İnsallahhhhhh cnmBu doktorlar neden kesin bsey söylemiyorlar ya ... Cnm senin kac gunun gecti
Ben en son adet 22 eylülde oldum 2 ay olacak nerdeyse bekliyorum yükselmesini betahcg düşükken doktorlar düne ihtimalini yüksek tutuyorlar bana da adetim 1 hafta geçtiğinde 36 çıkmıştı gebelik var gibi dediler o Nasıl oluyor dedik bu değer çok düşük daha yeni tutunamayabilir düşebilir siz 1 hafta 10 gün sonra gelin dediler doktor muayene bile etmedi özel hastanede .Bu doktorlar neden kesin bsey söylemiyorlar ya ... Cnm senin kac gunun gecti
Sagol cnm ya bilgilern için cok aydnlattn bni.soylediklerini uygulycm cnm. Sen iyi sabrediyrsun yanlz .. Ayrica iki günde bir nasl kan tahlili yptrysun bnim kanim btmisti smdiyebde canm yaniyo iki defa yaptm morardi kolum.insallah bebişin seninledr. Bnm şu iki gündür sol tarafm cok agrıyor belim ama kasigimada arada vuruyr agri. Bnada dktor 25. Gun verdi ama bn Pazartesi ozele gtcem.dayanamm yksa. Guzel düşünmye clsyrum da bu kafamdaki soru isaretleri engelliyr maalesefffffBen en son adet 22 eylülde oldum 2 ay olacak nerdeyse bekliyorum yükselmesini betahcg düşükken doktorlar düne ihtimalini yüksek tutuyorlar bana da adetim 1 hafta geçtiğinde 36 çıkmıştı gebelik var gibi dediler o Nasıl oluyor dedik bu değer çok düşük daha yeni tutunamayabilir düşebilir siz 1 hafta 10 gün sonra gelin dediler doktor muayene bile etmedi özel hastanede .
Benim üstelik sürekli kahverengi lekem geliyordu ben kendim 2 gün de bir tahlil yaptırdım takip ettim Can'ım benimki hala belirsiz pazartesi gidicem doktora dinlenmeye bak ayaklarını yukarda tutarak yat dinleneceksin bi yere uzanmaya çalışma uzanma yavaş yürü fazla yürüme ayakta kalma çamaşır asma bunlara dikkat et benim çok kasık Ağrı'm ve kahverengi lekem vardı sabret 2 günde 1 tekrarla kan tahlilini iyi düşün güzel şeylere olsun inşallah :)
Ben ilk özele yaptırdım 29 ekim tatiline Dink geldi 2. Devlet a ile gittim gebeyim leke geliyor kasıklarım ağrıyor dış gebelik şüphesi var dedim (gerçekten de vardı) 3. Sağlık ocağına verdim 4. Ve 5. Devlet hastanesine 1 er gün arayla verdim bu arada benim damarlarımı bulamıyorlar kaç kere sokup çıkartıyorlar iğneleri kollarım mosmor oldu ama hala merakımdan veririm yani :) değer düşükken nereye gidersen git gözükmüyor Can'ım malesef bence sağlık ocağında takip et buradan yaz kese gözükmedi için 3000 lerde falan hatta 4000-5000 olması gerekiyor sen şimdi benim yaşadıklarımı yaşıyorsun bu arada koşturmacada aslında daha da yoruyoruz kendimizi betalar yavaş yükseliyor dinlenmeye bak kan ver dinlen aile hekimine söyle onla konuş beni o rahatlatmıştı Sağolsun yarın haberleşelim Can'ım olur mu iyi geceler herkeseSagol cnm ya bilgilern için cok aydnlattn bni.soylediklerini uygulycm cnm. Sen iyi sabrediyrsun yanlz .. Ayrica iki günde bir nasl kan tahlili yptrysun bnim kanim btmisti smdiyebde canm yaniyo iki defa yaptm morardi kolum.insallah bebişin seninledr. Bnm şu iki gündür sol tarafm cok agrıyor belim ama kasigimada arada vuruyr agri. Bnada dktor 25. Gun verdi ama bn Pazartesi ozele gtcem.dayanamm yksa. Guzel düşünmye clsyrum da bu kafamdaki soru isaretleri engelliyr maalesefffff
