Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

geçen çarşamba adet günümdü bugün progesteron 18,65 bhcg 3133 cıktı. karından ultrason baktı kese görünmedi ama doktor tahmini bir yer gösterdi şuradan gelişecek diye bir nokta.

son adet tarihim 7 kasım kızlar... 7 aralıkta olmam gerekiyordu.. bugün sonucumu aldım 91.63 daha yeni ... normal mi değerim peki?

Kızlar 4 Aralık beta hcg 11.34 tü 8 Aralık 162 değerim nasıl sizce haftaya ultrason musyenesi olcam.doktor çok açıklamada yapmadı hayırlı olwun sadece dedi

Gerçekten mi ayy çok rahatlattin beni cuma günü gitsem diyorum kalp atışı için yine erken ama beklemek çok yorucu
sat ne zamandı?kalp atışı için erken,çünkü ben c.tesi gittim benim tahminime göre 7 haftalıktım ama geç döllenme olduğu için kalp atışları yoktu,bu cuma gideceğim nasipse..ama kalp atışı için olmasa bile git keseni gör..

SAT 29 ekim di benimde geç dollenme dır bazıları minik de olsa kalp hareketlerini gorebiliyormus ya onun için hevesleniyorum cumaya kadar 3gun var yaklaşık ne kadar artar sizce

SAT 29 ekim di benimde geç dollenme dır bazıları minik de olsa kalp hareketlerini gorebiliyormus ya onun için hevesleniyorum cumaya kadar 3gun var yaklaşık ne kadar artar sizce
canım benim sat 18 ekimdi,c.tesi günü gittim kese karından göründü ama kalp atışı henüz oluşmamış dedi.normalde 8.haftamda olmam gerekirken sata göre daha 7.haftayı bile bitirmedim..cuma gidicem bakalım inşallah miniği görürüz

inşallah görürsünüz canım hcg kaçtı keseyi gördüğünde

2750 ydi canım ama o zaman da ama karından usg ile göremedi,vajinalle görebildi geç döllenme olduğu için...benim kızımda 5 haftalıkken 238 di bthcg bunda aynı haftada 2750 çıktı hayırlısı bakalım canım senin kaç?

benim adet 5 gün geçince 287 di.dün yani 10.gün 2934 oldu cuma günü gitmeyi düşünüyodum senden sonra karar veremiyorum bekleyim biraz daha diyorum.bi yandan da dış gebelik boş gebelik yada kimyasal gebelik olursa geç mi kalırım diyorum

kese kesinlikle görünür canım mutlaka git cuma günü...çünkü bthcg yükselmiş 2000 den sonra kese görülüyor zaten...

cnm napmam gerekiyo başından geçen varsa anlatsın
canım benim başıma gelmedi ama arkadaşım geçirdi hatta o hastanede bile yattı bu konuyla ilgili olarak,ağrısı sancası olmuştu sanırım iltihap da vardı onun için yattı...dr ona kimyasal gebelik hamile kalabileceğinin işaretidir demiş..ondan bi kaç ay sonra da hamile kaldı hiç endişelenme yakında senin de olur bi kaç aya kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…