- 28 Ekim 2015
- 193
- 79
- 13
- 35
Adetten 4 gun once 12 cıkmıstı,2 gun arayla 12-59-127-264 cıktıEsaskiz43 .!.:Arkadaslar idrar testinde silik gordugugunuzde kan degeriniz kac cikmisti
Tesekkur ederim canim bu bilgi icin.tecrubesiz olunca boyle oluyor tabi.bu geceki igneyi senin tavsiyene uygun yapacam.senin bebis ne kadarlikEvet aynı şekilde duzenlenmis tedavimiz, iğneyi de dik açıyla yavaşca geçirip,çok yavaş yavaş enjekte edince morarmıyo, benim de basta öyleydi ama zamanla alıştım, çok nadir morarıyo o da hafif bi sekilde
Bu Cuma 14 hafta doluyo inşallah, sata gore biraz önden gidiyor, Allah korusun tüm bebekleri, sağlıcakla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin tüm isteyenlereTesekkur ederim canim bu bilgi icin.tecrubesiz olunca boyle oluyor tabi.bu geceki igneyi senin tavsiyene uygun yapacam.senin bebis ne kadarlik
Amin.Allah seninkini de sana bagislasin.Bu Cuma 14 hafta doluyo inşallah, sata gore biraz önden gidiyor, Allah korusun tüm bebekleri, sağlıcakla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin tüm isteyenlere
Hamilesin sanırım:) ikiye katlanarak devam ediyor. Hastalığının başlangıç tarihini baz alman lazım.cumartesi bi daha ikiye katlanır inşallah. Sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah.Arkadaş lar ben 5 aydır evliyim 2 aydır bebek istiyoruz aralığında 18inde hastalığım bitti heycan ından salı kan testi yaptırdım 30.44 çıktı. Bi gün sonra yaptırdım 67.8 çıktı. Bi gebelik varmı adetim daha gelmedi 12 sinde fln olmam gerekiyor. Dayanamadım yaptırdım bu değer düşer mi. Gebelik oluşuyor mu?
Yani gebelik var diyebilmek icin beta hcg 5 ve uzeri olmasi lazim.saglikli bi gebelikte de iki gunde bir iki katina cikmasi lazim.senin degerler gebelik var yonunde.ama bana nedense adet gunune gore biraz yuksek geldiArkadaş lar ben 5 aydır evliyim 2 aydır bebek istiyoruz aralığında 18inde hastalığım bitti heycan ından salı kan testi yaptırdım 30.44 çıktı. Bi gün sonra yaptırdım 67.8 çıktı. Bi gebelik varmı adetim daha gelmedi 12 sinde fln olmam gerekiyor. Dayanamadım yaptırdım bu değer düşer mi. Gebelik oluşuyor mu?
Gebelik olabilir canim benim adetimden 3 gun once beta hcg 1.50 cikti.senin deger yuksek.2 gun sonra iki katina cikarsa ortalama 70 falan da olursa gayet de guzel hamilesin demek.eşimde de bende de acayip bir mide bulantııs vardı dün gece acile gittik zehirlendik diye düşünerek..
ikimizin kan tahlilinde de bişey çıkmadı sonra doktor senden bir de hemogram alcam dedi çıkması 2 saat sürer dedi eşim çok fenaydı eve döndük yarın arar öğrenirim dedim.
kadın hcg değerin 37 gebelik görünmüyor dedi kapattı.
oysaki benim adet olmama daha 9 gün var. bu kadar erken bu değerin böyle çıkması bana normal gelmedi şimdi içim içimi yiyor. sizce olabilir mi gebelik tecrübeli anneler ne dersiniz ?
Tup bebekte ne kadar beklemek gerekiyor bilgim yok ama kan testinde yanilma payi yok.beta hcg neyse odur.doktorun yorumlamasina bagli.tup bebektw kacinci gunde bakmak gerekiyor beta hcg ye.erken falan mi baktirdin acabaMerhaba kızlar tüp bebekti benimkisi 12 günüm bugün kan testi 1.46 çıktı dr negatif ikinci testi yapmana gerek yok ilaçları kes dedi. Sizce kan testinde hata olabilirmi? Dr un hemen kestirip atması canımı sıktı. Beta yükselmezmi inanmak istemiyorum.lütfen cevap verin.
Tam gününde baktırdım.Tup bebekte ne kadar beklemek gerekiyor bilgim yok ama kan testinde yanilma payi yok.beta hcg neyse odur.doktorun yorumlamasina bagli.tup bebektw kacinci gunde bakmak gerekiyor beta hcg ye.erken falan mi baktirdin acaba
Yani gebelik var diyebilmek icin beta hcg 5 ve uzeri olmasi lazim.saglikli bi gebelikte de iki gunde bir iki katina cikmasi lazim.senin degerler gebelik var yonunde.ama bana nedense adet gunune gore biraz yuksek
Tam gununde baktirmissan ve doktor da yok diyorsa yok demektir canim.Allah en kisa zamanda evlat sahibi olmayi nasip eylesin isteyen herkese.aminTam gününde baktırdım.
Ultrasonda gorebilmen icin 1500 olmasi lazim canim.ama degerlerine gore hamilesin insaallah.hayirli olsun:)bir de dr a gottiginde bilca su ic idrar torban dolu olursa keseyi gormen daha rahat olur.Ya bana da öyle geldi hızlı artık doktora gittim normalde iyi artmış dedi ultrasonda bişe gozukmedi 15 inde bi daha gel dedi bunun öncesinde kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum ya.s ama degerim hamilelik belirtisi dimi inanamiyor
Benzer bir durum yaşadım o zaman bebek düşünmüyorum yaklaşık 14 gün arayla 2 kez adet gördüm ikincisi ilkine göre daha hafifti.sonrasında dr küçük bir kist olduğunu söyledi.Merhaba arkadaşlar. Ben durumumu şöyle anlatayım size. 10 aralıkta adetim başladı ve normal bir şekilde oldu bitti. Adetim zaten en fazla 2-3 gün sürer bu da öyle oldu. Aradan bir hafta geçti benim göğüslerim kasıklarım ağrımaya başladı ve 31 aralıkta cinsel ilişkiden sonra tekrar kanamam başladı. Yani adet günümden 10 gün önce. Bu kanama adet kanaması gibi değildi. Böyle açık kırmızı pembemsi daha sıvı. İlk gün az geldi ikinci gün bayağı fazla geldi ve daha sonra kesik kesik toplamda 5 gün geldi. Aynı Zamanda bitene kadar sağ kasığımdaki ağrı devam etti. Doktora gittim acile fakat benimle ilgilenmedi fazla çünkü acil bir hasta vardı. Kan değerim ölçüldü 0.65 . Gebelik söz konusu değil bunu biliyorum gerekli bütün araştırmaları yaptım. Herkesin adet gecikmesi olduğu vs. yazıyor. Benim de erken geldi ve çok farklı Bi kanamaydı. Böyle bir şey yaşayan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?