- 28 Ekim 2015
- 193
- 79
- 13
- 35
Herkese musmurlu gunleeeeerGünaydınlar herkese çok güzel haberlerimiz olsun inşallah :)) musmutlu günlerimiz olsun inşallah kızlar :)
Ben laboratuvarı aradım az önce ,acil öğrenmem lazım (yoksa çatlicam meraktan ) diye . Sonucum hesapladığımda 2.310 -2.320 civarı çıkması gerekiyordu ama benimki azcuk düşük çıkmış 2.240,48 yine de çok düşük sayılmaz bence gayet iyi hep bu sigaranın yünsen oluyor çok içtim bu ara ben yapazartesi doktora gidicem o zamana baya yükselecek inşallah :)) hesaplarsak Allah nasip ederse 16000 -18000 arası olacak (inşallah) e o zamana da görünür heralde kesesi kendisi kalp atışı ? Tecrübeli arkadaşlar görünür mü kalp atışı duyulur mu ? Yoksa onun için bidaha mi bekliceZ
Canım saol değerler iyi ama kese gelişmemiş olabilir mi yada kesenin gelişmediği olabiliyor mu benim vajinalden baktığında değerim 4000 di.normalde karından bile görünürmüş ama benim vajinalde bile görünmedi kaldıki dediğin gibi normalde kalp atışı bile duyulurmuş dimi bu değerlerde çok üzgünümCanım senin yükselmelerin normal görünüyor dış gebelikte daha düşük yükseliş oluyor seninki gayet güzel görünüyor bence boşuna Can'ını sıkıyorsun dış gebelik bu kadar yükselmiyor bildiğim kadarıyla yarın sabah git doktora karnından Bile görecektir hatta belki kalp atışını bile duyabilirsin :) hadi inşallah üzme kendini
Iyi düşün iyi olsn cnm insallah guzl snclar alrsncanımlaar bana dua edin bugün kontrolüm var ak mı kara mı belli olacak artık. içimde kötü bi his var
Insallah canim cok sagolIyi düşün iyi olsn cnm insallah guzl snclar alrsn
Normal cnm kese gorunur merak etme ulutrsonla bizde pazartesi kalp atisimizi duycaz benimde 7+2 olduSistemlerde sorun vardı öğrenemedim deli oldum laboratuvarı aradım sordum :)) Normalde 2.310-2320 gibi bişey çıkması gerekiyordu 2 katlama hesabına göre benim 2240,48 çıktı bence iyi bu acaba doktora göre nasılyeterlimidir yükseliş ?
Cnm hic kotu dusunme guzel haberlerle donuceksin iyi dusunko iyi seyler olsuncanımlaar bana dua edin bugün kontrolüm var ak mı kara mı belli olacak artık. içimde kötü bi his var
Geri kafalı insan her yerde var ama hiç kimse kendi ailen gibi olmuyor malesef benim kaynanan İstanbul'da en fazla 2 saatlik yok hiç bişey yapmamam lazımmış çamaşır bile asmamalıymışım dedim de bana çamaşırlarını biriktir haftasonu eşinle gönder ben yıkar kurutur gönderirim geri desi bana ( mantığa bak sanarsın elinde yıkayacak , ben Oray'a eşya göndermeye harcayacağım benzin parasıyla temizlikçi tutar evi komple temizlik yaptırırım sinirden ağladım dün, çamaşırı Oray'a isteyinceye kadar geleyim yardım edeyim demiyorsun makinanın yıkayacağı çamaşırı Oray'a istiyorsun dedim çamaşırla bitmiyor iş ben her şeyimi kendim yaparım istemiyorum bişey dedim ) yani kimse kendi kanundakine benzemez sen yaymam lazım de yat odana geç dinlen uyuyormuş numarası yap boş ver takma onlarıSagol cnm onerilern için. Lakin bn kaynanmlarla bir oturyrm simdilik.hani syledklerinin hepsini uygulamaya calsicam.zor çünkü ayni evin icinde bsey yapmmk mümkün mü? ?? Ve uzanma ihtiyaci duyuyrm cnm belim cok agrıyor. Çünkü ve kaynpederm muglali benimde.herkz farklidr illaki bütün muglali senn gbi degldr hani.bnm kaynpederm anlayissiz cnm bu yuzden kültürlerini örf ve adetlerni hc beğenmiyorm.bnm düşüncem çünkü yasadklarmdan yola çıkarak bnlari söylüyorum. Ayrica onun huyu kötü ve cok sinirli bu yüzden bu kadar öfkeliymdr. Nese cnm ne kadarsa vrcem ne ypalim ark mecbur
