Herşey adetle birebir aynıydı, duygu durumum, kasık ve karın ağrısının yeri,sıklığı, şiddeti... sadece göğüs uçları çok erken hassaslaşmıştıhamıle olan arkdslar belırtılerınız neydı
Canim bende gittim bugün kese boyutu 6.5 mm dedi doktor haftaya yeniden gidicem kontrole inşallah bi sıkıntı olmaz 4 haftalik dedi.insallah bi sorun çıkmaz canimbugün gitiim dr a 4+5 günlük müş 6mm daha hçg 2263 çıktı sadee sağ yumurtalukta kist oluşmuş 53mm dr genelde hormonlara bağlı oluşuyo öoğu kadında kötü huyluya benzemiyo ama yinede tahlil yaptıralım gözlemliyelim dedi 2 gün snra alıam sonuu inşallah kötü birşey değildir sizin bi bilginiz var mı çevremde var birkaç kişi ama meraklandm yinede
1 buçuk hafta sonra inşallah bende hayırlı haber veririm sizlere :)
Kizlar yardimci olurmusunuz catlama ignesi yaptim onsekizgun once adet olmadim daha kan testi yaptirdim dun 1.20 cikti sizce hamilemiyim
çok sevindim çnm bnde biraz endişelendim işte kist deyinçe kötü değildir dedi ama yinede tırsdımCanim bende gittim bugün kese boyutu 6.5 mm dedi doktor haftaya yeniden gidicem kontrole inşallah bi sıkıntı olmaz 4 haftalik dedi.insallah bi sorun çıkmaz canim
gönlünü ferah tut canım bol bol dua et inşallah daha güzel haberleri hep birlikte alırız.doktorun dediğine güven bi sorun olmayacak inşallahçok sevindim çnm bnde biraz endişelendim işte kist deyinçe kötü değildir dedi ama yinede tırsdım
hcg yükselmesi biraz düşük gibi canım ama sen gönlünü ferah tut herkesin farklı oluyor sen doktor kontrolünü ihmal etme başka sıkıntılar oluşmaması için.iki gün sonra tekrar beta hcg baktır bakalım iki katına çıkacak mı?Herkese merhaba gunlerdir sayfayi takip ediyorum iyice paranoyakmi oldum diye sorup duruyorum kendime :) en son adetim 12 aralikta bitti bu ay adet olmayinca suphelendim idrar testi silikti 15 ocakta kan tahlilimde beta hcg 430 cikti bugun yeniden yaptirdim 20 ocak beta hcg 826.7. Ilerlemesi yavasmi bilmiyorum doktor 25 ocakta gel kese olusumuna bakalim dedi. cok korkuyorum uykularim kacio artik. Memelerde asiri sislik susama bel agrisi ve yorgunluk var surekli olarak. Sizden gorus istiyorum hcg ilerlemesi normalmidir
Kizlar yardimci olurmusunuz catlama ignesi yaptim onsekizgun once adet olmadim daha kan testi yaptirdim dun 1.20 cikti sizce hamilemiyim
Pazartesiyi beklemiyim mi doktor pazartesi gel dedi. Ama haklisin zaten bekleyemem cuma en iyisibi daha baktirmak. Veeee tesekkur ederim cvbin icinhcg yükselmesi biraz düşük gibi canım ama sen gönlünü ferah tut herkesin farklı oluyor sen doktor kontrolünü ihmal etme başka sıkıntılar oluşmaması için.iki gün sonra tekrar beta hcg baktır bakalım iki katına çıkacak mı?
Rica ederim canim inşallah hayirli haberler alirsin ilk gebeligin mi.insan dayanamıyor kafada daima deli sorular modunda kaliyoruzPazartesiyi beklemiyim mi doktor pazartesi gel dedi. Ama haklisin zaten bekleyemem cuma en iyisibi daha baktirmak. Veeee tesekkur ederim cvbin icin
Evet bes aylik evliyim plansiz oldu ama bu nasil bi heyecandir. Bu kadar yogun baska baska duygular hissedecegimi dusunmezdim. Senin durumun ne umarim bu evreleri atlatmisssindir. Gerci gebeligin her evresinde boyle oluyordur herhalde hep bi korku telas mutluluk kaygi...Rica ederim canim inşallah hayirli haberler alirsin ilk gebeligin mi.insan dayanamıyor kafada daima deli sorular modunda kaliyoruz
Adet öncesi de bulantım artar benim, bence degilsindir, doğru şunu kan testin de negatif çıkmış, zaten tarlusal almışsın, bu kadar şeye rağmen olacağını zannetmiyorum ama tabi Allah bilir dogrusunu[/QUOTE]aynen canım hayırlısı dıyorum[QUOTE="masalbb, post: 44755262, member: 38ba hanımlar. benim eşimle 25 aralıkta (yumurtlama günüm iye tahmin ediyırum) ilişkim oldu ve prezervatif yırtıldı. 13 saat sonra ella aldım. adetim 8-13 ocak arası olması gerekiyordu. olmadım 8inde test yaptım negatif. 13ünde kan testi 1.20 çıktı. doktor tarlusal verdi. dun bitti. dünde test yaptım negatif. ama acaip midem bulanıyor. hamile olabilirmiyim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?