Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Isten izin almam imkansız ya bu aralar çok yoğunuz bide psikopat bi patronum var en iyisi özel gitmek i zaman
Allah kolaylık versin o zaman ama eğer hamileysen zaten çok ihtiyacın olacak izne :)ilk başta özele git her hastanenin beta hcg test fiyatı ayrı ben Gebze'deyim buradaki hastanelerin biri 24 tl biri 29 tl biri 40 tl biri 55 tl istedi :)) şaka gibi

Yani ne koparirsak kar diyolar hey allahım ya

Kızlar ne zamandır kasıklarınmda ya da karnımda ağrı yoktu yaklaşık yarın saattir adet sancısı gibi bi ağrı var ve aynı zamanda sağ kasığım ağrıyor bu nedemek oluyor ki şimdi leke kontrol ettim yok leke hala ama karnıma ne oluyor ayaklarım çok üşüyor ama hergün üşüyordu zaten

Isten izin almam imkansız ya bu aralar çok yoğunuz bide psikopat bi patronum var en iyisi özel gitmek i zaman
Ben acildede yaptırdım ama ben kasıklarımda ağrı var dedim idrar yolummu acaba dedim oda soruyor zaten gebelik varmı diye bende olabilir bilemiyorum diyorum direk beta hcg istiyor zaten oda 2 saat sonra gel diyor 2 saat sonra test hazır oluyor ben o şekilde yapıyorum yoksa özellikle direk gebelik istersen acilde. Yapmazlar

Kızlar bişey sorucam bugün yine tekrarlattığım beta hcg sonucumu aldım 7260 çıktı iki gün önce 3800 falandı normalmi doktoruma sonucumu gönderdim artık keseyi görmemiz lazım dedi yarım muaynem var ya kese görünmesse napıcam ben

Hmmm tamamdır canım bende öyle gideyim o zaman çünkü işten izin alamam imkansız bu ara çok yoğun bide patronları yıldızı pek barismiyo bu aralar

Kızlar İyiaksamlar sizce değerlerim iyimi sat tarihim 29 eylul yumurtlama 22 Ekim son iliski 23 Ekim bat 31 Ekim adete bir hafta kala hamile kalmışım onun uzerine 14 ekledim Kasım'ın 5 ne denk geliyor adet gunu ben olmadım 9 kasim yani adet geceli 2 gun sonra beta hcg 319 cikti bugunki testim 1186 cikti iyimi sizce kese gozukurmu kizlar

Cnm adet gunumuz geliyor oyuzden boyle oluyor benimde ayni merak etme

Kizlar yardmci olrsanz sevnrim..henüz kesin degil ama gobekte kaşıntı. Var bnm szlerdede oldumu acaba. Ve karin ağrısı tuhaf tuhaf. Ve kasklarda arada ağrı oluyor szce nden byle. Bi yandan ck korkyrum. Aslnda blkide iyi şeylerdir bnlar ......

Can'ım ben az önce acile gittim 2 gün önce 2240 tı beta hcg bugün tahminim 4000-4500 olmalı doktor vajinal baktı yine göremedi kese falan ben de sende de aynısı olmuştu inşallah artık yarın görünür benimki 2 aylık olacak nerdeyse sat a göre
?

Ben buralardayım ama yaklaşık üç gündür felaket başım ağrıyoŞükürler olsun kalp atışını duyduk sen neler yapıyosun herşey yolunda mı
valla Can'ım yolunda mı bilmiyorum progestan kullandığımdan beri kasık Ağrı'm olmuyordu çok fena Ağrı'm var acile gittim vajinal baktı bişey göremedi doktor ( 10 kasımda beta 2240 tı) ben Bi türlü ilerleyemiyorum Bu arada benim de başımda değişik Bi ağrı var öksürünce falan özellikle zonkluyor gebelikle ilgisi var mı onun?

