Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

[QUOTEa, post: 43965471, member: 715691"]kızlar iki gündür ağlıyorum yumurtlama dönemim 26-27-28 di 10 gün de 6 kez denemmiz oldun yumurtlamadan 7 gün sonra kahverengi bir akıntım geldi ilk gebeliğimdede olmştu tabi ilk bebeğim 7 haftalıkken düştü neyse bu lekelenmeden 1 gün sonra test yaptm silik çizgi çıktı ertesi gün yaptm çıkmadı silik kan testi verdm aynı gün değerim 9 çıktı hemşire pozitif ama çok yeni dedi diğer forumdan arkadaşta kimyasal olabilir dedi bi çıkıp bi çıkmaması sizin çizelgede de baktım değerim normal gözüküo neden çift çizgi çıktı şimdi çıkmıo bilgisi olan varmı nolur varsa bu bebeğimide kaybetmek istemiyorm[/QUOTE]
Allah gonluneE gore versin, benim de ilki 7 haftalıkken düşmüştü, bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bakılan tahlillerde ve şimdi günlük coraspin ve hibor kullanıyorum, bu kez adetime 4 gun kala baktırdım ben de ve değer 12 çıktı, sonra düzenli yükseldi ve şimdi 10. Haftamızdayız, maşallah herşey gunu gününe gayet iyi gidiyor, nasipte ne varsa o olur, sen de korkma bence takip et değerin ikiye katlanıyo mu, inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız, hakkıyla annelik yaparız, hayırlı evlatlarımız olur

Allah gonluneE gore versin, benim de ilki 7 haftalıkken düşmüştü, bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bakılan tahlillerde ve şimdi günlük coraspin ve hibor kullanıyorum, bu kez adetime 4 gun kala baktırdım ben de ve değer 12 çıktı, sonra düzenli yükseldi ve şimdi 10. Haftamızdayız, maşallah herşey gunu gününe gayet iyi gidiyor, nasipte ne varsa o olur, sen de korkma bence takip et değerin ikiye katlanıyo mu, inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız, hakkıyla annelik yaparız, hayırlı evlatlarımız olur[/QUOTE]

canım inan seni benden başkası anlama gönlume göre yazdn ama inan tahlil vermeye korkyrm çünkü çk ümitlendm o kahverengi akıntı gelmese ümitlenmezdim benm reglime 5 gün kala yaptrdm 9 çıkt testte bi çıkıp bi çıkmaması yıkt beni idrar testi yaptğmda 7 gün vard 7 gün kala idrarda çıkmzd ama anlamdm belki testte sorun vard

="seieda, post: 43966339, member: 715691"]kimse yokmu ya[/QUOTE]
Ben cevapladım da telefondan yazıyorum ve bazen alıntıyı gostermiyo

canım inan seni benden başkası anlama gönlume göre yazdn ama inan tahlil vermeye korkyrm çünkü çk ümitlendm o kahverengi akıntı gelmese ümitlenmezdim benm reglime 5 gün kala yaptrdm 9 çıkt testte bi çıkıp bi çıkmaması yıkt beni idrar testi yaptğmda 7 gün vard 7 gün kala idrarda çıkmzd ama anlamdm belki testte sorun vard[/QUOTE]
kesinlikle o testlere güvenme, normalde kandabelli bi seviyeye gelmeden idrara hormon geçmiyo ve pozitif kolay kolay
çıkmıyo, benim bi oönceki ay pozitif çıkmıştı ama bebiş yoktu mesela, yani yanlış pozitiftir belki de bi önceki, çünkü bu deger bi önceki gun de 10 un altındadır tabi ve normalde bu değerin belli olmaması ya da bazen çooook silik çıkması gerekir...
Ben aynı marka alıp aynı zamansa birinde pozitif birinde negatif görmüştüm ona takılma, hakkında hayırlısı olsun, değerin de güzelce yükselir inşallah, sağlıkla bebişlere kavuşuruz

