İnşallah Can'ım ya şimdi herkes öğrendi Bi de yaCanim bak seninkiler gayet guzel katlanmis 2 kati iste benimkiler gibi degil :) kafana takcak bisey arama her sey guzel rahat ooool :)
Ben de bu sitedeki Herkezin yazdıklarını gördüm kan değerlerini rakamla belirtiyorlar bnmkile de böle anlıyamadım o yüzden yazdım dediğiniz gibi ben adet günümü bekleyin en iyisi ayt inş adet olmam :) çok istiyorum enne olmakİnşallah Can'ım ya şimdi herkes öğrendi Bi de yaama yine de hayırlısını isterim allahtan hepimiz için hayırlısını versin rabbim
Olyairada
Ben burda o kadar sonuç gördüm hiç biri böyle değildi aile hekimine git sağlıkocağına ver kan ya da adet günümü bekle geçince kan ver adetim geçti hamile olabilirim de aile hekimine git . Tüp merkezleri o kadar para alıyorlar Bi açıklama bişe yok bunda negatif pozitif yazanını görmedim ben belki bunalıp biliyorumdur orda bir değer olması gerekiyor gebelik yoksa bile 0,001 falan yazmalı
Bazı yerlere tahlil isterken söylemen gerekiyor detaylı gebelik testi diye böyle söylemediğinde rakamsal yani detaylı bakmıyorlar sadece negatif yada pozitif bunu yazarlar bende bunu yeni öğrendim en son kan tahlili verdipimde sordular canımCan'ım hiç bsey yazmıyor sadece ismim soyadım ve alta da negatif rakam yazılmamiş baktım
Degerin çok iyi bence cihaz daha eski bi modelfilandır o yuzden gozukmemiştr yuksekSelam canım hayırlı olsun gözün aydın neden dış gebelik şüphesi vardı sende birde değerin kaçtı kese göründüğünde bende bekliyorum çok moralim bozuk 4000 de keseyi göremedik hala
Benim transfer değil ama değerin gayet iyi maşaliahKizlar tup bebek transfer sonrasi 9. Gun kan yahlili 112 cikti insallah dogridur ve size gore nasil ayni ya da farkli olan var mi acab?
Gunydn cnm evet olabilrsn.dikkat et ani hareketlerden uzak kal.bunlarn hepsi hamilelik belirtisi. Yine de bi test yapsan daha iyi olur. ..Kızlar herkeze Günaydın size danışmak istediğim birsey var sabah mide bulantisina uyandım sonra eşimle sakalasirken ani bi hareket yaptım ve karnimi alt bölgesine aşırı bir ağrı girdi kramp gibi aynı zaten 2 gündür bazen sağ bazende sol kasigimda ağrı oluyo adet günüm yarın ama peki belirti yok normalde adet öncesi göğsüm siser ama 2 hafta önce şişti göğsüm ve aşırı hassasiyetim oldu yalnız 2 gün önce sisi indi tabi karın sisligi ve sancim devam bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi
Inşallah hamilelikten dolayıdır canım zaten eşim çok panikledi doktora felan gidelim dedi ama ben istemedim olmazsa bi test alayım ısteyim suan çünkü test yaparsam yazarım buraya sonucu inşallah güzel haberlerle donerimGunydn cnm evet olabilrsn.dikkat et ani hareketlerden uzak kal.bunlarn hepsi hamilelik belirtisi. Yine de bi test yapsan daha iyi olur. ..
İnsallah cnm hayrlsi nese o olsn.haberlerini bkliyrmInşallah hamilelikten dolayıdır canım zaten eşim çok panikledi doktora felan gidelim dedi ama ben istemedim olmazsa bi test alayım ısteyim suan çünkü test yaparsam yazarım buraya sonucu inşallah güzel haberlerle donerim
Bi yerde tikancak demistim. Yolk sac gereginden fazla buyukmus yani sonumuz hüsran. Ya kendi düscek diye beklicem ya da kürtaj. Calistigim icin kürtaja karar verdik. Hayirlisi boyleymis nasibimizde yokmus. Uzulmuyorum sonuclandi diye seviniyorum bile. Cok yipranmistim umarim sizlerin gebeligi guzel devam eder. Kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz.. ben yine dualarimda sizlere yer vercem. Desteginiz ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim. Mucizem gerceklesmedi umutlarimiz yarinlara kaldi.. :)
Benim de ilk başlarda öyleydi kasıklarıma değişik Bi ağrı gitmişti anlayamamıştım hiç sonra adet olmayınca test yaptırıp öğrendimKızlar herkeze Günaydın size danışmak istediğim birsey var sabah mide bulantisina uyandım sonra eşimle sakalasirken ani bi hareket yaptım ve karnimi alt bölgesine aşırı bir ağrı girdi kramp gibi aynı zaten 2 gündür bazen sağ bazende sol kasigimda ağrı oluyo adet günüm yarın ama peki belirti yok normalde adet öncesi göğsüm siser ama 2 hafta önce şişti göğsüm ve aşırı hassasiyetim oldu yalnız 2 gün önce sisi indi tabi karın sisligi ve sancim devam bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi
Valla Can'ım o saate kadar sen dayanabilecek misin önemli olan o öğleden sonra da alır devlet hastanesi ama sen aç Nasıl duracaksın ayrıca sağlık ocağında da yapıyorlar bu testleri Bi sor aile hekimine bencekızlar merhabalar, bugün kontrolüm vardı gittim çok şükür minnoşun kalp atışlarını duydum :) yalnız bir sürü tahlil verdi bir tanesi açlık kan şekeri aç karnına yaptırmam gerekiyormuş neyse özel hastane olduğu için 240 tl tutuyordu bende yarın sabah 11 e yakacık doğum hastanesine randevu aldım devlette ücretsiz yaptırayım diye saatten dolayı problem yaşar mıyım acaba bilgisi olan var mı? saat kaça kadar kan tahlilleri yapılıyor?
Valla Can'ım o saate kadar sen dayanabilecek misin önemli olan o öğleden sonra da alır devlet hastanesi ama sen aç Nasıl duracaksın
Aile hekimine bir sorsan aslında ben geçen gün beta hcg için gittim bana diğer testleri de yaptılar :) onlara da bakalım önemli dedilerhastane bana yakın 10 a kadar uyurum zaten canım önemli olan günümün boşa gitmemesi çalışıyorum çünkü ve izin almak sorun oluyoroff of şimdi çok isterdim özel sağlık sigortam olsun
Canım başka belirtilerin var miydi ne kadarlık hamilesin sen?Benim de ilk başlarda öyleydi kasıklarıma değişik Bi ağrı gitmişti anlayamamıştım hiç sonra adet olmayınca test yaptırıp öğrendim
Mide bulantım ve gündüz aşırı uyku bastırıyordu göğüslerim acayip şişti ve sızlıyordu iştahım çok fena açıldı benimki geç döllenme normalde 7 haftalık olması gerekiyor ama geç döllenme olduğu için daha pazartesi belli olacak son adetim 22 eylül benimki biraz karışık :) hcg düşüktü yükselmesini bekledik 10 kasımda 2,240 oldu çok şükür pazartesi doktora gidicen o Zaman belli olacak senin adet günüm yaklaştığı halde adet sancısı olmadım kasıklarımda ağrı vardı benimCanım başka belirtilerin var miydi ne kadarlık hamilesin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?