Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar merhaba ben 13 agustos dış gebelik geçirdim tüpüm patladı ameliyat oldum sağ tüpüm alındı 2 aydır korunmuyoruz

Artış normal canım. 1000'den önce karından görünmez neden doktor bakıp duruyor anlamadım. İnşallah rahimdedir canım. 3-4 güne görürsün :)

Sende benim gibisin suan bende ayni seyleri yasiyorum senin gibi dis gebelik gecirdim kurtaj oldum 9 ay hamile kalamadim suan hamileyim ama bir yanim sevinc bir yanim korku tedirginlik dolu.carsanba gitcem doktora bakalim neler olcak dualarinizi eksik etmeyin..

İnşallah vardir gebelik için baktirmadim rahatsizlandim acilde baktılar yuksek gebe olabilirsin dedi 1 hafta var daha

Merhaba arkadaşlar adetime 6 gün kala test yaptırdım 1.57 çıktı 2 gün geciktim hala adet olmadım acaba psikolojik olabilirmi olmamak

Kızlar merhaba bat tan 2 gün önce kan testi yaptırdım 37.4 çıktı ertesi gün çok açık kahverengi akıntım geldi akşam doktora gittim sordum kimyasal olabilir dedi. Ertesi gün yani ilk kan testimden iki gün sonra da adet olmam gereken gün tekrar test yaptırdım 62.2 çıktı. Tekrar başka bi doktora gösterdim normal gebelik gibi geldi bana dedi bir hafta sonra tekrar test istedi. Sormak istediğim Artış normal mi hala kimyasaldan şüphelenmeli miyim?

Ben hiç kimyasal gebelik yaşamadım, bilmiyorum.ama neden dr böyle dediki gayet güzel artmış iki günde ikiye katlamış.bence moral bozmadan 2 günü geçirmek en güzeli. Tutunma lekesi olabilir. Benimde çok az lekelenme olmuştu. İnşallah iki gün sonrada güzel bir sonuç görürsünüz...

Çok t
çok teşekkür ederim.. Zaten 2. Gittiğim doktora bi başka doktor kimyasal dedi dediğimde gözlerini açtı.. Bana hiç öyle gelmedi dedi.. Ultrasonda da baktığımda kanama falan göremedi. İnsan yine de evham yapıyo sorma gereği duyuyo. Geçen sene bi düşüğüm oldu çünkü. Korkuyorum.. Teşekkür ederim tekrar..

Kimyasal gebelik yasamis biri olarak soyluyorum bir hafta bekleme iki gun sonra tekrarla kan testini.. artisa bir bak derim ben.. insallah bebegin sana tutunur da iyi haberlerini aliriz..

Kimyasal gebelik yasamis biri olarak soyluyorum bir hafta bekleme iki gun sonra tekrarla kan testini.. artisa bir bak derim ben.. insallah bebegin sana tutunur da iyi haberlerini aliriz..
Çok üzüldümgeçmiş olsun.inşallah bi daha yaşamazsın. yarın 3. Gün olucak tekrar yaptırıcam sabredemiyorum çünkü.. Senin değerlerin kaçtı peki?

Merhaba arkadaşlar adetime 6 gün kala test yaptırdım 1.57 çıktı 2 gün geciktim hala adet olmadım acaba psikolojik olabilirmi olmamak
Canim bende adete 6 gün kala yaptirdigimda 0.08 cikmisti. Adete 2 gun kala yaptirdim 36. Simdi adetim 4 gun gecikti 783 cikti. Artarak devam ediyo yani. Tahlili tekrarlamani tavsiye ederim

Lekelenme oldu ve değer düşük diye öyle demiştir ilk gittiğin dr. Hiç bozma moralini. Ben adetten 1 gün önce baktırdım 22 çıktı. 2 gün sınra 88, iki gün sonrada 190 çıktı. Olumlu düşünerek bekle 2 günü. Sağlıkla al kucağına inşallah.

Çok üzüldümgeçmiş olsun.inşallah bi daha yaşamazsın. yarın 3. Gün olucak tekrar yaptırıcam sabredemiyorum çünkü.. Senin değerlerin kaçtı peki?
Amiinn insallah.. benim adetten 4 gun once 23tu ertesi gun 33 oldu.. dr artis normal dedi.. bur hafta sonra gel dedi.. 5 gun sonra lekelenmeyle acile gittim deger 41 olmus.. kimyasal oldugu anlasildi.. sonra iki uc gun icinde kanama basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…