canım bu şekılde anlaşılmazmuhakak 2 gunde bır yaptr kı duzenlı artıp artmadıgını anca ole anlarsın ıkı gunde bır ıkı kat artması gerekıo yanı pazartesı 571 se çarşamba gunu yaklaşık 1142 olması lazım 4 dunde bır olçtrme ıkı gunde bır kan ver canımKızlar sat 10 kasım yumurtlama 27 kasım gibi. Pazartesi 571 çıktı hcg bugün tekrar ölçtürdük 1350 sizce iyi mi az mı artmış yoksa
Canm masallah katlanmış.takma kendini boyle stres yapma hayirlisiyla hizla yukselecek.benimde şişkinliğim ve gaz sancılarım oldu. bide kasığımda batmalarım oldu. önce bi gebelik testi aldım 2. cizgi silik çıktı sonraa kan testi yaptırdım öyle gelişti. şimdi beta hcg degerim 72.5 olmus sonucu aldım. bugun dr. 100 ve uzeri olması lazım demişti. sevineyim mi üzeliyim mii anlamadım. ne yapmam lazım ne zaman bu belirsizlik gidecek?
Canm masallah katlanmış.takma kendini boyle stres yapma hayirlisiyla hizla yukselecek.
Dollenme zamanina göre degisebilir deger.belki gec dollenmedr cnminsallah dedigin gibi olur :) ama aklimda sorular var. adetim 1 gun gecikti degerim 75.5 cikti ya hani bu 4. hafta icin dusuk bi deger degil mi?
Dollenme zamanina göre degisebilir deger.belki gec dollenmedr cnm
Insallah btanem icini ferah tut.bol bol dua et rabbimden hayirlisini dilebakalim pazartesi gunu tekrar baktircam o zaman da kac oldugunu yazarim tekrardan :) hakkimizda hayirlisi olur insallah.
Amin, Allah yardımcın olsun, şu hailde zor olduğunu farkındayım ama moralini yuksek tutmaya çalış, gebe kalabiliyor olmak çok iyi, bende de pıhtılaşma problem i var, gebeyim ve sürekli yüreğim ağzımda bişey olursa diye ama biliyorum ki bu sıkıntısı olanlar er geç bebek sahibi oluyo inşallah, bizim sınavımızda bu da varmış, napalım sabırla duayla beklicez, Allah kolaylıkla sağlıkla mutlulukla kavuşturur evlatlarımıza inşallah, moralini yüksek tutmaya çalış, müstakbel bebeklerimizi genç yaşta yıpranmış annelere maruz bırakmayalım, herşey gönlünce olsunBebegim de kalp atışı olabilme ihtimali kalmadı içimde 8haftalik bi kese var ama hiç bi bagimiz yok maalesef yarın araştırmaya gidicem 3.düşük diye araştırılacak inş.kanda pıhtı yüzünden ablam 5.gebeliginde bebeğini kucağına alabildi Allahım inş.isteyen herkesin bebeğini kucağına alıp büyütmeyi nasip eder.amin
Ben kuretaj sonrası 1. Ayda ogrenmiştim pıhtılaşma olayını dr hemen coraspin 100 mg başla demişti, eşim yanımda olmadığı iç i n de 2 ay coraspin aldım sabahları sonra hemen bebiş gelmiş, iğne başladımBebegim de kalp atışı olabilme ihtimali kalmadı içimde 8haftalik bi kese var ama hiç bi bagimiz yok maalesef yarın araştırmaya gidicem 3.düşük diye araştırılacak inş.kanda pıhtı yüzünden ablam 5.gebeliginde bebeğini kucağına alabildi Allahım inş.isteyen herkesin bebeğini kucağına alıp büyütmeyi nasip eder.amin
canım o tıp durumlarda kişiler bebş oldugu halde adet de olabılıo dıe bılıorum ama bnce kanamn varsada bı kan tahlılı ver hcg yuksek cıkarsa doktora gt Allah korusun hamıleyden kanama sıkıntılı tabı kırmızıysa kahverengıyse korkacak bişey yok dıo doktorlar ama sen tedbırını alkızlaarrrrrr kanamam oldu benim :'( cok kotu hissettim kendimi. nedir bu simdi. idrar testi yaptim 2. cizgi cikti ama kanamamda var?
canım o tıp durumlarda kişiler bebş oldugu halde adet de olabılıo dıe bılıorum ama bnce kanamn varsada bı kan tahlılı ver hcg yuksek cıkarsa doktora gt Allah korusun hamıleyden kanama sıkıntılı tabı kırmızıysa kahverengıyse korkacak bişey yok dıo doktorlar ama sen tedbırını al
çıktımı canım sonuçlarşimdi acilden geldim 1 saat sonra tahlil sonuçlarım çıkacak. inşallah onemli birsey yoktur. devamlı bi kan yok sadece peceteye biraz kan geldi. şimdi de kahverengi akıntıya donustu. neler oluyo anlayamıyorum
inşallah bir bir sıkıntı yoktur canım.şimdi acilden geldim 1 saat sonra tahlil sonuçlarım çıkacak. inşallah onemli birsey yoktur. devamlı bi kan yok sadece peceteye biraz kan geldi. şimdi de kahverengi akıntıya donustu. neler oluyo anlayamıyorum
aynı hastaneyemı yaptrdın canım fark edebılıo cunkuevet malesef degerım dusmus :'( dilisyonlu beta hcg istedi dr. o da 41,6 cıkmıs netten baktım sonuca. tekrardan gitmeyecem dr.un yanına erek yok zaten. 72,5 ten 41,6 ya dusmus :'(
ayni hastanenin acilinde yaptirdim :'( cok kotu hissediyorum kendimi. icimde koccaman bir bosluk var sanki tarif edemedigimaynı hastaneyemı yaptrdın canım fark edebılıo cunku
oyle düşünme canım hiç pes etme her ay gt boşver ınşallah olacak hayırlısıyla umıdını hç kaybetmeayni hastanenin acilinde yaptirdim :'( cok kotu hissediyorum kendimi. icimde koccaman bir bosluk var sanki tarif edemedigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?