Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar merhaba,
Ben de hamilelik icin calisiyorum henuz beklemedeyim ama simdi yegenimin kan sonucunu aldik hastaneden 139 cikti hcg'si. Sat 23 kasim. Normal mi acaba kuduracak meraktan :))

Dun yaptim bu testi. Bugun sonucu aldim cok heyecanliyim ayni zamanda da gerginim biraz cunku doktor kesin birsey demedi benim son adetim23 kasim hala olmadim. Heyecanla bekliyorum insallah olmam.

Eklentiler

• 20151224_113238.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 1.604
Dun yaptim bu testi. Bugun sonucu aldim cok heyecanliyim ayni zamanda da gerginim biraz cunku doktor kesin birsey demedi benim son adetim23 kasim hala olmadim. Heyecanla bekliyorum insallah olmam.
canım bnm de ılk değerim 43 dü ıkı gune bır olçtr artar ınşallah duzenlı şekılde ıkı kat bı problem olmaz sağlıcakla kucağına alırsn ebbişini pozıtıf hayırlı olur hakkında ınşallah

Deneyimli annelere sormak istiyorum ikili tarama testini kaçıncı haftalarda yaptırdınız , ikili tarama testi yapıldıktan sonra üçlüyü yaptırdınız mı son olarak ayrıntılı ultrasona girdiniz mi ?
Sanırım yardımcı olabilecek kimse yok

merhabalar bende aranıza yeni katıldım.SAT tarihime göre 6 haftalık olması gereken gebeliğimde beta hcg değerim 20 çıktı ya çok yeni yada sağlıksız gebelik dedi doktor.Ben beklediğim adet tarihim 8 Aralıkdan sonra tahlil yaptırdım negatifdi 21 aralıkda pozitif 20 çıktı sizce benim durumum nedir

Geç döllenme galiba seninde hayatımm pazartesi tekrarla tahlilini kesinlestirmış olursun artıs olursa inşallah hersey gönlünce olur :)

kızlar benimle bir sevindiniz hepiniz bebiş haberime Allah razı olsun .Ama 2 yıllık umut dolu bekleyişim son buldu derken geçen hafta boş gebelikte kürtaj oldum maalesef..Alışmıştım ben ona .ama içim sızlıyo hala..Şimdi de dualarınızda er bulmayı umuyorum.sağlıkla hayırlı zamanda tekrar bu heyecanı yaşarım inşallah ...

İnşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder sana da allahım nerde varsa inşallah herkese canım canını hiç sıkma bunda da bir hayır vardır

İnşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder sana da allahım nerde varsa inşallah herkese canım canını hiç sıkma bunda da bir hayır vardır
sağol canım .Allah razı olsun..isteyen her kadına nasip etsin inşallah..sağlıklaa....

Hcg değerin kaçtı canım hatırlıyor musun
Adetim 4 gecikmişti HCG 800 dü. ultrasonda 5 haftalık dedi dr.4 gün sonra tekrar yaptırmıstım 2966 çıkmıştı.kalp atışlarını duymak için gittiğimizde kesenin boş olduğunu öğrendik.8 haftalıktım.

Güzelmiş değerlerin aslında ya benimde aklıma kimyasal gebelik geliyor suan en son adet tarihm 9 Kasımdi 7 aralıkta olmam gerekiyordu olmadım yani 18 gün gecikti adetim çarşamba günü test yaptırdım 1350.00 çıktı sonuç çok düşük gibi geldi güne göre ama bilmiyorum ya doktor da hiç bişey demedi içim içimi yiyor

rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşaAllah..Bizler yalnızca istiyoruz lütfu büyük rabbim nasip eder inşallah üzülmeyin desek de üzüleceksiniz biliyorum ama inşallah acınızı dindirecek bir bebek haberi bu ay nasip olur size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…