Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaslar merhaba arabiza yeni katildim :) bugun kan testi yaptirdim. Adetime 9 gun var ama sabirsizlandim. Beta hcg degerim 13 cikti. Hamile miyim ??

Bi sure bebek falan dusunmicem sanirim bu tempoya hazir olabilirmyim bilmem :) keseyi ve kalp atisini duymadan bidaha kimseye solemicem esime bile ama bi daha hamile kalirsam kalp atisini duydugum gibi sana yazicam :)
İnşallah Can'ım çok beklemeden olur ve kalp atışını duyarsın ve haber verirsin bana :) öpüyoeum seni kendine iyi bak

Arkadaşlar 5 kasımda beta HCG yaptırdım adetime 7-8 gün vardı ve 3.53 cikti ve bu surecte de sol tarafta asiri kasik agrisi ve bel agrisi yogun akinti yasadim neyse sonra bunlar baya hafifledi ve 2 gundur de pembeden kahveye doğru bir lekelenmem var ve bugun artik adet dönemine girdim. Yanı adet mi oluyorum yoksa değil mi anlayamadım? Ayrıca ciko kistine sahibim yani tum bunlar kistten dolayi da olabilir. sizce hamile olma olasılığım var mi yoksa kistten dolayı bir lekelenme mi? 3.53 çok mu umutsuz bir rakam?

Benim tek belirtim goguste aşırı hassasiyetti, onun dışındaki herşey adetle birebir aynıydı, ağrının şekli sıklığı vs. Zaten adet belirtileeinden çok farklı olmayabilir Ama kişiden kişiye değişiyor ve bahsettiklerin de gebelik belirtileri

Benim tek belirtim goguste aşırı hassasiyetti, onun dışındaki herşey adetle birebir aynıydı, ağrının şekli sıklığı vs. Zaten adet belirtileeinden çok farklı olmayabilir Ama kişiden kişiye değişiyor ve bahsettiklerin de gebelik belirtileri

Hakkında en guzeli olur inşallah, ama ilk defa duydum yok sac gereğinden fazla büyük diye kuretaj, Allah her konuda yardımcımız olsun

Gercekten mi cok tesekkur ederim :) tekrarlayalim testi demisti laborant bi olumsuz gibi davraninca acaba dedim ben de.
Yani şuan öyle gözüküyor ama tutunma evresi dikkatli olman lazım ayrıca adetin geçince testi tekrarla laborant ne Zaman tekrarla desi testi ?

Ayaklarının altına yüksek bişey koyarak yat ,bi yerlere uzanma çamaşır asma hızlı hareket etme koşma koltuğa otururken bile yavaş otur, fazla ayakta kalma fazla yürüme maydonoz nane dere otu yeme bitki çayı içme süt iç yoğurt ye :) ben de doktor gibi hissettim kendimi mümkün olduğunca yat ayakların yukarda olsun Can'ım benimki çok riskliydi hep lekem vardı bana hep bunları söylediler evde hiç iş yapmadım ,adetim 1 hafta geçtiğinde daha beta hcg 36 dı ve bana da gebelik var gibi ama tutunamayabilir sonbulabilir demişlerdi .1 hafta 10 gün sonra yine test yaptır demişlerdi.benimli geç döllenmeymiş :) hala yükselmesini bekliyorum . Bu beta hcg 2 günde 2 ye katlaması gerekiyor .

Rabbim hepimize bebeklerimizi saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin insallah. :) cok tesekkur edermm dikat etmemiz gerekli demekk ki. Ben de bugun yarim saat yurudum vala bilmeden once umarım sorun olmazz

Rabbim hepimize bebeklerimizi saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin insallah. :) cok tesekkur edermm dikat etmemiz gerekli demekk ki. Ben de bugun yarim saat yurudum vala bilmeden once umarım sorun olmazz
Amiiin inşallah ...
Bundan sonra dikkat edersin bişey olmaz içini ferah tut ama kan tahlilini bugün yaptırdıysan diğerini pazar yaptır 2 günde katlamayı hesaplamak daha kolay oluyor pazar gününe kadar
Cuma günü 13x2=26
Pazar günü 26x2 =52 olması gerekiyor ama bu rakamlar da daha çok erken işte sonra Zaman geçmiyor meraktan çatlıyırsun :) ben 29 ekimden beri tahlil yaptırıyorum meraktan çatlıyorum :) çok erken tahlil yaptırmak iyi değilmiş hiç :) Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah

Ben okumustum boyle bisey. Ama surasi kesin beta hcg duzenli artmiyosa elbet bi sikinti oluyo.
Senin artışların nasıldı Can'ım Bi yazarmısın ben telefondan giyebiliyorum sadece o yüzden eski sayfalara gitmek çok zor suan , teşekkür ederim

Amin insallah hayirlisi ollsun. Evet zaten heyecandan zaman gecmiyor ruyasina giriyr insanin :) cok tesekkur ederim degerli yorumlariniz icin. Pazar gunu tekrar baktıracagim :)

iyi akşamlar kızlar. Bugün doktora gittim çok şükür kese göründü 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi inşallah kalp atışını da duyarım. Rabbim kimseye dış gebelik yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…