amin hayırlısı değilmiş rabbimin takdiri cümlemiz için hayırlısı inşallah çok teşekkür ederimMoralini bozma canım herseyin hayırlısı olsun ben hep hayırlı sağlıklı olsun diye dua ediyorum sende öyle de içini Ferah tut
Amin canım benim dikkat et kendineamin hayırlısı değilmiş rabbimin takdiri cümlemiz için hayırlısı inşallah çok teşekkür ederim
canım ikili test 11-14.haftalarda yapılır 3lü test 16-18.haftalarda.2li 3lüden daha iyidir 2li yaptırırsan 3lüye gerek yok yeterli ama bence 2li yaptırmaya bak daha doğru sonuç verirSanırım yardımcı olabilecek kimse yok
Çok sağol canım benimAmin canım benim dikkat et kendine
Doktoruna git danis canım bende tekrar yaptırmayi düşünüyorum sanki bana da öyle olacakmis gibi geliyor hayırlısı olsun hepimiz için yaKizlar benimde degerim dusmus carsamba 270 di bugun 184 cikti
İnşallah dualarım seninlesağol canım sana da hayırlı olsunben pazartesi gideceğim ultrason için, inşallah her şey yolunda gider
Gosterdim canim saglikli bi gebeliğe benzemiyo pazar gunu acilde tekrar test yaptir pazartsi bakiyim dedi. Hakkimizdan hayirlisi Allahim hayirlisiyla nasip etsinDoktoruna git danis canım bende tekrar yaptırmayi düşünüyorum sanki bana da öyle olacakmis gibi geliyor hayırlısı olsun hepimiz için ya
Amin canımGosterdim canim saglikli bi gebeliğe benzemiyo pazar gunu acilde tekrar test yaptir pazartsi bakiyim dedi. Hakkimizdan hayirlisi Allahim hayirlisiyla nasip etsin
henuz adetın gelmedıgı için normal canım umarım yukselır ıkıgun sonra hayırlı olsun 5 üsüt pozıtıf kabul edıolar sonuçta :)Merhaba sat 2 aralik. Bat 30 aralikti bata 5 gun kala hcg 10,69 cikti. Yarin kan testini tekrar yenileyecegim ama bu deger cok mu dusuk acaba yarin bata 2gun kalmis olacak.
Dayanamdim test yaptirdim yine sonucum 30.19 2 gunde 3 kati olmus nerdeyse rahatladim birazhenuz adetın gelmedıgı için normal canım umarım yukselır ıkıgun sonra hayırlı olsun 5 üsüt pozıtıf kabul edıolar sonuçta :)
gözün aydın sağlıkla ıerler gebeıgın Allahın ıznıyle canımDayanamdim test yaptirdim yine sonucum 30.19 2 gunde 3 kati olmus nerdeyse rahatladim biraz
Bence hamilesin canım hayırlısı olsunselam kızlar adetime 4-5 gün var kan değerim 57.48 doktor şüpeli dedi.oğlumda tam adet günümde 65.33 çıkmıstı sizce hamileniyim?
Hayirli olsun canim.. tebrik ediyorum :)Merhaba arkadaşlar , iki evladım ve 12 sene sonra perşembe günü hamile olduğumu öğrendim... Sat 20.11.2015,
Safra kesemde taş oluşumu var, doktor ameliyat dedi ve bazı testler istedi... Tahlillerin arasına betahcg yi kendim ekledim neden bilmiyorum, değer 16.aralıkda 2,49 çıktı.21 aralıkda evde idrar testi taptım ve çift çizgiyi gördüm, 25 aralık da beta hcg yapıldı hastanede değer 748, pazartesi kadın doğum dr unda randevum var bakalım değer ikiye katlanack mı hepinize sabırlı günler sevindirici haberler diliyorum...
Canim cevap için teşekkür ederimBence hamilesin canım hayırlısı olsun
Tebrikler, benim de başlangıçta bat a 4 gun kala 12 çıkmıştı, 2gun sonra 59, 4gun sonra da 260 gibi bisey çıkmıştı, maşallah gayet iyi ilerliyor, Allah tüm isteyenlerle birlikte bize de hayırla sağlıkla mutlulukla bebislerimize kavuşmayı, kucağımıza almayı nasip etsinDayanamdim test yaptirdim yine sonucum 30.19 2 gunde 3 kati olmus nerdeyse rahatladim biraz
Amin inşallah ne olacak ne bitecek diye beklemek cok zormus erken ogrenmekte ayri bir sıkıntı Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin isteyen herkesede versin inşallahTebrikler, benim de başlangıçta bat a 4 gun kala 12 çıkmıştı, 2gun sonra 59, 4gun sonra da 260 gibi bisey çıkmıştı, maşallah gayet iyi ilerliyor, Allah tüm isteyenlerle birlikte bize de hayırla sağlıkla mutlulukla bebislerimize kavuşmayı, kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?