9 ekimde beta kaçtı ? Ve doktora gitmeden mi adet söktürücü kullandın o haftalıklar çok farklı oluyor Can'ım geç döllenme erken döllenme çok karışık bunlar . Doktor direk ultrasonla baksın seninki harbi karışık :) hayırlısı inşallahHerkese merhaba...adet düzensizliğim var..son adetim 28ağıstos..9ekimde adet olamadgmdan betamı ölçtürüp adet söktürücü kullandm.gene adet olmayınca 5kasımda tekrar beta ölçtürdüm 14000ıUM/ML çıktı...yanisi betaya göre 5-6haftalık hamile olmam gerekirken bir önceki test tarihinden dolayı max.3haftalık olabilir...işin içinden çıkabilen varsa yardım edin lütfen..perş dr a gidicem,geçen hafta gittiğimde o da bişey anlamadı sanki
Cnm sen minimum 8-9 haftalik hamilesin hem betaya hemde adet gunu hesaplarina goreHerkese merhaba...adet düzensizliğim var..son adetim 28ağıstos..9ekimde adet olamadgmdan betamı ölçtürüp adet söktürücü kullandm.gene adet olmayınca 5kasımda tekrar beta ölçtürdüm 14000ıUM/ML çıktı...yanisi betaya göre 5-6haftalık hamile olmam gerekirken bir önceki test tarihinden dolayı max.3haftalık olabilir...işin içinden çıkabilen varsa yardım edin lütfen..perş dr a gidicem,geçen hafta gittiğimde o da bişey anlamadı sanki
Günaydın cnm ya cok yardmci olysun gerckten teşekkür edrim.bizim buradaki sağlık ocağı hic bseydn anlmiyr.byle yrdmci olcaklarnida Sanmıyorum.su anda ne durumdasn sen cnmBen ilk özele yaptırdım 29 ekim tatiline Dink geldi 2. Devlet a ile gittim gebeyim leke geliyor kasıklarım ağrıyor dış gebelik şüphesi var dedim (gerçekten de vardı) 3. Sağlık ocağına verdim 4. Ve 5. Devlet hastanesine 1 er gün arayla verdim bu arada benim damarlarımı bulamıyorlar kaç kere sokup çıkartıyorlar iğneleri kollarım mosmor oldu ama hala merakımdan veririm yani :) değer düşükken nereye gidersen git gözükmüyor Can'ım malesef bence sağlık ocağında takip et buradan yaz kese gözükmedi için 3000 lerde falan hatta 4000-5000 olması gerekiyor sen şimdi benim yaşadıklarımı yaşıyorsun bu arada koşturmacada aslında daha da yoruyoruz kendimizi betalar yavaş yükseliyor dinlenmeye bak kan ver dinlen aile hekimine söyle onla konuş beni o rahatlatmıştı Sağolsun yarın haberleşelim Can'ım olur mu iyi geceler herkese
Günaydınlar herkese çok güzel haberlerimiz olsun inşallah :)) musmutlu günlerimiz olsun inşallah kızlar :)Sonucun çıkınca yaz buraya canım bende merak ettim :)
Günaydın tatlım ,aile hekimine gidiyorsun gebelik var hcg böyle çıktı doktor böyle dedi endişeleniyorum ben hcg takibi için kan tahlili istiyorum aile hekimin barkod veriyor hemşirelerle muhatap bile olmuyorsun geçiyorsun hemşirelere kan vericem yardımcı olurmusunuz diyorsun geliyorlar kanını alıyorlar ertesi gün doktora gidiyorsun sonucu o sana çıkarıp veriyor .zaten hemogram falan onlara da baktıracaktır doktor.sen Bi aile hekiminine git bak yardımcı olacak sana kadın doğumcudan daha iyi beni o rahatlatmıştı . Sen gebe olduğunu söyle o çok Mutlu olacak ve severek yardım edecekler sana zaten işleri bu yapmak zorundalar bunu unutma ! Hadi geç kalmadan git hemen sıra almadan gidiyorum ben hep :))Günaydın cnm ya cok yardmci olysun gerckten teşekkür edrim.bizim buradaki sağlık ocağı hic bseydn anlmiyr.byle yrdmci olcaklarnida Sanmıyorum.su anda ne durumdasn sen cnm
Iyi cnm sevndm snn adina insallah pazrtsiye yükselir. .. Sigara icmenide kinadim ayrıca. ... Çok pis su sigara cnm bebeğini dusunuysan icme ya hic bsey onlardn önemli degl.Günaydınlar herkese çok güzel haberlerimiz olsun inşallah :)) musmutlu günlerimiz olsun inşallah kızlar :)
