Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar sat 10 kasım yumurtlama 27 kasım gibi. Pazartesi 571 çıktı hcg bugün tekrar ölçtürdük 1350 sizce iyi mi az mı artmış yoksa

Kızlar sat 10 kasım yumurtlama 27 kasım gibi. Pazartesi 571 çıktı hcg bugün tekrar ölçtürdük 1350 sizce iyi mi az mı artmış yoksa
canım bu şekılde anlaşılmazmuhakak 2 gunde bır yaptr kı duzenlı artıp artmadıgını anca ole anlarsın ıkı gunde bır ıkı kat artması gerekıo yanı pazartesı 571 se çarşamba gunu yaklaşık 1142 olması lazım 4 dunde bır olçtrme ıkı gunde bır kan ver canım

Canm masallah katlanmış.takma kendini boyle stres yapma hayirlisiyla hizla yukselecek.

Kizlar sık idrar,gecenlerde ates basması,yumurtlamadan iki uc gun sonra iki gun suren adet sancisi yasadm.dunde halsizlik vardi bugun heryerim sizliyor,belim agriyor.takatim yok hic biseye.hic uyumamis gibiyim,baş agrim var.ve bugun ishal halim var.reglye 4 5 gun kaldi ama 9-10 gun evvel agrimaya baslayan goguslerimde tık yok.gebelige yoramiyorm test yapmak istemiyorm neyim var bnm fikirlerinize ihtiyacm var.ya unuttum bide cok hassasm aglayasm var gereksiz yere.

insallah dedigin gibi olur :) ama aklimda sorular var. adetim 1 gun gecikti degerim 75.5 cikti ya hani bu 4. hafta icin dusuk bi deger degil mi?
Dollenme zamanina göre degisebilir deger.belki gec dollenmedr cnm

Bebegim de kalp atışı olabilme ihtimali kalmadı içimde 8haftalik bi kese var ama hiç bi bagimiz yok maalesef yarın araştırmaya gidicem 3.düşük diye araştırılacak inş.kanda pıhtı yüzünden ablam 5.gebeliginde bebeğini kucağına alabildi Allahım inş.isteyen herkesin bebeğini kucağına alıp büyütmeyi nasip eder.amin

Amin, Allah yardımcın olsun, şu hailde zor olduğunu farkındayım ama moralini yuksek tutmaya çalış, gebe kalabiliyor olmak çok iyi, bende de pıhtılaşma problem i var, gebeyim ve sürekli yüreğim ağzımda bişey olursa diye ama biliyorum ki bu sıkıntısı olanlar er geç bebek sahibi oluyo inşallah, bizim sınavımızda bu da varmış, napalım sabırla duayla beklicez, Allah kolaylıkla sağlıkla mutlulukla kavuşturur evlatlarımıza inşallah, moralini yüksek tutmaya çalış, müstakbel bebeklerimizi genç yaşta yıpranmış annelere maruz bırakmayalım, herşey gönlünce olsun

Ben kuretaj sonrası 1. Ayda ogrenmiştim pıhtılaşma olayını dr hemen coraspin 100 mg başla demişti, eşim yanımda olmadığı iç i n de 2 ay coraspin aldım sabahları sonra hemen bebiş gelmiş, iğne başladım
İğneyi de öğrendikten sonra ne kadar erken başlarsan o kadar iyi diye ben adet gunume 3 gun kala baktırıyodum, idrar tahlilleri ne güvenme direk kan tahlili yaptır
Kendini hazır hissettiğinde hiç yormadan bekletmeden gelir inşallah bebiş, sağlıkla mutlulukla

kızlaarrrrrr kanamam oldu benim :'( cok kotu hissettim kendimi. nedir bu simdi. idrar testi yaptim 2. cizgi cikti ama kanamamda var?

kızlaarrrrrr kanamam oldu benim :'( cok kotu hissettim kendimi. nedir bu simdi. idrar testi yaptim 2. cizgi cikti ama kanamamda var?
canım o tıp durumlarda kişiler bebş oldugu halde adet de olabılıo dıe bılıorum ama bnce kanamn varsada bı kan tahlılı ver hcg yuksek cıkarsa doktora gt Allah korusun hamıleyden kanama sıkıntılı tabı kırmızıysa kahverengıyse korkacak bişey yok dıo doktorlar ama sen tedbırını al

şimdi acilden geldim 1 saat sonra tahlil sonuçlarım çıkacak. inşallah onemli birsey yoktur. devamlı bi kan yok sadece peceteye biraz kan geldi. şimdi de kahverengi akıntıya donustu. neler oluyo anlayamıyorum

evet malesef degerım dusmus :'( dilisyonlu beta hcg istedi dr. o da 41,6 cıkmıs netten baktım sonuca. tekrardan gitmeyecem dr.un yanına erek yok zaten. 72,5 ten 41,6 ya dusmus :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…