aaa canım hamilemisin temmuz annelerinde konuşmuştuk seninle sende düşük yapmıştın sanırım kanaman vardı bana sormuştun kanaman varmı diye eeee o kanamala yerleşmemiymiş çok sevindim tebrikler canmbenimde 6 kasım 59,84 12 kasın 661,26
evet canım o kanama adetmiş ama lekelenmeyle başladı adete çevirdi şimdide hamileyimm ama temmuz annesi olucam inş :):)aaa canım hamilemisin temmuz annelerinde konuşmuştuk seninle sende düşük yapmıştın sanırım kanaman vardı bana sormuştun kanaman varmı diye eeee o kanamala yerleşmemiymiş çok sevindim tebrikler canm
Aile hekimine bir sorsan aslında ben geçen gün beta hcg için gittim bana diğer testleri de yaptılar :) onlara da bakalım önemli dediler
Canım tebrik ederim dediğim gibi hamilesin ve benle aynı belirtiler var neredeyse ama çok dikkat etmen gerekiyor .benim bundan daha da sikikti üstelik adetim 6 gün geçmişti idrar testi yaptığımdaKızlar yarın adet günüm ve dayanamayıp test yaptım sonucuna bakarmisinizEki Görüntüle 1686487
inşallah canım güzel gebelikler dilerim :)evet canım o kanama adetmiş ama lekelenmeyle başladı adete çevirdi şimdide hamileyimm ama temmuz annesi olucam inş :):)
SAOL CANIM RABBİM İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİNinşallah canım güzel gebelikler dilerim :)
Cok sagol canim.canım benim çok geçmiş olsun...
Inşallah kan testi sonucunda iyi çıkar canım kaç haftalik oldu seninCanım tebrik ederim dediğim gibi hamilesin ve benle aynı belirtiler var neredeyse ama çok dikkat etmen gerekiyor .benim bundan daha da sikikti üstelik adetim 6 gün geçmişti idrar testi yaptığımda
Mide bulantım ve gündüz aşırı uyku bastırıyordu göğüslerim acayip şişti ve sızlıyordu iştahım çok fena açıldı benimki geç döllenme normalde 7 haftalık olması gerekiyor ama geç döllenme olduğu için daha pazartesi belli olacak son adetim 22 eylül benimki biraz karışık :) hcg düşüktü yükselmesini bekledik 10 kasımda 2,240 oldu çok şükür pazartesi doktora gidicen o Zaman belli olacak senin adet günüm yaklaştığı halde adet sancısı olmadım kasıklarımda ağrı vardı benim
önceki mesajında sorduğunda yazmıştım benimki karışık :)Inşallah kan testi sonucunda iyi çıkar canım kaç haftalik oldu senin
Tebrikler, çok yuksek ihtimal hamilesinizKızlar yarın adet günüm ve dayanamayıp test yaptım sonucuna bakarmisinizEki Görüntüle 1686487
Üzerinden uzun zaman geçmis ama merak ediyorum, benim de gebeliğin 6. Haftası dolacak, takvime gore 12. Haftanızdamezarlikmelekt: 43011167 .!.:nasıl sonlandırıldı olurmu oyle sey ya kalbı atmıyor dıye bır bebek öldürülür mü yanı o hangi doktor sa gitme ona rica edıyorum boyle sacmalık olabılırmmı allah askına benım bebeımın de kalp atısları duyulmuyo olurmu oyle sey 12 haftalıga kadar xamanı var bu bebek düşer ölür diyipte canlanan ne bebekler var anne karnında bence o zaman hatta biran önce bi doktora gıt ama ıyıce arastır sacma sapan bır doktora gıtme eger ıstanbuldaysan ben sana doktor tavsıyesı yapayım cerrahpaşa tıp fakultesının hocası var cemal tamer erel diye googleden de bakabılırsın sakın rica edıyorum sacma doktorlara gıtmeyesın artık
Inşallah canım aksama acil gidiyim diyorum test yapiyolarmi acaba açıldı biliyomusun canım ya?Tebrikler, çok yuksek ihtimal hamilesiniz
Devlet Acilde gebelik testi yapmıyorlar ancak tıp merkezi ya da özel hastanelerde yaptırabilirsin sabahı bekle sağlıkocağına git ya da .Inşallah canım aksama acil gidiyim diyorum test yapiyolarmi acaba açıldı biliyomusun canım ya?
Belli olmaz görünebilir herkesde farklı oluyo benim son adet tarihim 25 eylüldü burdan haberleşelim kızlar tarihler yakın benimde kontrol cuma
Ya kızlar bi fikri olan varmı 5 haftalık 13743 deger normalmi
Kızlar nerelerdesiniz son durumlarınız nedir ? Kayboldunuz ortadan umarım her şey yolundadır .Arkadaşlar merhabalar ben yeni üye oldum adetim 4 gün gecikti bugün kanda 9,3 çıktı hcg Dr iki gün sonra tekrar et dedi şüpheli durum dedi ama değerlere göre gebe çıkıyorum tecrübeli biri varmı bana fikir beyan edecek
Bilmiyordum ilk bnm öle bsey olduğunu bilseydim detaylı isterdim zaten 10 dk sürdü sonuçun çıkması bu kadar erken çıkar mı peki..?Bazı yerlere tahlil isterken söylemen gerekiyor detaylı gebelik testi diye böyle söylemediğinde rakamsal yani detaylı bakmıyorlar sadece negatif yada pozitif bunu yazarlar bende bunu yeni öğrendim en son kan tahlili verdipimde sordular canım
Inşallah canım aksama acil gidiyim diyorum test yapiyolarmi acaba biliyomusun canım ya?Tebrikler, çok yuksek ihtimal hamilesiniz
Hayır Can'ım en hızlı test acilde yapılıyor orda dış gebelik şüphesiyle yaptırdım cihaza giriyor kan ve en erken 40 dk sürüyor .sen bu test için ne kadar ödedin o hastaneye ?Bilmiyordum ilk bnm öle bsey olduğunu bilseydim detaylı isterdim zaten 10 dk sürdü sonuçun çıkması bu kadar erken çıkar mı peki..?
Isten izin almam imkansız ya bu aralar çok yoğunuz bide psikopat bi patronum var en iyisi özel gitmek i zamanDevlet Acilde gebelik testi yapmıyorlar ancak tıp merkezi ya da özel hastanelerde yaptırabilirsin sabahı bekle sağlıkocağına git ya da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?