Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Slm bayanlar adetim 2 gün geçikmişti kan tahlili yaptırdım beta hcg 788.6cıktı şuan toplam 5 gün gecikti doktora daha gitmedim ne zaman kese gözükür doktora ne zaman gideyim bilgilendirirseniz sevinirim

Çok şükür kalabiliyorum ikinci kez aynısı oluyor ve rahimde pıhtı olduğunu söyledi doktorun kan sulandırıcı ve iğne kullandım bu sefer yipraniyor insan yinede

An n

Acillll lütfen Slm bayanlar dün mesaj attım cevap gelmedi bilgisi olan lütfen cevap atsın adetim 2 gün geçikmişti kan tahlili yaptırdım beta hcg 788.6cıktı şuan toplam 5 gün gecikti doktora daha gitmedim ne zaman kese gözükürdoktora ne zaman gideyim bilgilendirirseniz sevinirim

bayanlar ben 3 aralıkta test yaptırdım BHCG 802, 7 aralıkta 4500 civarı ve 9 aralıkta 9700 civarı doktorum USGde keseyi gördü çok şükür olması gereken yerde güzel bir kese dedi. ama BHCG değerime göre yavaş gelişiyormuş kalp atışı falan alamadı henüz ve haftaya tekrar çağırdı. (vajinal USG ile baktı) sağlıklı gelişen bir gebelik gibi ama dedi 9700lerde net olarak kalp atışı almalıydım. acaba ikizmi dedi. bende zaten herşeyi kötüye yoran bir insanım boş gebelikmi diye korkuyorum. yaşayan varsa buna benzer durum paylaşabilirmi

canım kese BHCG 100-1500-2000 civarlarında görünüyor. bence tekrar BHCG yaptır. iki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuş

ay ne bekliyosun hemen gitsene!

naptın canım gittin mi doktora inşallah duymuşsundur kalp atışlarını ben gitmedim bekliyorum biraz daha büyüsün diye

ayy açar açmaz gördüm msjını:) canım çalışıyorum o nedenle saat 00 de randevu nasipse akşam sonuçları bildiririm sana...dua et nolur

çarşamba günü kan testi yaptırdım 1381 çıktı yarın doktora gidecektim izin almadım
hafta içi kese görünür mü tekrar kan aldırmama gerek varmı?

çok saol canımm..hamdolsun minik meleğin kalp atışlarını hemen gördük haftasını da tamamlamış,sonuçlar iyi çok şükür çok mutluyum...tez zamanda senin de güzel haberlerini bekliyorum...
Ay nasıl sevindim anlatamam ne kadar lık olmuş ben de perşembe gidecem direk kalp atışını duyuyum diye sıra sende sen bana dua et canim

Arkadaşlar hayırlı akşamlar,doğru yeremi yazıyorum ama siz tecrübeleri arkadaşlarıma danışmak istedim
Adetim gecikeli bugun 9 gun oldu.. 5. gununde kan tahlılı verdım HCG 0.100 cıktı..Dr. negatif,eğer 1 haftaya kadar regl olmazsan tekrar yaparız testi dedi lakin ben sabredemeyeceğim sanırım Sizce gebe kalma ihtimalim olabilirmi..?

Selam kızlar :)
Dün kontrole gitmiştim test de yapıldı şöyle genel şimdi enabız dan baktık sonuçlarıma :
tsh :0,76
serbest t4 : 1,33
total beta hcg : 32933
estradiol : 595
fsh : 0,0
lh : 0,1
şeklinde.
Daha doktora danışmadım ama anlamadığım bir mesele var belki karşılaşmışsınızdır. Tsh 0,5 e yakın olanlar hipertroidi , 5,0'a yakın olanlarhipotroidi değil miydi ? Son 1 senede 20 kilo aldım yaklaşık ve yememde içmemde hareketimde değişiklik olmadığı halde. Birkaç doktora başvurdum hormona baktılar hep 1,14 yok 1,18 o civarda çıkıyordu ve normal diyip geçtiler stres falan dediler. Şimdi daha da iyi görünüyor ama kilomun sebebini düşünmekten uyku uyuyamıyorum. Bebek de geliyor daha da şişicem. Sorun kilolu olmak değil hayatım boyunca bu kadar iri olmamıştım , bazan kalbim falan sıkışıyor , dizleriö taşımıyor gibi geliyor

Ay nasıl sevindim anlatamam ne kadar lık olmuş ben de perşembe gidecem direk kalp atışını duyuyum diye sıra sende sen bana dua et canim
canımmm benimm etmez miyimm Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...c.tesi gittiğimde 5+4 demişti bu hafta 7+5 dedi...geç döllenme olabilir demişti ama değilmiş sata göre uyumlu gidiyor yani...haberlerini bekliyorum bende..dualarım seninle...

sağol canım benim perşembe nasıl gelecek bilmiyorum

salı günü 3133 cıkmıstı bhcg progesteron 18,65 çıkmıştı. bugün doktora gittim ilk kontrole ultrasonda keseyi gördü. kesenin yeri iyi dedi. 0.87 cm çıktı. şikayetin var mı dedi ara ara kasık ağrısı oluyor dedim. folbiolle birlikte progestan yazdı. ama korkacak birşey yok dedi. için rahatlasın diye tedbir amaçlı veriyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…