- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
korkma canım daha cok ufak 7 haftalık ken dılan net gozukur hayırlı olsunTesekkurederim utrasonda net gozukmedi cok ince gozuktu hala korkuyrm
canım dra gderken ıdrara olabıldıgınce sıkışık gdın muhakka ozamn goru necek ıdrar kesesı boşkızlar benimde 12 aralıkta beta hcg değerim 80 di. 22 aralık cumartesi 3823 olmuş. dr henüz keseyi göremedi, vajinal ultrason değil karından baktırdım. heyecandan ölcem
Hayırlısı olsun canim inşallah Rabbim bi dahaki aya nasip eder. İlk çocuk mu istiyosunuz.? Bide kaç gün geçmişti adetinbenim 1.20 çıktı 5in altı gebelik olmuyormuş önümüzdeki aya kısmet olsun inşallah
Bende 19 olmam gerekiyodu canm doktora gittinmi pekiBenimde 106 cikti bugun adetimi 18 inde olmam gerekiyodu senin degerlerimiz cok yakin
Bende 19 olmam gerekiyodu canm doktora gittinmi peki
Amin cnm saolasin bugün kürtaj oldum cuma araştırmaya gidicem genetik test olucak genetik teste gttnmi sen nereye randevu alicam bna kadın hastalıklarına gittiğimde buraya al ben yonlendiricem dedi doktor ama genetik bölümüne ayrı randevu aldırırlar mi acaba eşim birkaç günlüğüne gelicek çünkü testi yaptrmadan gitmez inş.Amin, Allah yardımcın olsun, şu hailde zor olduğunu farkındayım ama moralini yuksek tutmaya çalış, gebe kalabiliyor olmak çok iyi, bende de pıhtılaşma problem i var, gebeyim ve sürekli yüreğim ağzımda bişey olursa diye ama biliyorum ki bu sıkıntısı olanlar er geç bebek sahibi oluyo inşallah, bizim sınavımızda bu da varmış, napalım sabırla duayla beklicez, Allah kolaylıkla sağlıkla mutlulukla kavuşturur evlatlarımıza inşallah, moralini yüksek tutmaya çalış, müstakbel bebeklerimizi genç yaşta yıpranmış annelere maruz bırakmayalım, herşey gönlünce olsun
Dr un dedigi gibi 5gun daha geçtiyse yaptır bence, hakkında hayırlısı olsunKurtaj olmadim normal dusuk yaptim kanamam 5 gun surdu sence yarn tekrar yaptrmalimiyim beta ?
evet canım ilk çocuk ,bende pko olduğu için gününü kestiremiyorum 35-32-33-30 geçen ayda 28 gün oldum 35 ggünde hesaplasam 3 gün geçmiştir ,30 gün hesaplasam 8 gün geçmiştirr offff çok zor pko olu olmak daha bu gün oldu yok adetim doktora gidicektim,kardeşimin komşusu hemşire ebe hemşireymiş sağlık ocağında,ona sordum biraz daha bekle sonra gidersin doktora dedi 1 hafta daha belkiycem adet olmassam gidicem bakalım nasip.Hayırlısı olsun canim inşallah Rabbim bi dahaki aya nasip eder. İlk çocuk mu istiyosunuz.? Bide kaç gün geçmişti adetin
Bende dün kan verdim 350 olmusBugun gittim canim degerim 210 olmus ayrintili testler yapti haftaya gel istersen alttan gorelim keseyi istemezsen 15 gun sonra gel karindan goruruz dedi
Kızlar söylemiştim degerim 459 die 2 gün gecti 1262 olmuş ve adet günüm bugün yada yarın olması lazım sağlık ocağı doktoru anormal bi artış var demiş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?