Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım senin 4. hafta sayılır ve 4. hafta da normal değer zaten 4- 426 arasıymış... seninki bi tık fazla...sorun yok merak etme. ikiz oalbilir, allah gönlümüze göre versin. :)

Merhabalar benim değer içinde bir fikir verebilir misiniz acaba ? Doktor hiç bişey söylemedi gebelik var pozitif dedi sadece düşük gibi bişey demedi ama sanki bana çok düşükmüş geldi lütfen bakın

Değer görünmüyorsa 1350.00 bu arada

Arkadaslasr sat 25 kasim ovulasyon 11aralik 23 aralik hcg 0.100 kesin hamile degilim dimi aglamaktan ucim sisti

Malesef değilsin canım üzme kendini dicem ama kolay olmadığını biliyorm hayırlısı sağlıklı için dua et hep

Arkadaslar hepinize iyi aksamlar buda benim test sonucum bugun yaptirdim yorumunuz nedir

Eklentiler

• 20151223_192708.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 1.486
Bende merak ediyorum canim acilde yaptırdım testi dr pozitif ama kadın dogumcuya gidin dedi o yuzden sizlere sormak istedim

merhaba kızlar.
ben de bir kaç gündür yaşıyorum bu heyecanı. son adet tarihim 7 kasımdı. pko lu olduğum için ve adetim düzensiz olduğu için tam gün takip edemedim tabi. ama iyice gecikince ve bir takım belirtiler hissedince evde yapılan testlerden yapayım dedim. sonuç pozitif hatta güvenemeyip farklı markalardan 2 tane daha alıp yaptım onlar da pozitif tabi bunun üzerine sağlık ocağına gittim kan testi yaptırdım, beta-hCG 21523. bu değerlere göre ve internetteki gebelik haftası hesaplamalarına göre 6. hafta içindeyim. doktorla yarın görüşeceğim inşallah.
yarına kadar sabredemedim, buralarda birileri varsa onlar da belki bir yorum yapar dedim

Merhaba bisey sotrabilir miyim kafami kurcalafdida simdi bazi hastanlerde hcg yaptiriyoruz 0.100yaziyo doktor direkt negatif diy o benn bikeresordum bana seyy dedi hemsire biz 5in altinda deger cikinca direkt 0.1yazariz dedi bunedemek yani 4 veya 3sede mi oyle yaziyorlarr anlamadim

yokcanım bnm bı keresınde 1.2 cıkmıştı bazen yaptrdımda 0.100 cıkıodu değeri yazıoalr kaçsa

Hayırlı olsun benimde 6hafta 4günlük dün ultrason da kalp atışı dinledik cok güzel bir duygu

Bu arada benimde son adet tarihim 7 kasımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…