Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benimde 6 kasım 59,84 12 kasın 661,26
aaa canım hamilemisin temmuz annelerinde konuşmuştuk seninle sende düşük yapmıştın sanırım kanaman vardı bana sormuştun kanaman varmı diye eeee o kanamala yerleşmemiymiş çok sevindim tebrikler canm

aaa canım hamilemisin temmuz annelerinde konuşmuştuk seninle sende düşük yapmıştın sanırım kanaman vardı bana sormuştun kanaman varmı diye eeee o kanamala yerleşmemiymiş çok sevindim tebrikler canm
evet canım o kanama adetmiş ama lekelenmeyle başladı adete çevirdi şimdide hamileyimm ama temmuz annesi olucam inş :):)

Kızlar yarın adet günüm ve dayanamayıp test yaptım sonucuna bakarmisinizEki Görüntüle 1686487
Canım tebrik ederim dediğim gibi hamilesin ve benle aynı belirtiler var neredeyse ama çok dikkat etmen gerekiyor .benim bundan daha da sikikti üstelik adetim 6 gün geçmişti idrar testi yaptığımda

Canım tebrik ederim dediğim gibi hamilesin ve benle aynı belirtiler var neredeyse ama çok dikkat etmen gerekiyor .benim bundan daha da sikikti üstelik adetim 6 gün geçmişti idrar testi yaptığımda
Inşallah kan testi sonucunda iyi çıkar canım kaç haftalik oldu senin

Inşallah kan testi sonucunda iyi çıkar canım kaç haftalik oldu senin
önceki mesajında sorduğunda yazmıştım benimki karışık :)

Üzerinden uzun zaman geçmis ama merak ediyorum, benim de gebeliğin 6. Haftası dolacak, takvime gore 12. Haftanızda
görünüyorsunuz ve oncesinde kalp atışları görünmedi demişsiniz gebeliginiz devam ediyorsa kalp atışlarıne zaman duyuldu ?

Bnm beta hcg değerim ilk 31.60 çıktı sonrasında 128.60 çıktı yarın tekrar test yapcam bakalım kese falan gözükmedi henüz gebelik var deniyo ultrasyonda kese nezmn gözükür acaba çok merak ediyorum yardımcı olun lütfen ya bilgilerinize he tecrübelerinize güvenerek soruyorum

Belli olmaz görünebilir herkesde farklı oluyo benim son adet tarihim 25 eylüldü burdan haberleşelim kızlar tarihler yakın benimde kontrol cuma

Ya kızlar bi fikri olan varmı 5 haftalık 13743 deger normalmi

Kızlar nerelerdesiniz son durumlarınız nedir ? Kayboldunuz ortadan umarım her şey yolundadır .

Bilmiyordum ilk bnm öle bsey olduğunu bilseydim detaylı isterdim zaten 10 dk sürdü sonuçun çıkması bu kadar erken çıkar mı peki..?

Bilmiyordum ilk bnm öle bsey olduğunu bilseydim detaylı isterdim zaten 10 dk sürdü sonuçun çıkması bu kadar erken çıkar mı peki..?
Hayır Can'ım en hızlı test acilde yapılıyor orda dış gebelik şüphesiyle yaptırdım cihaza giriyor kan ve en erken 40 dk sürüyor .sen bu test için ne kadar ödedin o hastaneye ?

Devlet Acilde gebelik testi yapmıyorlar ancak tıp merkezi ya da özel hastanelerde yaptırabilirsin sabahı bekle sağlıkocağına git ya da .
Isten izin almam imkansız ya bu aralar çok yoğunuz bide psikopat bi patronum var en iyisi özel gitmek i zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…