amiiin Can'ım inşallah keseyi de bebişi de kalp atışı da hepsini ni arada hallederiz hepimiz güzel haberler verelim inşallahHerkese musmurlu gunleeeeer
Çooooook sevindimb hcg kaçken kalp atışı gorunuyodu
hatırlamıyorum ama degerin çok iyi , benim
kese de muhtemelen tam olarak bu degerlerde
gorundu, Allah sağlıcakla kucagına almayı da
nasip etsin, her isteyene de kolaylıkla iyilik ve
guzellikle hayırlı evlatlar nasip etsin
yok kötü his falan unut onu bu teknoloji bizi bu hale getirdi eskiden böyle şeyler yokmuş ne iyi insanlar endişelenmiyormuş .mutlu git içeri kalp atışını duyup heyecanını yazmanı bekliyorum Rabbim yardımcınız olsun inşallah Can'ım benim umutlu ol Baki'im bol şanslarcanımlaar bana dua edin bugün kontrolüm var ak mı kara mı belli olacak artık. içimde kötü bi his var
kuzum bazen gözükmüyor bu veletler keseler tam yerleşmemiştir ya da cihazında sıkıntı vardır merak etme gözükecek o lütfen biraz sabır ve Mutlu ol ki bebişi de üzme strese girme Amaan kızlar az durum ya hepinize bişey oldu bunlar bizim mucizelerimiz değil mi ? Neden mucizelerimizin devamı gelmesin ki ? Diz suan psikolojik olarak kendinizi kötüye alıştırayım diyorsunuz ya sonra üzülmeyeyim diye yapmayın öyle güzel düşünün ki bebişlerimiz de güzel olsun valla ben hamile olduğum net değilken kızım olacak dedim düşün daha eta artmıyor Bebek var gibi diyorlar ben kızım olacak dedim olmazsa da dünyanın sonu değilki ya azcuk daha sevişiriz işte öyle bakın olaya :) hafi kimse umutsuz olmayacakCanım saol değerler iyi ama kese gelişmemiş olabilir mi yada kesenin gelişmediği olabiliyor mu benim vajinalden baktığında değerim 4000 di.normalde karından bile görünürmüş ama benim vajinalde bile görünmedi kaldıki dediğin gibi normalde kalp atışı bile duyulurmuş dimi bu değerlerde çok üzgünüm
Benim normalde seninki ile aynıydı hayırlısı canın o zaman benimki de 5 haftalık oldu anca heralde :) Hakkı'mızda hayırlısı pazartesi günü ikimizde gidicez doktora inşallahpeki güzl heyecanlarla dönücez :)Normal cnm kese gorunur merak etme ulutrsonla bizde pazartesi kalp atisimizi duycaz benimde 7+2 oldu
saka gbi ... Ya sacmaliga bak oyle sey olrmu hc dedgn gbi gelsene deme . aynn hic kimse aile gibi olmuyr.cok tatlsin bu arada valla moralimi baya yukseltysun.cok sagol cnm bnm. Ya gtcm cnm tbi eşim odicek olan ama ypcak bsey yk.Geri kafalı insan her yerde var ama hiç kimse kendi ailen gibi olmuyor malesef benim kaynanan İstanbul'da en fazla 2 saatlik yok hiç bişey yapmamam lazımmış çamaşır bile asmamalıymışım dedim de bana çamaşırlarını biriktir haftasonu eşinle gönder ben yıkar kurutur gönderirim geri desi bana ( mantığa bak sanarsın elinde yıkayacak , ben Oray'a eşya göndermeye harcayacağım benzin parasıyla temizlikçi tutar evi komple temizlik yaptırırım sinirden ağladım dün, çamaşırı Oray'a isteyinceye kadar geleyim yardım edeyim demiyorsun makinanın yıkayacağı çamaşırı Oray'a istiyorsun dedim çamaşırla bitmiyor iş ben her şeyimi kendim yaparım istemiyorum bişey dedim ) yani kimse kendi kanundakine benzemez sen yaymam lazım de yat odana geç dinlen uyuyormuş numarası yap boş ver takma onları
Hem acıma öylesinin parasını git özele tahlil yaptır boş ver onlar düşünsün .
