Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Himm bende yok ya ben ztn tatliyi severdim hala seviyorum Bol bol cikoltali kestane bol bol sutlu tatlilar yiyorum :)birde ayva yiyorum bol
Bol

Kaç haftalık hamilesin canım
Canım normalde en son 22 eylülde adet oldum ama ama anormal gidiyoruz benim geç döllenme daha ne haftası belli ne kesesi çok enteresan benimki hiç bi şey anlamadım ama ben de sizin gibi hamilelik takvimi eklemek için can atıyorum ben adetim 1 hafta geçtiğinde beta hcg baktırdım 36 çıkmıştı çok ağırdan gidiyorum :) hayırlısı inşallah

İnşallah canım sanki hamile değilmişim gibi boşladım vitaminlerimi bile almıyorum o kadar üzüldüm Ve umudum kırıldı ki yinede Rabbim herşeyin hayırlısını bilir yapcak bişey yok birde doktorum benim muaynenin en sonunda sanki çok üzüldüğümü gördü küçül nokta gibi birşey gösterdi bu kese olabilir gelişebilir dedi bilmiyorum bakalım ne olcak

Gelişir inşallah canım sen umudunu kaybetme

İki günde bir ölçtürdün mü kanını canım hayırlısı olur inşallah :)

Bence inadına hamileymişsin gibi davran vitaminlerini hiç bir şeyini ihmal etme Allah'ın mucizelerine inan ben inanıyorum bize güzel haberler vereceksin en güzel günlerimizi merakla endişeyle geçtidiğimizin farkında mısın ? Ben de senin gibiydim bana gebelik var bile diyemediler hep endişe merak boş ver bunları her şey olacağına varır üzmeyelim kendimizi bu günlerin tadını çıkartalım boş ver bak keyfine uzat ayaklarını dinlen lütfen böyle düşün bana da minemacar. Böyle demişti :) söz ver şimdi kötü düşünmek yok keyfine bakmak var tamam mı

İki günde bir ölçtürdün mü kanını canım hayırlısı olur inşallah :)
Evet ölçtürdüm adetin 7. Günü
29 ekim = 36,57
31 ekim = 69,91
2 kasım =140,36
3 kasım = 174
4kasım = 289 sonra doktor 10 gün sonra gel dedi ama ben dayanamadım kan vermek bağımlılık yaptı bugün verdim kan yine bakalım sonuç ne ? Bizim tembel kaplumbağa devam ediyor mu :)

Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk kez adet gecikmesi yaşadım. o yüzden meraklandım. adetim 5 gün geçince idrar testi yaptım pozitif çıktı öyle çıkınca kan da verim bakim dedim. çünkü o testlere güvenilmez denildiğini duymuştum. kanda adetimin 5 gün gecikmesiyle 0 çıktı. Ben de demekki yokmuş bişe dedim. Sonra dün başka bir sağlık durumu için kan vermem gerekiyordu. Doktor hcg ye de bakmak istedi. Adetimin 8. gün gecikmesinde 1 oldu. Başta 0 olan bişey neden 3 günde 1e yükseldi anlamadım. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu hiç?

Değerlerin artışı gayet güzel canım 2 katı artmış hep 10 gün sonra keseyi görürsünüz inşallah canım benim :)

Canım güze

Canım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim evet öyle düşünüyorum bi yandan boşver diyorum keyfine bak herşey olucağına varır ama düşünmeden edemiyorum beni endişelendiren değerim 4000 şimdi 6000-7000 leri bulmuştur cuma günene kadar daha da yükselicek eger dış gebelik varsa değerin bu kadar yükselmesi sakıncalı değil mi ? Tüpüm patlayabilir depil mi ?

Değerlerin artışı gayet güzel canım 2 katı artmış hep 10 gün sonra keseyi görürsünüz inşallah canım benim :)
amin inşallah bugün verdiğim kan testine ulaşmaya çalışıyoruz eşimle heyecandan ölcez:)

kuzum sen bi değerlerini yazar mısın ? Ve doktor baktığında kaçtı hcg görememesi normal bu herkese göre değişiyor benim ilk doktır hcg 140 iken baktı görünmüyor bişey diyerek beni strese soktu meğer o Zaman gözükmezmiş diğer doktor o değerde Nasıl bakar ultrasona gözükmesi mümkün değil ne yapmaya çalışmış anlamadım dedi. Sen ni değerlerini yazarmısın bende dış gebelik belirtileri çoktu ben de bile çıkmadı dur içini ferah tut bi

Canım senin yükselmelerin normal görünüyor dış gebelikte daha düşük yükseliş oluyor seninki gayet güzel görünüyor bence boşuna Can'ını sıkıyorsun dış gebelik bu kadar yükselmiyor bildiğim kadarıyla yarın sabah git doktora karnından Bile görecektir hatta belki kalp atışını bile duyabilirsin :) hadi inşallah üzme kendini

tüp bebek hamisiyim allahin izniyle.3 kasimda 5.gun embriyosu transfer edilmisti.
8 kasim 23.52
9 kasim 47.48
10 kasim 82
hergun yapturma sebebim daha once dis gebelik gecirmem

Iyi aksamlar kizlar lütfen bnada yardmci olun çok kötüyüm. .. Dün. Bete hcg 183.2 cikti doktor kesin bsey sylemedi tutunmamis olabilir dedi ve bugün le beraber 14. Günüm. Gecti kafam ck karsik......

tüp bebek hamisiyim allahin izniyle.3 kasimda 5.gun embriyosu transfer edilmisti.
8 kasim 23.52
9 kasim 47.48
10 kasim 82
hergun yapturma sebebim daha once dis gebelik gecirmem
İnşallah bu defa güzel heyecanlar yaşarsın ve inşallah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebeğin olur

Iyi aksamlar kizlar lütfen bnada yardmci olun çok kötüyüm. .. Dün. Bete hcg 183.2 cikti doktor kesin bsey sylemedi tutunmamis olabilir dedi ve bugün le beraber 14. Günüm. Gecti kafam ck karsik......
Can'ım merhaba ben de aynı durumdaydım merak etme hala yükselmesini bekliyorum geç döllenme dediler bana da seninki de öyledir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…