- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
slm cnm bnmde 5.5 haftalık kesemıız gorduk ama bebeı sormayı unuttuk doktorumuza yaşimdi geldim canımm 5buçuk haftalıkmış henüz geç döllenmeden dolayı kese var bebek var kalp atışları yeni başlamış iki hafta sonra tekrar gidicem progestan verdi folic trio ya da devam edecem.kesenin içinde yüzük gibi bişey vardı
slm cnm bnmde 5.5 haftalık kesemıız gorduk ama bebeı sormayı unuttuk doktorumuza yaultrason resmını yuklermısın bı baksam kendımınkıyle karşılaştrsam
okun ucunda çizgi şeklinde karartı var bndede cok heyecanlanıorum doktora gttımde doktor dırek 3 hafta sonra gel kalp atışı dınleteyım dedı bebek varmı yokmu neye gore dınletcen hiç bişe sormadım ya üfffböyle bişey canım sennki nasıl sende gönderebilir misin
stres yapma canım son adet tarihin neydi senin benim ki 28 ekim geç döllenme olmus 7 haftalık beklerken 5bucuk cıktı.karıından baktı göremedi alltan anca bu sekilde gördük.sen karından mı baktırdın bide hcg kaçtı senin gittiğindeokun ucunda çizgi şeklinde karartı var bndede cok heyecanlanıorum doktora gttımde doktor dırek 3 hafta sonra gel kalp atışı dınleteyım dedı bebek varmı yokmu neye gore dınletcen hiç bişe sormadım ya üfff
canım bn karından baktırdım son adetımın ılk gunu 9 ekımdı düşün kocaman olması lazım o tarıhe gore bn ılk 7 aralıkda gttım ozamn kesem mınıkdı bu dunku ultrasondan ılk kez hcg 1800 lerdeyken gttım şuan bayaı yuksektr bılmıorumstres yapma canım son adet tarihin neydi senin benim ki 28 ekim geç döllenme olmus 7 haftalık beklerken 5bucuk cıktı.karıından baktı göremedi alltan anca bu sekilde gördük.sen karından mı baktırdın bide hcg kaçtı senin gittiğinde
bende sadece gaz oluodu canım valla şuaralar kaşıntı var ama 5 haftalık gebeyım oncesını bılmıorum aşırı adet sancım oluoduKizlar bazi belirtilerim var ama ben sadece bi kacini cok merak ediyorm.
Ani ates basmasi adete 1 hafta 2 gun varken
Adete 6 gun varken gobek cevremde kasinti
Gobek deligi altinda siyah bi cizgi
Ve gaz skntisi?
Bunlar umut verecek belirtiler mi?
alttan niye baktırmadın canım benimki gibi görebilirdin bende karından bakınca bişey anlamadım çünkü gerçi doktor kendisi dedi alttan bakalım diyecanım bn karından baktırdım son adetımın ılk gunu 9 ekımdı düşün kocaman olması lazım o tarıhe gore bn ılk 7 aralıkda gttım ozamn kesem mınıkdı bu dunku ultrasondan ılk kez hcg 1800 lerdeyken gttım şuan bayaı yuksektr bılmıorum
bnm doktor alttan bakmayalım dedı az bişe kahverengı lekelenmelerım oluodu rısk almak ıstemedı sanırım ama herşey yolunda dıe knştuda bebişi sormaıdk yaalttan niye baktırmadın canım benimki gibi görebilirdin bende karından bakınca bişey anlamadım çünkü gerçi doktor kendisi dedi alttan bakalım diye
Bnde yumurtlama sonrasi iki gun adet sancisi cektm.bel agrisi,bagrsaklarda rahatszlik,ayaklarda buz kesme bildgn adet hali yasadm yani.ama sadece iki gunbende sadece gaz oluodu canım valla şuaralar kaşıntı var ama 5 haftalık gebeyım oncesını bılmıorum aşırı adet sancım oluodu
