Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Selam canım hayırlı olsun gözün aydın neden dış gebelik şüphesi vardı sende birde değerin kaçtı kese göründüğünde bende bekliyorum çok moralim bozuk 4000 de keseyi göremedik hala

Arkadaslar tahlillerinizi ozel hastanede mi devlet hastanesinde mi yaptiryorsunuz??
Ben özeldede yaptırdım aile hekimliğindede özelde 2 saat sonra çıkıyor sonuç aile hekimlipinde ertesi gün çıkıyor fark o canım eger doktorun için bir aciliyeti yoksa aile helimliğinde yaptır Yazık benim doktorum iki günde bir istedi ve sonucu hemen bana yaz dediği için beklemedim özelde yaptırdım böyle birşey söz konusu değilde direk devlette yaptır bence

Ben bugun yaptırdığım testi ozel bi tip merkezinde yaptirdimm. Pazar tekrar yaptiricam. Aciliyeti yok aile hekimliğine gideyim o zaman.

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım..bişey sorcam size bnm adetime 4 gün var ama hamilelik belirtilerim de var bulantı özellikle cok kusma oldu karnım çok ağrıyor belim de ayni şekilde çarpıntımda var dayanamadım bu gün gittin kan testi yaptırdım negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım cvblarınızı beklerim teşekkürler

Kan testi değerin kaç yazar mısın ?

Kizlar tup bebek transfer sonrasi 9. Gun kan yahlili 112 cikti insallah dogridur ve size gore nasil ayni ya da farkli olan var mi acab?
Can'ım merhaba inşallah çok güzel sonuçlanır tüp Bebek'le ilgili pek bilgim yok kusura bakma ama inşallah Bebek haberimi alırız senden

Can'ım hiç bsey yazmıyor sadece ismim soyadım ve alta da negatif rakam yazılmamiş baktım
Allah Allah nerde yaptırdın ki sen bunu ben daha önce hiç yaptırmadım belki en bilmiyormuşum ama beta hcg yazıp yanında rakamlar olması gerekiyor hayta en sağda da referans aralıkları olması gerekir . Sen nerde yaptırdın ve idrar mı kan mı yaptırdın ?

Zeytinburnu tıp merkezinde kan testi dediğim gbi rakam yokdu sadece negatif dye vardı

Adetim geçtikten 1 hafta sonra
29 ekim 36,57
31 ekim 69,91
2 kasım 140,37
3 kasım 174.9
4 kasım 289.1
10 kasım 2240,48 benimkiler böyle Can'ım
Canim bak seninkiler gayet guzel katlanmis 2 kati iste benimkiler gibi degil :) kafana takcak bisey arama her sey guzel rahat ooool :)

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 572
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…