- 22 Kasım 2015
- 332
- 189
- 18
- 32
Sabah yataktan cikmadan 9nce cubuk kraker ye canim.o alir bulantiniKızlaaaar 6 haftalik hamileyim çok fena bulantı laflrım başladı ayağa bile kalkamiyoruum ne yapmam gerekir ılacta kullanmak istemiyorum eşimin de midesi bulaniyo ona noluyo sa :)) bilgisi olan cevap verebilirimi lutfeeeen
Sabah yataktan cikmadan 9nce cubuk kraker ye canim.o alir bulantini
Vallah canim ben 3 defa gebe kaldim ama ucunde de bulanti yasamadim.tabi bulanti olmasi bebegin saglikli oldugunu da isareti.biraz zor olur belki ama saglikli oldugunun habercisi olmasi az da olsa rahatlatsin seni.keske benim de bulantim olsaydi da 2 defa dusuk yapmasaydim.o bulantinin bile bi degeri var:))zor ama tadini cikar.Yiyorum ama 2 gündür aşırı bulaniyo ayağa kalkamiyoruum yarın doktora gitcez okadar kotuyum((
Vallah canim ben 3 defa gebe kaldim ama ucunde de bulanti yasamadim.tabi bulanti olmasi bebegin saglikli oldugunu da isareti.biraz zor olur belki ama saglikli oldugunun habercisi olmasi az da olsa rahatlatsin seni.keske benim de bulantim olsaydi da 2 defa dusuk yapmasaydim.o bulantinin bile bi degeri var:))zor ama tadini cikar.
Insaallah guzel haberlerle donersin.ben iki gebeligimde de dr a gittigim gibi bana sordugu ilk sey midende sikinti var mi olmustu.suan 3.gebeligim ve hala bulanti ya da bi sikinti yok.hakkimizda hayirlisi olsun canim:)Hmm teşekür ederim canım bende sorun olduğu için bu kadar kötüyüm zannediyordum içim rahatladı senin için üzüldüm ama onada vardır bi Hayır inşallah bundan sonra sağlıklı gebelik geçirirsin bakalım yarin bebeisimin kalbi atiyomu
Insaallah guzel haberlerle donersin.ben iki gebeligimde de dr a gittigim gibi bana sordugu ilk sey midende sikinti var mi olmustu.suan 3.gebeligim ve hala bulanti ya da bi sikinti yok.hakkimizda hayirlisi olsun canim
Çok moralim bozuk. Tutmadığına inanamıyorum. Yarın idrar testi yapıcam. Dondurulmuş bir embriyom daha var. 2 ay sonra tekrar denicem. Hem maddi hem manevi mahvediyor. İnşallah allah evlat isteyen hepimizin kucağını boş bırakmasın.Tam gununde baktirmissan ve doktor da yok diyorsa yok demektir canim.Allah en kisa zamanda evlat sahibi olmayi nasip eylesin isteyen herkese.amin
Canim moralini bozma.Allah en kisa zamanda seni de bizleri de evlat sahibi yapsin.aminÇok moralim bozuk. Tutmadığına inanamıyorum. Yarın idrar testi yapıcam. Dondurulmuş bir embriyom daha var. 2 ay sonra tekrar denicem. Hem maddi hem manevi mahvediyor. İnşallah allah evlat isteyen hepimizin kucağını boş bırakmasın.
Amin inşallahCanim moralini bozma.Allah en kisa zamanda seni de bizleri de evlat sahibi yapsin.amin
Canm beta hcg ac ya da tok fark etmez.suanki degerlerin gebelik yok diyor.ama adetin gecikince tekrar yaptirmani tavsiye wdwrimİyi geceler Arkadaşlar Ben yeni evliyim30 ağustos ta evlendim. Gecen ay beta hcg kan değerim aç karnına 0.20 çıktı. Tok karnına yaptım 0.24 çıktı. Hamilelik belirtim var mı ? Eşimle çocuk istiyoruz
Canm beta hcg ac ya da tok fark etmez.suanki degerlerin gebelik yok diyor.ama adetin gecikince tekrar yaptirmani tavsiye wdwrim
Bence normal, benim adet gününden bi gün sonra 88 çıkmıştı:)Kizlar bugün benim adet günüm beta hcg 58.74 geldi ama 3 ocakta baktirmistim 0.72 gelmişti sizce düşük mu değer
Şimdi durum nedir peki bir sıkıntı olmafi de miBence normal, benim adet gününden bi gün sonra 88 çıkmıştı:)
Çok şükür düzenli olarak artıyor.Şimdi durum nedir peki bir sıkıntı olmafi de mi
Bence de normal.benim de adetten 3 gun once 1.50ydi.adetten 3 gun sonra 180.2 gun sonra tekrarla bence.iki katina cikarsa her sey yolundadir.hayirli olsun:)Kizlar bugün benim adet günüm beta hcg 58.74 geldi ama 3 ocakta baktirmistim 0.72 gelmişti sizce düşük mu değer
Slm bayanlar dün ilk cocuğumu hastaneye götürdüm ciğerlerine bakalım dedi film istedi bende bir an telaşla aklımdan cıktı hamileliğim ve odada bulundum cok fazla yakın durmadım ama aynı oda içindeydim kızım 7yaşında lütfen bilgisi olan yazsın bişey olmaz demi 9 haftalık hamileyim doktoruma randevum ptesi günü kendi kendimi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?