Himm bende yok ya ben ztn tatliyi severdim hala seviyorum Bol bol cikoltali kestane bol bol sutlu tatlilar yiyorum :)birde ayva yiyorum bolBen de de aynı mide bulantım geçti kokular çok nadir rahatsız ediyor ilk başta dolmuşa binwmiyordum ( hamile olduğunu öğrenmeden önce) şimdi çok nadir mide bulantısı oluyor bazen sabahları yüzümü yıkarken birden kusmak istiyorum ama olmuyor uyku fena bastırıyor ofiste uyuyorum sürekli ama evde sabah 7 de uyanıyorum iştahım fena acık eve gidince turşu bidonunu önüme alıp turşu yiyorum bi de acayip ayransever oldum
Canım normalde en son 22 eylülde adet oldum ama ama anormal gidiyoruz benim geç döllenme daha ne haftası belli ne kesesi çok enteresan benimki hiç bi şey anlamadım ama ben de sizin gibi hamilelik takvimi eklemek için can atıyorum ben adetim 1 hafta geçtiğinde beta hcg baktırdım 36 çıkmıştı çok ağırdan gidiyorum :) hayırlısı inşallahKaç haftalık hamilesin canım
İnşallah canım sanki hamile değilmişim gibi boşladım vitaminlerimi bile almıyorum o kadar üzüldüm Ve umudum kırıldı ki yinede Rabbim herşeyin hayırlısını bilir yapcak bişey yok birde doktorum benim muaynenin en sonunda sanki çok üzüldüğümü gördü küçül nokta gibi birşey gösterdi bu kese olabilir gelişebilir dedi bilmiyorum bakalım ne olcakCanım bence moralini bozma ben 3 ay önce dış gebelik geçirdim ama benim değerlerim hiç artmıyordu neredeyse ilk gittiğimde hastaneye 134 çıkmıştı ve benim 1 ay devamlı ve az az süren kanamam vardı doktora ondan gitmiştim iki gün sonra tekrar gittim bı sefer 148 çıktı sonra 165 çıktı yani çok çok az artar dış gebelikte senin artışların çok güzel inşallah bir daha gittiğinde keseyi görürsün ve şunu söylüyeyim dış gebeliğimde benim hiç ağrım yoktu ama şuan ki gebeliğimin ilk başlarında çok karın ağrım vardı ama şuan geçti çok şükür
Gelişir inşallah canım sen umudunu kaybetmeİnşallah canım sanki hamile değilmişim gibi boşladım vitaminlerimi bile almıyorum o kadar üzüldüm Ve umudum kırıldı ki yinede Rabbim herşeyin hayırlısını bilir yapcak bişey yok birde doktorum benim muaynenin en sonunda sanki çok üzüldüğümü gördü küçül nokta gibi birşey gösterdi bu kese olabilir gelişebilir dedi bilmiyorum bakalım ne olcak
İki günde bir ölçtürdün mü kanını canım hayırlısı olur inşallah :)Canım normalde en son 22 eylülde adet oldum ama ama anormal gidiyoruz benim geç döllenme daha ne haftası belli ne kesesi çok enteresan benimki hiç bi şey anlamadım ama ben de sizin gibi hamilelik takvimi eklemek için can atıyorum ben adetim 1 hafta geçtiğinde beta hcg baktırdım 36 çıkmıştı çok ağırdan gidiyorum :) hayırlısı inşallah
Bence inadına hamileymişsin gibi davran vitaminlerini hiç bir şeyini ihmal etme Allah'ın mucizelerine inan ben inanıyorum bize güzel haberler vereceksin en güzel günlerimizi merakla endişeyle geçtidiğimizin farkında mısın ? Ben de senin gibiydim bana gebelik var bile diyemediler hep endişe merak boş ver bunları her şey olacağına varır üzmeyelim kendimizi bu günlerin tadını çıkartalım boş ver bak keyfine uzat ayaklarını dinlen lütfen böyle düşün bana da minemacar. Böyle demişti :) söz ver şimdi kötü düşünmek yok keyfine bakmak var tamam mıİnşallah canım sanki hamile değilmişim gibi boşladım vitaminlerimi bile almıyorum o kadar üzüldüm Ve umudum kırıldı ki yinede Rabbim herşeyin hayırlısını bilir yapcak bişey yok birde doktorum benim muaynenin en sonunda sanki çok üzüldüğümü gördü küçül nokta gibi birşey gösterdi bu kese olabilir gelişebilir dedi bilmiyorum bakalım ne olcak
Evet ölçtürdüm adetin 7. Günüİki günde bir ölçtürdün mü kanını canım hayırlısı olur inşallah :)
Değerlerin artışı gayet güzel canım 2 katı artmış hep 10 gün sonra keseyi görürsünüz inşallah canım benim :)Evet ölçtürdüm adetin 7. Günü
29 ekim = 36,57
31 ekim = 69,91
2 kasım =140,36
3 kasım = 174
4kasım = 289 sonra doktor 10 gün sonra gel dedi ama ben dayanamadım kan vermek bağımlılık yaptı bugün verdim kan yine bakalım sonuç ne ? Bizim tembel kaplumbağa devam ediyor mu :)
