- 11 Ekim 2015
- 201
- 140
- 18
- 40
canım hayırlı olsun öncelikle. doktorun söylediğine neden inanmadın anlayamadım. doktor o. yalan söylemez ki .tabiiki hamilesindir. tebrikler :)Meraba kizlar ben yeniyim aranızda bisey danismak istiyorum sat gunu test yaptim 0 cikti 5 gün sonra 13.38 cikti doktor hamilesin dedi sizce durumum ne hala adet olmadim lekelenmem yok sizce degetim yukselirmi yardim nolur
Çıkar canıMArkadaslar adetime 3 4 gun var kanda cikarmi
Cikabilir canim.. suphen varsa baktir tabiki..Arkadaslar adetime 3 4 gun var kanda cikarmi
Meraba kizlar ben yeniyim aranızda bisey danismak istiyorum sat gunu test yaptim 0 cikti 5 gün sonra 13.38 cikti doktor hamilesin dedi sizce durumum ne hala adet olmadim lekelenmem yok sizce degetim yukselirmi yardim nolur
Adet gunu o cikmisti canm dort beş gun sonrada 13.38 cikti bu surede az degilmi degerim daha yüksek olmasi gerekmezmi ve kimyasal gebelik ten korkuyorumcanım bişey sorcan 0 çıktığında kaçıncı gündü
Canim kimyasal gebelikten korkuyorum 4 gunluk gecikmeye gore çok dusuk degilmi gebeligimcanım hayırlı olsun öncelikle. doktorun söylediğine neden inanmadın anlayamadım. doktor o. yalan söylemez ki .tabiiki hamilesindir. tebrikler :)
Pozitif görünüyor canımGünaydın kızlar, sizce sonuç nedir? Adet gecikmesi 3. Gün bugün. 7. Gün den sonra kan testi olucam. Belirtilerim kasık batması, az mide bulantısı, bas dönmesi
Test yaptrayımmı daha bekleyim mi sizce, bişe çıkmamasından korkuyorum, şimdi umutlandmm çünküüPozitif görünüyor canım
Yüksek değil bence benimde ilk testte bat 5700 civarı çıkmıştı4+2 beta hcg 1626 4+4 beta hcg 4672 çıkmış keseyi gördük 8.5 mm ama sanki bana biraz yüksekgeldi beta hcg sizce nasıl
Yaptır bence canım içinde kslmasan inşallah güzel sonuçlar çıkarTest yaptrayımmı daha bekleyim mi sizce, bişe çıkmamasından korkuyorum, şimdi umutlandmm çünküü
geç döllenme olmuştur canım iki günde bir artıyor mu Ony takip etmelisinAdet gunu o cikmisti canm dort beş gun sonrada 13.38 cikti bu surede az degilmi degerim daha yüksek olmasi gerekmezmi ve kimyasal gebelik ten korkuyorum
Ayyy yy mutluluktan olucam cumartesi tahlil vermistim bugun ve kan testim 60.90 olmuş doktor çok iyi kimyasal gebelik gibi gorunmuyo dedi geç dollenme olmus gercektende darisi isteyen hepinizin basina isalahhhhhjhgeç döllenme olmuştur canım iki günde bir artıyor mu Ony takip etmelisin
canım allah korktuğuna uğratmasın. dün bi site gördüm güvenilir midir pek bilemiyorum ama değerlerini bir de oraya yazıp bak bakalım site : tahlil.com. betahcg değerini yazıyorsun. bi dene bence.Canim kimyasal gebelikten korkuyorum 4 gunluk gecikmeye gore çok dusuk degilmi gebeligim
canım yaa son yazdığını okumamışım tebrikler darısı başıma ve başımıza çok sevindim :)Ayyy yy mutluluktan olucam cumartesi tahlil vermistim bugun ve kan testim 60.90 olmuş doktor çok iyi kimyasal gebelik gibi gorunmuyo dedi geç dollenme olmus gercektende darisi isteyen hepinizin basina isalahhhhhjh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?