Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba,

ben adet gecikmemden 4gün sonra ancak belli belirsiz 2.çizgiyi görmüştüm..Acaba bu geç yumurtlama anlamına mı geliyor? bilemiyorum

Merhaba,

ben adet gecikmemden 4gün sonra ancak belli belirsiz 2.çizgiyi görmüştüm..Acaba bu geç yumurtlama anlamına mı geliyor? bilemiyorum
ama daha haftaya cuma adet olucam yani 29 ocakta günüm. daha adet günüm gelmedi bile. ayrıca hassas gebelik testi bile değil öyle normal gebelik testlerinden kafam karıştı bakınca baya belli oluyor silikte olsa çizgi

günaydın canım.ilişkiden sonra kaçıncı günün bugün?? testler de ilişkiden7 veya 10 gün sonra hafif 2. çizgi çıkmaya başlar.çıplak gözle bile çok zor farkedilir.

Güzelim ne diye stres yapıyorsun o halde :)) gayet rahat ol lütfennn ve hep hayırlısını istemeye devam et

günaydın canım.ilişkiden sonra kaçıncı günün bugün?? testler de ilişkiden7 veya 10 gün sonra hafif 2. çizgi çıkmaya başlar.çıplak gözle bile çok zor farkedilir.
ayın 9 undan beri bi dolu bi boş şekilde denedik en son 1 gün öncede oldu.

ayın 9 undan beri bi dolu bi boş şekilde denedik en son 1 gün öncede oldu.
benim 28 aralıkta yumurtam çatladı ve 27 ve 28 aralıkta ilişki oldu.ben çok çok silik te olsa ilişkiden 15 gün sonra 2.çizgiyi görebildim.adetlerim de 33 günde bir oluyor.diyeceğim o ki kişiden kişiye değişiyor am sen bir de kan tahlili yaptır canım.inşallah pozitifi görürsün tatlım.

Inşalllahhhhhh teşekkür ederim

Ben meleğimi kaybediyorum.. Hatta durumum tehlikeli. Doktorum dua ette düşük olsun dedi. Dış gebelikten şüpheleniyo.. Dua edin bana

Sürekli test yapmaktan bunalan arkadaşlar yeni konu açtım gelin beraber kafa dagitalim moral depolayalim yeni topiğim: hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Ya ben 2.5 yildir evliyim ilk zamanlarda bebek düşünmedik sonra karar verdikten 1 yil sonra hamile kaldim 8 haftalikken kalbi durdu aldilar.simdide ikinciyi nasip etti Allah ama ilkinden dolayi hep telasliyim daha bebegi gormedik çok erken bekliyoruz anlayacagin.sen stres yapmama çalış daha yeni evlisin inşallah kucağına almayi nasip eder Rabbim

Ben meleğimi kaybediyorum.. Hatta durumum tehlikeli. Doktorum dua ette düşük olsun dedi. Dış gebelikten şüpheleniyo.. Dua edin bana
Çok üzüldüm canim o stresi çok iyi bilirim bende yaşadım beş ay önce.önce senin sagligin.kendine dikkat et bebegini kaybetsen bile yine nasip olur Allahin izniyle önemli olan senin sagliginAllah yar ve yardimcin olsun

Cumlemize nasip olsun insallah

mrb arkadaslar. ben bugün adet düzensizliği için hastaneye gittim sabahtan kan verdim öğleden sonra almaya gittim gebelikte planlıyorum bu arada. sonucu doktora gösterdim pozitif çıktı 12 değerim. ama doktor sabah anons yapıldı makinalar bozuk bu deger yanlış pazartesi tekrar yapalım dedi..başka biyerde kan verdim tekrar bugün yarın çıkıcak.
sizce böyle bir yanlışlık olabilir mi ?

Canım hemşireyim ben evet boyle arızalar olabiliyo hastaların başına geldiği gibi benimde başıma gelmişti. Testi tekrarlamanda fayda var hem belki daha yüksektir de arızadan dolayı düşük çıkmıştır belki tam tersi. İyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…