Kızlar 4 Aralık beta hcg 11.34 tü 8 Aralık 162 değerim nasıl sizce haftaya ultrason musyenesi olcam.doktor çok açıklamada yapmadı hayırlı olwun sadece dedi
deli gibi yükselmiş daha ne olsun:) karından usg ile görünür artık dra git bence..Kızlar slm.adetim 5gun geçince beta HCG 287cikmisti onuncu gününde ise yanı dün 2934 çıktı yükselme nasıl sizce
Gerçekten mi ayy çok rahatlattin beni cuma günü gitsem diyorum kalp atışı için yine erken ama beklemek çok yorucudeli gibi yükselmiş daha ne olsun:) karından usg ile görünür artık dra git bence..
Tebrikler canım allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inş. Biz bekleyenlere de dua et olur mu.Gerçekten mi ayy çok rahatlattin beni cuma günü gitsem diyorum kalp atışı için yine erken ama beklemek çok yorucu
Etmez olur muyum ya haziranda boş gebelik geçirdim tedirginim o yüzden ama agzinizdan bal damlıyor vallaTebrikler canım allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inş. Biz bekleyenlere de dua et olur mu.
sat ne zamandı?kalp atışı için erken,çünkü ben c.tesi gittim benim tahminime göre 7 haftalıktım ama geç döllenme olduğu için kalp atışları yoktu,bu cuma gideceğim nasipse..ama kalp atışı için olmasa bile git keseni gör..Gerçekten mi ayy çok rahatlattin beni cuma günü gitsem diyorum kalp atışı için yine erken ama beklemek çok yorucu
SAT 29 ekim di benimde geç dollenme dır bazıları minik de olsa kalp hareketlerini gorebiliyormus ya onun için hevesleniyorum cumaya kadar 3gun var yaklaşık ne kadar artar sizcesat ne zamandı?kalp atışı için erken,çünkü ben c.tesi gittim benim tahminime göre 7 haftalıktım ama geç döllenme olduğu için kalp atışları yoktu,bu cuma gideceğim nasipse..ama kalp atışı için olmasa bile git keseni gör..
canım benim sat 18 ekimdi,c.tesi günü gittim kese karından göründü ama kalp atışı henüz oluşmamış dedi.normalde 8.haftamda olmam gerekirken sata göre daha 7.haftayı bile bitirmedim..cuma gidicem bakalım inşallah miniği görürüzSAT 29 ekim di benimde geç dollenme dır bazıları minik de olsa kalp hareketlerini gorebiliyormus ya onun için hevesleniyorum cumaya kadar 3gun var yaklaşık ne kadar artar sizce
inşallah görürsünüz canım hcg kaçtı keseyi gördüğündecanım benim sat 18 ekimdi,c.tesi günü gittim kese karından göründü ama kalp atışı henüz oluşmamış dedi.normalde 8.haftamda olmam gerekirken sata göre daha 7.haftayı bile bitirmedim..cuma gidicem bakalım inşallah miniği görürüz
kimyasal gebelikte öyle çokta birşey yapmana gerek yok canım...bizim bi arkadaş geçirdi bi kaç ay sonra da hamile kaldı...kızlar kimyasal geçirdim napmam lazım yardım edinnnn
benim adet 5 gün geçince 287 di.dün yani 10.gün 2934 oldu cuma günü gitmeyi düşünüyodum senden sonra karar veremiyorum bekleyim biraz daha diyorum.bi yandan da dış gebelik boş gebelik yada kimyasal gebelik olursa geç mi kalırım diyorum2750 ydi canım ama o zaman da ama karından usg ile göremedi,vajinalle görebildi geç döllenme olduğu için...benim kızımda 5 haftalıkken 238 di bthcg bunda aynı haftada 2750 çıktı hayırlısı bakalım canım senin kaç?
kimyasal gebelikte öyle çokta birşey yapmana gerek yok canım...bizim bi arkadaş geçirdi bi kaç ay sonra da hamile kaldı...
kese kesinlikle görünür canım mutlaka git cuma günü...çünkü bthcg yükselmiş 2000 den sonra kese görülüyor zaten...benim adet 5 gün geçince 287 di.dün yani 10.gün 2934 oldu cuma günü gitmeyi düşünüyodum senden sonra karar veremiyorum bekleyim biraz daha diyorum.bi yandan da dış gebelik boş gebelik yada kimyasal gebelik olursa geç mi kalırım diyorum
canım benim başıma gelmedi ama arkadaşım geçirdi hatta o hastanede bile yattı bu konuyla ilgili olarak,ağrısı sancası olmuştu sanırım iltihap da vardı onun için yattı...dr ona kimyasal gebelik hamile kalabileceğinin işaretidir demiş..ondan bi kaç ay sonra da hamile kaldı hiç endişelenme yakında senin de olur bi kaç aya kalmaz..cnm napmam gerekiyo başından geçen varsa anlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?