Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar günaydın sorum şu bundan bir hafta önce sağ tarafıma beş dakka aralıklarla giren çok şiddetli bir ağrı vardı aynı zamanda kusma ve şiddetli bel ağrısı birde ishallllll ve ben ne zaman böyle olsam doktorlar şu içmem gerektiğini söylerler bende son bır haftadır su ıcıyorum adetıme son uc gun var yada uc gun ıcınde olcam normalde adet zamanı ben cok sıserdım ama en ufak sıskınlık yok bende suyun etkısımı yoksa acaba bsymı var sızce

Arkadaşlar adetim yaklaştıkça kendimi engel olamayıp test yapıyorum bu son iki testim yaptıktan 1 2 saat sonra bu şekilde oluyor idrar birikmesi mi acaba ama 2 3 damladan fazlada damlatmıyorum yinede ikinci çizgi renksiz çıkıyor

Eklentiler

• DSC_4083.webp
    5 KB · Görüntüleme: 181
  • DSC_4082.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 179
Kızlar merhaba adetim 2 gün gecikti bugün kan testi werdim szce nasıl

Eklentiler

• 20160122_204155.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 337
gunaydın arkadaslar bende gecen ay yırmı besınde olmustum hala adet olmadım benımde karnımda hafıf sızı gıbı bır agrı var belımın sag tarfı agrıor normlde adet donemınde bomba gıbı olurdum yanı cok sıserdı karnım ama br haftadır bol su ıcıyourm acaba onunmu etkısı vr bılemedım gunduz ve gece herlde toplamda 10 kere tuvalete gıdıyorum

Canim baktirdin mi bugün hcg ye inşallah iyi sonuclar almissindir
Yok baktirmadin canim. Dusundum ve kendimden korktum paranoyak gibi hissettim kendimi pazartesi gidicem zaten hersey meydana cikicak. Dua ediyotum sadece sağsalim hersey yolunda gitsindie. Ben kendime dikkat ediyimde elimizden gelen bu zaten gerisi yalan. Allah ol der olur ; icimi ferah tutuorum. Sen naaptin tatlim

ben çarşamba gitmiştim zaten kese göründü ama daha çok küçük haftaya gel dedi doktor onu bekliyorum boş gebelik olmaması için dua ediyorum bende inşallah herşey yoluna girer bütün anne olmak isteyenler için .sonuçtan bizi haberdar et canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Tabiki haber veririm tatlim. Hepimizin sadece biraz morale ve manevi destege ihtiyaci var. Bu kisa mesaj bile iyi geldi bana saol canim

Başka yerde yaptırdım sonuç 0.. bian çok umutlanmistim

gecen ayın 25 ınde adet olmustum ve yarın ayın yırmı besı adet programlarına gore bugun olmam lazım ama hıc belırtım yok ne sıskınlık ne sıvılce normalde adet olcaım zaman bunlar barız ortaya cıkardı ama hc brı yok heveslenmek ıstemıyrum ama varmıdır acaba bır hamılelık karnım dumduz esım bıle dıyor sıskınlıgın gıttı acaba suyu cok ıcmemdenmı anlamadımkıya ıns hamılelık vardır ayrıca normalde adet olmadan cok usuyen ben sımdı hc usumuyrum bırde benım anlamadıgım hamıle olanlar hep demıskı sol tarafımda agrı var benım de sag tarafımda ara ara gıren adet agrııs gıbı olmayan kramlar varhafıfde bel agrısı vr

merhaba kızlar öncelikle 6 yıllık evliyim.birkaç yıl koronduk sonra korunmaya bıraktık.bıraktığım ay kimyasal gebelik yaşadım.sonra gebelik oluşmadı iki aşılama 1 olumsuz tüp bebek denemem oldu.ikinci tüp bebek tuttu.onuda 27 hafta erken doğumla kaybettim.17 gün küvezde yaşadı.sonra hiç korunmadık.bebeğimi kaybedeli 8 ay oldu.bu ay adetim geçti 5 gün idrar testi yaptım pozitif seviçten ne yapacağımı şasırdım.sonra kan verdim betahcg 244 cıktı.3 gün sonra artışta bir sorun var gibi geldi 338 oldu.doktor keseyi göremedi.çarşamba gel dedi.suan çarşambayı beklemek çok zor geliyor ve kimyasal gebelikten şübheleniyorum.yada dış gebelik olabilirmi.adetim bugün 12 gün geçeli.biraz kasık ağrım var.çok korkuyorum inşallah bişey yoktur.inşallah allahım tadevisiz nasip etmiştir.çok zor o süreçleri atlatmak.

Merhaba herkese ;

Aranıza yeni katılıyorum . Bu ayın 22 sinde Regl olmam gerekiyordu . İlk gün gebelik testi yaptım ( 3 tane ) çift çizgi çıktı . Emin olamayıp cumartesi günü kan tahlili yaptırdım , sonuç 297 çıktı . 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım 1184 çıktı . Kesin gebelikten ne Zaman emin olabilirim ?

Kizlar hayalet cizgi goren varmi

Eklentiler

• IMG_20160123_225130.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 92
bende keseyi gördüm 1 çm olmuş ama birşey gözükmedi 5 haftalıkmış açaba boş gebelik mi bnmki çok korkuyorum yaa anlatamam patladım patlıçam okadar yani

HAYIRLI OLSUN CANIM KAN TESTLERİNE GÖRE HAMİLESİN

HAYIRLI OLSUN CANIM KAN TESTLERİNE GÖRE HAMİLESİN

Çok teşekkür ederim pazartesi doktora gittim ancak kese görünmedi . Yarın kontrolüm var . Umarım sağlıklı hayırlı haberler alırım . Darısı tüm isteyenlerin başına Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…