amiiin Can'ım inşallah keseyi de bebişi de kalp atışı da hepsini ni arada hallederiz hepimiz güzel haberler verelim inşallah
yok kötü his falan unut onu bu teknoloji bizi bu hale getirdi eskiden böyle şeyler yokmuş ne iyi insanlar endişelenmiyormuş .mutlu git içeri kalp atışını duyup heyecanını yazmanı bekliyorum Rabbim yardımcınız olsun inşallah Can'ım benim umutlu ol Baki'im bol şanslar
kuzum bazen gözükmüyor bu veletler keseler tam yerleşmemiştir ya da cihazında sıkıntı vardır merak etme gözükecek o lütfen biraz sabır ve Mutlu ol ki bebişi de üzme strese girme Amaan kızlar az durum ya hepinize bişey oldu bunlar bizim mucizelerimiz değil mi ? Neden mucizelerimizin devamı gelmesin ki ? Diz suan psikolojik olarak kendinizi kötüye alıştırayım diyorsunuz ya sonra üzülmeyeyim diye yapmayın öyle güzel düşünün ki bebişlerimiz de güzel olsun valla ben hamile olduğum net değilken kızım olacak dedim düşün daha eta artmıyor Bebek var gibi diyorlar ben kızım olacak dedim olmazsa da dünyanın sonu değilki ya azcuk daha sevişiriz işte öyle bakın olaya :) hafi kimse umutsuz olmayacak
Bi de bu insanlar Bebek olsun Bebek olsun diye kafamın Eti'ni yedi şimdi hiç umrunda değiller annem diyor bırak işi gel buraya burda yatarsın biz bakarız her işini yaparız babaannem gel yat burda ben herşeyini yaparım desi kaç yaşında kadın . İnsan kendine yakışanı söyler ve yapar onu Allah'a havale ediyorum evde 2 tane Kocaman 36 yasında kızları var Bi de bırakıp gelemiyormuş evisaka gbi ... Ya sacmaliga bak oyle sey olrmu hc dedgn gbi gelsene deme . aynn hic kimse aile gibi olmuyr.cok tatlsin bu arada valla moralimi baya yukseltysun.cok sagol cnm bnm. Ya gtcm cnm tbi eşim odicek olan ama ypcak bsey yk.
haklısın canım destek olduğunuz için güzel dileklerinle içimi rahatlattığın için teşekkür ederim sen ne durumdasın naptın ?Geri kafalı insan her yerde var ama hiç kimse kendi ailen gibi olmuyor malesef benim kaynanan İstanbul'da en fazla 2 saatlik yok hiç bişey yapmamam lazımmış çamaşır bile asmamalıymışım dedim de bana çamaşırlarını biriktir haftasonu eşinle gönder ben yıkar kurutur gönderirim geri desi bana ( mantığa bak sanarsın elinde yıkayacak , ben Oray'a eşya göndermeye harcayacağım benzin parasıyla temizlikçi tutar evi komple temizlik yaptırırım sinirden ağladım dün, çamaşırı Oray'a isteyinceye kadar geleyim yardım edeyim demiyorsun makinanın yıkayacağı çamaşırı Oray'a istiyorsun dedim çamaşırla bitmiyor iş ben her şeyimi kendim yaparım istemiyorum bişey dedim ) yani kimse kendi kanundakine benzemez sen yaymam lazım de yat odana geç dinlen uyuyormuş numarası yap boş ver takma onları
amiiin Can'ım inşallah keseyi de bebişi de kalp atışı da hepsini ni arada hallederiz hepimiz güzel haberler verelim inşallah
yok kötü his falan unut onu bu teknoloji bizi bu hale getirdi eskiden böyle şeyler yokmuş ne iyi insanlar endişelenmiyormuş .mutlu git içeri kalp atışını duyup heyecanını yazmanı bekliyorum Rabbim yardımcınız olsun inşallah Can'ım benim umutlu ol Baki'im bol şanslar
kuzum bazen gözükmüyor bu veletler keseler tam yerleşmemiştir ya da cihazında sıkıntı vardır merak etme gözükecek o lütfen biraz sabır ve Mutlu ol ki bebişi de üzme strese girme Amaan kızlar az durum ya hepinize bişey oldu bunlar bizim mucizelerimiz değil mi ? Neden mucizelerimizin devamı gelmesin ki ? Diz suan psikolojik olarak kendinizi kötüye alıştırayım diyorsunuz ya sonra üzülmeyeyim diye yapmayın öyle güzel düşünün ki bebişlerimiz de güzel olsun valla ben hamile olduğum net değilken kızım olacak dedim düşün daha eta artmıyor Bebek var gibi diyorlar ben kızım olacak dedim olmazsa da dünyanın sonu değilki ya azcuk daha sevişiriz işte öyle bakın olaya :) hafi kimse umutsuz olmayacak
