Canim ustune gorme yani yerlesme kanamasi yogun olmaz.lekelenme seklinde olur ve normal adetinde daha farklidir.sen adet olmussun diye dusunuyorum.Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben yeni üyeyim ve sizlerin yardımına ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz, ben normalde 25 günde bir adet olurum. araligin 17 sinde adet oldum normal 4 gün sürdü 5.gün banyo yaptım ve gün aşırı birliktelik oldu. 12.güne kadar 13. gün sol kasigimda bıçak batması tarzında ağrı ve sol bacağımdan damar çekilir gibi ağrı oldu göğüslere dokunamiyordum özellikle uçları çok acıyordu. Öyleki sol tarafıma yattigim zaman feci acıyordu sol kasigim tam umutlanmaya basladimki 1 ocakta yani 15 gün sonra açık kahverengi ile başlayan ve 5 gün süren bir kanama başladı yoğun bir şekilde sürdü parça yoktu ama sancı vardı. Bu gün de uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi 4 defa aşırı bel ağrısı var. Neden böyle oldu üzerine görmüş olabilir miyim lütfen yardımcı olun bana lütfen. ..
1500 olunca cikar canimkızlar benim sonucum 644 çıktı sizce kese ne zaman gözükür ultrasonda?
Ben 3 ocakta yaptirmistim 0.72 cikti 8 ocakta 58 cikti canımArkadaşlar benim adet tarihim 16 17 Ocak falan ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım 0.1 çıktı ki ben bu değeri daha önce hiç görmedim hep 0.02 falandı sizce bu değer yükselir mi böyle olup daha sonra hamile olan var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Evet canim erken yaptirmissin testi.gebelik varsa da cikmamis olabilir.ben adetten 3 gun once yaptirdim 1.50 cikti.adetimden 3 gun gecince de 180 cikti.Arkadaşlar benim adet tarihim 16 17 Ocak falan ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım 0.1 çıktı ki ben bu değeri daha önce hiç görmedim hep 0.02 falandı sizce bu değer yükselir mi böyle olup daha sonra hamile olan var mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Moral oldu valla çok teşekkür ederimBen 3 ocakta yaptirmistim 0.72 cikti 8 ocakta 58 cikti canım
İnşallah benim de değerim yükselir sabredip beklicem artıkEvet canim erken yaptirmissin testi.gebelik varsa da cikmamis olabilir.ben adetten 3 gun once yaptirdim 1.50 cikti.adetimden 3 gun gecince de 180 cikti.
Insaallah canim hayirli haberler alirsinİnşallah benim de değerim yükselir sabredip beklicem artık
5 haftalik gebelikte degerler 20 ile 7300 arasinda olur.senin degerler bu aralikta gorunuyor canim.insaallah bir sikinti yoktur.sagkikla kucagina alirsin.Arkadaşlar merhaba
Adetimin üstünden 6 gün sonra test yaptırdım beta hcg 2600 çıktı. 5 haftalık hamileyim sizce çok mu yüksek? İkiz gebelik veya mol gebelik olabilir mi?
Yarın doktora gideceğim ama dayanamıyorum...
Değer iki kat yükseliyor her gün normal canım rahat ol allah kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlere inşallah ☺Arkadaşlar adet günüm 8 ocak ta sonucum 58 idi bugün 145 sizce yükselişi iyi mi
Maşallah artışın gayet iyi, inşallah da dış gebelik değildir daha kese gozukmesi için hakikaten çok erken,Arkadaşlar merhustos dış gebelik geçirdim tüpüm patladı ameliyat oldum sağ tüpüm alındı 2 aydır korunmuyoruz ocak 7 de adet olmam gerekiyordu olmadım evde test yaptım erken sonuç veren idrar testlerinden pozitif çıktı aynı gidip kan verdim yani beta sonuç 208 çıktı doktor gebelik var dedi ultrasonla karından baktı ama keseyi göremedi iki gün sonra tekrar beta ver dedi 9 ocak tekrar verdim sonuç 565 çıktı yine baktı ultrasonla ama yine gözükmedi doktor normal olduğunu söyledi adet yakın olduğu için gözükmez dedi 1 hafta sonra gel o zaman belli olur dedi ama çok kötü şeyler yaşadığım için çok korkuyorum sizce artış normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?