Çok şükür kalabiliyorum ikinci kez aynısı oluyor ve rahimde pıhtı olduğunu söyledi doktorun kan sulandırıcı ve iğne kullandım bu sefer yipraniyor insan yinedeCanim Rabbim yardım eder inşaAllah olmazsa da üzülme ilk gebelik mi bilmiyorum ama hamile kalabiliyormussun bunu düşün şükret ben öyle yapıyorum demek ki sağlıklıyim geç olsada olacağına inanıyorum inşallah sende inan
Hakkında en iyi ve guzeli olur inşallah, bebek sağlıklıysa er geç görürsün, değilse de belki gelişmemesi daha hayırlıdır o zaman da sebeplerini araştırırsın, Allah gönlüne gore versin[/QUOT amin inş.sebeblerini bildiğimizi sanarak iğneye başladık fakat 2.kez aynı şeyi yaşıyor olmak korkutyr
canım kese BHCG 100-1500-2000 civarlarında görünüyor. bence tekrar BHCG yaptır. iki günde bir iki katına çıkması gerekiyormuşAcillll lütfen Slm bayanlar dün mesaj attım cevap gelmedi bilgisi olan lütfen cevap atsın adetim 2 gün geçikmişti kan tahlili yaptırdım beta hcg 788.6cıktı şuan toplam 5 gün gecikti doktora daha gitmedim ne zaman kese gözükürdoktora ne zaman gideyim bilgilendirirseniz sevinirim
ay ne bekliyosun hemen gitsene!Acillll lütfen Slm bayanlar dün mesaj attım cevap gelmedi bilgisi olan lütfen cevap atsın adetim 2 gün geçikmişti kan tahlili yaptırdım beta hcg 788.6cıktı şuan toplam 5 gün gecikti doktora daha gitmedim ne zaman kese gözükürdoktora ne zaman gideyim bilgilendirirseniz sevinirim
naptın canım gittin mi doktora inşallah duymuşsundur kalp atışlarını ben gitmedim bekliyorum biraz daha büyüsün diyesat ne zamandı?kalp atışı için erken,çünkü ben c.tesi gittim benim tahminime göre 7 haftalıktım ama geç döllenme olduğu için kalp atışları yoktu,bu cuma gideceğim nasipse..ama kalp atışı için olmasa bile git keseni gör..
dualarım seninle canım inşallah duyarsın iyi haberlerini bekliyorum iyi düşün iyi olsunayy açar açmaz gördüm msjını:) canım çalışıyorum o nedenle saat00 de randevu nasipse akşam sonuçları bildiririm sana...dua et nolur
çok saol canımm..hamdolsun minik meleğin kalp atışlarını hemen gördük haftasını da tamamlamış,sonuçlar iyi çok şükür çok mutluyum...tez zamanda senin de güzel haberlerini bekliyorum...dualarım seninle canım inşallah duyarsın iyi haberlerini bekliyorum iyi düşün iyi olsun
hafta içi görünür tatlım git muhakkak..çarşamba günü kan testi yaptırdım 1381 çıktı yarın doktora gidecektim izin almadım
hafta içi kese görünür mü tekrar kan aldırmama gerek varmı?
Ay nasıl sevindim anlatamam ne kadar lık olmuş ben de perşembe gidecem direk kalp atışını duyuyum diye sıra sende sen bana dua et canimçok saol canımm..hamdolsun minik meleğin kalp atışlarını hemen gördük haftasını da tamamlamış,sonuçlar iyi çok şükür çok mutluyum...tez zamanda senin de güzel haberlerini bekliyorum...
canımmm benimm etmez miyimm Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...c.tesi gittiğimde 5+4 demişti bu hafta 7+5 dedi...geç döllenme olabilir demişti ama değilmiş sata göre uyumlu gidiyor yani...haberlerini bekliyorum bende..dualarım seninle...Ay nasıl sevindim anlatamam ne kadar lık olmuş ben de perşembe gidecem direk kalp atışını duyuyum diye sıra sende sen bana dua et canim
sağol canım benim perşembe nasıl gelecek bilmiyorumcanımmm benimm etmez miyimm Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...c.tesi gittiğimde 5+4 demişti bu hafta 7+5 dedi...geç döllenme olabilir demişti ama değilmiş sata göre uyumlu gidiyor yani...haberlerini bekliyorum bende..dualarım seninle...
geçer geçer nasipse...muhakkak yaz buraya olur mu?sağol canım benim perşembe nasıl gelecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?