- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
insallllahhh canimmm haber vermeyi unutma bizedee! Benim arkadasim kan testini adet gününden 6 gün önce yapmisti negatif cikmisti. ama adet olmadi! idrar testi yapti adet gününde pozitif cikti.
RABBIM insallah her isteyene anne olmayi nasip eder! :CüvCüv:
:Saruboceq:
Teşekkür ederim canım.canım ikili test 11-14.haftalarda yapılır 3lü test 16-18.haftalarda.2li 3lüden daha iyidir 2li yaptırırsan 3lüye gerek yok yeterli ama bence 2li yaptırmaya bak daha doğru sonuç verir
Cnm iki günde bir çift kat artış olmuş bence bi problem yok geç döllendi herhaldekızlar değerim az artmış ne olur bişi deyin 21/12/15 adete 4 gün kala 8,42 23/12/15 34,01 adet günü 25/12/15 77,73 son artış az geldi siz ne diyosunuz hepsi aynı saatte alındı
Benim 6 gün kala 2,49 çıkmştı 25 aralıkda 748 bugün bakıldığında 2570 ama kese yok hiç bir şey ggörmedi drKızlar merabalar bugün beta hcg yaptırdım bat 2 ocak yorumlarmisiniz negatif dediler ama neden böyle çıksın lütfen yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 1730128
Sağol canım cevabın için benim değer kac çıktı bilmiyorum 5 in altında gösteriyor sadece okadar ya ben kacgundur evde test yapıyorum ilk sadece coookkmk derin gizli bu gölge sonra zaman geçtikçe beliriyor ondan yapayım kan dedim iyi ama neden idrarda böyle çıkıp kanda negatif kanda negatif çıkan idrarda neden çıkıyor benim kafamı karıştıran bu oldu önceden bembeyaz kalırdı bigun geçse bile hiç bise cikmazdiBenim 6 gün kala 2,49 çıkmştı 25 aralıkda 748 bugün bakıldığında 2570 ama kese yok hiç bir şey ggörmedi dr
Regli tarihini bekleyip tekrar yaptır.. Allah gönlüne göre versin inşallah
Senin adinada çok üzüldüm canım uzme kendini bazen kesede sonradan gözüküyor insandır diye kalbini ferah tür dua et canimBenim 6 gün kala 2,49 çıkmştı 25 aralıkda 748 bugün bakıldığında 2570 ama kese yok hiç bir şey ggörmedi dr
Regli tarihini bekleyip tekrar yaptır.. Allah gönlüne göre versin inşallah
Yok canım ilk gölge çıkıyor sonra belirginleşmeye başlıyor sağol hayatım dileeklerin için inşallah sende güzel sonuçlar alacaksinİdrar testi 1 saat sonra sağlıklı değil, regli gününü bekle ve betahcg yi tekrar et, bana negatif dediler bahsettiğim gibi ama değer 748 çıktı ve gebesiniz dendi, bugünde gebelik güzel ilerliyor b artış çok iyi dendi ama kese yok? Herşeyin hayırlısı kendine dikkat et güzel haberlerini okumak dileğiyle
canım bende senn gıbı dun adetıme 7 gun vardı yaptırdım 0,1 cıktı sonuc=(şimdi içim içimi yıyor acaba cokmu erken yaptrdım dıye umarım öyledır yaYok canım ilk gölge çıkıyor sonra belirginleşmeye başlıyor sağol hayatım dileeklerin için inşallah sende güzel sonuçlar alacaksin
CANIM MORALİNİ BOZMA BENDE KESE 9700LERDE GÖRÜNDÜ. BU KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR. BİR DE MAKİNELERE GÖRE. BENDE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ. BOŞ GEBELİKMİ DİYE . ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME DEĞİLMİŞ. KESE GÖRÜNDÜKTEN BİR HAFTA SONRA DA BEBEK GÖRÜNDÜ. KENDİNİ STRESE SOKMA İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN.İdrar testi 1 saat sonra sağlıklı değil, regli gününü bekle ve betahcg yi tekrar et, bana negatif dediler bahsettiğim gibi ama değer 748 çıktı ve gebesiniz dendi, bugünde gebelik güzel ilerliyor b artış çok iyi dendi ama kese yok? Herşeyin hayırlısı kendine dikkat et güzel haberlerini okumak dileğiyle
canım benim adetimden 5 gün falan geçti gebelik testi yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı kadın doğuma gideyimmi yoksa bi kaç gün daha bekliyeyimmiCANIM MORALİNİ BOZMA BENDE KESE 9700LERDE GÖRÜNDÜ. BU KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR. BİR DE MAKİNELERE GÖRE. BENDE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ. BOŞ GEBELİKMİ DİYE . ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME DEĞİLMİŞ. KESE GÖRÜNDÜKTEN BİR HAFTA SONRA DA BEBEK GÖRÜNDÜ. KENDİNİ STRESE SOKMA İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN.
YANİ SEN BİLİRSİN AMA BENCE BHCG YE BAKTIR İKİ GÜNDE BİR İKİKATI ORANINDA ARTIŞ VARSA SAĞLIKLA İLERLİYORDUR AMA DOKTORA GİTMEK İÇİN EN AZINDAN 2000 LERİN ÜSTÜNE ÇIKSIN Kİ DOKTOR KESEYİ GÖREBİLSİN SONRA ÇOK STRES YAPIYOR İNSAN NEDEN KESE GÖRÜNMEDİ NEDEN BEBEK GÖRÜNMEDİ DİYE KENDİMDEN BİLİYORUM...canım benim adetimden 5 gün falan geçti gebelik testi yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı kadın doğuma gideyimmi yoksa bi kaç gün daha bekliyeyimmi
sende belirtiler neydiYANİ SEN BİLİRSİN AMA BENCE BHCG YE BAKTIR İKİ GÜNDE BİR İKİKATI ORANINDA ARTIŞ VARSA SAĞLIKLA İLERLİYORDUR AMA DOKTORA GİTMEK İÇİN EN AZINDAN 2000 LERİN ÜSTÜNE ÇIKSIN Kİ DOKTOR KESEYİ GÖREBİLSİN SONRA ÇOK STRES YAPIYOR İNSAN NEDEN KESE GÖRÜNMEDİ NEDEN BEBEK GÖRÜNMEDİ DİYE KENDİMDEN BİLİYORUM...
BENDE GECİKMENİN HARİCİNDE PEK BİRŞEY OLMADI. 15 GÜN GECİKİNCE TEST YAPTIRDIM. BAŞTA 800LERDE ÇIKTI. 4 GÜN SONRA 4500 ONDAN İKİ GÜN SONRA DA 9700 FALAN ÇIKTI. ANCA K KESE GÖZÜKTÜ. SATA GÖRE GEBELİK İKİ HAFTA GERİDEN GELİYOR. GEÇ DÖLLENME OLMUŞ . BENİM ADET DÜZENSİZ OLDUĞUNDAN OLABİLİR DEDİ DOKTOR.sende belirtiler neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?