Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hep bu esler hic anlamiyolar bizi benimkide en son iki ay evvel tamam test mevzusu bitmistr arrk adetn gecene kdar stres yapmak kafaya takmak yok dedi.zaten bende bunalmstm anlastk oyle ama iste gecen gün ondan gzli test yaptm o da ablam kandrdi yemin verdirdi dye.adetim gecen ay 25 nde olmustu.gecen yaptgm testler normal testti kaset silik czgi ckti.ertesi gun produktor erken gebelk yaptm bsey ckmadi ki o marka guvenilir dgl.ablam alms dye onu yaptm.

ay artık daırısı kucağımıza almaya ıyıkıde sabırsızız boşver :))) hhayt

ay artık daırısı kucağımıza almaya ıyıkıde sabırsızız boşver :))) hhayt
Oyle ama insann psikolojisi de cok bozuluyor.iki aydr cok iyiyim herkes hamilesn diyor oyle hissediyor.ben gecen ablamn zoruyla yaptgm testlerde hayalet cizgileri gordum.eskiden olsa smdiye 20 test yapip tekrarlamstm ama hic orali degilm inan.adeti bekliyrm varsa belli olur :) bu kdar rahat olmama ben nile sasiyorm 1,5 senedr neredeyse husrana ugraynca dmek insan soguyor

oy canım bnm bayaıdır ıstıomuşsun bılıomusun oyuna cevrmelısın bu işi ben oyle yaptım hç strese grmeıdm gerçi yaklaşık 3 aydır fılan ıstıorduk ama 3 ayda ınan 6 kere dr a gtmişmdir hayatım bn bı kan verıp gelcem dıodum hemşireler hadı bakalım varmı bus efer bebk dıe kan alıolardı loto oynar gbı kan sonucu beklıoduk hç stres yapmadım o yzuden sende umarım hamılesındrde bı problem olsa bıle bnm gbı takıl :)

Son ay yani iki ay evvel kan testm 5 ustu ckmisti.supheliydi idrar testlermde ciftti silik cift czgi.cok inanmstm snra husrana ugradm.dr snde 10 ustunu gebelk olarak kabul etcez dedi.iki gun agladm ve bu son dedm kendime.o son oldu gercekten.bnm ypranmamn sebebi testlerin yanltmasi hic czgi ckmasa sorun olmazdi.o yuzden gecenki testlerede inanmiyorm belki o yuzden bu kdar rahatmdr bu ay

aa evet canım sen pozıtıflık yakalamışsın ben her gttımde negatıf dı o yuzden hanı umıt bağlaıp sonra uzulmedım ama ınsnaoğluyuz işte umıt her seferınde var muhakak kıvılcım oluo merak heyecan hayaller :)

kızlar merhaba adetime 2 gun kala beta hcg'me baktirdim 32,9 sonucunu aldım. sizce bu deger normal mi? cok korkuyorum kimyasal gebelik olmasindan
Adetine daha var canm.gonlunu ferah tut insallah katlanr.dollenme zamanina gore degisiyor deger.adet gununde tekrar ver hayrlisiyla guzel haberler var bize :)

Adetine daha var canm.gonlunu ferah tut insallah katlanr.dollenme zamanina gore degisiyor deger.adet gununde tekrar ver hayrlisiyla guzel haberler var bize :)

simdi kan tahlili verdim ogleden sonra 2den sonra sonuc cikacakmis. insallah degerim katlanmistir. adet gunum 17 aralikti. 1 gun gecti.

simdi kan tahlili verdim ogleden sonra 2den sonra sonuc cikacakmis. insallah degerim katlanmistir. adet gunum 17 aralikti. 1 gun gecti.
Neden adetten once test yaptn?gebelik var baksana gununde gecmis.
Belirtilerini hissittiklerini o testi yapmana neden olan neydi onu merak ettm.bu ay bende bi acayibim.iki gundurde inanilmaz halsizim ve cok gaz skntm var.

Neden adetten once test yaptn?gebelik var baksana gununde gecmis.
Belirtilerini hissittiklerini o testi yapmana neden olan neydi onu merak ettm.bu ay bende bi acayibim.iki gundurde inanilmaz halsizim ve cok gaz skntm var.

benimde şişkinliğim ve gaz sancılarım oldu. bide kasığımda batmalarım oldu. önce bi gebelik testi aldım 2. cizgi silik çıktı sonraa kan testi yaptırdım öyle gelişti. şimdi beta hcg degerim 72.5 olmus sonucu aldım. bugun dr. 100 ve uzeri olması lazım demişti. sevineyim mi üzeliyim mii anlamadım. ne yapmam lazım ne zaman bu belirsizlik gidecek?

ıkı gun sonra o belırsızlık gdecek canım ınşallah değerin ıkı katı artarsa yanı 72 ıken 150 fılan olması lazım ıkı gun sonra :) hadı ınşallah

inşallah dediğin gibi olur beklemek çok stresli bir dönem. peki sence üç günde 32.9 dan 72.5 olması normal mi? allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah belirtiler doğru çıkar

inşallah dediğin gibi olur beklemek çok stresli bir dönem. peki sence üç günde 32.9 dan 72.5 olması normal mi? allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah belirtiler doğru çıkar
canım normal tabı ıkı katından az daha fazla artmış merak etme yolunda gder bnm ılk değerim 43 dü :) öğrendiğimde çok şükür gorduk kesemızı fılan şimdi darısı hepınıze ınşallah

inşallah dediğin gibi olur :) bu arada bugün prolaktin degerime de baktırdım sanırım yüksek cıktı. 30,30. bunun hamileliğe biir etkisi olur mu acaba bılgınız var mı?

inşallah dediğin gibi olur :) bu arada bugün prolaktin degerime de baktırdım sanırım yüksek cıktı. 30,30. bunun hamileliğe biir etkisi olur mu acaba bılgınız var mı?
şuan hamıleysen prolaktının artması cok normal canım zaten ama değilsen evet hamıle kalmak ısteyenler için sıkıntı oldugunu bılıorum fakat şuan hcgn 5 üstü cıktıgı için prolaktınınde yuksek cıkması kadar doğal bişe yok :)

içimi nasıl rahatlattın sen öyle çook teşekkür ederim

kesinlikle çok haklısın. aklımda o kadar soru var ki. şansıma dr.um da rapor almıs. o yuzden hep içimde şüphe var acaba ? acaba? acaba? kafamda deli sorular :)

kesinlikle çok haklısın. aklımda o kadar soru var ki. şansıma dr.um da rapor almıs. o yuzden hep içimde şüphe var acaba ? acaba? acaba? kafamda deli sorular :)
sen bıze sor bıldıgım kadarıyla yanıtlarım bzıde gçtik o sureçden bızde şuan doğum yapanlara soruoruz sorularımızı malum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…