Cnm adet gunumuz geliyor oyuzden boyle oluyor benimde ayni merak etme
Mine adetsancısı gibiydi çok fena kasık Ağrı'sına döndü doktor vajinal baktı göremedi gebelik gözükmüyor suan dedi kanamam yok ilaçlarını kullan 10 gün sonra falan gel dedi ( bu doktor beni ilk muayene eden daha beta 140 ken karından bakıp bişey yok dış gebelik olabilir diyen doktor buna çok güvenmiyorum ama görse vajinalden görürdü o kadar da kötü değildir heralde işinde ben pazartesi randevu almıştım gitmeyeyim mi dedim gitme boşuna 10 gün bekle dedi, eşim de ne bu ya diyor ya hamilesindir ya değilsindir anlamadım ben bu işi diyor

Stresten o kadar kötüyüm ki ne zaman stres yapsam hep bana böyle oluyor doktor dediki artık yarın görünmesi lazım bendede hep ya görünmessr naparım düşüncesi var ağlıycam ağlayamıyorum bişeyler düğümlendi ve yarın muaynede bütün duygularım patlıycak gibi geliyor bir anda çok sıktım çünkü kendimi sana doktor daha sonra ne dedi bu şekilde geç oluştuğu yada geç göründüğü olabilir dedimi Rabbim affetsin bu şekilde stres yaptığım için bana doktorum çok olumlu konuşmadı panik yapma falan dedi ama şimdi görünmesi gerekirdi de dedi bir yandan bütün duygularım birbirine girdi

Bu doktor doğru düzgün açıklama yapmayan doktor baktı gebelik gözükmüyor dedi 10 gün sonra gel ancak Ozaman gözükür dedi acaba elimde son bhcg tahlil yoktu onu mu anlayamadı .son tahlil değerim yüksek yani 2240 elimdeki kağıtlarda en yüksek 289 vardı . Ben pazartesi gidicem diğer doktoruma bunaltırsa güvenmiyorum inanmıyorum ben.Diğer doktor da görmez ise özele gidicem cihazlarında sorun var bence devlet hastanesinin. Üzme kendini yapacak bişey yok ben sadece sinir oluyorum su belirsizlik sinirlerimi bozuyor . Bebek yoksa üZüleceğimdeb değil . Hayırlısı sağlıklısını nasip etsin Allah hepimize ... İnşallh sen güzel haberlerle döneceksin bugün .

İnşallah canım evet belirsizlik mahfediyor insanı beklemek çok zor hep bi belirsizlik

Cnm biraz sabret gec dolenmede oluyor boyle seyler bence bi ozel doktora git kafan rahat etsin cnm ben bursada otuyorum bizim burda pembe mavi hastanesi var bebek ve gebelik uzerine 7/24 acik nobetci doktorlar flnda oluyor muane ucreti 160 tl eger buralara yakinsan bi dene derim

Teşekkür ederim canım benim çok uzak sayılmam Gebze'deyim ama pazartesiyi beklicem Bi beğendiğim bi doktor var ona randevu almıştım ona gideyim sonra bi de özele gideyim olmazsa yapacak bişey yok zaten babaannem bişey olmaz sabret dikkat et kendine ,Bebek Nazlı çıktı heralde diyor :) . Bence bu doktorda sorun var yani sonuçta beta hcg değerim 140 ken karnımdan bakıp bişey göremedim Bebek falan yok diyip dış gebelik olabilir diyen doktor bu sonuçta :) salladım ya ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bulunduğunuz şehrin kıymetini bilin bende bursaliyim ama eşimin görevi dolayısıyla doğu gorevindeyiz bir tane devlet hastanesi bir tanede özel hastane var devlet de doktorlar istifa edip gidiyorlar kaliyorsun özeldeki tek doktorun ağzından cikan. İki kelimeye oyuzden yakininizda yoksa gerek çevre il ve ilçelere gidin taş catlasin 5 saatinizi alır bizim öyle bir imkânımız yok işi şansa birakmayin derim ben

Öyle gözüküyor senin de benim gibi betahcg düşük çıkmış ama 2 günde 2 ye katlıyor 2 ye katlayarak giderse normal gebelik oluyor inşallah hayırlısı olur
Bn o testden 4 gün sonra tekrar yaptım 128.60 çıktı ama hala kese gözükmedi neden acaba buün yine kan verdim bakalım artık kese görünür umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…