Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ayni hastanenin acilinde yaptirdim :'( cok kotu hissediyorum kendimi. icimde koccaman bir bosluk var sanki tarif edemedigim
Aralik basinda ben de yasadim yasadiklarini.. gebeligini ne zaman ogrenmistin? Buyuk ihtimal kimyasal gebelik seninki de.. moral bozmak yok.. cok zor bir durum.. hissettiklerini benden daha iyi anlayan olamaz ama inan bana gececek bugunler de..

Aralik basinda ben de yasadim yasadiklarini.. gebeligini ne zaman ogrenmistin? Buyuk ihtimal kimyasal gebelik seninki de.. moral bozmak yok.. cok zor bir durum.. hissettiklerini benden daha iyi anlayan olamaz ama inan bana gececek bugunler de..
adetten 2 gun once igrenmistim muhtemelen kimyasal gebelik cok zor ve aglamaktan sistim sanki hepsi bi ruya gibi. once seviniyosun sonra uzuluyosun. oyle karmasik duygular yasadim ki en sonunda olmadi iste

CANIMNE OLACAK HELAL OLSUN OYLE ŞEYMI OLU RR RABBIM TEZ VAKITTE BİR EVLAT TUM ISTEYENLERE NASIP EDER INŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMZA ALMAYI HEPIMIZE
amiinnn insallah o da olur :'( daha kanamam olmadi simdi de kanamam olsun diye bekliyorum. kahverengi lekelenmeler oluyo adet baslamadi henuz. yarin da baska bi dr.a gitcez bakalim neden boyle oldu diye.

Hanımlar iyi geceler ,bana da yardımcı olun nolurrrr benim adetler düzensiz,pko var son 3 ay şu şekildeydi 16 eylül,17 ekim,14 kasım son ay 28 günde oldum çok iyi düzene girdim diyodum bu ay daha adet olmadım 17 siperşembe günü yani adetin 33.,günü evde test yaptım negatif çıktı 1 haftadır ha aktı ha akacak gibi ,oldum sanıyorum yok aşırı gaz,adet sancısı,göğüslerde şişlik ,sızı, var cuma günüde çok afedersiniz peçetede pembe kan gördüm adetim başlıcak zannettim,yok yok ggelmiyor tabiri caizse davul gibi şişti karnım yarın kanda baktırmak istiyorum 38.gün olucak eğer yoksa doktora gidicem sorum da şu kan testini nerelerde yaptırabilirim? Acaba 33.gün yaptığım gebelik testi doğrumudur yanılma payı var mı ?

evet malesef degerım dusmus :'( dilisyonlu beta hcg istedi dr. o da 41,6 cıkmıs netten baktım sonuca. tekrardan gitmeyecem dr.un yanına erek yok zaten. 72,5 ten 41,6 ya dusmus :'(
Geçmiş olsun, hiç moralini bozma, en azından kürtaja gerek kalmamış, bi sonraki ay bile deneyebilirsin kendini hazır hissedersen, herşey gönlünce olsun

İdrar testlerinin hep bi yanılma payı vardır, bahsettiğin belirtiler gebelikte de adette de olabilir, kan tahlilini aile hekimleri de yapıyo ya da hastanelerin acil girişinden durumunu anlatıp tahlil örneği verebiliyosun, inşallah hayırlı bi gebelik vardır ama lutfen yoksa da kendini yıpratma, benim bir kaybım oldu, sonra 3 ay sonra geldi bebiş ama ben ccgu zaman eşim yanımda olmamasına rağmen hep varsa diye stresi yaşadım, negatif gelince hüngürt foşurt ağladım, en son iki ay baktım boyle olmuyo rutine bindirdim, yani benim için sıradan bi olay gibi nerdeyse markete gider gibi adete yakın dönemde hastaneye gittim tahlil verdim, birinde negatif cıktı, tabi yine üzüldüm ama o kadar kendimi yıpratmadan aglamadan, paşa paşa adetimi bekledim bi sonraki aya deneyebilirim düşüncesiyle moralimi yuksek tutmaya çalıştım, hakikaten de bi sonraki ay pozitif geldi... sonuç olarak tahlilin sonucu nasıl gelirse gelsin moral bozmak yok, en azından kendimiz ve ailemiz icin buna çaba harcamakta yarar var, zamanı gelince bebiş zaten gelir inşallah

adetten 2 gun once igrenmistim muhtemelen kimyasal gebelik cok zor ve aglamaktan sistim sanki hepsi bi ruya gibi. once seviniyosun sonra uzuluyosun. oyle karmasik duygular yasadim ki en sonunda olmadi iste
Aynen ben de adetten 2-3 gun once ogrenmistim.. sali kontrole gidecektim ama pazar gunu dustugunu ogrendim.. cok zor bir olay gercekten ama bizler sansliyiz cunku sorunlu sagliksiz dollenmelerde kimyasal gebelik oluyor.. vucut sagliksiz oldugu icinn atiyor.. ya atmasa yada dis gebelik olsa inan onlar daha zor.. o yuzden bir an once toparlan ve onune bak.. calismalara da basla bebegin gelmek icin sabirsizlaniyor annesi :)

çok teşekkür ederim canım bebeğini hayırlısıyla kucağına al inşallah, evet haklısın çok umutlanmak istemiyorum,sonu üzücü oluyor, halen yok adetim,yoksada kendiliğinden gelsin adetim,kist olmasın da yada söktürücüyle adet olmak zorunda kalmıyayım içimde hiç hamilelik hissi yok .bu gün öğleden sonra annemi hastaneye götürücektim ozamana kadar olmassam kan tahlili vericem ,hayırlısı Allahtan artık

Slm bayanlar esenler kadın doğum hastanesinde tavsiye edebileceğiniz doktor var mı bu arada 7haftalık hamileyim bilgilerinize ihtiyacım var teşekür ederim şimdiden

pko için dr tedavisi oldu mu? soğan kürü,zerdeçal, çörek otu çok faydalı. Propolis,arı sütü,incir kürüde tavsiye ediliyor. ayrıca bol probiyotik alın. geçmiş olsun

kızlar benimde 12 aralıkta beta hcg değerim 80 di. 22 aralık cumartesi 3823 olmuş. dr henüz keseyi göremedi, vajinal ultrason değil karından baktırdım. heyecandan ölcem

Kızlar adetime 3 gun var kan testinde 459.9 çıktı bana yüksek gibi geldi normal mi sizcee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…