aynen canım ayırt edılemıo bn düşün son adet tarıhım 9 ekımdı 9 kasımda olmam gerekırken hala adet sancısı cekıodum ha bugun ha yarın gelır derken 24 kasımda test yaptm pozıtıf cıktı geç dollenme dıe de bişey var ondan olmuş :))Bnde yumurtlama sonrasi iki gun adet sancisi cektm.bel agrisi,bagrsaklarda rahatszlik,ayaklarda buz kesme bildgn adet hali yasadm yani.ama sadece iki gun
bol bol dinlen canım o zaman sen lekelenmen için bişey verdi mi doktor.benim lekelenme olmadı ama bebek daha iyi yuvalansın diye progestan verdibnm doktor alttan bakmayalım dedı az bişe kahverengı lekelenmelerım oluodu rısk almak ıstemedı sanırım ama herşey yolunda dıe knştuda bebişi sormaıdk ya
yok canım o ıçtgn ılacı fılan sordum hiç gerek yok cok ıı bı şekılde gorunuo kese yerı vs dıe bişeler soledı yerleşme kanaması kırmızı kanama olursa gel dışardan cok ılaçla mudahele etmeyelım gebelıgıne guzel ılerlıo dedı ay ne bılım yaabol bol dinlen canım o zaman sen lekelenmen için bişey verdi mi doktor.benim lekelenme olmadı ama bebek daha iyi yuvalansın diye progestan verdi
o zaman ne güzel işte sevinsene canım..strese gerek yok bi dahakine bebeğini daha sağlıklı görmek istiyosan kendine cok cok iyi bak sen iyi olursan bebeğinde iyi oluryok canım o ıçtgn ılacı fılan sordum hiç gerek yok cok ıı bı şekılde gorunuo kese yerı vs dıe bişeler soledı yerleşme kanaması kırmızı kanama olursa gel dışardan cok ılaçla mudahele etmeyelım gebelıgıne guzel ılerlıo dedı ay ne bılım yaabi bebişi goremedık valla ben 3 hafta stresden olurum
ay sağol canım ya guzel soluosunda ben sabırsızım azcık :) bakalım kısmet herşey tabıo zaman ne güzel işte sevinsene canım..strese gerek yok bi dahakine bebeğini daha sağlıklı görmek istiyosan kendine cok cok iyi bak sen iyi olursan bebeğinde iyi olur
öyle canım ben ilk gebeliğimde çok stres yaptım kan tahlili yaptım kaç defa hep kötü sonuçlanır mı acaba bişey mi olcak diye yedim bitirdim kendimi 5bucuk haftalıkken alttan bile sadece bomboş kese vardı 10 gün sonra tekrar gittim kese yine boştu ve kürtaj olmak zorunda kaldım kese büyüyodu sadece. bu gebeliğimde daha rahat olmaya çalışıyorum bana da iki hafta sonra tekrar gel dedi ben de bekleyecem sağlıklı olsunlarda beklemek sorun değilay sağol canım ya guzel soluosunda ben sabırsızım azcık :) bakalım kısmet herşey tabı
Bu atada iyi sabretmissin :) 9 ndan 24 une ben olsam catlardmaynen canım ayırt edılemıo bn düşün son adet tarıhım 9 ekımdı 9 kasımda olmam gerekırken hala adet sancısı cekıodum ha bugun ha yarın gelır derken 24 kasımda test yaptm pozıtıf cıktı geç dollenme dıe de bişey var ondan olmuş :))
ekımdede 7 gun gecıkmişti canım adetım kesın kasımdada ole olcak dedım bırazda eşim yollamadı doktora kan vermeye yeter her ay gdıon bu ay gtme dedı :) her ay gezmeye gder gbı doktora kan veremey gdıodum bebiş varmı dıe:)Bu atada iyi sabretmissin :) 9 ndan 24 une ben olsam catlardm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?