Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Amiinn insallah.. benim adetten 4 gun once 23tu ertesi gun 33 oldu.. dr artis normal dedi.. bur hafta sonra gel dedi.. 5 gun sonra lekelenmeyle acile gittim deger 41 olmus.. kimyasal oldugu anlasildi.. sonra iki uc gun icinde kanama basladi
Bende sadece o gün kahverengi akıntı oldu devamı gelmedi.. Tekrar çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..

canım adetini kaç gün geçtiğinde 4.89du?

Merhaba arkadaşlar adetime 6 gün kala test yaptırdım 1.57 çıktı 2 gün geciktim hala adet olmadım acaba psikolojik olabilirmi olmamak
Elbette pskolojik olabilir.ama sen kanda gebelik icin biraz erken davranmissin benim gibi.eger hala adet gormediysen hemen bi kanda beta hcg baktir derim.insaallah hayirli haberler alirsin.amin

kızlaaaaar bnm adetime 2 gün var tahmini yani beta hçg 32.62 çıktı size gebelik var mı çok mu düşük değer dra gösterdim adetin geçmeden bişey diyemem yüzde yüz pozitif diyemem adetle düşüren kadınlarda var dedi böyle olup gebeliği devam eden var mı

Canim degerlerin gebelik yonunde.insaallah devam eder ve saglikla kucagina alirsin.iki gun sonra tekrarla testi.

Benimde adetten 1 gün önce 22 çıktı. İki gün arayla baktırdım hep. Pozitif yükseldi. İnşallah pozitif çıkar. Dr lar her zaman temkinli konuşuyorlar canım.

Benimde adetten 1 gün önce 22 çıktı. İki gün arayla baktırdım hep. Pozitif yükseldi. İnşallah pozitif çıkar. Dr lar her zaman temkinli konuşuyorlar canım.
ayyy inşallah inşallah 2 yıldır deniyorum Rabbim yuzumuze güler inşallah ne biliyim dr bi olumsuz konuştu ki bnde moral 0 oldu bir anda 2 gn snra bidaha gidiyim adet gelmezse tabi

Benimde iki gün kala 37 çıktı. Bende senin gibi düşünmüştüm ama normalmiş..

Buda bni testim üstteki ovulasyon alttaki gebelik hcg Değeri 32.62 adete 2 gün var tam olarak gebelik diyemeyiz adeti bekle dedi yolladı Sağolsun

Eklentiler

• image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 176
Canim hcg yazanda ben ikinci cizgiyi goremedim.zaten erken yapmissin.insaallah hayirli haberler alirsin
evet resimde bakınça gerçektn gözükmüyomuş bnde şmdi fark ettimama teste bakınça hayalet gbi bişi var önkilerde hiiiiiiçççç yoktu tertemiz ztn dr 2 gne adet olursan degerde yukselmezse kimyasal olur atarsın kanamayla dedi Allahtan hayırlısı

Buda bni testim üstteki ovulasyon alttaki gebelik hcg Değeri 32.62 adete 2 gün var tam olarak gebelik diyemeyiz adeti bekle dedi yolladı Sağolsun
Hcg yazanda çok silik var gördüm ben :) ama ikincisinde bariz ortada :) hayırlı haberlerini alalım inşallah. Bende suan senle aynı durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…