Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Amin inşallah cnm.rabbim bizlere bagslasn onlari.

Uzanıp ayaklarimi yukarimi kaldraym cnm tm olarak anlymadm
Evet mesela koltuğa uzan ayaklarını koltuk kollarına koy yada yatağa uzandığında 2 yastık /minder üst üste koy ayaklarını onların üstüne koy ayakların daha yüksekte olsun bedeninden .

Kızlar adetime 2 gün var ve ara ara Karnım ağrıyor ilk defa boyle oldum normalde adetim in ilk gün ağrım olur bazen hafif bulanti oluyo ve sol kasigimda 5 dakikalık ağrı ilk defa adetten nerdeyse 2 hafta önce göğüs şişkinliği ve hassasiyeti oldu normalde adetimden 2_3 gün sonra olur bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi

Kızlar biraz önce troitlerimi kontrol ettirmek için sgknın aile hekimliğine gittim troidim biraz sınırda doktor hamilesin bu değerin daha düşük olması gerekiyor dedi ilacımı yükseltti ve ben fırsat o fırsat tekrar beta hcg istedim dış gebelik şüphesi ile bakalım yine ne çıkıcak en azından cuma günü muayneye gittiğimde elimde testte olsun dedim

Bi yerde tikancak demistim. Yolk sac gereginden fazla buyukmus yani sonumuz hüsran. Ya kendi düscek diye beklicem ya da kürtaj. Calistigim icin kürtaja karar verdik. Hayirlisi boyleymis nasibimizde yokmus. Uzulmuyorum sonuclandi diye seviniyorum bile. Cok yipranmistim umarim sizlerin gebeligi guzel devam eder. Kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz.. ben yine dualarimda sizlere yer vercem. Desteginiz ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim. Mucizem gerceklesmedi umutlarimiz yarinlara kaldi.. :)

aynı anda yazmışız hayırlısı olsun kuzum. sen iyi isen sıkıntı yok. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah. zamanı var demek ki.

aynı anda yazmışız hayırlısı olsun kuzum. sen iyi isen sıkıntı yok. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah. zamanı var demek ki.
Oyle tabi.. kurtaj icin buyuk konusmusum ama mecbur kaldim iste :) raporum bitti yillik izne ayrildim ise donmem gerekcek dusmesini bekleyemiyoruz malesef

Oyle tabi.. kurtaj icin buyuk konusmusum ama mecbur kaldim iste :) raporum bitti yillik izne ayrildim ise donmem gerekcek dusmesini bekleyemiyoruz malesef

benim de büyük konuştuğum başıma gelir hep :) anlatmıştım sana benim kürtajımda hiçbir sıkıntı olmamıştı. inşallah senin de öyle olur

Üzüldüm cnm ya nasip deglmis. Demkki dua et bnde szlere dualrma katyrum RAbbim yar ve yardmcin olsn.

Öncelikle geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş daha sağlıklı güzel benek haberini bekliyorum olur da buradan takip edemezsem bana özelden yazmanı istiyorum o güzel haberini inşallah. Ve şimdi kese var mı yok mu bebek olacakmış içinde düşüncesi haricinde Bi de acaba büyük mü küçük mü düşüncesi çıktı ay ne zormuş bu işler böyle ya, teknoloji bizi psikolojik olarak yıprattı iyice Hakkı'mızda hayırlısını nasip etsin yüce rabbim inşallah

Çok sevindim adına canım hayırlısı olsun inşallah benim değerim 3227 de keseyi normal ultrasonla görmüştük kalp atışonı da ondan 10 gün sonra gördük canım ama kalp atışında kan değeri yapmayı gerek görmedi doktorum artık değerlerle işimiz yok dedi inşallah sende gittiğinde keseyi görürsün canım ama kalp atışı için bence çok erken daha :)

Bi sure bebek falan dusunmicem sanirim bu tempoya hazir olabilirmyim bilmem :) keseyi ve kalp atisini duymadan bidaha kimseye solemicem esime bile ama bi daha hamile kalirsam kalp atisini duydugum gibi sana yazicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…