Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar benimde 12 aralıkta beta hcg değerim 80 di. 22 aralık cumartesi 3823 olmuş. dr henüz keseyi göremedi, vajinal ultrason değil karından baktırdım. heyecandan ölcem
canım dra gderken ıdrara olabıldıgınce sıkışık gdın muhakka ozamn goru necek ıdrar kesesı boş
olunca gorunmuo ultrasonda

Merhabaa ben 3 aylik evliyim gecen ay dusuk yaptim bu ay henuz regl olmadim 4 gun gecti die kan testi yaptrdim ama doktor bise cikmamis bekle 5 gun regl olmazsan tekrar gel kan testine dedi ama kafam cok karisti gecen ay 2 gun gecmisti belli olmustu betada bu sefer nie bole beni bilgilendirin lutfeeen

[/QUOTE="Bicirk, post: 44237029, member: 724870"]Merhabaa ben 3 aylik evliyim gecen ay dusuk yaptim bu ay henuz regl olmadim 4 gun gecti die kan testi yaptrdim ama doktor bise cikmamis bekle 5 gun regl olmazsan tekrar gel kan testine dedi ama kafam cok karisti gecen ay 2 gun gecmisti belli olmustu betada bu sefer nie bole beni bilgilendirin lutfeeen[/QUOTE]
Dusuk sonrası düzensizlikler olabilir, kürtaj olduysan bi sonraki adetin kuretaj gününden 45 gun sonraya kadar uzayabilir, kafana takma, baktın gelmiyo o zaman tekrar tahlil verirsin diger hormon seviyelerine de bakılır

Deneyimli annelere sormak istiyorum ikili tarama testini kaçıncı haftalarda yaptırdınız , ikili tarama testi yapıldıktan sonra üçlüyü yaptırdınız mı son olarak ayrıntılı ultrasona girdiniz mi ?

Kürtaj o
Amin cnm saolasin bugün kürtaj oldum cuma araştırmaya gidicem genetik test olucak genetik teste gttnmi sen nereye randevu alicam bna kadın hastalıklarına gittiğimde buraya al ben yonlendiricem dedi doktor ama genetik bölümüne ayrı randevu aldırırlar mi acaba eşim birkaç günlüğüne gelicek çünkü testi yaptrmadan gitmez inş.

[QUOTE7, post: 44242651, member: 6782 o

Amin cnm saolasin bugün kürtaj oldum cuma araştırmaya gidicem genetik test olucak genetik teste gttnmi sen nereye randevu alicam bna kadın hastalıklarına gittiğimde buraya al ben yonlendiricem dedi doktor ama genetik bölümüne ayrı randevu aldırırlar mi acaba eşim birkaç günlüğüne gelicek çünkü testi yaptrmadan gitmez inş.[/QUOTE]
Ben dahiliye hematolojiye gitmiştim ama dr oyle soylediyse konsultasyon diye ister difer bolumlerden tahlil verirsin sıkıntı olmaz insallah, ben sadece trombofili paneli vermistim bu arada ama seni endokrine de yonlendirebilirler genetikle birlikte,inşallahguzel sonuçlar cıkar, yani baska bi sıkıntı varsa da ogrenmis olursun, yoksa igne dozu aspirin diyet gibi seyler duzenlenir, herşey gonlunce olsun

Hayırlısı olsun canim inşallah Rabbim bi dahaki aya nasip eder. İlk çocuk mu istiyosunuz.? Bide kaç gün geçmişti adetin
evet canım ilk çocuk ,bende pko olduğu için gününü kestiremiyorum 35-32-33-30 geçen ayda 28 gün oldum 35 ggünde hesaplasam 3 gün geçmiştir ,30 gün hesaplasam 8 gün geçmiştirr offff çok zor pko olu olmak daha bu gün oldu yok adetim doktora gidicektim,kardeşimin komşusu hemşire ebe hemşireymiş sağlık ocağında,ona sordum biraz daha bekle sonra gidersin doktora dedi 1 hafta daha belkiycem adet olmassam gidicem bakalım nasip.

Kızlar 28 aralık'ı bekleyemedim, kan testi yaptırdım bugün .
.beta hcg 64 çıktı... hamileymişimmmmm...
regl tarihime 5 gün var... sizce normal mi değer?
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım... 2 embriyo transfer edildi... ikiz olabilir mi :)

YKUM_S, post: 44247534, member: 724619"]Kızlar 28 aralık'ı bekleyemedim, kan testi yaptırdım bugün .
.beta hcg 64 çıktı... hamileymişimmmmm...
regl tarihime 5 gün var... sizce normal mi değer?
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım... 2 embriyo transfer edildi... ikiz olabilir mi :)[/QUOTE]
Tebrikler, benim tek bebiş 4 gun kala deger 12,
2 gun kala 59 cıkmıstı, ilk degerler yanıltıcı olabiliyor ama transferde ikiz tutunmuş olabilir

[/QUOTE]
Tebrikler, benim tek bebiş 4 gun kala deger 12,
2 gun kala 59 cıkmıstı, ilk degerler yanıltıcı olabiliyor ama transferde ikiz tutunmuş olabilir[/QUOTE]

inşallah canım çok istiyorum :) mucks

Kızlar söylemiştim degerim 459 die 2 gün gecti 1262 olmuş ve adet günüm bugün yada yarın olması lazım sağlık ocağı doktoru anormal bi artış var demiş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…