Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Doktoruna git danis canım bende tekrar yaptırmayi düşünüyorum sanki bana da öyle olacakmis gibi geliyor hayırlısı olsun hepimiz için ya
Gosterdim canim saglikli bi gebeliğe benzemiyo pazar gunu acilde tekrar test yaptir pazartsi bakiyim dedi. Hakkimizdan hayirlisi Allahim hayirlisiyla nasip etsin

Merhaba sat 2 aralik. Bat 30 aralikti bata 5 gun kala hcg 10,69 cikti. Yarin kan testini tekrar yenileyecegim ama bu deger cok mu dusuk acaba yarin bata 2gun kalmis olacak.

Merhaba sat 2 aralik. Bat 30 aralikti bata 5 gun kala hcg 10,69 cikti. Yarin kan testini tekrar yenileyecegim ama bu deger cok mu dusuk acaba yarin bata 2gun kalmis olacak.
henuz adetın gelmedıgı için normal canım umarım yukselır ıkıgun sonra hayırlı olsun 5 üsüt pozıtıf kabul edıolar sonuçta :)

selam kızlar adetime 4-5 gün var kan değerim 57.48 doktor şüpeli dedi.oğlumda tam adet günümde 65.33 çıkmıstı sizce hamileniyim?

Merhaba arkadaşlar , iki evladım ve 12 sene sonra perşembe günü hamile olduğumu öğrendim... Sat 20.11.2015,
Safra kesemde taş oluşumu var, doktor ameliyat dedi ve bazı testler istedi... Tahlillerin arasına betahcg yi kendim ekledim neden bilmiyorum, değer 16.aralıkda 2,49 çıktı.21 aralıkda evde idrar testi taptım ve çift çizgiyi gördüm, 25 aralık da beta hcg yapıldı hastanede değer 748, pazartesi kadın doğum dr unda randevum var bakalım değer ikiye katlanack mı hepinize sabırlı günler sevindirici haberler diliyorum...

Hayirli olsun canim.. tebrik ediyorum :)

Dayanamdim test yaptirdim yine sonucum 30.19 2 gunde 3 kati olmus nerdeyse rahatladim biraz
Tebrikler, benim de başlangıçta bat a 4 gun kala 12 çıkmıştı, 2gun sonra 59, 4gun sonra da 260 gibi bisey çıkmıştı, maşallah gayet iyi ilerliyor, Allah tüm isteyenlerle birlikte bize de hayırla sağlıkla mutlulukla bebislerimize kavuşmayı, kucağımıza almayı nasip etsin

Amin inşallah ne olacak ne bitecek diye beklemek cok zormus erken ogrenmekte ayri bir sıkıntı Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin isteyen herkesede versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…