Bnde iş yapmasam duramiyrum cnm ya içim icimi yiyor illa yapcam iş evi temizlicem yani. Rabbim sabr verms bana cok şükür.kendileri dusunmesi lazm aslnda nese skmak yok canimizi cnm dua edicez ve pazrtsi guzel haberleri alicaz inşallahBi de bu insanlar Bebek olsun Bebek olsun diye kafamın Eti'ni yedi şimdi hiç umrunda değiller annem diyor bırak işi gel buraya burda yatarsın biz bakarız her işini yaparız babaannem gel yat burda ben herşeyini yaparım desi kaç yaşında kadın . İnsan kendine yakışanı söyler ve yapar onu Allah'a havale ediyorum evde 2 tane Kocaman 36 yasında kızları var Bi de bırakıp gelemiyormuş evi
Umarim oyle olur heyecanliyim cok aksama dogru haberleri yazarimCnm hic kotu dusunme guzel haberlerle donuceksin iyi dusunko iyi seyler olsun
Canim ne dogru soylemissin kafayi yedik sayesinde. Aksama gorusmek uzereGeri kafalı insan her yerde var ama hiç kimse kendi ailen gibi olmuyor malesef benim kaynanan İstanbul'da en fazla 2 saatlik yok hiç bişey yapmamam lazımmış çamaşır bile asmamalıymışım dedim de bana çamaşırlarını biriktir haftasonu eşinle gönder ben yıkar kurutur gönderirim geri desi bana ( mantığa bak sanarsın elinde yıkayacak , ben Oray'a eşya göndermeye harcayacağım benzin parasıyla temizlikçi tutar evi komple temizlik yaptırırım sinirden ağladım dün, çamaşırı Oray'a isteyinceye kadar geleyim yardım edeyim demiyorsun makinanın yıkayacağı çamaşırı Oray'a istiyorsun dedim çamaşırla bitmiyor iş ben her şeyimi kendim yaparım istemiyorum bişey dedim ) yani kimse kendi kanundakine benzemez sen yaymam lazım de yat odana geç dinlen uyuyormuş numarası yap boş ver takma onları
Rica ederim Can'ım benim benim dün erdiğim tahlil sonucu 2240 çıktı (2320 bekliyordum ) ama kötü değil .haklısın canım destek olduğunuz için güzel dileklerinle içimi rahatlattığın için teşekkür ederim sen ne durumdasın naptın ?
Yemesin için içini temizlik için hiç yemesin insan Nasıl temizlik yapmadan duramaz ya ben de hiç sevmem yapmayı her şey gözümde büyür dağınık Bi insanım hiç rahatsız olmam.sen de olma bırak dağınık kalsın bebeğin yerinde olsun yeterkiBnde iş yapmasam duramiyrum cnm ya içim icimi yiyor illa yapcam iş evi temizlicem yani. Rabbim sabr verms bana cok şükür.kendileri dusunmesi lazm aslnda nese skmak yok canimizi cnm dua edicez ve pazrtsi guzel haberleri alicaz inşallah
Herkez farklı bişey söylüyor bünyeye göre sanırım anlaysmadım canım kiminde 2000 de görünüyor kese kiminde 7000 de görünüyor ben anlayamadım sen bi daha ne zaman gidiceksin kese içinRica ederim Can'ım benim benim dün erdiğim tahlil sonucu 2240 çıktı (2320 bekliyordum ) ama kötü değil .
4kasında Bi arkadaşına test yaptırdım 160 çıkmıştı bugün 2000 civarı falandır sonucu az önce doktora gitmişti kese görünmüş ben hala bekliyorum her bünye farklı işte :) hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Yemesin için içini temizlik için hiç yemesin insan Nasıl temizlik yapmadan duramaz ya ben de hiç sevmem yapmayı her şey gözümde büyür dağınık Bi insanım hiç rahatsız olmam.sen de olma bırak dağınık kalsın bebeğin yerinde olsun yeterkirahat bırak kendini bırak işi gücü uzattın mı ayaklarını yukarı doğru yattın mı ?
Pazartesi gidicem canım ama öncesinde dayanamayıp özele gidermeyiz bilmiyorum eşim arkadaşından kese haberi alınca heyecanlanmıştı ilk defa :)Herkez farklı bişey söylüyor bünyeye göre sanırım anlaysmadım canım kiminde 2000 de görünüyor kese kiminde 7000 de görünüyor ben anlayamadım sen bi daha ne zaman gidiceksin kese için
canımlaar bana dua edin bugün kontrolüm var ak mı kara mı belli olacak artık. içimde kötü bi his var
İnşallah güzel haberler alırız ben cuma günü gidicem olumlu yada olumsuz yazıcam size sende yaz olurmu merak ediyorum herşey gönlümüzce olur inşallahPazartesi gidicem canım ama öncesinde dayanamayıp özele gidermeyiz bilmiyorum eşim arkadaşından kese haberi alınca heyecanlanmıştı ilk defa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?