Ben laboratuvarı aradım az önce ,acil öğrenmem lazım (yoksa çatlicam meraktan ) diye . Sonucum hesapladığımda 2.310 -2.320 civarı çıkması gerekiyordu ama benimki azcuk düşük çıkmış 2.240,48 yine de çok düşük sayılmaz bence gayet iyi hep bu sigaranın yünsen oluyor çok içtim bu ara ben yapazartesi doktora gidicem o zamana baya yükselecek inşallah :)) hesaplarsak Allah nasip ederse 16000 -18000 arası olacak (inşallah) e o zamana da görünür heralde kesesi kendisi kalp atışı ? Tecrübeli arkadaşlar görünür mü kalp atışı duyulur mu ? Yoksa onun için bidaha mi bekliceZ
Günaydın tatlım ,aile hekimine gidiyorsun gebelik var hcg böyle çıktı doktor böyle dedi endişeleniyorum ben hcg takibi için kan tahlili istiyorum aile hekimin barkod veriyor hemşirelerle muhatap bile olmuyorsun geçiyorsun hemşirelere kan vericem yardımcı olurmusunuz diyorsun geliyorlar kanını alıyorlar ertesi gün doktora gidiyorsun sonucu o sana çıkarıp veriyor .zaten hemogram falan onlara da baktıracaktır doktor.sen Bi aile hekiminine git bak yardımcı olacak sana kadın doğumcudan daha iyi beni o rahatlatmıştı . Sen gebe olduğunu söyle o çok Mutlu olacak ve severek yardım edecekler sana zaten işleri bu yapmak zorundalar bunu unutma ! Hadi geç kalmadan git hemen sıra almadan gidiyorum ben hep :))
Canm yaaaaa.... Cok guzel yazmissin ama yapmazlar ya. Valla bk pazrt. Gttim bn kan tahlili yapmiyorlarms.sen nerde otruyrsun bilmiyorum ama izmirde otryrum bn ve saglik ocagnda kan tahlili ypmyorlar.....Günaydın tatlım ,aile hekimine gidiyorsun gebelik var hcg böyle çıktı doktor böyle dedi endişeleniyorum ben hcg takibi için kan tahlili istiyorum aile hekimin barkod veriyor hemşirelerle muhatap bile olmuyorsun geçiyorsun hemşirelere kan vericem yardımcı olurmusunuz diyorsun geliyorlar kanını alıyorlar ertesi gün doktora gidiyorsun sonucu o sana çıkarıp veriyor .zaten hemogram falan onlara da baktıracaktır doktor.sen Bi aile hekiminine git bak yardımcı olacak sana kadın doğumcudan daha iyi beni o rahatlatmıştı . Sen gebe olduğunu söyle o çok Mutlu olacak ve severek yardım edecekler sana zaten işleri bu yapmak zorundalar bunu unutma ! Hadi geç kalmadan git hemen sıra almadan gidiyorum ben hep :))
İzmir'de arkadaşım oturuyor o da yaptırmıştı ama geç çıkıyordu tahlil aile sağlığı merkezi. Orası aile hekimine söyle o yönlendirsin seni .ben kendi aile hekimimi hiç görmedim diğer aile hekimiyle görüştüm o bile çok yardımcı oldu Sağolsun hatta dün sabah gittim Bi sürü sıra vardı daha odasına girmemişti yeni geldi dedimki benim tahlil yaptırmam lazım neden dedi ben en son 4 kasında yaptırdım ve çok merak ediyorum hcg mi dedim doktora gidicem ona göre cuma ya da pazartesi ama gidişatı merak ediyorum görmem lazım dedim gel dedi ilk aldı beni işe gidicem diye öncelik verdi sadece beta hcg mi yapalım desi evet o yeterli benim için dedim Sağolsun hemen yardımcı oldu o kadar sıra var randevulular Bi de bana demedi hep böyle geliyorsun randevu almıyorsun diye . Daha önce doktor ultrasonda değer çok düşükken göremediğinde ben yanına gittim ben dedim özele gitsem görünür mü bekle desi daha görünmemesi normal boşuna özele şimdi para verme cihazlar çok farklı değil daha çok küçük göreceksin ve normal gidiyor herşeyin desi her şeyi açıkladı bana . Kadın doğumcu bana böyle açıklamadı strese soktu beni o bide bıranşı dedim siz ne güzel yardımcı oldunuz açıkladınız içimi rahatlattınız dedim . Ben Gebzenin dandik Bi mahallesindeyim malesefCanm yaaaaa.... Cok guzel yazmissin ama yapmazlar ya. Valla bk pazrt. Gttim bn kan tahlili yapmiyorlarms.sen nerde otruyrsun bilmiyorum ama izmirde otryrum bn ve saglik ocagnda kan tahlili ypmyorlar.....
