- 3 Aralık 2015
- 50
- 46
- 3
Ay inşallah Can'ım inşallaaaaahhhhhh bakalım artık pazartesiye gidicem doktora umarım iyi şeyler söyler hala bile kimyasal mı diye Ada'm akıllı sevinemedim bileGayet iyi xanim 2 gunde 2 katına çıkması lazım seninde Gayet iyi yükselmis:)
bugun tekrar yaptırdım hcg testi 270,8 çıktı. haftaya doktora gidecem kızlar[/QUOTE]dayanamayıp bugun saat 5 te yine yaptım. 20,85 olan değer 4 kat artmış 81,32 olmuş
Hayirlisiyla kucağınıza alırsınız inş saglikli sihhatli dogum olsun.Evet aynı Zamanlarda gelecekler :) ben de onumuzdeki hafta gidicem bakalım ins görür duyarız kalp atışlarını :)Merhaba canım seninle Günlerimiz aynı ben dün gittim bebeğimi gördüm şükür boyu 3 mm ydi:) haftaya kalp atışı için tekrar çağırdı
Evet hamilesin, tebriklerslmm herkeze ben aşılama yaptıralı 14 gün oldu kan tahlilim 34 çıktı sizce hamilemiyim tsk
Bence iyi canım, benim de 12 iken 256 çıkmıştı benzer zamanlardaMerhaba arkadaslar bi sorum olucak 2 aralikta beta dem 34 tü.6 aralikta adet günmde 309 cikti deger fazla yüksek degil mi sizce
Bence iyi canım, benim de 12 iken 256 çıkmıştı benzer zamanlarda
İlk artışlar yuksek olabiliyor sanırım sonra düzene giriyor ya daaaaa belki de ikizdir[/QUOTE
Peki senin ne durumda canm suan?sende ikiz war mi
Bu kişiden kişiden kişiye değişiyo sanırım, bebek rahim duvarına tutununca belli oluyo ama bazılarında döllenme sonrası tutunma adet gününü bile geçebiliyo, genellikle yumurta hucresinin atılmasından 10 gün sonra belli olur deniyor , yani 28 günlük adet döngüsünde adetten 4 gun once çok düşük deger de olsa çıkar denir ama bence gününü bekle, çünkü once negatif çıkıp sonra pozitif çıkan da var ya da benim gibi düşük değeri öğrenip iki günde bir ikiye katlanması kese gözükmesi gibi şeyleri stres eden de, en iyisi adet gününü beklemek gibi görünüyoEn erken hamilelik ne zamn belli olur
Kızlar biz dün kalp atışlarımızı gördük. Doktorumuz dinletmedi çünkü otizme sebep olabiliyormuş. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?