Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

geçer geçer nasipse...muhakkak yaz buraya olur mu?
Yazarım cnm da senin belirtilerin neler aşağı yukarı bi hafta var aramızda bide folik asit olarak ne kullaniyosun ben bi ay öncesinden folic trio ya başlamıştım ikinci kutudayim doktora danışmadan başlamıştım devam ediyorum ona doktor sana bu konuda bisey dedimi

Canim ya tupun neden kapaliydi iltihaptan mi bnde agnucaston kullansam mi iltihaptan hamile kalamiyorum

benim belirtilerin başında gece gündüz demeden bulanan midem var tabiki de,öyle böyle değil ölücem öğürmekten.. follibol kullanıyorum bende..dr.devam et dedi,onun haricinde progestan kullanıyorum lekelenmelerim olmuştu geçti gibi çok şükür...mide bulantısı için ilaç istedim mide bulantısı iyi bişeydir boşwer bulansın dedi 3.ayın sonuna kadar ben ilaç önermiyorum çünkü bebeğin organları gelişiyor dedi..bi kaç ay daha öğür sen dedi

Ya
Ya benim mide bulantim yok ama arada akıntiyla birlikte gelen kasik agrim var her defasında kanamam oldu zannediyorum bide basım dönüyor perşembe sorcam doktora

Ya

Ya benim mide bulantim yok ama arada akıntiyla birlikte gelen kasik agrim var her defasında kanamam oldu zannediyorum bide basım dönüyor perşembe sorcam doktora
ayy ne güzell ne kadar şanslısın...kasık ağrısı olur canım benim hep olmuştu kızımda..bunda kasık ağrım yok lekelenmelrim bile varken...baş dönmesi baygınlık hissi olur onları merak etme..

ayy ne güzell ne kadar şanslısın...kasık ağrısı olur canım benim hep olmuştu kızımda..bunda kasık ağrım yok lekelenmelrim bile varken...baş dönmesi baygınlık hissi olur onları merak etme..
Çok sabirsizlaniyorum anlatamam sana ilkini boş gebelik olduğu için kaybettim bundan da emin olamiyorum o yüzden kimsenin haberi yok hala perşembe günü inşallah kalp atışlarını duyar duymaz herkese haykirmak istiyorum

Adetime 6 gün var. Bu erken gebelik testiymiş oyle aldım. Bozuk falan olabilir mi acaba
Himm o zaman bilemicem çünkü geçen aylarda bende 6gun önce böyle bi test yapmıştım ilk 5dk da çıkmadı bisey 2saat sonra çok silik bi çizgi belirmişti bende çok heveslenmistim hatta ne kadar stres yaptiysam o ay adetimde gecikmisti ama sonra olmadı işte..bence biraz daha bekle yada kan tahlili kesin çözüm

En iyisi beklemek demekki. En azindan adet gününe kadar beklemek lazim. Sevinemedim bile

En iyisi beklemek demekki. En azindan adet gününe kadar beklemek lazim. Sevinemedim bile
Ben nerdeyse 6haftalik hamileyim daha doktora bile gitmedim ilk gittiğimde kalp atışlarını duyuyum diye bekliyorum ben bile sevinemiyorum bu bekleme işi çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

ayy hadi inşallah herşey gönlüne göre olsun,bağıra çağıra söyle çevrendeki herkese...perşembe dört gözle bekliyorum haberlerini..

Benim beta-hcg değerim 1033 çıktı.en son adet günüm 4 kasimdi ama test sonucunda hamilelikte 3. Hafta yaziyordu.bu yumurtlama gününe göre mi yaziliyor ben Anlamadim.bi de kese görünmedi doktor iki gün sonra gel dedi sizce görünmemesi normal mi...

Mrb arkadaslar benim adetim 3 gun gecikti odrar testlerim hep negatif cikio (( az once kan verdim sonucu pozifit cikabilirmi sizce ya nekadar yipratici bi surec bu(

Mrb arkadaslar benim adetim 3 gun gecikti odrar testlerim hep negatif cikio (( az once kan verdim sonucu pozifit cikabilirmi sizce ya nekadar yipratici bi surec bu(
inşallah canım benim de idrarda negatif çıktı birkaç gün sonra kanda pozitif çıktı. idrar testi düşük BHCG değerlerini ölçemiyor. geç döllenme olabilir. benimde henüz kese gözüktü kalp atışı alamadık yarın yine doktora gideceğim. evet çok yıpratıcı bir süreç. allah korktuklarımızla sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…