O konuda şanslı cikmissin cnm burdaki saglik ocağı dediklerinin yanından gecmiyor bile. Bende izmirn dandik bi mahallesinde oturuyorum maalesef cnmmmmmm. Nese pazrtesiye kadar sabredicem artk özele gdicem.birde esimin halasiyla görüştük bz.hemsire kendisi yukselrse deger o zamna kadar iyi hani didi eger yukselmesse boş gebelik olabilmiş. Ve kan pihtilasmadgi için rahime ypismiyormus bebek.bu arada halamz burda hemşire olmus olsaydi bzde dedklernn hepsni uygulardk ama Muğla da kendisi maalesef. ....İzmir'de arkadaşım oturuyor o da yaptırmıştı ama geç çıkıyordu tahlil aile sağlığı merkezi. Orası aile hekimine söyle o yönlendirsin seni .ben kendi aile hekimimi hiç görmedim diğer aile hekimiyle görüştüm o bile çok yardımcı oldu Sağolsun hatta dün sabah gittim Bi sürü sıra vardı daha odasına girmemişti yeni geldi dedimki benim tahlil yaptırmam lazım neden dedi ben en son 4 kasında yaptırdım ve çok merak ediyorum hcg mi dedim doktora gidicem ona göre cuma ya da pazartesi ama gidişatı merak ediyorum görmem lazım dedim gel dedi ilk aldı beni işe gidicem diye öncelik verdi sadece beta hcg mi yapalım desi evet o yeterli benim için dedim Sağolsun hemen yardımcı oldu o kadar sıra var randevulular Bi de bana demedi hep böyle geliyorsun randevu almıyorsun diye . Daha önce doktor ultrasonda değer çok düşükken göremediğinde ben yanına gittim ben dedim özele gitsem görünür mü bekle desi daha görünmemesi normal boşuna özele şimdi para verme cihazlar çok farklı değil daha çok küçük göreceksin ve normal gidiyor herşeyin desi her şeyi açıkladı bana . Kadın doğumcu bana böyle açıklamadı strese soktu beni o bide bıranşı dedim siz ne güzel yardımcı oldunuz açıkladınız içimi rahatlattınız dedim . Ben Gebzenin dandik Bi mahallesindeyim malesef
Önündeki en iyi örnek benim bunu unutma :) yükseliyor sen ayaklarının altına yastık koy yükselt yat ve keyfine bak uzanma ağır kaldırma iş yapma ayakta kalma , ben muğlalıyım bu arada benim annem ta Muğla'mdan geldi buraya 1 hafta bütün işlerimi yaptı annemle babam Sağolsun, sen de dinlenmene bak yükseliyor içini ferah tur aynı yollardan ben de geçtim sen çok iyi anlıyorum.özelde de tahlil yaptırabilirsin her hastane ayrı tahlil fiyatı veriyor telefonla araştır ara sor ne kadara yapıyorlarken sana uygun olan Bi yere de yaptırabilirsin.ama ben senin yerinde olsam sağlık ocağına gider Hakkı'm olanın yapılmasını isterdim yapmıyorlarsa şikayet ederdim!kimse şikayet etmezse öyle gider orasıO konuda şanslı cikmissin cnm burdaki saglik ocağı dediklerinin yanından gecmiyor bile. Bende izmirn dandik bi mahallesinde oturuyorum maalesef cnmmmmmm. Nese pazrtesiye kadar sabredicem artk özele gdicem.birde esimin halasiyla görüştük bz.hemsire kendisi yukselrse deger o zamna kadar iyi hani didi eger yukselmesse boş gebelik olabilmiş. Ve kan pihtilasmadgi için rahime ypismiyormus bebek.bu arada halamz burda hemşire olmus olsaydi bzde dedklernn hepsni uygulardk ama Muğla da kendisi maalesef. ....
