Amin inşallah cnm.rabbim bizlere bagslasn onlari.Rica ederim Can'ım benim benim dün erdiğim tahlil sonucu 2240 çıktı (2320 bekliyordum ) ama kötü değil .
4kasında Bi arkadaşına test yaptırdım 160 çıkmıştı bugün 2000 civarı falandır sonucu az önce doktora gitmişti kese görünmüş ben hala bekliyorum her bünye farklı işte :) hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Yemesin için içini temizlik için hiç yemesin insan Nasıl temizlik yapmadan duramaz ya ben de hiç sevmem yapmayı her şey gözümde büyür dağınık Bi insanım hiç rahatsız olmam.sen de olma bırak dağınık kalsın bebeğin yerinde olsun yeterkirahat bırak kendini bırak işi gücü uzattın mı ayaklarını yukarı doğru yattın mı ?
Uzanıp ayaklarimi yukarimi kaldraym cnm tm olarak anlymadmAmin inşallah cnm.rabbim bizlere bagslasn onlari.
Amin cnm insallahİnşallah güzel haberler alırız ben cuma günü gidicem olumlu yada olumsuz yazıcam size sende yaz olurmu merak ediyorum herşey gönlümüzce olur inşallah
Evet mesela koltuğa uzan ayaklarını koltuk kollarına koy yada yatağa uzandığında 2 yastık /minder üst üste koy ayaklarını onların üstüne koy ayakların daha yüksekte olsun bedeninden .Uzanıp ayaklarimi yukarimi kaldraym cnm tm olarak anlymadm
Anldm cnm tmm oyle yapiyorumEvet mesela koltuğa uzan ayaklarını koltuk kollarına koy yada yatağa uzandığında 2 yastık /minder üst üste koy ayaklarını onların üstüne koy ayakların daha yüksekte olsun bedeninden .
Çok sağol cnm teşekkür edermAnldm cnm tmm oyle yapiyorum
canım senin kontrolü perşembe diye hatırlıyodum hatta eşime bile bahsettim :) aklımda, dualarımdasın :) haberini bekliyorum.canımlaar bana dua edin bugün kontrolüm var ak mı kara mı belli olacak artık. içimde kötü bi his var
Bi yerde tikancak demistim. Yolk sac gereginden fazla buyukmus yani sonumuz hüsran. Ya kendi düscek diye beklicem ya da kürtaj. Calistigim icin kürtaja karar verdik. Hayirlisi boyleymis nasibimizde yokmus. Uzulmuyorum sonuclandi diye seviniyorum bile. Cok yipranmistim umarim sizlerin gebeligi guzel devam eder. Kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz.. ben yine dualarimda sizlere yer vercem. Desteginiz ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim. Mucizem gerceklesmedi umutlarimiz yarinlara kaldi.. :)
Oyle tabi.. kurtaj icin buyuk konusmusum ama mecbur kaldim iste :) raporum bitti yillik izne ayrildim ise donmem gerekcek dusmesini bekleyemiyoruz malesefaynı anda yazmışızhayırlısı olsun kuzum. sen iyi isen sıkıntı yok. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah. zamanı var demek ki.
Oyle tabi.. kurtaj icin buyuk konusmusum ama mecbur kaldim iste :) raporum bitti yillik izne ayrildim ise donmem gerekcek dusmesini bekleyemiyoruz malesef
Üzüldüm cnm ya nasip deglmis. Demkki dua et bnde szlere dualrma katyrum RAbbim yar ve yardmcin olsn.Bi yerde tikancak demistim. Yolk sac gereginden fazla buyukmus yani sonumuz hüsran. Ya kendi düscek diye beklicem ya da kürtaj. Calistigim icin kürtaja karar verdik. Hayirlisi boyleymis nasibimizde yokmus. Uzulmuyorum sonuclandi diye seviniyorum bile. Cok yipranmistim umarim sizlerin gebeligi guzel devam eder. Kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz.. ben yine dualarimda sizlere yer vercem. Desteginiz ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim. Mucizem gerceklesmedi umutlarimiz yarinlara kaldi.. :)
Cok guvendigmiz bi doktordan aldim randevumu bakalim yarin memlekete ucuyorum :)benim de büyük konuştuğum başıma gelir hep :) anlatmıştım sana benim kürtajımda hiçbir sıkıntı olmamıştı. inşallah senin de öyle olur
Sagol canim Allah hepimize yardim etsin..Üzüldüm cnm ya nasip deglmis. Demkki dua et bnde szlere dualrma katyrum RAbbim yar ve yardmcin olsn.
Öncelikle geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş daha sağlıklı güzel benek haberini bekliyorum olur da buradan takip edemezsem bana özelden yazmanı istiyorum o güzel haberini inşallah. Ve şimdi kese var mı yok mu bebek olacakmış içinde düşüncesi haricinde Bi de acaba büyük mü küçük mü düşüncesi çıktı ay ne zormuş bu işler böyle ya, teknoloji bizi psikolojik olarak yıprattı iyiceBi yerde tikancak demistim. Yolk sac gereginden fazla buyukmus yani sonumuz hüsran. Ya kendi düscek diye beklicem ya da kürtaj. Calistigim icin kürtaja karar verdik. Hayirlisi boyleymis nasibimizde yokmus. Uzulmuyorum sonuclandi diye seviniyorum bile. Cok yipranmistim umarim sizlerin gebeligi guzel devam eder. Kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz.. ben yine dualarimda sizlere yer vercem. Desteginiz ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim. Mucizem gerceklesmedi umutlarimiz yarinlara kaldi.. :)
Çok sevindim adına canım hayırlısı olsun inşallah benim değerim 3227 de keseyi normal ultrasonla görmüştük kalp atışonı da ondan 10 gün sonra gördük canım ama kalp atışında kan değeri yapmayı gerek görmedi doktorum artık değerlerle işimiz yok dedi inşallah sende gittiğinde keseyi görürsün canım ama kalp atışı için bence çok erken daha :)Günaydınlar herkese çok güzel haberlerimiz olsun inşallah :)) musmutlu günlerimiz olsun inşallah kızlar :)
Ben laboratuvarı aradım az önce ,acil öğrenmem lazım (yoksa çatlicam meraktan ) diye . Sonucum hesapladığımda 2.310 -2.320 civarı çıkması gerekiyordu ama benimki azcuk düşük çıkmış 2.240,48 yine de çok düşük sayılmaz bence gayet iyi hep bu sigaranın yünsen oluyor çok içtim bu ara ben yapazartesi doktora gidicem o zamana baya yükselecek inşallah :)) hesaplarsak Allah nasip ederse 16000 -18000 arası olacak (inşallah) e o zamana da görünür heralde kesesi kendisi kalp atışı ? Tecrübeli arkadaşlar görünür mü kalp atışı duyulur mu ? Yoksa onun için bidaha mi bekliceZ
Bi sure bebek falan dusunmicem sanirim bu tempoya hazir olabilirmyim bilmem :) keseyi ve kalp atisini duymadan bidaha kimseye solemicem esime bile ama bi daha hamile kalirsam kalp atisini duydugum gibi sana yazicam :)Öncelikle geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş daha sağlıklı güzel benek haberini bekliyorum olur da buradan takip edemezsem bana özelden yazmanı istiyorum o güzel haberini inşallah. Ve şimdi kese var mı yok mu bebek olacakmış içinde düşüncesi haricinde Bi de acaba büyük mü küçük mü düşüncesi çıktı ay ne zormuş bu işler böyle ya, teknoloji bizi psikolojik olarak yıprattı iyiceHakkı'mızda hayırlısını nasip etsin yüce rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?