Bence inadına hamileymişsin gibi davran vitaminlerini hiç bir şeyini ihmal etme Allah'ın mucizelerine inan ben inanıyorum bize güzel haberler vereceksin en güzel günlerimizi merakla endişeyle geçtidiğimizin farkında mısın ? Ben de senin gibiydim bana gebelik var bile diyemediler hep endişe merak boş ver bunları her şey olacağına varır üzmeyelim kendimizi bu günlerin tadını çıkartalım boş ver bak keyfine uzat ayaklarını dinlen lütfen böyle düşün bana da minemacar. Böyle demişti :) söz ver şimdi kötü düşünmek yok keyfine bakmak var tamam mı
Canım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim evet öyle düşünüyorum bi yandan boşver diyorum keyfine bak herşey olucağına varır ama düşünmeden edemiyorum beni endişelendiren değerim 4000 şimdi 6000-7000 leri bulmuştur cuma günene kadar daha da yükselicek eger dış gebelik varsa değerin bu kadar yükselmesi sakıncalı değil mi ? Tüpüm patlayabilir depil mi ?Bence inadına hamileymişsin gibi davran vitaminlerini hiç bir şeyini ihmal etme Allah'ın mucizelerine inan ben inanıyorum bize güzel haberler vereceksin en güzel günlerimizi merakla endişeyle geçtidiğimizin farkında mısın ? Ben de senin gibiydim bana gebelik var bile diyemediler hep endişe merak boş ver bunları her şey olacağına varır üzmeyelim kendimizi bu günlerin tadını çıkartalım boş ver bak keyfine uzat ayaklarını dinlen lütfen böyle düşün bana da minemacar. Böyle demişti :) söz ver şimdi kötü düşünmek yok keyfine bakmak var tamam mı
amin inşallah bugün verdiğim kan testine ulaşmaya çalışıyoruz eşimle heyecandan ölcez:)Değerlerin artışı gayet güzel canım 2 katı artmış hep 10 gün sonra keseyi görürsünüz inşallah canım benim :)
kuzum sen bi değerlerini yazar mısın ? Ve doktor baktığında kaçtı hcg görememesi normal bu herkese göre değişiyor benim ilk doktır hcg 140 iken baktı görünmüyor bişey diyerek beni strese soktu meğer o Zaman gözükmezmiş diğer doktor o değerde Nasıl bakar ultrasona gözükmesi mümkün değil ne yapmaya çalışmış anlamadım dedi. Sen ni değerlerini yazarmısın bende dış gebelik belirtileri çoktu ben de bile çıkmadı dur içini ferah tut biCanım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim evet öyle düşünüyorum bi yandan boşver diyorum keyfine bak herşey olucağına varır ama düşünmeden edemiyorum beni endişelendiren değerim 4000 şimdi 6000-7000 leri bulmuştur cuma günene kadar daha da yükselicek eger dış gebelik varsa değerin bu kadar yükselmesi sakıncalı değil mi ? Tüpüm patlayabilir depil mi ?
Canım senin yükselmelerin normal görünüyor dış gebelikte daha düşük yükseliş oluyor seninki gayet güzel görünüyor bence boşuna Can'ını sıkıyorsun dış gebelik bu kadar yükselmiyor bildiğim kadarıyla yarın sabah git doktora karnından Bile görecektir hatta belki kalp atışını bile duyabilirsin :) hadi inşallah üzme kendiniMerhaba kızlar moralim çok bozuk lütfen yardım edin benim adetim iki gün geçti kan verdim 295 çıktı sonuç doktor iki günde bir tekrar dedi iki gün sonra tekrar yaptırdım 773 çıktı iki gün sonra 1660 çıktı ve doktor gel keseye bakalım dedi ama kese yok göremedi ve keseyi göremediği gün hemen kan verdim tekrar 4000 çıktı sonuç dündü yani pazartesi oldu muaynem bu cuma tekrar gel bakalım dedi aslında degerlerin normal yükseliyo iyi dedi ama dış gebelikten bahsetti çok moralim bozuldu keseye tekrar bakıcak cuma günü böyle olan varmı yada bir fikri olan ?
amin inşallah bugün verdiğim kan testine ulaşmaya çalışıyoruz eşimle heyecandan ölcez:)
Sistem güncelleme yapıyorlarmışSonucun çıkınca yaz buraya canım bende merak ettim :)
İnşallah bu defa güzel heyecanlar yaşarsın ve inşallah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebeğin olurtüp bebek hamisiyim allahin izniyle.3 kasimda 5.gun embriyosu transfer edilmisti.
8 kasim 23.52
9 kasim 47.48
10 kasim 82
hergun yapturma sebebim daha once dis gebelik gecirmem
Can'ım merhaba ben de aynı durumdaydım merak etme hala yükselmesini bekliyorum geç döllenme dediler bana da seninki de öyledir inşallahIyi aksamlar kizlar lütfen bnada yardmci olun çok kötüyüm. .. Dün. Bete hcg 183.2 cikti doktor kesin bsey sylemedi tutunmamis olabilir dedi ve bugün le beraber 14. Günüm. Gecti kafam ck karsik......
Bu doktorlar neden kesin bsey söylemiyorlar ya ... Cnm senin kac gunun gectiCan'ım merhaba ben de aynı durumdaydım merak etme hala yükselmesini bekliyorum geç döllenme dediler bana da seninki de öyledir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?