Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bhcg 2.3 cikmis ve umitlenmistim. Ama regl oldum bugun. Demekki 10 un alti cikinca umitlenmemek lazimmis. Bazi mucizeler herkese denk gelmiyormus... tüp bebege muhtac olacagim galiba bu gidisle

Merhaba canım seninle Günlerimiz aynı ben dün gittim bebeğimi gördüm şükür boyu 3 mm ydi:) haftaya kalp atışı için tekrar çağırdı
Hayirlisiyla kucağınıza alırsınız inş saglikli sihhatli dogum olsun.Evet aynı Zamanlarda gelecekler :) ben de onumuzdeki hafta gidicem bakalım ins görür duyarız kalp atışlarını :)

Merhaba arkadaslar bi sorum olucak 2 aralikta beta degerim 34 tü.6 aralikta adet günmde 309 cikti deger fazla yüksek degil mi sizce

En erken hamilelik ne zamn belli olur
Bu kişiden kişiden kişiye değişiyo sanırım, bebek rahim duvarına tutununca belli oluyo ama bazılarında döllenme sonrası tutunma adet gününü bile geçebiliyo, genellikle yumurta hucresinin atılmasından 10 gün sonra belli olur deniyor , yani 28 günlük adet döngüsünde adetten 4 gun once çok düşük deger de olsa çıkar denir ama bence gününü bekle, çünkü once negatif çıkıp sonra pozitif çıkan da var ya da benim gibi düşük değeri öğrenip iki günde bir ikiye katlanması kese gözükmesi gibi şeyleri stres eden de, en iyisi adet gününü beklemek gibi görünüyo

Arkadaşlar ben 2 gün önce test yaptırdım 0,63 çıktı beta değerleri doktor var yada yok demek için çok erken Dedi çünkü korunuyoruz kaza olabilir diye düşündüm adetim 6 gün geçikti hala adet olmadım ama Bebek oluşunun, olabileceğini düşündüğüm ilişkim 12 gün oldu sizce hamilemiyimdir ? Olursada olmazsalar allahtan ama Zaman geçmiyor merak ediyorum yardımcı olur musunuz sizinde başınıza geldi mi böyle

Meraba kizlar ben yeniyim aranızda bisey danismak istiyorum sat gunu test yaptim 0 cikti 5 gün sonra 13.38 cikti doktor hamilesin dedi sizce durumum ne hala adet olmadim lekelenmem yok sizce degetim yukselirmi yardim nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…