- 7 Aralık 2015
- 107
- 60
- 18
- 36
Yazarım cnm da senin belirtilerin neler aşağı yukarı bi hafta var aramızda bide folik asit olarak ne kullaniyosun ben bi ay öncesinden folic trio ya başlamıştım ikinci kutudayim doktora danışmadan başlamıştım devam ediyorum ona doktor sana bu konuda bisey dedimigeçer geçer nasipse...muhakkak yaz buraya olur mu?
Canim ya tupun neden kapaliydi iltihaptan mi bnde agnucaston kullansam mi iltihaptan hamile kalamiyorumTesekkurler canim bugun degerim ikiye katladi
Canim bugun tekrar yaptirdim ikiye karlanis sukur.ravbim yavrunu sana bagislasin insallah..ogrenince hersey bitiyo saniyodum meger kuskular meraklar aail bundan sonra basliyimus.simdide kese goruncek mi gorunmiycek mi kuskusu bu doguma kdr gider sanirim...
benim belirtilerin başında gece gündüz demeden bulanan midem var tabiki de,öyle böyle değil ölücem öğürmekten..Yazarım cnm da senin belirtilerin neler aşağı yukarı bi hafta var aramızda bide folik asit olarak ne kullaniyosun ben bi ay öncesinden folic trio ya başlamıştım ikinci kutudayim doktora danışmadan başlamıştım devam ediyorum ona doktor sana bu konuda bisey dedimi
Ya benim mide bulantim yok ama arada akıntiyla birlikte gelen kasik agrim var her defasında kanamam oldu zannediyorum bide basım dönüyor perşembe sorcam doktorabenim belirtilerin başında gece gündüz demeden bulanan midem var tabiki de,öyle böyle değil ölücem öğürmekten..follibol kullanıyorum bende..dr.devam et dedi,onun haricinde progestan kullanıyorum lekelenmelerim olmuştu geçti gibi çok şükür...mide bulantısı için ilaç istedim mide bulantısı iyi bişeydir boşwer bulansın dedi 3.ayın sonuna kadar ben ilaç önermiyorum çünkü bebeğin organları gelişiyor dedi..bi kaç ay daha öğür sen dedi
ayy ne güzell ne kadar şanslısın...kasık ağrısı olur canım benim hep olmuştu kızımda..bunda kasık ağrım yok lekelenmelrim bile varken...baş dönmesi baygınlık hissi olur onları merak etme..Ya
Ya benim mide bulantim yok ama arada akıntiyla birlikte gelen kasik agrim var her defasında kanamam oldu zannediyorum bide basım dönüyor perşembe sorcam doktora
Çok sabirsizlaniyorum anlatamam sana ilkini boş gebelik olduğu için kaybettim bundan da emin olamiyorum o yüzden kimsenin haberi yok hala perşembe günü inşallah kalp atışlarını duyar duymaz herkese haykirmak istiyorumayy ne güzell ne kadar şanslısın...kasık ağrısı olur canım benim hep olmuştu kızımda..bunda kasık ağrım yok lekelenmelrim bile varken...baş dönmesi baygınlık hissi olur onları merak etme..
Kese 5.haftamda göründü o zaman bakılmamıştı betaya direk keseye bakıldıKese adetini ne kadar gectikten sonra gorundu yada btcg degerin kacken gozuktu
Bence hamilesindir tebrikler benimki de adet günümde boyleydiSizce ben hamile miyim?
Adetime 6 gün var. Bu erken gebelik testiymiş oyle aldım. Bozuk falan olabilir mi acabaBence hamilesindir tebrikler benimki de adet günümde boyleydi
Himm o zaman bilemicem çünkü geçen aylarda bende 6gun önce böyle bi test yapmıştım ilk 5dk da çıkmadı bisey 2saat sonra çok silik bi çizgi belirmişti bende çok heveslenmistim hatta ne kadar stres yaptiysam o ay adetimde gecikmisti ama sonra olmadı işte..bence biraz daha bekle yada kan tahlili kesin çözümAdetime 6 gün var. Bu erken gebelik testiymiş oyle aldım. Bozuk falan olabilir mi acaba
Himm o zaman bilemicem çünkü geçen aylarda bende 6gun önce böyle bi test yapmıştım ilk 5dk da çıkmadı bisey 2saat sonra çok silik bi çizgi belirmişti bende çok heveslenmistim hatta ne kadar stres yaptiysam o ay adetimde gecikmisti ama sonra olmadı işte..bence biraz daha bekle yada kan tahlili kesin çözüm
Ben nerdeyse 6haftalik hamileyim daha doktora bile gitmedim ilk gittiğimde kalp atışlarını duyuyum diye bekliyorum ben bile sevinemiyorum bu bekleme işi çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahEn iyisi beklemek demekki. En azindan adet gününe kadar beklemek lazim. Sevinemedim bile
Amin inşallah. Benim belli olursa mecburen gidicem tiroid hastayimBen nerdeyse 6haftalik hamileyim daha doktora bile gitmedim ilk gittiğimde kalp atışlarını duyuyum diye bekliyorum ben bile sevinemiyorum bu bekleme işi çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
ayy hadi inşallah herşey gönlüne göre olsun,bağıra çağıra söyle çevrendeki herkese...perşembe dört gözle bekliyorum haberlerini..Çok sabirsizlaniyorum anlatamam sana ilkini boş gebelik olduğu için kaybettim bundan da emin olamiyorum o yüzden kimsenin haberi yok hala perşembe günü inşallah kalp atışlarını duyar duymaz herkese haykirmak istiyorum
İnşallah canım :)ayy hadi inşallah herşey gönlüne göre olsun,bağıra çağıra söyle çevrendeki herkese...perşembe dört gözle bekliyorum haberlerini..
inşallah canım benim de idrarda negatif çıktı birkaç gün sonra kanda pozitif çıktı. idrar testi düşük BHCG değerlerini ölçemiyor. geç döllenme olabilir. benimde henüz kese gözüktü kalp atışı alamadık yarın yine doktora gideceğim. evet çok yıpratıcı bir süreç. allah korktuklarımızla sınamasın.Mrb arkadaslar benim adetim 3 gun gecikti odrar testlerim hep negatif cikio(( az once kan verdim sonucu pozifit cikabilirmi sizce ya nekadar yipratici bi surec bu (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?