Allah razı olsun senden canm içim bir nebze olsun rahatladı doktrumu aramıştm cuma gel demişt gtmekten bile vazgeçmiştm halada kararsızım kimyasal olduğuna çk inandrdım kendimi ama hala kasığm ser ve şişlik var bugünde göğüslerim haff haff acıyo belirtimi kuruntumu bilemedm

TE="seieda, post: 43966599, member: 715691"]Allah razı olsun senden canm içim bir nebze olsun rahatladı doktrumu aramıştm cuma gel demişt gtmekten bile vazgeçmiştm halada kararsızım kimyasal olduğuna çk inandrdım kendimi ama hala kasığm ser ve şişlik var bugünde göğüslerim haff haff acıyo belirtimi kuruntumu bilemedm[/QUOTE]
Bende herşey adetle aynıydı ama herşey, duygu durumum, sancımın şekli yeri sıklığı...tek farklı olan göğüste şişkinlik daha erken ve daha fazla olmuştu

Şu telefondan kopamıyorum ve kendime sinir oluyorum, bebiş boşuna radyasyon yiyo sanırım Yada ben fazla evhamlanıyorum

Şu telefondan kopamıyorum ve kendime sinir oluyorum, bebiş boşuna radyasyon yiyo sanırım Yada ben fazla evhamlanıyorum

karnına falan koyma cnm yatarkende bulundurma yoğurt ye bol bol bişy olmaz Allahın izniyle inş dediğin gibi testlerde sorn olur ve benmde bu ay bebeğim olur test hariç tüm belirtilerm var tek kafamı bozan bu test başka marka testlermi alsam acaba cnm 7 gün önce çıkması normal değil dimi zaten

[/QUOTE=post: 43967001, member: 715691"]karnına falan koyma cnm yatarkende bulundurma yoğurt ye bol bol bişy olmaz Allahın izniyle inş dediğin gibi testlerde sorn olur ve benmde bu ay bebeğim olur test hariç tüm belirtilerm var tek kafamı bozan bu test başka marka testlermi alsam acaba cnm 7 gün önce çıkması normal değil dimi zaten[/QUOTE]
Bence sabret iki gun sonra tekrarla kan tahlilini, işte erkenden test yapnca boyle oluyo, ben de benzer stresleri yaşamıştım
Güzel haberlerini alırız inşallah

Bence sabret iki gun sonra tekrarla kan tahlilini, işte erkenden test yapnca boyle oluyo[/QUOTE]

bencede canım doğru diyosun ama içim içimi yiyo sabaha kadar kabus gördüm dua et nolur kuzum

sen nasıl hissediyosun peki kendini yolunda dimi herşey lekelkenmen falan olmuyo inş sağlıkla doğar bebişin ecemnazzzz
Hiç bir sıkıntı yok maşallah,sadece bulantım var sürekli sadece o çok yorucu ama ona seviniyorum aslında İlk gebelikte kanama ağrı filan olmadan kalbi durmuştu ve ben sadece bulantımın aniden kesilmesinden, bi anda tüm yorgunluğun gidip fazlaca dinç hissetmemden bişeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım, yani bulantım hiç olmasaydı ne ala tabi ama olup bi anda yok olması pek hayra alamet olmamıştı, yaşasın bulantııı

kızlar dün msj atmıştım kimse cevap vermemiş adetim 5gün gecikti hcg 287.5 çıkmıştı.sizce değer düşük mü zamanına göre geç döllenmeyse de bunun bi sakıncası varmı bide cok karın ve kasık agrım var korkuyorum

• Geç döllenme olabilir ve geçse sıkıntı olmaz, ağrın çooook şiddetli olursa mutlaka dr a gorun, usg ile baksınlar ama yanlış hatırlamıyorsam beklenen adetten bir hafta sonra değeri 25 gibi bi değer çıkıp sağlıkla kızına kavuşan okumuştum bu forumda, yani sağlıklıysa bebiş her turlu tutunuyo, iyi dusunmeye çalış

merhaba..
hamileliğimin 5.haftasında 15.000 çıktı değerim..şuan 7 haftalık hamileyim..
Allah isteyen herkese versin..o sonucu pozitif gördüğüm anı hiç bir zaman unutamayacağım..harika bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…