- 7 Aralık 2015
- 107
- 60
- 18
- 36
anladım canım peki teşekkür ederim bi gelişme olursa yazalım burayakese kesinlikle görünür canım mutlaka git cuma günü...çünkü bthcg yükselmiş 2000 den sonra kese görülüyor zaten...
5 gün kala canımregline ne kadar varken yaptrdın cnm
Bende geçirdim daha önce hiçbirşey yapmadım kimyasal olduğunu öğrendiğim gün adet olur gibi kanamam oldu 3gün sürdü doktor korunmana gerek yok dedikızlar kimyasal geçirdim napmam lazım yardım edinnnn
Bende geçirdim daha önce hiçbirşey yapmadım kimyasal olduğunu öğrendiğim gün adet olur gibi kanamam oldu 3gün sürdü doktor korunmana gerek yok dedi
Bence en yakın üniversite hastanesine git 2 düşük yaptığını şöyle ona gore tahlillerini yapsınlar, trombofili paneli, afas, endokrin değerleri... hepsi araştırılsın, hakkında hayırlısı olsunseieda .!.:cnm doktor ne dedi peki neden olmuş olabilir benmde kimyasal oldu muhtemelen günümde adet oldum
Bence en yakın üniversite hastanesine git 2 düşük yaptığını şöyle ona gore tahlillerini yapsınlar, trombofili paneli, afas, endokrin değerleri... hepsi araştırılsın, hakkında hayırlısı olsun
Ama mutlaka tahlillerini yaptır!
Ben mecburi hizmet için Van da yaşıyorum, burda dahiliye hematolojiden trombofili panel i baktırdım ama sen nerdesin bilmiyorum, üni ye kadın hastalıkları ve doğuma git gerekirse onlar yönlendirir... Lütfen tahlillerini yaptır, halledilebilecek bi sıkıntı varsa öğrenmiş ol, hakkında hayırlısı olsun, ben trombofilide sıkıntı çıkınca sevinmiştim bile, çünkü yapılabilecek bişeyler var oldugunu öğrenmiştim
Evet işte olması çok iyi bişey, er geç kavuşcaz inşallah ama biraz uğraştırcak bizi minikler sanırımyaın doktoruma gidiyorum cnm yölenlendirmesini söylicem baktrcak bebeğim olabiliyo ama tutamıyorum içimde
Evet işte olması çok iyi bişey, er geç kavuşcaz inşallah ama biraz uğraştırcak bizi minikler sanırım
Hakkında ee iyi ve guzeli olur inşallah
Doktor çok önemsemedi ilk olduğu için ve 3 gün geçmişti 6.7 çıkmıştı çok erken baktırmışsın dedi çoğu kişi Yaşar ama baktırmadığı için farketmez dedi.bugün adet günüm olmadım daha bende onun için heyecanlıyım dua edincnm doktor ne dedi peki neden olmuş olabilir benmde kimyasal oldu muhtemelen günümde adet oldum
Ağlaya ağlaya sızmalar... Nedense çok tanıdık geldiseieda 44006394 .!.:allah bu kadar uğraştrsın inş bukadaar sınav etsin inş evlatlarımızla uyku uyumadm hersey geld aklıma ağlaya ağlaya sızmışım
Ilk kan tahlili kacti canim sonra kaç oldu adetin kaçında yaptınMerhaba kızlar benim degerlerim yükselmeye devam etti ve keseyi gördük şuan 7+1gunluk doktora gttm fakat kalp atışını goremedik geç döllenme dolayı geç oluşacak olabilirmi 2.kez gebeligim sonlanicak mi kızlar yorumlarinizi brkliyorum
Cnm saol destğinden ötürü yarın hem doktoruma hem testlere başlıcam neyse bulup çözmeye çalışalm inş bi günde biter hepsi sonra sonuçları almak için beklerimAğlaya ağlaya sızmalar... Nedense çok tanıdık geldi
Herşey olacağına varır, sen moralini yuksek tutmaya çalış, biz de birilerine lazımız sevgili anne adayıileriyi dusun
İlk 4.13 snra 19.10 99.70 snra 120 sonra 455 snra keseyi gördük 3bucuk haftalık dedi doktor geç döllenme sn adetim eylül 28flan di snrm ama doktor 15 20 gün geç hesapladı bn yasmin kullandım için braktgm ay kaldm öleIlk kan tahlili kacti canim sonra kaç oldu adetin kaçında yaptın
Anladım canım peki idrar testi yaptın mi hiç nasıl çıktı ben dört tane yaptım hepsindw ikinci çizgi çok silik çıktıİlk 4.13 snra 19.10 99.70 snra 120 sonra 455 snra keseyi gördük 3bucuk haftalık dedi doktor geç döllenme sn adetim eylül 28flan di snrm ama doktor 15 20 gün geç hesapladı bn yasmin kullandım için braktgm ay kaldm öle
Cnm bn kanda baktrdm hep su an gebeligim sıkıntıda bi hfta daha bekliyip kalp atışı olmazsa alicak doktorAnladım canım peki idrar testi yaptın mi hiç nasıl çıktı ben dört tane yaptım hepsindw ikinci çizgi çok silik çıktı
InsAllah duyarsınız Rabbim yardımcınız olsun InsAllahCnm bn kanda baktrdm hep su an gebeligim sıkıntıda bi hfta daha bekliyip kalp atışı olmazsa alicak doktor
Hakkında en iyi ve guzeli olur inşallah, bebek sağlıklıysa er geç görürsün, değilse de belki gelişmemesi daha hayırlıdır o zaman da sebeplerini araştırırsın, Allah gönlüne gore versinMerhaba kızlar benim degerlerim yükselmeye devam etti ve keseyi gördük şuan 7+1gunluk doktora gttm fakat kalp atışını goremedik geç döllenme dolayı geç oluşacak olabilirmi 2.kez gebeligim sonlanicak mi kızlar yorumlarinizi brkliyorum
Canim Rabbim yardım eder inşaAllah olmazsa da üzülme ilk gebelik mi bilmiyorum ama hamile kalabiliyormussun bunu düşün şükret ben öyle yapıyorum demek ki sağlıklıyim geç olsada olacağına inanıyorum inşallah sende inanCnm bn kanda baktrdm hep su an gebeligim sıkıntıda bi hfta daha bekliyip kalp atışı olmazsa alicak doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?