Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Meraba kizlar ben yeniyim aranızda bisey danismak istiyorum sat gunu test yaptim 0 cikti 5 gün sonra 13.38 cikti doktor hamilesin dedi sizce durumum ne hala adet olmadim lekelenmem yok sizce degetim yukselirmi yardim nolur
canım hayırlı olsun öncelikle. doktorun söylediğine neden inanmadın anlayamadım. doktor o. yalan söylemez ki .tabiiki hamilesindir. tebrikler :)

kızlar slm yeni katıldım aranıza bende meraklar içerisinde günlerin geçmesini bekliyorum.adetim 5gün gecikti hcg 287.5 çıktı ilki boş gebelikti bundan da endişeliyim açıkçası.değerim sizce nasıl

canım bişey sorcan 0 çıktığında kaçıncı gündü
Meraba kizlar ben yeniyim aranızda bisey danismak istiyorum sat gunu test yaptim 0 cikti 5 gün sonra 13.38 cikti doktor hamilesin dedi sizce durumum ne hala adet olmadim lekelenmem yok sizce degetim yukselirmi yardim nolur

Günaydın kızlar, sizce sonuç nedir? Adet gecikmesi 3. Gün bugün. 7. Gün den sonra kan testi olucam. Belirtilerim kasık batması, az mide bulantısı, bas dönmesi

Eklentiler

• DSC_0468.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 94
Canim kimyasal gebelikten korkuyorum 4 gunluk gecikmeye gore çok dusuk degilmi gebeligim
canım allah korktuğuna uğratmasın. dün bi site gördüm güvenilir midir pek bilemiyorum ama değerlerini bir de oraya yazıp bak bakalım site : tahlil.com. betahcg değerini yazıyorsun. bi dene bence.

Ayyy yy mutluluktan olucam cumartesi tahlil vermistim bugun ve kan testim 60.90 olmuş doktor çok iyi kimyasal gebelik gibi gorunmuyo dedi geç dollenme olmus gercektende darisi isteyen hepinizin basina isalahhhhhjh
canım yaa son yazdığını okumamışım tebrikler darısı başıma ve başımıza çok sevindim :)

kızlar iki gündür ağlıyorum yumurtlama dönemim 26-27-28 di 10 gün de 6 kez denemmiz oldun yumurtlamadan 7 gün sonra kahverengi bir akıntım geldi ilk gebeliğimdede olmştu tabi ilk bebeğim 7 haftalıkken düştü neyse bu lekelenmeden 1 gün sonra test yaptm silik çizgi çıktı ertesi gün yaptm çıkmadı silik kan testi verdm aynı gün değerim 9 çıktı hemşire pozitif ama çok yeni dedi diğer forumdan arkadaşta kimyasal olabilir dedi bi çıkıp bi çıkmaması sizin çizelgede de baktım değerim normal gözüküo neden çift çizgi çıktı şimdi çıkmıo bilgisi olan varmı nolur varsa bu bebeğimide kaybetmek istemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…