Bende sadece o gün kahverengi akıntı oldu devamı gelmedi.. Tekrar çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..Amiinn insallah.. benim adetten 4 gun once 23tu ertesi gun 33 oldu.. dr artis normal dedi.. bur hafta sonra gel dedi.. 5 gun sonra lekelenmeyle acile gittim deger 41 olmus.. kimyasal oldugu anlasildi.. sonra iki uc gun icinde kanama basladi
canım adetini kaç gün geçtiğinde 4.89du?Maşallah arkadaşım inşallah kalp atışınıda duyarsınız Rabbim kucağına almayida nasip etsin sen 4.89 u yaptirdiyinda adetinin kaçıncı günüydü acaba bn dün yaptırdım 10 çıktı yarın tekrar yaptırcam insallah
Amin canim insallah.. iyi haberlerle gel insallah..Bende sadece o gün kahverengi akıntı oldu devamı gelmedi.. Tekrar çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..
Elbette pskolojik olabilir.ama sen kanda gebelik icin biraz erken davranmissin benim gibi.eger hala adet gormediysen hemen bi kanda beta hcg baktir derim.insaallah hayirli haberler alirsin.aminMerhaba arkadaşlar adetime 6 gün kala test yaptırdım 1.57 çıktı 2 gün geciktim hala adet olmadım acaba psikolojik olabilirmi olmamak
Canim degerlerin gebelik yonunde.insaallah devam eder ve saglikla kucagina alirsin.iki gun sonra tekrarla testi.kızlaaaaar bnm adetime 2 gün var tahmini yani beta hçg 32.62 çıktı size gebelik var mı çok mu düşük değer dra gösterdim adetin geçmeden bişey diyemem yüzde yüz pozitif diyemem adetle düşüren kadınlarda var dedi böyle olup gebeliği devam eden var mı
Benimde adetten 1 gün önce 22 çıktı. İki gün arayla baktırdım hep. Pozitif yükseldi. İnşallah pozitif çıkar. Dr lar her zaman temkinli konuşuyorlar canım.kızlaaaaar bnm adetime 2 gün var tahmini yani beta hçg 32.62 çıktı size gebelik var mı çok mu düşük değer dra gösterdim adetin geçmeden bişey diyemem yüzde yüz pozitif diyemem adetle düşüren kadınlarda var dedi böyle olup gebeliği devam eden var mı
ayyy inşallah inşallah 2 yıldır deniyorum Rabbim yuzumuze güler inşallah ne biliyim dr bi olumsuz konuştu ki bnde moral 0 oldu bir anda 2 gn snra bidaha gidiyim adet gelmezse tabiBenimde adetten 1 gün önce 22 çıktı. İki gün arayla baktırdım hep. Pozitif yükseldi. İnşallah pozitif çıkar. Dr lar her zaman temkinli konuşuyorlar canım.
Benimde iki gün kala 37 çıktı. Bende senin gibi düşünmüştüm ama normalmiş..kızlaaaaar bnm adetime 2 gün var tahmini yani beta hçg 32.62 çıktı size gebelik var mı çok mu düşük değer dra gösterdim adetin geçmeden bişey diyemem yüzde yüz pozitif diyemem adetle düşüren kadınlarda var dedi böyle olup gebeliği devam eden var mı
Canim burda tek cizgi gorunuyorkızlar bakarmısınızEki Görüntüle 1742023
Uzaktan çek bide. Çok fazla silik bişey gördüm gibi ama emin değilimkızlar bakarmısınızEki Görüntüle 1742023
Canım 2. çizgiyi ben de göremedim.bir de biraz uzaktan çek.adet günün geçti mi bu arada?kızlar bakarmısınızEki Görüntüle 1742023
Canim hcg yazanda ben ikinci cizgiyi goremedim.zaten erken yapmissin.insaallah hayirli haberler alirsinBuda bni testim üstteki ovulasyon alttaki gebelik hcg Değeri 32.62 adete 2 gün vartam olarak gebelik diyemeyiz adeti bekle dedi yolladı Sağolsun
Hamileligin erken belirtileri adet belirtileriyle benzerlik gosterir canim.sivilce de cikar adet olacakmissin gibi de hissedebilirsin akintin da artabilir ben hepsini yasadim cunkuBirde adet olucakmışım gibi Ağrı gelip gidiyo bu oluyo mu hamilelikte
evet resimde bakınça gerçektn gözükmüyomuş bnde şmdi fark ettimCanim hcg yazanda ben ikinci cizgiyi goremedim.zaten erken yapmissin.insaallah hayirli haberler alirsin
Evet hatta hamileyken her Det döneminde bu olur..Birde adet olucakmışım gibi Ağrı gelip gidiyo bu oluyo mu hamilelikte
Hcg yazanda çok silik var gördüm ben :) ama ikincisinde bariz ortada :) hayırlı haberlerini alalım inşallah. Bende suan senle aynı durumdayımBuda bni testim üstteki ovulasyon alttaki gebelik hcg Değeri 32.62 adete 2 gün vartam olarak gebelik diyemeyiz adeti bekle dedi yolladı Sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?