Sistemlerde sorun vardı öğrenemedim deli oldum laboratuvarı aradım sordum :)) Normalde 2.310-2320 gibi bişey çıkması gerekiyordu 2 katlama hesabına göre benim 2240,48 çıktı bence iyi bu acaba doktora göre nasılHadise ne yaptin kan tahlil sonucun ne ?
Sagol cnm onerilern için. Lakin bn kaynanmlarla bir oturyrm simdilik.hani syledklerinin hepsini uygulamaya calsicam.zor çünkü ayni evin icinde bsey yapmmk mümkün mü? ?? Ve uzanma ihtiyaci duyuyrm cnm belim cok agrıyor. Çünkü ve kaynpederm muglali benimde.herkz farklidr illaki bütün muglali senn gbi degldr hani.bnm kaynpederm anlayissiz cnm bu yuzden kültürlerini örf ve adetlerni hc beğenmiyorm.bnm düşüncem çünkü yasadklarmdan yola çıkarak bnlari söylüyorum. Ayrica onun huyu kötü ve cok sinirli bu yüzden bu kadar öfkeliymdr. Nese cnm ne kadarsa vrcem ne ypalim ark mecburÖnündeki en iyi örnek benim bunu unutma :) yükseliyor sen ayaklarının altına yastık koy yükselt yat ve keyfine bak uzanma ağır kaldırma iş yapma ayakta kalma , ben muğlalıyım bu arada benim annem ta Muğla'mdan geldi buraya 1 hafta bütün işlerimi yaptı annemle babam Sağolsun, sen de dinlenmene bak yükseliyor içini ferah tur aynı yollardan ben de geçtim sen çok iyi anlıyorum.özelde de tahlil yaptırabilirsin her hastane ayrı tahlil fiyatı veriyor telefonla araştır ara sor ne kadara yapıyorlarken sana uygun olan Bi yere de yaptırabilirsin.ama ben senin yerinde olsam sağlık ocağına gider Hakkı'm olanın yapılmasını isterdim yapmıyorlarsa şikayet ederdim!kimse şikayet etmezse öyle gider orası
Adetim iki gün geikmişti 295 iki gün sonra 770 iki gün sonra 1660 iki gün sonra 4000 di canım bende ne ağrı var ne bişey bana alttan muayne ettiğinde keseye baktığında değerim 4000 di canım şimdi 7000 leri geçmiştir kesin cuma tekrar gel dedi günler geçmiyor o kadar korkuyorum kiamin inşallah bugün verdiğim kan testine ulaşmaya çalışıyoruz eşimle heyecandan ölcez:)
kuzum sen bi değerlerini yazar mısın ? Ve doktor baktığında kaçtı hcg görememesi normal bu herkese göre değişiyor benim ilk doktır hcg 140 iken baktı görünmüyor bişey diyerek beni strese soktu meğer o Zaman gözükmezmiş diğer doktor o değerde Nasıl bakar ultrasona gözükmesi mümkün değil ne yapmaya çalışmış anlamadım dedi. Sen ni değerlerini yazarmısın bende dış gebelik belirtileri çoktu ben de bile çıkmadı dur içini ferah tut bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?