Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Yani suan hamilemiyim degilmiyim belli degol oylemi
yok kuzum değerin pozıtıf hamılesın 5 üstü değerler hamıle diyor doktorlar ama şuan cok cok ufak olduğu için ultrasonda goremez doktor ıkı gunde bır kan ver değerin düzenli artıosa gebelıgın sorunsuz demek zaten hemen folık asıt kullanmaya başla sadece kesen değerin 2000 oldugunda gorunur

bende keseyi ancak 4000lerde gördüm fakat bebeği görememiştik. doktor çok küçük daha dedi. bir hafta sonra tekrar gittim ki çok şükürler olsun rabbime bebeği gördük kalp atışı da vardı. doktor şu an ancak beş buçuk haftalık falan dedi. bence değeriniz iki günde bir ölçtürün . iki katı oranında artması lazım. doktora 2000lerin üzerine çıkınca gidin. çünkü kese görünecekmi. sonra da kese göründü bebek neden görünmedi, acaba boş gebelikmi olacak vesveseleri insanı strese sokuyor. yani doktora değeriniz biraz artınca gidin.

canımm dualarım seninle...drdan gelince hemen yaz e mi?
şimdi geldim canımm 5buçuk haftalıkmış henüz geç döllenmeden dolayı kese var bebek var kalp atışları yeni başlamış iki hafta sonra tekrar gidicem progestan verdi folic trio ya da devam edecem.kesenin içinde yüzük gibi bişey vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…