- 22 Kasım 2015
- 332
- 189
- 18
- 32
ikiz olabilir, değerler abartılı değil..
canım senin 4. hafta sayılır ve 4. hafta da normal değer zaten 4- 426 arasıymış... seninki bi tık fazla...sorun yok merak etme. ikiz oalbilir, allah gönlümüze göre versin. :)
Gebelik var ama haftası kaç acaba haftaya göre değerler önemli ya bende bilemedim o yüzden kendiminkini deArkadaslar hepinize iyi aksamlar buda benim test sonucum bugun yaptirdim yorumunuz nedir
hayırlı olsun cnaımArkadaslar hepinize iyi aksamlar buda benim test sonucum bugun yaptirdim yorumunuz nedir
yokcanım bnm bı keresınde 1.2 cıkmıştı bazen yaptrdımda 0.100 cıkıodu değeri yazıoalr kaçsaMerhaba bisey sotrabilir miyim kafami kurcalafdida simdi bazi hastanlerde hcg yaptiriyoruz 0.100yaziyo doktor direkt negatif diy o benn bikeresordum bana seyy dedi hemsire biz 5in altinda deger cikinca direkt 0.1yazariz dedi bunedemek yani 4 veya 3sede mi oyle yaziyorlarr anlamadim
Teşekkür ederim canim insallah kesesini gorup kalp atislarini duymakda nasip olurhayırlı olsun cnaım
inşalla h canım bn 4 haftalıkken kese gormuştum değerim ozamnlar 2000lerdeydı ıkıbınler egelınce gt doktoraTeşekkür ederim canim insallah kesesini gorup kalp atislarini duymakda nasip olur
Hayırlı olsun benimde 6hafta 4günlük dün ultrason da kalp atışı dinledik cok güzel bir duygumerhaba kızlar.
ben de bir kaç gündür yaşıyorum bu heyecanı. son adet tarihim 7 kasımdı. pko lu olduğum için ve adetim düzensiz olduğu için tam gün takip edemedim tabi. ama iyice gecikince ve bir takım belirtiler hissedince evde yapılan testlerden yapayım dedim. sonuç pozitifhatta güvenemeyip farklı markalardan 2 tane daha alıp yaptım onlar da pozitif tabi bunun üzerine sağlık ocağına gittim kan testi yaptırdım, beta-hCG 21523. bu değerlere göre ve internetteki gebelik haftası hesaplamalarına göre 6. hafta içindeyim. doktorla yarın görüşeceğim inşallah.
yarına kadar sabredemedim, buralarda birileri varsa onlar da belki bir yorum yapar dedim
Bu arada benimde son adet tarihim 7 kasımdıHayırlı olsun benimde 6hafta 4günlük dün ultrason da kalp atışı dinledik cok güzel bir duygu
Bu arada benimde son adet tarihim 7 kasımdımerhaba kızlar.
ben de bir kaç gündür yaşıyorum bu heyecanı. son adet tarihim 7 kasımdı. pko lu olduğum için ve adetim düzensiz olduğu için tam gün takip edemedim tabi. ama iyice gecikince ve bir takım belirtiler hissedince evde yapılan testlerden yapayım dedim. sonuç pozitifhatta güvenemeyip farklı markalardan 2 tane daha alıp yaptım onlar da pozitif tabi bunun üzerine sağlık ocağına gittim kan testi yaptırdım, beta-hCG 21523. bu değerlere göre ve internetteki gebelik haftası hesaplamalarına göre 6. hafta içindeyim. doktorla yarın görüşeceğim inşallah.
yarına kadar sabredemedim, buralarda birileri varsa onlar da belki bir yorum yapar dedim
Yarin tekrar tahlil vericem bakalim yukselmismi hayirlisi Allahtaninşalla h canım bn 4 haftalıkken kese gormuştum değerim ozamnlar 2000lerdeydı ıkıbınler egelınce gt doktora
karından ultrasondamı gordun bebişi ve kalbını duydun canımBu arada benimde son adet tarihim 7 kasımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?