Pekı tesekkur ederimMaalesef sende degilsin( 0..... bisey cikmis sonucun 10.. un uzerinde olmasi gerekiyormus en az
gayet ıı canm ıkı gune bır tekrarla testını duzenlı artış varsa hayırlı olsunBnm 263 cikti nasildir buu
canım cok yenı gtsen kesenı bıle gremezsın bn keseyı değer 2000 lerdeyken gordum oda bellı belırsız düşünİnt arstrdim 4 haftalik oluyo galibaaa doktirami gtsemki acaba
yok kuzum değerin pozıtıf hamılesın 5 üstü değerler hamıle diyor doktorlar ama şuan cok cok ufak olduğu için ultrasonda goremez doktor ıkı gunde bır kan ver değerin düzenli artıosa gebelıgın sorunsuz demek zaten hemen folık asıt kullanmaya başla sadece kesen değerin 2000 oldugunda gorunurYani suan hamilemiyim degilmiyim belli degol oylemi
bn keseyı değer 2000 lerdeyken grdum şuan 5 buçuk haftalık hamıleyım ve hala bebişi goremedık düşün 7.haftanda gel dedı doktorHimmmm anladimnm zaten 2 3 aydir kullaniyorum fOik asiti bakalim hayrlisi yaaa
canımm dualarım seninle...drdan gelince hemen yaz e mi?İnşallah canım :)
şimdi geldim canımm 5buçuk haftalıkmış henüz geç döllenmeden dolayı kese var bebek var kalp atışları yeni başlamış iki hafta sonra tekrar gidicem progestan verdi folic trio ya da devam edecem.kesenin içinde yüzük gibi bişey vardıcanımm dualarım seninle...drdan gelince hemen yaz e mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?