- 28 Ekim 2015
- 193
- 79
- 13
- 35
Allah gonluneE gore versin, benim de ilki 7 haftalıkken düşmüştü, bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bakılan tahlillerde ve şimdi günlük coraspin ve hibor kullanıyorum, bu kez adetime 4 gun kala baktırdım ben de ve değer 12 çıktı, sonra düzenli yükseldi ve şimdi 10. Haftamızdayız, maşallah herşey gunu gününe gayet iyi gidiyor, nasipte ne varsa o olur, sen de korkma bence takip et değerin ikiye katlanıyo mu, inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız, hakkıyla annelik yaparız, hayırlı evlatlarımız olur[/QUOTE][QUOTEa, post: 43965471, member: 715691"]kızlar iki gündür ağlıyorum yumurtlama dönemim 26-27-28 di 10 gün de 6 kez denemmiz oldun yumurtlamadan 7 gün sonra kahverengi bir akıntım geldi ilk gebeliğimdede olmştu tabi ilk bebeğim 7 haftalıkken düştü neyse bu lekelenmeden 1 gün sonra test yaptm silik çizgi çıktı ertesi gün yaptm çıkmadı silik kan testi verdm aynı gün değerim 9 çıktı hemşire pozitif ama çok yeni dedi diğer forumdan arkadaşta kimyasal olabilir dedi bi çıkıp bi çıkmaması sizin çizelgede de baktım değerim normal gözüküo neden çift çizgi çıktı şimdi çıkmıo bilgisi olan varmı nolur varsa bu bebeğimide kaybetmek istemiyorm
Allah gonluneE gore versin, benim de ilki 7 haftalıkken düşmüştü, bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bakılan tahlillerde ve şimdi günlük coraspin ve hibor kullanıyorum, bu kez adetime 4 gun kala baktırdım ben de ve değer 12 çıktı, sonra düzenli yükseldi ve şimdi 10. Haftamızdayız, maşallah herşey gunu gününe gayet iyi gidiyor, nasipte ne varsa o olur, sen de korkma bence takip et değerin ikiye katlanıyo mu, inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız, hakkıyla annelik yaparız, hayırlı evlatlarımız olur
Şu telefondan kopamıyorum ve kendime sinir oluyorum, bebiş boşuna radyasyon yiyo sanırımAllah razı olsun senden canm içim bir nebze olsun rahatladı doktrumu aramıştm cuma gel demişt gtmekten bile vazgeçmiştm halada kararsızım kimyasal olduğuna çk inandrdım kendimi ama hala kasığm ser ve şişlik var bugünde göğüslerim haff haff acıyo belirtimi kuruntumu bilemedm
Şu telefondan kopamıyorum ve kendime sinir oluyorum, bebiş boşuna radyasyon yiyo sanırımYada ben fazla evhamlanıyorum
Bence sabret iki gun sonra tekrarla kan tahlilini, işte erkenden test yapnca boyle oluyo[/QUOTE][/QUOTE="seieda, post: 43967001, member: 715691"]karnına falan koyma cnm yatarkende bulundurma yoğurt ye bol bol bişy olmaz Allahın izniyle inş dediğin gibi testlerde sorn olur ve benmde bu ay bebeğim olur test hariç tüm belirtilerm var tek kafamı bozan bu test başka marka testlermi alsam acaba cnm 7 gün önce çıkması normal değil dimi zaten
Hiç bir sıkıntı yok maşallah,sadece bulantım var sürekli sadece o çok yorucu ama ona seviniyorum aslındasen nasıl hissediyosun peki kendini yolunda dimi herşey lekelkenmen falan olmuyo inş sağlıkla doğar bebişinecemnazzzz
kızlar dün msj atmıştım kimse cevap vermemişadetim gecikti hcg 287.5 çıkmıştı.sizce değer düşük mü zamanına göre geç döllenmeyse de bunun bi sakıncası varmı bide cok karın ve kasık agrım var korkuyorum
Evet maşallah, 2gun sonra belki ama 6 gün sonra keseyi çok net görürsün inşallahBalsimam post: 43970728 .!.:Slm benim beta hcg 788.6çıktı hamilelik ne dende kesin hamilemiyim
isallah canim bu ay hepinizin hamilelik ve saglik haberlerini alirizcanım yaa son yazdığını okumamışım tebrikler darısı başıma ve başımıza çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?