım, normalde seninle olması gerekiyordu bebeğin ama hala kesesini bile oluşturamadım ben :)) bugün dayanamayıp kan verdim ve sonucun 2300 lerde çıkması gerekiyor normalde .bakalım hayırlısı inşallah eğer 2300 şerde çıkarsa ben de pazartesi gidicem doktora senle aynı gün gideyim :) hepimizin Hakkı'nda hayırlısı inşallah (bu arada sigara hala devam stresten bırakamıyorum ama sabahtan beri 2 tane içtim daha 3. İçin zor tutuyorum kendimi )
O zaman iyi bebeğim hayırlısıyla kucağına aldığın gunu de bizimle paylasirsin :)
Sen n e diyorsun ben zaten 95 kiloydum eşim 105 oldun daha şimdiden daha bebeği görmedik bilmiyoruz sen 105 oldun diyor Napcam bilmiyorum yuvarlanırım artık ben ilerde bi de bende bel Fıtığı var.progestan daha da mı açtı iştahımı anlamadım ki gece yatmadan önce acıkır mı insan ya resmen sürekli yiyorumEger devam etmesse gebelik aldigim kilolar yanima kar kalacak :) istahim oyle acikki sonumuz hayrola :)) sigara olayi bende de var doktor kesinlikle yok diyo ama cildirmak uzereyim
ben ilk içemiyordum şimdi çok rahat içiyorum anlamadım binterslik bar ilk midem bulanıyordu şimdi neden böyle olduBende kalp atisini duyunca icmiycem kendime sinir koyucam 2 tane olarak suanda iciyorum sigara ama kendimi soyle kandiriyorum 1 tane sigara icmis gbi oluyoruM 01 nikotin iciyorum 6 tane icsem 1 tane sigara eder diyorum
Canım bence moralini bozma ben 3 ay önce dış gebelik geçirdim ama benim değerlerim hiç artmıyordu neredeyse ilk gittiğimde hastaneye 134 çıkmıştı ve benim 1 ay devamlı ve az az süren kanamam vardı doktora ondan gitmiştim iki gün sonra tekrar gittim bı sefer 148 çıktı sonra 165 çıktı yani çok çok az artar dış gebelikte senin artışların çok güzel inşallah bir daha gittiğinde keseyi görürsün ve şunu söylüyeyim dış gebeliğimde benim hiç ağrım yoktu ama şuan ki gebeliğimin ilk başlarında çok karın ağrım vardı ama şuan geçti çok şükürMerhaba kızlar moralim çok bozuk lütfen yardım edin benim adetim iki gün geçti kan verdim 295 çıktı sonuç doktor iki günde bir tekrar dedi iki gün sonra tekrar yaptırdım 773 çıktı iki gün sonra 1660 çıktı ve doktor gel keseye bakalım dedi ama kese yok göremedi ve keseyi göremediği gün hemen kan verdim tekrar 4000 çıktı sonuç dündü yani pazartesi oldu muaynem bu cuma tekrar gel bakalım dedi aslında degerlerin normal yükseliyo iyi dedi ama dış gebelikten bahsetti çok moralim bozuldu keseye tekrar bakıcak cuma günü böyle olan varmı yada bir fikri olan ?
Valla bende mide bulantisi falan yok kokulara karsida bisey yok uyku hali halsizlik var birde belim agriyor simdi dus alip uyucam yine :)Sen n e diyorsun ben zaten 95 kiloydum eşim 105 oldun daha şimdiden daha bebeği görmedik bilmiyoruz sen 105 oldun diyor Napcam bilmiyorum yuvarlanırım artık ben ilerde bi de bende bel Fıtığı var.progestan daha da mı açtı iştahımı anlamadım ki gece yatmadan önce acıkır mı insan ya resmen sürekli yiyorum
ben ilk içemiyordum şimdi çok rahat içiyorum anlamadım binterslik bar ilk midem bulanıyordu şimdi neden böyle oldutek umudum hamilelelikte tiksinmekti
Ben de de aynı mide bulantım geçti kokular çok nadir rahatsız ediyor ilk başta dolmuşa binwmiyordum ( hamile olduğunu öğrenmeden önce) şimdi çok nadir mide bulantısı oluyor bazen sabahları yüzümü yıkarken birden kusmak istiyorum ama olmuyor uyku fena bastırıyor ofiste uyuyorum sürekli ama evde sabah 7 de uyanıyorum iştahım fena acık eve gidince turşu bidonunu önüme alıp turşu yiyorum bi de acayip ayransever oldumValla bende mide bulantisi falan yok kokulara karsida bisey yok uyku hali halsizlik var birde belim agriyor simdi dus alip uyucam yine :)
Kaç haftalık hamilesin canımBen de de aynı mide bulantım geçti kokular çok nadir rahatsız ediyor ilk başta dolmuşa binwmiyordum ( hamile olduğunu öğrenmeden önce) şimdi çok nadir mide bulantısı oluyor bazen sabahları yüzümü yıkarken birden kusmak istiyorum ama olmuyor uyku fena bastırıyor ofiste uyuyorum sürekli ama evde sabah 7 de uyanıyorum iştahım fena acık eve gidince turşu bidonunu önüme alıp turşu yiyorum bi de acayip ayransever oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?