Canım kan tüpleri makinelerde çalışılıyoSanmıyorum canım makinalarla alaksı yok ki kan testinin
Ben klasik laboratuvardan alınıyor diye düşündüm o zaman sisteme geçerken mi yapılıyor yanlışlıkCanım kan tüpleri makinelerde çalışılıyo
Canim baktirdin mi bugün hcg ye inşallah iyi sonuclar almissindirPazartesiyi beklemiyim mi doktor pazartesi gel dedi. Ama haklisin zaten bekleyemem cuma en iyisibi daha baktirmak. Veeee tesekkur ederim cvbin icin
Yok baktirmadin canim. Dusundum ve kendimden korktum paranoyak gibi hissettim kendimi pazartesi gidicem zaten hersey meydana cikicak. Dua ediyotum sadece sağsalim hersey yolunda gitsindie. Ben kendime dikkat ediyimde elimizden gelen bu zaten gerisi yalan. Allah ol der olur ; icimi ferah tutuorum. Sen naaptin tatlimCanim baktirdin mi bugün hcg ye inşallah iyi sonuclar almissindir
ben çarşamba gitmiştim zaten kese göründü ama daha çok küçük haftaya gel dedi doktor onu bekliyorum boş gebelik olmaması için dua ediyorum bende inşallah herşey yoluna girer bütün anne olmak isteyenler için .sonuçtan bizi haberdar et canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallahYok baktirmadin canim. Dusundum ve kendimden korktum paranoyak gibi hissettim kendimi pazartesi gidicem zaten hersey meydana cikicak. Dua ediyotum sadece sağsalim hersey yolunda gitsindie. Ben kendime dikkat ediyimde elimizden gelen bu zaten gerisi yalan. Allah ol der olur ; icimi ferah tutuorum. Sen naaptin tatlim
Tabiki haber veririm tatlim. Hepimizin sadece biraz morale ve manevi destege ihtiyaci var. Bu kisa mesaj bile iyi geldi bana saol canimben çarşamba gitmiştim zaten kese göründü ama daha çok küçük haftaya gel dedi doktor onu bekliyorum boş gebelik olmaması için dua ediyorum bende inşallah herşey yoluna girer bütün anne olmak isteyenler için .sonuçtan bizi haberdar et canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Başka yerde yaptırdım sonuç 0.. bian çok umutlanmistimCanım hemşireyim ben evet boyle arızalar olabiliyo hastaların başına geldiği gibi benimde başıma gelmişti. Testi tekrarlamanda fayda var hem belki daha yüksektir de arızadan dolayı düşük çıkmıştır belki tam tersi. İyi düşün iyi olsun
Ben klasik laboratuvardan alınıyor diye düşündüm o zaman sisteme geçerken mi yapılıyor yanlışlıkgulsen001 kusura bakma canım lap diye yazdım cevabı
Çok üzüldüm gerçekten inşallah tez zamanda olumlu sonuç alırsınYok önemli değil gerçekten yanlismis
bende keseyi gördüm 1 çm olmuş ama birşey gözükmedi 5 haftalıkmış açaba boş gebelik mi bnmki çok korkuyorum yaa anlatamam patladım patlıçam okadar yaniben çarşamba gitmiştim zaten kese göründü ama daha çok küçük haftaya gel dedi doktor onu bekliyorum boş gebelik olmaması için dua ediyorum bende inşallah herşey yoluna girer bütün anne olmak isteyenler için .sonuçtan bizi haberdar et canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
HAYIRLI OLSUN CANIM KAN TESTLERİNE GÖRE HAMİLESİNMerhaba herkese ;
Aranıza yeni katılıyorum . Bu ayın 22 sinde Regl olmam gerekiyordu . İlk gün gebelik testi yaptım ( 3 tane ) çift çizgi çıktı . Emin olamayıp cumartesi günü kan tahlili yaptırdım , sonuç 297 çıktı . 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım 1184 çıktı . Kesin gebelikten ne Zaman emin olabilirim ?
HAYIRLI OLSUN CANIM KAN TESTLERİNE GÖRE HAMİLESİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?