- 30 Ekim 2015
- 370
- 549
- 33
Benimde 23 kasim 45 cikti hcgKizlar merhaba,
Ben de hamilelik icin calisiyorum henuz beklemedeyim ama simdi yegenimin kan sonucunu aldik hastaneden 139 cikti hcg'si. Sat 23 kasim. Normal mi acaba kuduracak meraktan :))
canım bnm de ılk değerim 43 dü ıkı gune bır olçtr artar ınşallah duzenlı şekılde ıkı kat bı problem olmaz sağlıcakla kucağına alırsn ebbişini pozıtıf hayırlı olur hakkında ınşallahDun yaptim bu testi. Bugun sonucu aldim cok heyecanliyim ayni zamanda da gerginim biraz cunku doktor kesin birsey demedibenim son adetim23 kasim hala olmadim. Heyecanla bekliyorum insallah olmam.
Evet karından gördüm bebişi kalp atışı herşey normal 6 hafta 4günlük bir hafta önce gittim normal muayene oldum sonrasında bu hafta çağırdı kalp atışına bakalım dedikarından ultrasondamı gordun bebişi ve kalbını duydun canım
Sanırım yardımcı olabilecek kimse yokDeneyimli annelere sormak istiyorum ikili tarama testini kaçıncı haftalarda yaptırdınız , ikili tarama testi yapıldıktan sonra üçlüyü yaptırdınız mı son olarak ayrıntılı ultrasona girdiniz mi ?
bugün kan tahlili verdim sonucum 4de gelicek merakla bekliyorum.Geç döllenme galiba seninde hayatımm pazartesi tekrarla tahlilini kesinlestirmış olursun artıs olursa inşallah hersey gönlünce olur :)
İnşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder sana da allahım nerde varsa inşallah herkese canım canını hiç sıkma bunda da bir hayır vardırkızlar benimle bir sevindiniz hepiniz bebiş haberime Allah razı olsun .Ama 2 yıllık umut dolu bekleyişim son buldu derken geçen hafta boş gebelikte kürtaj oldum maalesef..Alışmıştım ben ona .ama içim sızlıyo hala..Şimdi de dualarınızda er bulmayı umuyorum.sağlıkla hayırlı zamanda tekrar bu heyecanı yaşarım inşallah ...
sağol canım .Allah razı olsun..isteyen her kadına nasip etsin inşallah..sağlıklaa....İnşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder sana da allahım nerde varsa inşallah herkese canım canını hiç sıkma bunda da bir hayır vardır
Hcg değerin kaçtı canım hatırlıyor musunsağol canım .Allah razı olsun..isteyen her kadına nasip etsin inşallah..sağlıklaa....
Adetim 4 gecikmişti HCG 800 dü. ultrasonda 5 haftalık dedi dr.4 gün sonra tekrar yaptırmıstım 2966 çıkmıştı.kalp atışlarını duymak için gittiğimizde kesenin boş olduğunu öğrendik.8 haftalıktım.Hcg değerin kaçtı canım hatırlıyor musun
sağol canım sana da hayırlı olsunHayırlı olsun benimde 6hafta 4günlük dün ultrason da kalp atışı dinledik cok güzel bir duygu
rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşaAllah..Bizler yalnızca istiyoruz lütfu büyük rabbim nasip eder inşallah üzülmeyin desek de üzüleceksiniz biliyorum ama inşallah acınızı dindirecek bir bebek haberi bu ay nasip olur sizekızlar benimle bir sevindiniz hepiniz bebiş haberime Allah razı olsun .Ama 2 yıllık umut dolu bekleyişim son buldu derken geçen hafta boş gebelikte kürtaj oldum maalesef..Alışmıştım ben ona .ama içim sızlıyo hala..Şimdi de dualarınızda er bulmayı umuyorum.sağlıkla hayırlı zamanda tekrar bu heyecanı yaşarım inşallah ...
Moralini bozma canım herseyin hayırlısı olsun ben hep hayırlı sağlıklı olsun diye dua ediyorum sende öyle de içini Ferah tutbenim de beta hcg değerim de düşme olmuş 30dan 25'e düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?